GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες αποδοκιμασίες (από αγανακτισμένους ξενοδόχους) στον Χρυσοχοΐδη...

Με έντονες αποδοκιμασίες από πλήθος αγανακτισμένων ξενοδόχων πραγματοποίησε την ομιλία του σήμερα  Σάββατο ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστι...

Με έντονες αποδοκιμασίες από πλήθος αγανακτισμένων ξενοδόχων πραγματοποίησε την ομιλία του σήμερα  Σάββατο ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μ. Χρυσοχοΐδης στην πρώτη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) που...
 λαμβάνει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.
Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δέχτηκε λεκτικές επιθέσεις από ξενοδόχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που κατά καιρούς πλήττουν τον κλάδο με το πρόσφατο ειδικό τέλος της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος του ΞΕΕ προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η αγανάκτηση είναι διάχυτη στον κλάδο λόγω των επιβαρύνσεων που έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε δυσχερή θέση.
Παρά τις αντιδράσεις, ο υπουργός ολοκλήρωσε την ομιλία του ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων ότι την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό το οποίο προβλέπει και την πλήρη άρση του καμποτάζ, ενώ πρόσθεσε ότι στα 500 εκατ. ευρώ, κονδύλια που προβλέπονται για τη διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα ενταχθούν και τουριστικές επιχειρήσεις.

20 σχόλια

  1. Πρωτη φορά στον Μιχαλη !!!!
    Εφαγε και αυτος την γιουχα.
    Η μουρη του παντως ελεγε "να ανοιξει η γη να με καταπιει. Θέλω να φυγω τωρα". Δεν τα σηκωνει αυτα η κουτρα του. ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει να πάει και για αρχηγός ο μαλάκας. Δεν κοιτάει εκεί που δεν θα μπορέσει να βγει ούτε βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιχαλη γερα..
    επιδοτησεις στους φραγκατους
    οσο και να σε βριζουν..
    ιερο καθηκον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΤΙΠΩΣΕΙΣ. ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:23
    ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
    ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ Η' Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ.
    ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημασία εχει οτι δεν το γαμησε. Ουτε δηλωσεις εκανε, ουτε στα καναλια βγηκε. Αξιοπρεπεις όπως παντα. Ο Λοβερδος ειχε κανει σηριαλ εκεινες τις μπουφλες στο Αιγαλεω. Για να μην πω για τον Μπεγλιτη και παλαιοτερα τον Παγκαλο. Για να λεμε και του στραβου το δικιο.
    ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού τρώνε γιούχα και οι αξιοπρεπείς,ναι υπάρχουν και τέτοιοι,πασόκοι,φαντάσου τι θα γίνει με τα λαμόγια.
    Έρε γλέντια πούρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:09
    Εσύ εισαι ο γλυψαρχίδας του Χρυσοχοϊδη εδώ μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ 6 ΚΑΡΤΕΛ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟ-ΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...
    ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑ ΜΕΓΑΛΕ ...ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντονότατες αποδοκιμασίες και φραστικές επιθέσεις - κοινώς “χοντρό κράξιμο” - δέχθηκε πριν από λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοίδης στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan.

    Με το που προσφωνήθηκε να ανέβει στο βήμα, μεγάλο μέρος... ...του πολυπληθούς ακροατηρίου - υπολογίζεται σε πάνω από 1.000 άτομα, στην πλειονότητά τους ξενοδόχοι από όλες τις περιοχές της χώρας - άρχισε να τον αποδοκιμάζει με εκφράσεις κατά της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, αποδίδοντας ευθύνες για την κατάσταση της ......οικονομίας και της αγοράς, τα “χαράτσια”, τους φόρους, τις “τράπεζες- δήμιους”, την ανυπαρξία κάθε αναπτυξιακής πολιτικής και άλλα πολλά, αλλά και με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και τους συναδέλφους του.

    Η ένταση συνεχίστηκε καθ‘ όλη τη διάρκεια του χαιρετισμού του και με το που σταμάτησε να μιλάει, κλιμακώθηκε, με αρκετούς από τους παριστάμενους να φωνάζουν, ακόμα και όρθιοι!

    Ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης παρενέβη προσπαθώντας να κατευνάσει τους "αγανακτισμένους", ζητώντας συγγνώμη για τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν, επισημαίνοντας όμως ότι “ο ξενοδοχειακός κόσμος είναι πια αγανακτισμένος και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια”.

    Πήρε αρκετή ώρα για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα...

    Άρχισαν τα όργανα και γι' αυτόν: την αφρόκρεμα του κόμματος.
    _______________________
    Καί πώς δέν κάλεσαν τούς ψυχασθενείς γαποπραιτωριανούς
    τών ΜΑΤ, νά τούς ηρεμήσουν?????

    Του χρειαόταν του αλαζόνα
    υπερφίαλου -κενού περιεχομένου-
    ΜΛΑΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:03
    ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τι προβλημα υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4:59
    Αν κρινουμε από την υποδοχή στον Σαμαρά μάλλον έχεις δικιο. Ενας σκατογερος φωναζε σαν βλαχος τσοπάνος και ενα αλλο τσουτσέκι πηγε να ορμήξει.
    Που πας ρε Καραμητρο μπροστά στον κοτσίδα!!
    Δεν μας ειπαν ομως οι ξενοδοχοι πως εχουν τα Πακιστανά να δουλευουν στα νησιά με 300 ευρω και χωρις ασφαλιση; Οτι δεν πληρωνουν υπερωριες, οτι πληρωνουν καθε τρεις μηνες τους υπαλλήλους τους, οτι δεν αποδιδουν ΦΠΑ!
    Αυτά δεν τα ειπαν στον υπουργό ουτε βεβαια ο υπουργός τους απάντησε καταλληλως. Επρεπε να στειλεις τον Γερουλανο Μιχάλη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναδείχθηκε νικητής των εκλογών και ανέλαβε την Πρωθυπουργία της χώρας στις 4 Οκτωβρίου 2009, παραιτήθηκε δε και απεχώρησε από την θέση του Πρωθυπουργού στις 11 Νοεμβρίου 2011.

    1. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 τα Spread των 10-ετών Ελληνικών Ομολόγων έναντι των Γερμανικών ήταν στις 129 μβ. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 το αντίστοιχο spread των Ελληνικών Ομολόγων ήταν 2.656 μβ.

    2. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 οι δύο (2) κυριότεροι δείκτες του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, δηλαδή ο Γενικός Δείκτης και ο δείκτης FTSE βρίσκονταν στις 2.593,43 και 1.372,44 μονάδες αντίστοιχα. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 οι αντίστοιχες τιμές ήταν 755,650 και 296,310 μονάδες.

    3. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 οι τιμές των μετοχών της Εθνικής και της ΔΕΗ βρίσκονταν στα 20,02 και 15 ευρώ αντίστοιχα. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 οι τιμές των μετοχών της Εθνικής και της ΔΕΗ ήταν 2,09 και 5,65 ευρώ αντίστοιχα.

    4. Τον Οκτώβριο του 2009 η ανεργία αυξάνονταν με ρυθμό 9,8%. Τον Αύγουστο του 2011 η ανεργία αυξήθηκε με ρυθμό 18,5%.

    5. Το Δημόσιο Χρέος στο τέλος του 2009 (αναθεωρημένο) ήταν 127% του ΑΕΠ. Το Δημόσιο Χρέος στο τέλος του 2011 προβλέπεται ότι θα διαμορφωθεί στο 198,3 % του ΑΕΠ.

    Τι μας λένε τα παραπάνω;

    Επί Πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου το κόστος δανεισμού και για το Ελληνικό Κράτος και για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις έγινε δυσβάστακτο και πρακτικά οι χρηματαγορές θα παραμείνουν κλειστές για το σύνολο της Ελληνικής Οικονομίας για αρκετά χρόνια. Το Χρηματιστήριο πηγή εύρεσης φθηνού χρήματος για την ανάπτυξη επιχειρήσεων διαλύθηκε.

    Οι τιμές των προς υπό ιδιωτικοποίηση ακμαίων και ισχυρότατων κρατικών εταιρειών υπέστησαν πρωτοφανή απαξίωση, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι έτοιμες να χαριστούν, να πουληθούν σχεδόν δωρεάν. Μοιραία η ανεργία και το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκαν στα ύψη. Και όλα αυτά εν ονόματι κάποιας εκστρατείας για την μείωση του ελλείμματος, η οποία γίνεται υπό την οικονομική επιτήρηση της περιβόητης τρόικας.
    -------------------------------
    Η χώρα εντάχθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου στο μνημόνιο με διαδικασίες και συνθήκες οι οποίες πρέπει για λόγους δημοκρατικής νομιμότητας να διερευνηθούν από Ανεξάρτητη Υπερκομματική Επιτροπή.
    Η δικαιολογία ότι η ένταξη έγινε για να διορθωθούν οι χρόνιες διαρθρωτικές στρεβλώσεις της Ελληνικής Οικονομίας που προκάλεσαν το δημοσιονομικό πρόβλημα και κατά συνέπεια την αδυναμία δανεισμού, πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά.

    Η διερεύνηση είναι απαραίτητο να γίνει διότι οι πολιτικές αποφάσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όπως φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού από τα παραπάνω στοιχεία τα αποτελέσματα είναι ολέθρια, άρα και οι πολιτικές αποφάσεις κρίνονται λίαν επιεικώς εθνικά καταστροφικές.
    -----------------------------------

    Είναι δεδομένο ότι οι πολιτικές του Γιώργου Παπανδρέου πήγαν την Ελλάδα πίσω.
    Στην δεκαετία του 1960-1970.
    Τότε που η μετανάστευση ήταν η μοναδική διέξοδος στην εξαθλίωση και την μιζέρια που ταλάνιζε τις μεγαλουπόλεις και την Ελληνική επαρχία. Τέτοιες στιγμές θα ξαναδούμε σύντομα.

    Όταν διαψευσθούν στην συνείδηση της μεσαίας τάξης και τα τελευταία εγχειρήματα (όπως πχ η κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου) δημοσιονομικής εξυγίανσης και οικονομικής ανόρθωσης, θα είναι η πικρή ώρα που θα κατανοήσουν όλοι ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα μοιάζουν σε τίποτε με
    με αυτά που ζούμε, ακόμα και ΤΩΡΑ!
    ______________________________
    Θα είναι τότε που ακόμα και οι πλέον καλοπροαίρετοι θα κατανοήσουν ότι ΤΟ ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε
    μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ χώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΜΕΓΑΣ" ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ
    Υ Π Ε Γ Ρ Α Ψ Ε !!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!



    *****************************

    Υ.Γ
    Ειμαι νυχτερινη βαρδια
    (σε νοσοκομειο,αν ενδιαφερεστε).

    τζων

    ***********************************

    Μωρή δεξιά γριά αδερφή, γιατί παραπλανείς τον κόσμο, βρε φασιστο-κωλόγερε???

    Αφού είσαι ένα γερασμένο δεξιό τομάρι, φανατικός φασίστας συνταξιούχος!!!

    Και επειδή πλέον δεν σου "σηκώνεται" και η γριά σου είναι για τα μπάζα, κάθεσαι όλη μέρα στο πρες και κάνεις προπαγάνδα για ποιον???

    Για τον γελοίο Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!!! Χι χι χι χι χι χι χι

    Βρε άντε γαμηθείτε, γελοίοι κι αμόρφωτοι δεξιοί "ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ"!!

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ" ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ετσι ειναι κε Ηρακλη Πουαρω της ελληνικης πολιτικης σκηνης...δεν θα σκανε καθε τοσο και λιγακι βομβες στα χερια των <> που πρεπει να αντιμετωπισθουν για να κανεις επιδειξη εσυ στα μμε με καραγκιοζλικια δηθεν σοβαροτητας και αποτελεσματικοτητας...

    Η πορεια σου και τα πεπραγμενα , εδω και καιρο στην αναπτυξη ειναι απολυτα αρνητικα και πληρης αποδειξη της φανφαρονικης βλακωδους ικανοτητας σου....

    Θα ακουσεις και αλλα πολλα μπινελικια οχι μονο απο ειδικους και επαγγελματιες αλλα και απο το ποπολο που σ ακουγε εντυπωσιασμενο προφανως τον Σεπτεμβρη του 09 οτι μεσα σε 3 μηνες απο την αναληψη της εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ οι τιμες στην αγορα θα πεσουν 20%...εγω και πολλοι αλλοι γελουσαμε τοτε, δυστυχως το ποπολο πιστεψε οπως πιστεψε και το περιφημο <....

    Αλλα στο τελος ΞΥΡΙΖΟΥΝ τον γαμπρο επιδοξε
    τρομαρα σου , ηγετη του ΣΚΥΛΟπασοκ...

    Ο κοσμος τους φτυνει κι αυτοι νομιζουν οτι ψιχαλιζει.
    Μονο οταν αρχισουν να πεφτουν κλωτσομπουνιδια θα καταλαβουν τι εστι βερυκοκο !!

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ = ΚΑΜΠΟΥΛ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ= ΒΥΡΗΤΟΣ ΤΙ ΛΕΣ?
    ΥΠΕΡ..ΜΑΛΑΚΑ _____________ ΑΧΡΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10:12
    Εσυ πρεπει να ησουν παλιά γκομενα του και σε παρατησε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αντιπαθέστατη σκατόφατσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βαρια,ανιατη,και ανεξαντλητη
    η μαλακια του πασοκου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οπως ειπε και καποιος παραπανω
    πασοκος=καθυστερημενος μογγολος.
    ο αγωνα των αλλων για επιβιωση,
    γιαυτους
    ειναι ευκαιρια να εκβιασουν,
    να αρπαξουν την ψηφο,
    να ανεβουν κοινωνικα,
    να κονομησουν,
    να διοριστουν,
    να γλυψουν τα στελεχια,
    να ευλογησουν τους προστατες,
    να συκοφαντησουν τους ανταγωνιστες,
    να βρουνε γκομενο,
    να εκβιασουν,
    να αρπαξουν την ψηφο,
    να ανεβουν κοινωνικα,
    να κονομησουν,
    να διοριστουν,
    να γλυψουν τα στελεχια,
    να ευλογησουν τους προστατες,
    να συκοφαντησουν τους ανταγωνιστες,
    να βρουνε γκομενο,

    μεχρι να τους σταματησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση