GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θυμάμαι να ψήφισα Μέρκελ στις τελευταίες εκλογές»...

Γράφει ο Πάνος Παναγιώτου Επικεφαλής χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής Οι παρεμβάσεις της Γερμανίας στην Ελλάδα δεν αφορούν , πλέον, απο...

Γράφει ο Πάνος Παναγιώτου
Επικεφαλής χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής

Οι παρεμβάσεις της Γερμανίας στην Ελλάδα δεν αφορούν, πλέον, αποκλειστικά στην οικονομία αλλά και σε θέματα του ελληνικού πολιτεύματος, με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β Σόιμπλε να προειδοποιεί εμμέσως πλην σαφώς σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Der Spiegel πως το ελληνικό πολίτευμα θα χρειαστεί “προσωρινά” να μετατραπεί από Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε κάτι άλλο (το οποίο θα πρέπει οι ειδικοί να προσδιορίσουν και να ονομάσουν και βέβαια οι πολιτικοί και οι πολίτες να...
εγκρίνουν και να αποδεχτούν).
«Θα μπορούσε να πει κανείς ότι (η Ελλάδα) θα παραδώσει προσωρινά ένα μέρος της κυριαρχίας της», δηλώνει με ηρεμία που παγώνει το αίμα ο Γερμανός πολιτικός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένας από τους λόγους που η Ελλάδα θα πρέπει να χάσει μερικώς την ανεξαρτησία της είναι ώστε άλλες χώρες όπως η Πορτογαλία και η Ιρλανδία να τρομοκρατηθούν τόσο που να μην προχωρήσουν σε αίτημα για κούρεμα του χρέους τους: «Οι πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένων της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, κατέστησαν για άλλη μια φορά σαφές ότι: η περίπτωση της Ελλάδας είναι μοναδική, μια ξεχωριστή περίπτωση που έχρηζε ειδικής λύσης...
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι (η Ελλάδα) θα παραδώσει προσωρινά ένα μέρος της κυριαρχίας της. Δεν πιστεύω ότι άλλη χώρα (πέραν την Ελλάδας) θα ήθελε να υποστεί αυτά τα σκληρά μέτρα, εκτός κι αν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» (μετάφραση από την δημοσιογραφική ομάδα του ΔΟΛ).
Μετά από δύο χρόνια πλύσης εγκεφάλου της ελληνικής και της διεθνούς κοινής γνώμης για να πειστούν ότι η γενεσιουργός αιτία της 'ελληνικής κρίσης' εντοπίζεται αποκλειστικά εντός της χώρας, ήρθε η κρίση στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία να αποδείξουν ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό αλλά και η τραπεζική κρίση να αναδείξει αυτό που ΗΠΑ και Ευρώπη έκαναν, μάταια, τόση προσπάθεια να αποκρύψουν, ότι δηλαδή ο διεθνής τραπεζικός κλάδος παραμένει αδύναμος και ευάλωτος μετά το σοκ που υπέστη μεταξύ 2007-2008 και πως εξακολουθεί να χρειάζεται διάσωση.
Όπως και να έχει γίνεται προφανές πως το ζήτημα χάνει ολοένα και περισσότερο την οικονομική του ταυτότητα και μεταμορφώνεται σε κατ' ουσίαν πολιτικό (κάτι το οποίο υποστήριζα πως συνέβαινε εξ αρχής). Δε θυμάμαι να ψήφισα Μέρκελ, Σαρκοζί ή Σόιμπλε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα ούτε και γνωρίζω πώς μπορεί να δικαιολογηθεί η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε άλλες χώρες μέσω επιτροπών που ελέγχονται από Γερμανούς και Γάλλους πολιτικούς ή από αξιωματούχους του ΔΝΤ, στο οποίο το μεγαλύτερο μερίδιο συμμετοχής και συνάμα το μεγαλύτερο βαθμό ελέγχου έχουν οι ΗΠΑ.
Μα ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι έχει χαθεί η πίστη ενός μεγάλου ποσοστού των Ελλήνων στις ικανότητες των Ελλήνων πολιτικών ώστε να δικαιολογείται μία ξένη συνδρομή 'τεχνογνωσίας', αυτό δε σημαίνει πως έχει χαθεί και η πίστη τους στο ελληνικό πολίτευμα ώστε να δικαιολογηθεί η έστω έμμεση, μερική και προσωρινή 'αλλοίωση' του.
Ούτε, βέβαια, υπάρχει η παραμικρή εξασφάλιση ότι η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης και την οικονομική αναγέννηση της Ελλάδας. Το αντίθετο, μάλιστα, αν δείχνει κάτι η μέχρι τώρα προσέγγιση του προβλήματος από την Τρόικα αυτό είναι πως είναι πιθανότερο οι προβλέψεις που έχουν γίνει να μην επαληθευτούν και οι στόχοι που έχουν τεθεί να μην επιτευχθούν. Και το μόνο σίγουρο είναι πώς ακόμη και τότε, παρά το γεγονός πως θα έχει χαθεί τμήμα της εθνικής κυριαρχίας και η χώρα θα είναι ήδη υπό εποπτεία θα βρεθεί ένας τρόπος το βάρος της αποτυχίας να πέσει και πάλι στην Ελλάδα παρά το ότι μία σειρά διεθνών εκθέσεων μιλούν από την πρώτη ημέρα (και συνεχίζουν να το κάνουν) για εντελώς λάθος προσπάθειες επίλυσης της κρίσης και προβλέπουν δραματική επιδείνωση της.
Επιπλέον, με βάση την έκθεση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους η Ελλάδα δεν αναμένεται να βγει στις αγορές κεφαλαίων μέχρι το 2021 (η αρχική εκτίμηση της Τρόικας ήταν για το 2012) ενώ η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου αναφέρει την ανάγκη υλοποίησης ενός συγκεκριμένου προγράμματος με πρώτο στόχο τη μείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ το 2020 και δεύτερο τη μείωση του στο 110% το 2030. Βλέποντας κανείς αυτές τις αρκετά μακρινές ημερομηνίες δε μπορεί παρά να αναρωτηθεί πόσο 'προσωρινή' θα είναι αυτή η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.
Αν, με βάση την πρόβλεψη του πρώτου Μνημονίου η χώρα ήταν να παραμείνει υπό εποπτεία μέχρι το 2012 και τελικά φαίνεται πως θα μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2020, τώρα που η νέα πρόβλεψη είναι για απώλεια εθνικής κυριαρχίας μέχρι το 2020 για πόσα χρόνια τελικά θα βρεθεί η Ελλάδα να μην ελέγχει τη μοίρα της και να υπομένει ένα απροσδιόριστης φύσης πολίτευμα;
Και τί ακριβώς θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες πολίτες αν απογοητευτούν από την πολιτική που θα ακολουθήσει η Taskforce (Ομάδα Δράσης της Κομισιόν γιαν την Ελλάδα) το ΔΝΤ, η Γερμανία ή η Γαλλία; Μήπως να μη ξαναψηφίσουν την Λαγκάρντ, τον Σόιμπλε ή τον Σαρκοζί; Ποια θα είναι τα δημοκρατικά όπλα διαμαρτυρίας αλλά και έγκρισης των πολιτικών που θα ακολουθηθούν στα επόμενα χρόνια; Μήπως οι πορείες θα πρέπει να γίνονται έξω από τη γερμανική βουλή;
Έχοντας δώσει τα νομισματικά μας όπλα στην ΕΕ το 2001 (το νόμισμα μας και τον έλεγχο της επιτοκιακής πολιτικής) και τα οικονομικά μας όπλα στην Τρόικα το 2010 βρισκόμαστε σήμερα στην παρούσα κατάσταση η οποία προφανώς δεν είναι η καλύτερη. Από το 2001 και μετά Ευρώπη και Ελλάδα είναι συνυπεύθυνες τουλάχιστον για τη νομισματική και τη δημοσιονομική πολιτική που ακολουθείται σε κάθε χώρα της ευρωζώνης ενώ από το 2010 και μετά η Τρόικα φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το πρόγραμμα που συνέταξε και ανάγκασε την Ελλάδα να ακολουθήσει.
Τί θα συμβεί αν μετά την παραχώρηση νομισματικών και οικονομικών όπλων παραχωρήσουμε και την πολιτική διακυβέρνηση στην Τρόικα; Πού ακριβώς σταματά αυτός ο κύκλος νομισματικής και οικονομικοπολιτικής απογύμνωσης για το 'καλό' μας;

12 σχόλια

  1. ΠΟΥΤΑΝΑ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα την τιμή μου, επειδή δεν είμαι χριστιανός, αλλά άθεος... εάν ο Σαμαράς βγει ρητά και καθαρά και καταδικάσει τα τάγματα ασφαλείας, τους γερμανοτσολιάδες, τους μαυραγορίτες, και τους διερμηνείς της Κομαντατούρ, ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ!!!!!

    Μα, την αριστερή μου, τιμή!!!

    Εγώ, ο γαμιάς του κ. Τζων!!!

    Υ.Γ. αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνει... είναι πολλά τα εγκλήματα (και μη- πολιτικά) στη μέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΡΑ ΚΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν ψήφισες Μέρκελ,γιατί μπερδεύεσαι;
    Χορστ Ράιχενμπαχ ψήφισες.
    Δημοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *****************************

    Χ. ΚΛΥΝΝ: O Παπανδρέου πρέπει να συλληφθεί!
    _________________________________
    Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης...και πρέπει να συλληφθεί αν υπάρχουν νόμοι γιατί εκτός του ότι έχει οδηγήσει τον κόσμο στην κατάθλιψη και την ανεργία, έχει ξεφτιλίσει τον Έλληνα σε διεθνές επίπεδο.


    Όπως είπε και ο Σαρκοζί είναι τρελός και καταθλιπτικός. Είναι μεγάλη ανακούφιση που έφυγε από την ηγεσία της χώρας. Οι πολιτικοί μας αποδεικνύουν καθημερινά πόσο διεφθαρμένοι είναι και ότι τους νοιάζει μόνο η καρέκλα.

    Αλλά και οι ίδιοι ευθυνόμαστε για τα προβλήματα που....
    βιώνουμε λόγω του τρόπου ζωής που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και το χειρότερο είναι ότι υποθηκεύουμε το μέλλον των νεότερων«.

    Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χάρρυ Κλυνν, μιλώντας σήμερα στο........
    «Αθλητικό Metropolis»και στην εκπομπή «Revolution».

    Ζήτησε τη σύλληψη του…Παπατζή

    ***********************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χθεσινή διαγραφή Χατζηγάκη αποτελεί την τελική απόδειξη για την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στο κόμμα του ο Σαμαράς.

    Η στροφή της ΝΔ στην Ακροδεξιά του Καμμένου, του Φαήλου Κρανιδιώτη και των ποτισμένων δεξιών του μαύρου παρελθόντος είναι γεγονός...

    Ο "Μεσαίος" Χώρος μας τελείωσε, απεβίωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκβιάζουν όλοι για την 6η δόση... εκβιάζει και η
    Ζουγκλόβια η Δρέττα!!

    _________________________________
    [Δεν θα βρεθεί ένας πούστ@@ δημοσιογράφος να ρωτήσει:

    "καλά ρε μαλάκ@@ απ' το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο πως τη βγάλατε χωρίς 6η δόση;"
    και τι θα πει βρε βούρλο
    «βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια
    για τις συντάξεις Οκτ-Νοεμ-Δεκ, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια» ;"

    Ποιον κοροϊδεύεις ρε ψώνιο ότι οι δόσεις πάνε στις συντάξεις
    και τους μισθούς ;
    Πλάκα μας κάνετε όλοι ;

    Που βρέθηκαν τα λεφτά,
    απ' το Σεπτέμβριο που είμαστε χωρίς τη δόση μας, θα μας πει κάποιος ]
    __________________________________
    Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση του δανείου θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.
    «Η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία είναι πολύ δύσκολη, χρειαζόμαστε την έκτη δόση. Η έκτη δόση θα έπρεπε να εκταμιευτεί περί τον Οκτώβριο, βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια για τις συντάξεις, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν δεν εκταμιευτεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η κ. Δρέττα προανήγγειλε εξάλλου νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, διευκρινίζοντας ότι πέραν των επικουρικών συντάξεων δεν θα χρειαστεί νέα παρέμβαση στο ασφαλιστικό.
    Δήλωσε πως στις 25 Νοεμβρίου θα γίνει νέος έλεγχος από την ΕΕ για το ασφαλιστικό σύστημα, προσθέτοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου 2012 θα είναι υποχρεωτικό το εργόσημο.
    Σημείωσε επίσης πως έως το τέλος του έτους θα επανεξεταστούν - για πρώτη φορά- όλοι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων.

    Ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα αρχίζει να έχει αποτελέσματα για τα ταμεία από το 2014 και μετά διευκρίνισε η γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων



    αλλα........ΕΙΠΑΜΕ !!!

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ψώλα ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκβιάζουν όλοι για την 6η δόση... εκβιάζει και η
    Ζουγκλόβια η Δρέττα!!

    _________________________________
    [Δεν θα βρεθεί ένας πούστ@@ δημοσιογράφος να ρωτήσει:

    "καλά ρε μαλάκ@@ απ' το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο πως τη βγάλατε χωρίς 6η δόση;"
    και τι θα πει βρε βούρλο
    «βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια
    για τις συντάξεις Οκτ-Νοεμ-Δεκ, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια» ;"

    Ποιον κοροϊδεύεις ρε ψώνιο ότι οι δόσεις πάνε στις συντάξεις
    και τους μισθούς ;
    Πλάκα μας κάνετε όλοι ;

    Που βρέθηκαν τα λεφτά,
    απ' το Σεπτέμβριο που είμαστε χωρίς τη δόση μας, θα μας πει κάποιος ]
    __________________________________
    Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση του δανείου θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.
    «Η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία είναι πολύ δύσκολη, χρειαζόμαστε την έκτη δόση. Η έκτη δόση θα έπρεπε να εκταμιευτεί περί τον Οκτώβριο, βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια για τις συντάξεις, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν δεν εκταμιευτεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η κ. Δρέττα προανήγγειλε εξάλλου νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, διευκρινίζοντας ότι πέραν των επικουρικών συντάξεων δεν θα χρειαστεί νέα παρέμβαση στο ασφαλιστικό.
    Δήλωσε πως στις 25 Νοεμβρίου θα γίνει νέος έλεγχος από την ΕΕ για το ασφαλιστικό σύστημα, προσθέτοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου 2012 θα είναι υποχρεωτικό το εργόσημο.
    Σημείωσε επίσης πως έως το τέλος του έτους θα επανεξεταστούν - για πρώτη φορά- όλοι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων.

    Ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα αρχίζει να έχει αποτελέσματα για τα ταμεία από το 2014 και μετά διευκρίνισε η γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων



    αλλα........ΕΙΠΑΜΕ !!!

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ψώλα ΠΑΣΟΚ.
    -----------------------------------
    ψωλέτα
    της πιποκράτους
    αν παρεξηγήθηκες
    τσίμπα
    κανένα Α Ρ Χ Ι Δ Ι.

    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Π Ο Υ Τ Α Ν Α πα$οκ

    τώρα σε πιάσανε οι ..ντροπές !!!!!
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    ΝΑΙ. !!! αφού είναι ζώαααααααα & κτήνηηηηηηη
    ______________________________________________


    Μας..
    το επιβεβαιώνει κάθε 10 λεπτά
    το ζωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    του Σταύλου της ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    Η Ψ Ω Λ Α του Κ ΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ----------------------------------


    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο
    το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    - Τ Ε Λ Ο Σ -
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _________________// πασοκο ζώα _______________
    ___________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση