GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει εσπευσμένα από την Αργεντινή(!) η Κουντουρά για να ορκιστεί...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Νεότερες πληροφορίες , που επιβεβαιώνουν απόλυτα την προηγούμενη ανάρτησή μας , αναφέρουν ότι η &quo...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Νεότερες πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την προηγούμενη ανάρτησή μας, αναφέρουν ότι η "κινητοποίηση" της λεωφόρου Συγγρού απέδωσε και η Έλενα Κουντουρά επιστρέφει επειγόντως από την Αργεντινή (όπου βρίσκεται!) για να ορκιστεί βουλευτής, ως πρώτη επιλαχούσα στην Α' Αθηνών, στη θέση του Δημ. Αβραμόπουλου.
Θα ανακύψουν άλλα....
 θέματα βέβαια με την εξέλιξη αυτή, αλλά προς το παρόν το περιβάλλον του κ. Σαμαρά μπλόκαρε την επάνοδο του Γ. Αλογοσκούφη στη Βουλή.

22 σχόλια

  1. ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ. ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΦΑΡΣΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τ Ε Λ Ο Σ
    - πασοκοΤΡΥΠΙΟΙ ..GAY ηδες.
    __________________________
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
    ΧΟΛΕΡΑΣ και σύφιλης
    ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ για την παρένθεση Γ.Α.Π...

    Ο Πρωθυπουργός που έφερε την χώρα στην χειρότερη στιγμή της από την μεταπολίτευση και μετά ΕΠΕΣΕ.

    Οι συνεχείς "ΖΑΡΙΕΣ" του , που του καθόταν καλά τόσες φορές (Αρχηγία στο ΠΑ-ΣΟΚ , Εκλογές "Λεφτά υπάρχουν" , Δημοτικές εκλογές , Εσωκομματικά παιχνίδια κλπ κλπ) την τελευταία φορά του κάθισαν ΚΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι.

    Το "άσο-δυο" που πήρε ρίχνοντας την ζαριά -δημοψήφισμα ήταν η καταστροφή του.

    Δεν μας στεναχωρεί καθόλου η απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία , δύσκολα θα βρεθεί Πρωθυπουργός που να πάει την εικόνα της χώρας πιο κάτω στο παγκόσμιο στερέωμα...


    ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ
    ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ + +
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο φίλε:

    Να μη ξαναπάει παπάς να τους ορκίσει.

    Αλλά να μη τους ξαναψηφίσουμε κι εμείς, ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΗΔΗ "ΤΡΩΓΟΝΤΕ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΓΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ζουσαμε σε ενα κρατος δικαιου,αν ο Ελληνικος λαος κανονιζε αυτος τα του οικου του,αν οι Ελληνες ηταν πραγματι ο "κυριαρχος λαος" που αποφασιζει αυτος για την τυχη του ,τωρα ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ αυτη την τραγωδια και κωμωδια συναμα που βιωνουμε τα τελευταια δυο χρονια...

    Ολα τα πραγματα θα κυλουσαν ομαλα
    οπως πριν..
    Ωραια, καποιοι τυπαδες με 2.500 κ.ε τζιπαρες και καποιοι αλλοι με ανω των δωδεκα μετρων σκαφος "αναψυχης" θα πληρωναν κατι φορους αλλα για αυτους δεν τρεχει και τιποτα.(Ασχετα αν ειναι λιγουρια και γαυγιζαν ΟΜΑΔΙΚΑ και συντεταγμενα ΤΟΤΕ εναντιον της κυβερνησης,οι αλιτηριοι)..

    Γεγονος παραμενει οτι δεν θα ξεραμε τα .."σπρεντς" που πηγαν στις 2500 μοναδες (απο 130 που ηταν) ,δεν θα ξεραμε ΔΝΤ ,δεν θα ξεραμε κανενα Γερμανο κυβερνητη/επιτροπο ,που αντι να ερχεται καθε τρεις μηνες εδω του δωσαμε μια θεση στη βουλη να μην ..πηγαινοερχεται ο κακομοιρης ,οπως με περισσο θρασος δηλωσε το ηλιθιο βλακογιοργο.

    Θα ειχαμε τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,αδειες ..
    Θα ειχαμε εστω 20% ΦΠΑ (και οχι 23% απο 19% που ηταν) αντε 6% ΦΠΑ (και οχι 13% απο 5% που ηταν) και κυριως δεν θα ειχαμε γινει ρεζιλι διεθνως..

    Ειχαμε ενα πρωθυπουργο σοβαρο,μετρημενο, ΕΛΛΗΝΑ πρωτιστως,και μια κυβερνηση με καποια λαθη? ωραια ,αλλα μην ξεχναμε οτι "δουλευε" με πορωμενα πασοκοσκυλα στη δημοσια διοικηση που ακομα "αφηστε τα να καουν για να φυγει η δεξια' σε τετοιο σημειο φτασαν τα τζογλανια, τα μισαλλοδοξα καθικια!!

    Δυστυχως δεν κυβερναει ο Ελληνικος λαος .. ΔΕΝ αποφασιζουν οι Ελληνες ,αλλα καποιες συμμοριες που ελεγχουν με τα συγχρονα οπλα καταστολης,τα ΜΜΕξαπατησης ηλεκτρονικα και εντυπα, (μπομπολαδες,λαμπρακισταν,αλαφουζαιοι και λοιπες συμμοριες ) σε συνεργασια και με ξενα κεντρα μηδε της Κοζα νοστρα εξαιρουμενης..
    Αυτες οι συμμοριες επεβαλλαν για πρωθυπουργο ενα ηλιθιο διανοητικα αναπηρο ελληνοαμερικανακι το διαβοητο βλακογιοργο και επεδοθηκαν σε μια ανευ προηγουμενου λεηλασια του "ελληνα λαου" οπως ειπε και το ηλιθιο βλακογιοργο..

    Τωρα αγαπητοι μου θα περιμεναμε τις προσεχεις εκλογες του Μαρτιου,οπου η Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) πιθανωτατα θα ξανα εκλεγοταν ..
    Και θα ζουσαν αυτοι καλα και μεις καλλιτερα..
    Ενω τωρα τραβαμε ενα ανευ προηγουμενου Γολγοθα..
    Το ηλιθιο βλακογιοργο,δεν προκειται να παθει τιποτε..
    Απεναντιας δηλωσε ,οτι θα ..ειναι παρων για να ..βοηθησει!!!

    Φανταστειτε τωρα!! Αν ειναι δυνατον να εχει επαφη με το περιβαλλον αυτο το θλιβερο ΑΜΕΑ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειχαμε ενα πρωθυπουργο σοβαρο,μετρημενο

    Και Βούδα εν υπνώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΦΕΥΓΕΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΝΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από σήμερα 11-11-11 είναι κατακτητές μας , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από σήμερα 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από σήμερα 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα ο κύριος της κυρίας έφυγε σε εσπευσμένα σε μερικές ώρες για χρέη προς το δημόσιο.
    Τώρα θα κατέβει απο την Αργεντινή να μας σώσει ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γυρνάει για να μαs σώσει....
    'Ολα τα είχε η Μαργιολή....
    Μελετήστε το σύνταγμα για μείωση
    των πολιτικών κύριοι..
    Μειώστε τουs στο μισό και μετατρέψτε
    την σε δημοκρατία απο προεδρευόμενη
    σε προεδρική...
    Ο κάθε πολιτικόs-βουλευτήs είναι και
    μια εστία μολύνσεωs για την οικονομία
    τηs Xώραs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά η Έλενα στη φωτό,
    έχει το πόδι στη πρίζα?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5.04
    ΤΙ ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τ Ε Λ Ο Σ -
    πασοκοΤΡΥΠΙΟΙ ..GAY ηδες.
    __________________________
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
    ΧΟΛΕΡΑΣ και σύφιλης
    ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ......ΤΕΛΟΣ


    ΣΗΜ. Κλάψε όσο θες
    τελειωμένε παΣΤΟΚΕ
    ΣΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α ________ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ, μωρη τζων-ουλα. Απο το ονομα σου καταλαβαινει κανεις ποσο ελληνιδα εισαι και βριζεις τον Γεωργακη, σε καταλαβαινω αφου δεν σε πηδηξε μωρη χαμουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τ Ε Λ Ο Σ -
    πασοκοΤΡΥΠΙΟΙ ..GAY ηδες.
    __________________________
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ, μωρη τζων-ουλα. Απο το ονομα σου καταλαβαινει κανεις ποσο ελληνιδα εισαι και βριζεις τον Γεωργακη, σε καταλαβαινω αφου δεν σε πηδηξε μωρη χαμουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πίκραααααααααααααααααααα


    στους όρχεις μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ANTE O ANTΩΝΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΝΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση