GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέτει αυστηρά δικούς του όρους...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Οι επαναλαμβανόμενοι κύκλοι της ιστορίας φαίνεται αναπόφευκτα να βρίσκουν έδαφος και στο δύσκολο εγχείρημα συ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Οι επαναλαμβανόμενοι κύκλοι της ιστορίας φαίνεται αναπόφευκτα να βρίσκουν έδαφος και στο δύσκολο εγχείρημα συγκυβέρνησης των 2 μεγάλων κομμάτων. Οι θεματοφύλακες του δικομματισμού, σε μια εναγώνια προσπάθεια διατήρησής του, έχουν προαποφασίσει να ορίσουν ως επικεφαλής μιας εθνικής τελευταίας προσπάθειας διατήρησής μας στη ζώνη του ευρώ έναν από τους βασικούς αρχιτέκτονες της ενταξιακής μας πορείας σ᾽ αυτό. Μόνο που οι κολεγιόπαιδες, μάλλον δεν υπολόγιζαν ότι ο κ. Παπαδήμος για να θέσει εαυτόν πρώτο μεταξύ των πρώτων, θέλει -και θα πρέπει- να είναι τέτοιος -πρώτος- όχι μόνο κατ᾽ όνομα, αλλά κατ᾽ ουσίαν. Δεν σκέφτηκαν οι, αποδεδειγμένα πια, περιορισμένων δυνατοτήτων αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πριν το κάλεσμα στο "Σωτήρα", ότι ο επιτυχημένος τραπεζίτης γνωρίζει καλά την τεχνική της διαπραγμάτευσης και...
θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι για τις προθέσεις του, πριν αποφασίσουν να τεθούν αυτόβουλα υπό την σκέπη του. Προθέσεις που απ᾽ ότι φαίνεται δεν αποδέχονται οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς, καθώς αυτές σίγουρα θέτουν σε κίνδυνο τα κομματικά τους οικοδομήματα. Γι᾽αυτό και η διαδικασία επιλογής και ορισμού του κ. Παπαδήμου εξαρχής, από την πρώτη κρούση τον Ιούνιο που ο κ. Παπανδρέου του είχε προτείνει και τότε τη θέση του Πρωθυπουργού, παρουσιάζει σημαντικές εμπλοκές, που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν με αποτέλεσμα τούτη την ώρα να πέφτουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι των συζητήσεων, που μάλλον ναρκοθετούν την όλη προσπάθεια.
Ο κ. Παπαδήμος δεν ενοχλείται τόσο από την διατήρηση του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών και από μια πιθανή θέση αντιπροέδρου της νέας κυβέρνησης σε στέλεχος της ΝΔ. Διαφωνεί, όμως σε όλα τα υπόλοιπα. Τον ορισμό, δηλαδή από τώρα μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας εκλογών, καθώς θεωρεί ότι μέχρι την 19η Φεβρουαρίου (Κυριακή των Αποκριών!) είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με τους εταίρους. Εξάλλου, μια 3μηνη προεκλογική περίοδο θα είναι ούτως ή αλλιώς καταστροφική για τον τόπο. Έτσι, ζητά λευκή επιταγή με άγνωστο ορίζοντα εκλογών. Πολύ, δε, περισσότερο ο κ. Παπαδήμος επιθυμεί να έχει τον κύριο και βασικό λόγο στην επιλογή των προσώπων για τα λοιπά υπουργεία που θα τρέξουν παράλληλα τις όποιες πολιτικές αποφάσεις. Σ᾽ αυτή του προσπάθεια, σίγουρα θα θέλει δίπλα του πολιτικούς, παλιούς συνομιλητές και συνδιαμορφωτές εθνικών στρατηγικών που ανήκουν στο μπλοκ των εκσυγχρονιστών του ΠΑΣΟΚ που τώρα είναι στο περιθώριο -ακόμα και εκτός κόμματος- και ενδεχομένως να ζητά να οριστούν από τον ίδιο τεχνοκράτες που θα επιβλέπουν το κυβερνητικό έργο στα πιο κρίσιμα υπουργεία, βοηθώντας τον στον συγχρονισμό και στην πιο εύρυθμη λειτουργία των καθηκόντων του. Είναι λογικό ότι ο ίδιος, για κανένα λόγο, δεν θα αναλάβει τον πρωθυπουργικό ρόλο, αν η κυβέρνηση αυτή παρουσιάζεται ως "μεταβατική", "προεκλογική", "περιορισμένου χρόνου και ορισμένου έργου" -όπως θέλουν να την αποκαλούν από το πρωί σήμερα στελέχη της ΝΔ, στην προσπάθειά τους να αποδυναμώσουν την αξία της- καθώς γνωρίζει καλά ότι έπειτα τίποτα δεν θα επιτευχθεί και η έξοδος της χώρας από το ευρώ θα είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς η Ελλάδα θα έχει απολέσει την τελευταία της ελπίδα. 
Ο κ. Παπαδήμος γνωρίζει εκ των έσω τις πραγματικές διαθέσεις των γερμανών για την οικονομική τύχη του τόπου μας (καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δημο(σ)κοπήσεις που παρουσιάζουν την γερμανική κοινή γνώμη συντριπτικά αντίθετη με την διατήρηση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ) και συνεπώς είναι αναμενόμενο ο διαπρεπής οικονομολόγος και ακαδημαϊκός να θέλει να παίξει με τους δικούς του όρους το τελευταίο μας χαρτί. Σε καμία περίπτωση, δεν θα έπαιζε κορόνα γράμματα και την δική του διαδρομή και καλή φήμη σε μια τσόχα στρωμένη από τους δύο παλιούς συμφοιτητές και φίλους. Και αφής στιγμής οι 2 αρχηγοί έχουν εμμέσως παραδεχθεί ότι μόνοι τους δεν μπορούν να τα καταφέρουν και όντας ήδη από πιθανές ενδεχόμενες λύσεις μέρος του χρόνιου προβλήματος, οφείλουν να κάνουν πίσω. Το ενδεχόμενο, όμως, να καλυτερεύσει η εικόνα και η οικονομική θέση της χώρας το προσεχές διάστημα, υπό τις οδηγίες του νέου πρωθυπουργού και το συνακόλουθο έτσι τέλος του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος να είναι πια μια αδιαπραγμάτευτη προσωπικότητα, είναι αυτό που φοβάται κυρίως ο κ. Σαμαράς...

23 σχόλια

  1. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΤΑΞΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ.

    ΤΑ ΤΗΛΕ-ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

    ΔΡΑΧΜΗ - ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ - ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι παραπλανείς ρε μαλάααααααααακκκκκαααααα

    αφού πάει το Παπαδήμο
    τον έστελε η ΝΔ

    Να βρει την ισχυρη Ελλάδα στην ΟΝΕ
    και να ψάξει στην τσέπα του Σημίτη
    αν υπάρχουν ακόμα τα ΕΥΡΩ που έδινε στον Μπους..
    -----------------------------------------------

    Η Νέα Δημοκρατία ανάβει κόκκινο στον Παπαδήμο"
    Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για τη νέα κυβέρνηση καθώς η ΝΔ δεν δέχεται τον Παπαδήμο για Πρωθυπουργό.

    [Μάλλον ο Παπαδήμος μας τελείωσε πριν αρχίσει]

    Εμπλοκή έχει προκύψει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ δεν δέχεται για πρωθυπουργό τον κ. Λουκά Παπαδήμο λόγω των απαιτήσεων που πρόβαλε. Το γαλάζιο επιτελείο δεν δέχεται κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο ο οποίος θα επιλέξει το δικό του οικονομικό επιτελείο και θα έχει ορίζοντα εξαμήνου και πάντως μέχρι να κλείσει τις εκκρεμότητες που αφορούν την δανειακή συμφωνία και τα συνοδευτικά μέτρα.

    Στο ίδιο πλαίσιο οι διαπραγματευτές της ΝΔ φέρονται να έχουν απορρίψει την δεύτερη πρόταση του κ. Γιώργου Παπανδρέουν τον ευρωπαίο διαμεσολαβητή κ. Νικηφόρο Διαμαντούρο.

    Παράλληλα ο κ. Σταύρος Δήμας διαψεύδει ότι έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στην κυβέρνηση. Πάντως, φαίνεται ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει για άλλο πρόσωπο και από τη ΝΔ εκφράζουν αισιοδοξία ότι μέχρι το βράδυ δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί λύση.

    Η ηγεσία της ΝΔ επιμένει ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι “ειδικού σκοπού και περιορισμένης διάρκειας” για αυτό και τίθεται ως προτεραιότητα να μην συμμετέχουν, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, πολιτικά πρόσωπα.

    Εξ ου και οι προτάσεις για αλλαγές προσώπων στα λεγόμενα "εκλογικά" υπουργεία, όπως είναι το Εσωτερικών, το Δικαοσύνης και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετο.
    Λοιπον ειπαμε και το ξαναλεμε.
    Ητανε λαθος του σαμαρα να ζητησει κυβερνηση "μεταβατικη εθνικης ενοτητος " και τετοιες μαλακιες..

    Κυβερνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ χρειαζομαστε τωρα.
    Με αυξημενες αρμοδιοτητες.
    Με επαναφορα της θανατικης ποινης.

    ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ εχει να κανει:
    Να συλλαβει και να εκτελεσει χωρις πολλα πολλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και να δημευεσει τις περιουσιες τους..
    Το ηλιθιο βλακογιοργο "σπεσιαλ περιποιηση":
    Κρεμασμα σε ενα δενδρο απο το ενα ποδι ΑΝΑΠΟΔΑ και αστο εκει να ψοφησει..

    Τελεια και παυλα.

    Τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο παπαδημος ηταν αντιπροεδρος της ευρωπαικης κεντρικης τραπεζας.
    δουλεια του ηταν να επιβλεπει το τραπεζικο συστημα.
    ΑΠΕΤΥΧΕ!(2008)

    γιατι η ατυχη χωρα μας θεωρει σωτηρα εναν τετοιο μαλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ σωστος ο 9:46.
    ο παπαδημος,οπως και ο προβοπουλος,επρεπε να ειναι κατηγορουμενοι για εγκληματικη αμελεια τουλαχιστον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 6ηΔΟΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΔΡΑΧΜΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι μεγάλος ηγέτης ο Σαμαράς !!..
    Αναστάσιε Καζαντζίδη ...
    Και μέγας κολοτούμπας, αν ήθελε να είναι ηγέτης όπως λες, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΈΛΕΓΕ ΜΟΝΌ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..

    Τι νομίζετε μωρέ; ότι οι Ευρωπαίοι είναι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν τον Ελληνικό ΛΑΟ; θέλουν τα δυο κόμματα της ΛΑΜΟΓΙΑΣ να πάρουν την 6 δόση να τα ΦΑΝΈ και μετά φτου από την αρχή!!!

    Είχαμε και έχομε χρόνο να πάμε σε εκλογές σε ένα μήνα και να αποφασίσει ο ΛΑΟΣ, αλλιώς ας άφηνε το ΠΑΣΟΚ αφού τα έκανε σωστά να ΠΈΣΕΙ ΜΟΝΌ ΤΟΥ..

    ΈΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..Δεν το βλέπετε όλοι σας ότι η Ευρωπαϊκή ένωση ήταν μια φούσκα που διαλύεται;!! Οι ελεύθερες αγορές η παγκοσμιοποίηση και όλες αυτές η μαλακίες είναι ο Ανταγωνισμός χωρίς κανόνες, που θα κερδίζει πάντα το μεγάλο κεφαλαίο..
    Ένα ποδοσφαιρικό ματς χωρίς ΚΑΝΟΝΕΣ..
    Δεν κινδυνεύει η Ευρώπη από την Ελλάδα ΟΎΤΕ η Ελλάδα από την Ευρώπη ΌΤΑΝ ΞΕΘΗΚΟΥΝ ΛΑΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ θα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7 Νοε 2011 9:53:00 μ.μ.
    ==
    Αδελφε ξανασκεψου το. Η δραχμη ΤΟΤΕ ηταν βολικη,ειχες ενα δεκαχιλιαρο στην τσεπη σου φερ ειπειν και ειχες ΛΕΦΤΑ!!

    Τωρα?? Νε 25 ευρψ στη τσεπη σου ειχαι αφραγκος.

    Ομως για σκεψου ενα πραγμα.
    ΠΩΣ θα γινει αν ερθει η δραχμη?
    Θα πρεπει να τυπωθουν 30 χιλιαρα ως μικροτερο νομισμα και τα 5χιλιαρα να ειναι σαν παλια κατοσταρικα..

    Δυο πεντοχιλιαρα ενα κιλο κρεας,ενα 30χιλιαρο ενα τενεκε λαδι, ενα 5χιλιαρο 10 λιτρα βενζινα ,τρια 30χιλιαρα γεμισμα του ντεποζιτο κ.ο.κ..

    Για να πεσουν οι τιμες αποκλειεται.
    Απλα δεν θα ανεβαινουν τοσο γρηγορα.
    Σκατα ειναι .Μπλεξαμε και δεν βλεπω πως στο διαολο θα ξεμπλεξουμε .. Παντως η δραχμη δεν ειναι λυση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μωρε ότι και να κάνει ο Κανταϊφης

    και οι μαστουρωμένοι ΜΙΣΘΟΦΡΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ του
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    εε..

    Ερχεται.......

    ΕΡΧΕΤΑΙ . . . . . . .

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou █████▒▒▒▒ Loading...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΠΙ ΣΗΜΙΟΤΗ ΚΛΠ>>>

    ΑΛΗΤΑΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ "ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρωθυπουργός ο Αλέφαντος ρε ξεκωλιάρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ.
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.
    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΕΛΙΩΣΕ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ 7 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.
    ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ 30-40 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ

    ΖΗΤΑΝΕ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΙΣ ΑΛΛΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

    ΜΕ 4 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ 10 ΔΙΣ...

    Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας προχωρεί αύριο Τρίτη το Δημόσιο με στόχο την άντληση έως 1,6 δισ. ευρώ.

    Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) επιδιώκει να δανεισθεί 1 δισ. ευρώ, ωστόσο μαζί με τις ανταγωνιστικές προσφορές το ποσό αυτό δύναται να φθάσει συνολικά τα 1,9 δισ. ευρώ, χρήματα που είναι απαραίτητα για να ενισχυθούν τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου.

    Στην αντίστοιχη έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας του Οκτωβρίου, το επιτόκιο είχε ανέλθει σε 4,86%, οι προσφορές είχαν διαμορφωθεί στα 2,725 δισ. ευρώ.


    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και απόψε Πρωθυπουργός ο ΓΑΠ !
    _______________________________
    Συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα (ιντερνετ, γυμναστήριο και ενδιάμεσα και κανα τηλέφωνο)
    του Πρωθυπουργού ο ΓΑΠ ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο απ' τη Βουλή, πράγμα που σημαίνει ότι ότι ήταν να γίνει απόψε, έγινε...
    Αύριο τα υπόλοιπα λοιπόν...

    πρόταση:
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ.

    Όλοι ψάχνουν για ένα πρωθυπουργό.Ονόματα από εδώ ,ονόματα απο εκεί.Λοιπόν να προτείνω και εγώ έναν.
    Το όνομά του ? ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ. Μάλιστα ,τα έχει όλα και συμφέρει.
    Μόνο προτερήματα.
    Έχουμε και λέμε,
    - Είναι ΑΣΣΟΣ στις αναλύσεις.
    - Είναι EXPERT στη τακτική.
    - Έχει υψηλές επαφές με τον ΓΕΡΜΑΝΟΑΥΣΤΡΙΑΚΟ άξονα και μεγάλες γνωριμίες με τους Μπεκενμπάουερ, Μίλερ και τον μακαρίτη τον Χάπελ.
    - Είναι τσαμπουκάς, δεν κωλώνει και έχει και βαρύ χέρι να πούμε.
    - Είναι βαθύς λάτρης του Αντρέα,άρα αγνός ΠΑΣΟΚΟΣ και οξύς κατήγορος του Γιωργάκη,άρα θα τα πάει καλά και με τη Ν.Δ.
    - Με τα οικονομικά όπως έχει εξομολογηθεί δεν τα πάει καλά,αλλά μήπως και οι άλλοι που ξέρουν, είδαμε τι κάνανε.

    - ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ θα σταματήσει αυτό το ΠΑΡΕ -ΔΩΣΕ με το Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί δεν ξεχνάμε τη ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΤΑΚΑ ,κάποτε σε μια ερώτηση δημοσιογράφου,γιατί "μίλησε έτσι για τον πρόεδρο Δημοκρατίας.

    - " ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΡΕ,ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ?

    Που θα βρούμε ρε ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7 Νοε 2011 10:22:00 μ.μ.

    ==
    Το ιδιο ελλειμα ειχαμε και με την δραχμη.
    Απλα δεν φαινοτανε γιατι ειχαμε διαρκη υποτιμηση (διολισθηση την ειχε ονομασει η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια)..

    Αυτα πληρωνουμε τωρα..
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια δεν εδωσε ποτε ουτε μια δραχμη αυξηση στους μισθους.
    Απλα μοιραζε ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΑ λεφτα..
    Εκοβε 5χιλιαρα και 10χιλιαρα και εδινε ..αυξηση (αυτοματη τιμαριθμικη Χα!) 12% ενω η δραχμη ειχε υποτιμηθει,στην ουσια ειχε χασει αξια κατα 25% σε ενα χρονο..
    Δηλαδη στην ουσια αντι αυξησης ειχαμε ΜΕΙΩΣΗ του μισθου..
    Ετσι την "εβγαζε" η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια απο το 1982 και μετα..
    Ξεγελουσε τον κοσμο με πληθωριστικα λεφτα και του επαιρνε την ψηφο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπό τις εντολές των δανειστών και των τοκογλύφων, γίνεται Πραξικόπημα εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Αυτήν τη στιγμή συντελείται ένα Πραξικόπημα εις βάρος της Δημοκρατίας και της ίδιας της πατρίδας μας. Η σύμπραξη του Παπανδρέου με τον Σαμαρά είναι καθαρά πραξικοπηματική πράξη, εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει νόμιμη Κυβέρνηση χωρίς τη λαϊκή νομιμοποίηση ...Δεν μπορεί να υπάρξει Κυβέρνηση με μόνο "εφόδιο" τη σύμπραξη δύο κομματαρχών ...Δεν μπορεί να υπάρξει Πρωθυπουργός της Ελλάδας με τις δύο "ψήφους" των δύο κομματαρχών. Δεν μπορεί να υπάρξει Κυβέρνηση, η οποία δεν πήρε "εντολή" σχηματισμού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον τρόπο που προβλέπεται από το Σύνταγμα.

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/11/polites-sta-opla.html

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΖΕΨΟΥΝΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ.
    ΧΤΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕ
    ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΙΠΕ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ;
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ,
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ,
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΛΠ.
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ 25 ΗΜΕΡΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζων τράβα μου μία. Θα τα ρουφήξεις σε ευρώ ή δραχμές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. NA BAΛΟΥME TON ROTHSCHILD ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ !!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπάρχει και η εξής ωραία και μακάβρια πιθανότητα: Να υπογράψουν για μας οι δοσίλογοι την σύμβαση II, να τινάξει η Ιταλία το euro στον αέρα, και να μείνουμε εμείς οι μαλακες με δανειακές υποχρεώσεις στο χέρι τις οποιες υπογράψαμε για να μείνουμε στο euro!!
    Και δαρμένοι και γαμ*μένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση