GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα...

Περισσότερα εδώ .

Περισσότερα εδώ.

4 σχόλια

  1. Λαθρομετανάστης της Υπατίας κάνει απεργία πείνας για να μην απελαθεί μετά απο απόπειρα βιασμού !!


    Απεργία πείνας προκειμένου να μην απελαθεί, ξεκίνησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ένας 20χρονος Μαροκινός ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος Χανιώτισσας στις Καλύβες Αποκορώνου.

    Πρόκειται για έναν από τους «κακόμοιρους» μετανάστες που είχαν κάνει απεργία πείνας στην «Υπατία» της Αθήνας, εναντίον του οποίου έχει.....
    ασκηθεί ποινική δίωξη και σύμφωνα με την νομοθεσία έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

    Όμως αυτός, εκμεταλλευόμενος την διοικητική πράξη που είχε εκδοθεί τότε για αναβολή της απέλασης των μεταναστών της «Υπατίας», ζητά να μην απελαθεί μετά την σύλληψή του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα πήγε σε κατάστημα στην περιοχή των Καλυβών όπου εργαζόταν ο 20χρονος και σύμφωνα με την καταγγελία της, αυτός της επιτέθηκε σκίζοντάς της τα ρούχα, με προφανή σκοπό τον βιασμό και μάλιστα την έβαλε με την βία μέσα στο αυτοκίνητό της, κάθισε στο τιμόνι και στην προσπάθειά του να το οδηγήσει το έριξε σε τοίχο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας.

    Μετά την καταγγελία της, ο 20χρονος συνελήφθη , σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, αλλά του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την απέλασή του, όπως συμβαίνει με τους αλλοδαπούς που διαμένουν παράνομα στην χώρα και συλλαμβάνονται για διάφορα αδικήματα.

    Όμως ο 20χρονος ξεκίνησε απεργία πείνας ζητώντας να μην απελαθεί, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η ατομική διοικητική πράξη που είχε εκδοθεί μετά την απεργία πείνας των μεταναστών στην «Υπατία», με την οποία δινόταν αναβολή στην απέλασή τους, πρέπει να ερμηνευτεί ως «νόμιμος τίτλος παραμονής» στην χώρα.

    Τι άλλο θα δούμε στην παγκόσμια πρωτεύουσα των αόριστων «δικαιωμάτων»;…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης το πρόγραμμα του 2012 περιλαμβάνει (πιθανώς) τεχνητή αστρομαχία με εξωγήινους στον ουρανό με το system blue beam και στο τέλος εμφάνιση του Βάαλ στην πρεσβεία υποδοχής εξωγήινων του Ο.Η.Ε ως πρέσβη των (δήθεν) εξωγήινων και πιθανώς διευθέτηση των σχέσεων γήινων-(δήθεν) εξωγήινων.Ίσως έχουμε την πρώτη εμφάνιση του Αντιχρίστου τέλη του 2012 με αρχές του 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα του 2011 ο ΟΑΕΕ είναι "Ο ΛΟΓΟΣ" για να κλείσει μια επιχείρηση, πρίν κάν ακόμα ανοίξει ! Κάτι πρέπει να γίνει.. είναι ΚΛΕΨΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ αυτό που συμβαίνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα μην παιδεύεσαι Βενιζέλο μας. Βάλε ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Θα παραγγείλουμε τερματικά POS από την Κίνα μέσω Κύπρου, Ιταλίας και Βουλγαρίας βέβαια, για να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία, που θα τα συνδέσουμε με τον κάθε καμπινέ και κάθε που τραβάς καζανάκι θα τα ζυγίζει και θα σε χρεώνει κατευθείαν με 5 ευρώ το κιλό. Με τον τρόπο αυτό θα σωθεί η χώρα, διότι ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα πάει μια φορά τη μέρα, δύο, έ, μας κάνει κάπου 80 ευρώ το μήνα δηλαδή σχεδόν ψίχουλα. Οσο περισσότερα κάνεις, τόσο περισσότερα έχεις φάει, αρα η φορολόγηση είναι δίκαιη και σωστά μοιρασμένη. Σταματήστε μερικοί να γελάτε επειδή σκέφτεστε να βγάζετε τα παιδιά σας να χέζουν στο πεζοδρόμιο δεμένα με λουράκι, δεν είναι συμπεριφορά υπεύθυνου πολίτη αυτή. Να σκέφτεστε τι θα πληρώνει ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος καθε φορά που πηγαίνουν να ρίξουν τις τορπίλες τους για να παρηγορηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση