GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγάλο λάθος του Παπανδρέου…

Από το  sofokleous10.gr Ποτέ δεν κέρδισε την εκτίμηση , ούτε πολύ περισσότερο τον σεβασμό των ομολόγων του από το εξωτερικό ο έλληνας πρω...

Από το sofokleous10.gr


Ποτέ δεν κέρδισε την εκτίμηση, ούτε πολύ περισσότερο τον σεβασμό των ομολόγων του από το εξωτερικό ο έλληνας πρωθυπουργός. Οι σύνοδοι κορυφής της ΕΕ και της Ευρωζώνης τον τελευταίο ειδικά χρόνο, με τον Γιώργο Παπανδρέου να περιμένει απλώς να ακούσει την «ποινή» χωρίς καν διαπραγματευτική γραμμή ή διάθεση, δείχνουν με τον ανάγλυφο τρόπο το «στάτους» που κέρδισε στις δραματικές πολλές φορές συνεδριάσεις, χωρίς τις ωραιοποιήσεις που προσφέρονταν για εσωτερική κατανάλωση. Παρόλα αυτά αποτελούσε μια «θετική μονάδα» στον βαθμό που με τα έργα του εντός της χώρας διευκόλυνε την ψήφιση και την εφαρμογή ακόμη και των πιο δύσκολων οικονομικών μέτρων, όπως για παράδειγμα οι ιδιωτικοποιήσεις ή οι δραματικές περικοπές κοινωνικών δαπανών. Γι’ αυτό το λόγο η...
Τρόικα ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκε να αποδεχτεί το αίτημα των εκλογών. ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου αποτελούσαν αδιαμφισβήτητες επιλογές τους.
Όλα αυτά μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα. Έκτοτε οι σχέσεις του έλληνα πρωθυπουργού με το εξωτερικό τέθηκαν σε εντελώς άλλη βάση. Οι αναφορές του Τύπου για την Ελλάδα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ξεχειλίζουν από οργή και ειρωνεία. Ο χαρακτηρισμός που διατρέχει όλα τα ρεπορτάζ για το δημοψήφισμα περί στοιχήματος είναι βαθιά απαξιωτικός για οποιονδήποτε πολιτικό ηγέτη. Το ίδιο και οι δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για παράδειγμα ήταν σαφής: «Πριν από μια εβδομάδα, 17 από μας λάβαμε αποφάσεις από κοινού. Δε θα δεχθούμε υπαναχωρήσεις κάποιου από τις συγκεκριμένες αποφάσεις», δήλωσε σε δημοσιογράφους από τις Κάννες όπου μετέβη για την σύνοδο των 20 πλουσιοτέρων χωρών του κόσμου. Η αιτία της οργής των Ευρωπαίων ηγετών περιγράφηκε από τον ευρωπαίο επίτροπο Ενέργειας, Γκίντερ Έντιγκερ, που είπε ότι η Ελλάδα «θέτει περισσότερο από πριν σε κίνδυνο το ευρώ. Εάν οι Έλληνες πουν “όχι” οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες». Και έχει δίκιο.
Μέρκελ, Σαρκοζύ και άλλοι ευρωπαίοι ηγέτες από τις χώρες του κέντρου προχώρησαν σε μια συμφωνία, δεχόμενοι σοβαρή κριτική από το εσωτερικό τους, με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στο ευρώ. Επιδιώκοντας δηλαδή να αποτρέψουν ένα φαινόμενο ντόμινο που θα μετέδιδε την κρίση και σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης, όπως για παράδειγμα την Ισπανία και την Ιταλία, που είναι στο χείλος του γκρεμού. Γι’ αυτό το λόγο στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την Ελλάδα: στέλνοντας ένα μήνυμα στις αγορές ότι δεν θυσιάζουμε την ευρωζώνη, ανεξαρτήτως μάλιστα κόστους. Προϋπόθεση ωστόσο αποτελούσε η συνεργασία της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης. Κι αυτό είχε επιτευχθεί μέχρι την Δευτέρα, όταν με την ανακοίνωση του ο έλληνας πρωθυπουργός έδειξε να θέτει πάνω από τα συμφωνηθέντα την δική του πολιτική επιβίωση. Γιατί το ζητούμενο δεν ήταν να πει τη γνώμη του ο ελληνικός λαός. Αν είχε τέτοια ευαισθησία η κυβέρνηση είχε πολλές φορές μέχρι τώρα την ευκαιρία να την ζητήσει: Για την πρώτη δανειακή σύμβαση (που δεν έχει ψηφιστεί καν από την Βουλή), για το Μεσοπρόθεσμο, τον Εφαρμοστικό, το Πολυνομοσχέδιο κοκ. Το άγχος για τη δημοκρατική νομιμοποίηση όμως την έπιασε τώρα, που το αίτημα των εκλογών ή της κυβέρνησης συνεργασίας ενώνει τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης και η αποδοχή της κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσιευμένες και μυστικές δημοσκοπήσεις, μόλις που σχηματίζει διψήφια ποσοστά. Το δημοψήφισμα λοιπόν, όλα δείχνουν πως έρχεται να λύσει εσωτερικά προβλήματα, δίνοντας λευκή επιταγή στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου, που αμφισβητείται από παντού. Ταυτόχρονα όμως δημιουργεί τετελεσμένα στην ηγεσία της ΕΕ, αλλάζει εκ των υστέρων τους κανόνες του παιχνιδιού και ανατρέπει πολύ λεπτές ισορροπίες. Κινήσεις ανεπίτρεπτες για τέτοιου επιπέδου διακυβεύματα…
Αυτό ακριβώς είναι που δεν συγχωρούν στον Γ. Παπανδρέου οι ηγέτες της ΕΕ. Το δε μήνυμα που θα παραδώσει ο Σαρκοζύ στον Παπανδρέου στις Κάννες, σύμφωνα με την Λε Μοντ, και θα πρόκειται για τελεσίγραφο (ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα αν δεν γίνει πρώτα δεκτό το σχέδιο αναδιάρθρωσης) είναι ενδεικτικό του νέου κλίματος που διαμορφώνεται. Οπότε αν δούμε να πυκνώνουν οι τάξεις αυτών που ζητούν εκλογές ας μην παραξενευτούμε…

16 σχόλια

  1. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεβρακώθηκαν όλοι. Μόλις ακούσανε ότι ο λαός θα πει τη γνώμη στο δημοψήφισμα άρχισαν να συνωστίζονται για το ποιος θα πρωτοψηφίσει την επιτροπεία της χώρας από τους γερμανούς. Άντε γεια κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρε Ελλάδα αθάνατη με τους ηγέτες σου και τη σοβαρότητά τους. Μια κουδουνίστρα, ένα Video Game και ένα Μίκη Μάους για να απασχολούνται οι Γιωργάκης, Κωστάκης και Αντωνάκης. Αφού παίξουν θα μας σώσουν μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Ολοι θελαν να φυγει ο Παπανδρεου αλλα οταν εφευγε ολοι θελαν να γυρισει ειπε ο δρ Κουτσουκος που στηριξε για αλλη μια φορα Γιωργο.... αλλα ο Γιωργος ειναι θυμα του περιβαλλοντος που δεν το αλλαζει

    Ας γινει ανασχηματισμος ειπε ο δρ Κουτσουκος χωρις εκλογες και δημοψηφισμα



    Απομακρύνεται παραίτηση και δημοψήφισμα
    «Επίτευγμα ότι η ΝΔ στηρίζει τη δανειακή σύμβαση» είπε ο Παπανδρέου στο Υπουργικό

    Απομακρύνεται το θέμα του δημοψηφίσματος, όπως και το ενδεχόμενο παραίτησης του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο.

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδηση

    Η Μερκελ τα εβαλε και με τους Τουρκους και καλα εκανε ειπε ο δρ κουτσουκος

    Πυρά Ερντογάν κατά της Μέρκελ για τη θέση της για την τουρκική υποψηφιότητα στην ΕΕ

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, κατηγόρησε τη Γερμανία ότι απογοητεύει τη χώρα του, μη καταβάλλοντας περισσότερες προσπάθειες για να στηρίξει την ενταξιακή της υποψηφιότητα στην ΕΕ και μην αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των Τούρκων να ενταχθούν στη γερμανική κοινωνία.

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΡΧΗΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
    που δερνανε τον κοσμο,
    φυτευαν ασφαλιτες στις πορειες κτλ.. κτλ..
    οργανωνανε προσεκτικα προβοκατσιες

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    η ασχημη χοντροκωλα που εστελνε ακομα και
    bloggers στα δικαστηρια

    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
    που προξενησαν ακομη και μονιμες βλαβες σε διαδηλωτες

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ Νο1 ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    η εμετικη λερα

    τσακιστε τους στις μηνυσεις, αγωγες κτλ.. κτλ..
    ατομικα και ομαδικα

    ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.., ΟΛΟΥΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ..,
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηχητικό-Αίσχος!!!

    Η Αστυνομία δεν εκκενώνει τη γωνία Β. Σφίας-Ηρ. Αττικού για προσγείωση ελικοπτέρου!!!




    Ακούστε τη φάρσα της Ελληνοφρένειας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα για όλα αυτά που έκανε κι όσα δεν έκανε "ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκος Παπανδρέου:
    Γιώργο μείνε, μη δώσεις το κόμμα στον Βενιζέλο!
    --------------------------------------------
    Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο εσωκομματικό πεδίο του ΠΑΣΟΚ αυτή την ώρα.
    Ήδη ο κ. Βενιζέλος όπως παραδέχθηκε κορυφαίος Υπουργός κινείται για την ανατροπή από την Πρωθυπουργία του κ. Παπανδρέου.

    H ίδια πηγή επεσήμανε ότι «ο κ. Παπανδρέου δεν έχει άλλα περιθώρια και είναι καλύτερα να φύγει τώρα!» Την ίδια στιγμή εξυφαίνεται το σενάριο να αναλάβει την Πρωθυπουργία ο κ. Βενιζέλος με στόχο την κύρωση της σύμβασης αλλά και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Φυσικά στο σενάριο αυτό θα πρέπει να προστεθεί το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση ο κ. Βενιζέλος στην Αντώνη Σαμαρά για Κυβέρνηση εθνικής ενότητας.


    Στο μεταξύ οργιάζουν οι φήμες ότι ο κ. Παπανδρέου συνομίλησε με τον αδελφό του Νίκο ο οποίος του συνέστησε να μην υπαναχωρήσει στις πιέσεις Βενιζέλου.

    Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για μια έντονη συνομιλία αφού ο κ. Νίκος Παπανδρέου φαίνεται ότι μπροστά στο ενδεχόμενο να μην μπορεί να αποτρέψει τις δραματικές εξελίξεις ανέβασε τους τόνους και επεσήμανε στον Πρωθυπουργό την ιστορία της οικογένειας αλλά και της πολιτικής παρακαταθήκης από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

    Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι ο κ. Παπανδρέου θέλει να αποφύγει μεν το δημοψήφισμα αλλά να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή, να είναι αυτός που θα κυρώσει την συμφωνία του «Αγίου Δημητρίου» και να προχωρήσει σε εκλογές. Το σενάριο όμως αυτό τόσο οι «πράσινη τρόικα» όσο και Ευάγγελος Βενιζέλος το βλέπουν από αδύνατον μέχρι επιστη*******κής φαντασίας σκέψεις!

    Δεν είναι τυχαία ότι η γενική γραμματέας του Μαξίμου και στενή συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, τόνισε ότι «ο Πρωθυπουργός δεν παραιτήθηκε, ούτε προτίθεται να το κάνει».

    newpost.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παπανδρεου-σαμαρας ξεβρακωθηκαν και γελοιοποιηθηκαν.
    απο το ευρω θα βγουμε οτι και να λενε.
    αυτοι που τους ψηφιζουν ποτε θα το καταλαβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    στην απλή Ελληνικη.
    -------------------------------
    ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    χασισομένους Υποργούς. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ. Πληρωμένες καπότες ΜΜΕ
    και ξεβράκωτα ζώα Πασοκ-ΛΑγΟΥΣ-κόρες
    και λοιπά....βοοειδή.

    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΜΙΑ..ΜΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ
    ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...συλλαβή-συλλαβή.
    ________
    Σαμαράς:
    Μεταβατική Κυβέρνηση για δανειακή σύμβαση
    και εκλογές άμεσα.

    Να ματαιωθεί το δημοψήφισμα - Να το αποσυρει ο Παπανδρέου.
    Αδιαπραγμάτευτο το αίτημα για εκλογές.

    Το μόνο που δεχόμαστε η μεταβατική κυβέρνηση να που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και θα πάει αμέσως σε εκλογές.

    Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ξεμπλοκάρει η 6η δόση. Αναγκαία η νέα δανειακή σύμβαση.
    Εδώ που φτάσαμε η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να διασφαλιστεί.
    Διαφωνούμε με το μείγμα της πολιτικής και όχι με τους στόχους.
    __________________________________________

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ Ή ΤΑ ..ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ Ξ Α Ν Α ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ

    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ....


    Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο
    Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου πριν τη διαπραγμάτευση για νέα κυβέρνηση

    Δεν θα παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έως ότου διαπραγματευτεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό νέας μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάει κανονικά αύριο για την ψήφο εμπιστοσύνης.

    Ο ΓΙΩΡΓΟς ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mhn prokatabalete to apotelesma, oute ths sumbashs oute tou dhmopsifismatos.To tarakounhma pou egine kai mono me th dhlwsh gia dhmopsifisma einai arketo gia na tou dwsei arketa megalh diapragmateutikh isxu.Tha mou peite vevaia oti ekane vlakeia pou den to zhthse prin apo ena xrono (to dhmopsifisma).Den prepei na ksexnate, omws, oti prin apo 1 xrono den eixe kleidwsei th meiwsh xreous kata 100dis kai ta 30+dis pou tha eskagan oi Eurwpaioi stis trapezes, oute eixe kanei thn epimhkunsh, oute eixe petuxei allages klp. To kourema, htan to teleutaio fainetai pou tha mporouse na kanei
    kai twra pou den ton pairnei na to travhksei ki allo, epaikse to teleutaio xarti. Politikh to lene...An to karebaze ena xrono prin, endexomenws na exane kai ta upoloipa. (A kai to 1tris sto tameio sthrikshs kai thn olh fash me tis upoloipes eurwpaikes trapezes).
    Kai upopsh, parallhla etrexe to thema ths forologishs twn trapezikwn sunallagwn sthn Eurwph kai diafora alla themata.Genika prospathouse na kerdisei diafora ki eixe polla metwpa anoikta.Den exei kaneis apo emas ta dedomena gia na krinei tis kinhseis tou (ki egw me osa exw gia thn wra, thewrw tis kinhseis tou swwtes).To thema einai oti to dhmopshfisma einai polu shmantiko na ginei gia pollous logous. Epitelous sthn Ellada egine mia politikh kinhsh.Tosa xronia eimastan ston automato piloto...
    http://www.malvazia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89 !
    Ζήτω! Ζούμε μέρες των Ιουλιανών του 1965!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89, ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ του 1965!

    Στις Βουλευτίνες και Βουλευτές που εκλέχτηκαν με το Πασόκ αλλά τώρα είναι εκτός Πασόκ.
    Κυρίες και Κύριοι, δεν έχει σημασία για εμάς τους ψηφοφόρους πως βρεθήκατε εκτός Πασόκ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, σημασία έχει όμως το ότι δεν παραδώσετε το βαλιτσάκι σας ( την βουλευτική έδρα) ως οφείλατε στο ΠΑΣΟΚ καθώς δεν ήταν δικό σας αλλά δικό μας, των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!
    (Λένε ότι σε ένα διαζύγιο σπανίως να μην φταίνε και οι δυο εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με κακοποιά στοιχεία ή τρελούς)
    Έχει όμως σημασία ότι έπρεπε να γνωρίζατε, και να είχατε αντιληφθεί βαθιά ότι ΑΥΤΗ η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να βουτήξει στα ΣΚΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
    Αν δεν είχατε αντιληφθεί ότι αυτή η διαδικασία ήταν και είναι αναπόφευκτη ή το χειρότερο δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμη και αφήσετε να εξελιχθούν τα πράγματα προς εκλογές με τον Ελληνικό Λαό, την Ελλάδα και το Πασόκ στα σκατά, τις εκλογές θα τις κερδίσει η παράταξη που μας έριξε σε αυτά με μύριους τρόπους.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ και τότε δεν θα φέρνετε απλώς το στίγμα του ΑΠΟΣΤΑΤΗ αλλά και θα ζείτε με τον εφιάλτη του!
    Κυρίες και Κύριοι, η μόνη παράταξη που μπορεί να μας σώσει, με τις όποιες αδυναμίες της είναι το Πασόκ..
    Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές προερχόμενοι από το Πασόκ έχετε την εντύπωση ότι σε μια Ευρώπη όπως την σημερινή και πολύ περισσότερο πριν από δυο χρόνια μια ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ θα μπορούσε να ΑΠΑΙΤΗΣΗ καλύτερη μεταχείριση;
    Θα μπορούσε από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα μας να φτάσει στην σημερινή απόφαση για το « κούρεμα»; Όταν βήμα βήμα παρακαλούσαμε να μας δανείσουν, με ένα κρατικό μηχανισμό διαλυμένο, την Υγεία γεμάτη αρπαχτικά όρνια, πχ, στο νοσοκομείο του Πύργου αγοράζανε 250.000 γάντια κάθε μήνα, το ΙΚΑ να μην ξέρει που δίνει σύνταξη, με την πρόσφατη απογραφή αποκαλύφθηκε ότι 60.000 συνταξιούχοι δεν υπήρχαν, όμως 800 εκατομμύρια ευρώ ετησίως πήγαιναν σε κατεργάρηδες, το ΣΔΟΕ καταργημένο από την καλύτερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ , έτσι λέγανε για την κυβέρνηση της ΔΕΞΙΑΣ, ένα φορολογικό μηχανισμό είτε διαλυμένο είτε αρνητικό να κάνει το αυτονόητο υπακούοντας στο καθήκον του να μαζεύει έσοδα.
    Και μπορείς να πεις όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλα σου σε αυτούς που σου κάνουνε μείωση του χρέους σου, αφού τους έχεις και ανάγκη να σε στηρίζουν και μετά την χασούρα τους ότι δεν θα δεχτείς να σε ελέγχουν στο πως θα χειριστείς τα επόμενα δάνεια σου που αναγκαστικά θα πάρεις από αυτούς αφού αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις;
    Θα μπορούσε να πει μια κυβέρνηση ότι δεν θα προσπαθήσει το αυτονόητο, δηλαδή να μην ξοδεύει περισσότερα από όσα κερδίζει, στο σπίτι σας εσείς τι κάνετε; Και αφού κατά καιρούς έχουμε δώσει αποδείξεις αναξιοπιστίας ΠΩΣ να μην δεχτούμε να μας ελέγξουν για ότι κάνουμε σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να παίρνουμε χρήματα από αυτούς για να συντηρούμαστε στοιχειωδώς; ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑ.
    Τόσα χρόνια που ξοδεύαμε δανειζόμενοι δεν ξέραμε; Δεν ξέρατε ότι θα έρθει η στιγμή της πληρωμής; Και καλά οι αγράμματοι και αδαείς ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ και ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, άνθρωποι που έχετε λιώσει στο κουρμπέτι , δεν ξέρατε; Πως αφήνατε την Ελλάδα κάθε τόσο και λιγάκι να πηγαίνει στον Τοκογλύφο; Δεν ξέρατε ότι κάθε δάνειο είναι υποθήκευση Εθνικής Κυριαρχίας; Τώρα όμως κάποιοι ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ και είναι και βολεμένοι αρκετά! Αλί και τρισαλί σε εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΕΡ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ”???

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΣΔΟΕ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ??

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

    Μαρούσι 3-11- 2011
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 126276/Γ4

    ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
    Οι ανωτέρω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά πλήρη απασχόληση απαλλασσόμενοι των
    καθηκόντων της Οργανικής Θέσης μέχρι της 31 Αυγούστου 2012, θα διατηρήσουν δε τη μισθολογική
    και ασφαλιστική τους κατάσταση. Η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. θα ενεργήσει για
    την ανάληψη της υπηρεσίας και της διάθεσης των αποσπασθέντων στις Ομοσπονδίες. Να μην
    απομακρυνθούν από τις θέσεις τους μέχρι να αναλάβουν οι αντικαταστάτες τους.
    Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ
    ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΓΑΨΕ “ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ” ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ??

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ? ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ???

    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο – ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι – για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!

    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.

    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    Οι παρανομα αποσπασμενοι:

    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’

    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

    Α…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    Ένα αθλητικό σκάνδαλο διαρκείας… ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Εγώ ένα πράγμα ξέρω τον τελευταίο χρόνο.



    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΩΝ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση