GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστολή Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους δύναστες....

28 σχόλια

  1. harry an thymamai kala ton antoni ton stirizes tha ton psyfiseis tora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παπαρα σαμαρα,
    εισαστε δεξιοι.
    η κυβερνηση
    ακολουθει την πολιτικη
    που κρυφα ευχοσαστε
    αλλα δεν τολμουσατε..
    γιατι σκουζεις
    μωρη προσκυνημενη
    αφου δημοσια εχεις πει
    οτι σαρεσει το ευρωπαικο;
    ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΗΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκουζω
    τσιριζω
    αλλα μαρεσει
    το υπογραφω
    και το ψηφιζω

    antoinette belte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια φορά προδότης πάντα προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στηρίζω απόλυτα την Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Γιούγκερ, τον Ρεν και όποιον άλλον απαιτεί από τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη να βάλουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην έγγραφη δέσμευση για την τήρηση των συμφωνηθέντων.

    Και τους στηρίζω απόλυτα γιατί θέλω οι 3 πολιτικοί αρχηγοί να ταπεινωθούν.

    Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τη στάση τουΑντώνη Σαμαρά που μιλά για «εθνική αξιοπρέπεια» και που αλαζονικά διεκδικεί για τον εαυτό του το δικαίωμα του θεματοφύλακα της αξιοπρέπειας του έθνους, τη στιγμή που ΚΑΙ το κόμμα του με τις αποτυχημένες πολιτικές του, οδήγησε τον ελληνικό λαό στην απόλυτη ταπείνωση. Τη στιγμή που ΚΑΙ ο ίδιος συμμετείχε στην κυβέρνηση της ΝΔ, στον ορισμό της αποτυχημένης κυβέρνησης.

    Το λέω ευθέως…

    Θέλω ο Σαμαράς να υπογράψει και να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται :

    -το 1 εκατομμύριο των ανέργων που με πόδια-βαρίδια φτάνουν μέχρι τα γραφεία του ΟΑΕΔ για να βάλουν την υπογραφή τους στην κάρτα ανεργίας

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

    -οι 700 οικογένειες που έβαλαν την υπογραφή τους με δάκρυα στα μάτια κάνοντας αίτηση προς ταΠαιδικά Χωριά SOS για να φιλοξενήσουν τα παιδιά τους. Να ταπεινωθεί όπως ταπεινώνονται οι απελπισμένοι γονείς που διαπιστώνουν ότι πρέπει να ζήσουν μακριά από τα παιδιά τους γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν στέγη και τροφή.

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

    -οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που με βλέμμα απλανές και ανασφαλές σέρνουν τα πόδια τους μη ελπίζοντας πια σε τίποτα

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

    -οι χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι, τους φόρους, τη δόση του δανείου, τοενοίκιό τους ακόμα και τα κοινόχρηστα. Και που όταν χτυπάει το κουδούνι, κρατούν την ανάσα τους για να μην ακουστούν…

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

    -οι χιλιάδες έμποροι που βάζουν την υπογραφή τους για να μπει λουκέτο στο μαγαζί τους

    Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

    -οι χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα που ψάχνουν στα σκουπίδια και που περιμένουν να κλείσει η λαϊκή αγορά για να μαζέψουν σάπια φρούτα και λαχανικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3.57 Φιλε σε παρακαλω να βρεις μια αναρτηση στο ιστολογιο μου που να στηριζει τον Σαμαρα,ξερεις ....αν δεν στηριζεις τον Παπανδρεου δεν σημαινει οτι στηριζεις τον Σαμαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλάπ-κλάπ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Γιατί ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Παπαγιάννη
    Δημοσίευση : Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 17:20 Εκτύπωση | E-mail
    Ανανέωση : Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 17:28:39

    Γιατί ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Παπαγιάννη
    Η επιστολή την οποία έστειλε ο κ. Σαμαράς στους ευρωπαίους ηγέτες δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις πάγιες θέσεις του, λένε οι συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ.

    Ωστόσο πολλοί δημοσιογράφοι διαβάζοντας- ενδεχομένως καλά πίσω από τις γραμμές- θεώρησαν ότι πρόκειται περί πιρουέτας ή αν θέλετε περί «κολοτούμπας». Ο Γιάννης Παπαγιάννης ανήκει σε αυτή την κατηγορία των συναδέλφων. Και επειδή ως γνωστόν δεν συνηθίζει να μένει μόνο στην θεωρία τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ 9.
    Αποτέλεσμα; Από τα πρώτα τηλεφωνήματα που έκανε ο Α. Σαμαράς πριν από λίγο έγινε στον Γιάννη Παπαγιάννη.
    Όπως μάθαμε από το γραφείο του στην Συγγρού τηλεφώνησε στο δημοσιογράφο προκειμένου να εξηγήσει την ουσία της επιστολής και φυσικά για να χαμηλώσουν οι τόνοι της κριτικής στη Νέα Δημοκρατία...

    Καλά έχει σαλτάρει ο άνθρωπος.
    ________________________________

    ΧΟΧΟΧΟΧ...
    Το καλάμι που έχει καβαλήσει ο Παπαγιάννης είναι μεγαλύτερο από το χρέος της Ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. __________________________________
    - Διαβάστε τη Επιστολή προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην οποία εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με τις έγγραφες εγυήσεις, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

    Αναλυτικά η επιστολή:

    «Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια: ''συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.''

    Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο.
    Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.

    Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

    Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει ''εργαλεία'' που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.

    Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!

    Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.

    Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.

    Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.
    Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

    Με εκτίμηση,
    Αντώνης Κ. Σαμαράς
    Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»
    ---------------------------------
    Είναι η ίδια επιστολή
    που έστειλε πριν καιρό στα μέλη του ΕΛΚ.

    ________________________ Μπίνγκο!

    ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ στα σ(ΧΟΛΗ)ια.
    λαδάκι και ξυδάκι
    και κανένα μπουκαλάκι
    coca-cola
    στο κωλαράκι σου
    XΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζητούν υπογραφή Σαμαρά για να "κλείσει" η συμφωνία όπλων Παπανδρέου-Ευρώπης
    _______________________________
    Μία διαφορετική εξήγηση στις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να δεσμευθεί με την υπογραφή του για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και για την περίοδο μετά τις επερχόμενες εκλογές, δίνει η εφημερίδα NewEuropeOnline στην ηλεκτρονική της έκδοση.

    Όπως αναφέρει, «Μέρκελ και Σαρκοζί θέλουν ο Σαμαράς να υπογράψει για να εξασφαλίσουν τις πωλήσεις όπλων τύπου Leopard και Rafale (στην Ελλάδα), που συμφώνησαν με τον Γ. Παπανδρέου».

    Όταν τον περασμένη Οκτώβριο η Καγκαλέριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησαν με τον ...........
    πρώην πρωθυπουργό να λάβει η χώρα δάνειο 110 δισ., ο κ. Παπανδρέου συμφώνησε, με αντάλλαγμα να αγοράσει η Ελλάδα πολεμικό εξοπλισμό από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ύψους 10,5 δισ..

    Το υλικό που έχει συμφωνηθεί προς πώληση, σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας, που επικαλείται η NewEuropeOnline, περιλαμβάνει πολεμικές φρεγάτες, Leopard τανκς από την Γερμανία και μαχητικά αεροσκάφη Rafale από τη Γαλλία.

    Εκείνη την περίοδο, ο Γ. Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός της χώρας και θεωρητικά είχε το δικαίωμα να δεσμευθεί εκ μέρους της Ελλάδας, καθώς υπήρχαν οι προσδοκίες ότι το κόμμα του θα έμενε στην εξουσία για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

    Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τρεις ημέρες πριν από την κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου, μετά την απόφασή του να προκηρύξει δημοψήφισμα για την δανειακή σύμβαση της 26-27ης Οκτωβρίου, ο τότε υπουργός Αμύνης Πάνος Μπεγλίτης ανακοίνωσε την άμεση παύση και αντικατάσταση όλης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

    Ανεπίσημες πληροφορίες εκείνες τις ημέρες έκαναν λόγο για ένα πιθανό πραξικόπημα. Το θέμα αργότερα ξεχάσθηκε, καθώς ο κ. Παπανδρέου έφυγε από την πρωθυπουργία, ανέλαβε ο κ. Λουκάς Παπαδήμος και ο εν λόγω υπουργός Άμυνας αντικαταστάθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

    Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η προφορική συμφωνία μεταξύ Παπανδρέου- Μέρκελ- Σαρκοζί για την αγορά όπλων, που αποτελεί ουσιώδες τμήμα της νέα δανειακής σύμβασης της Ελλάδας, έμεινε «στον αέρα».

    Όπως σημειώνει η NewEuropeOnline, κανένας δεν περιμένει η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου (;) και πιθανότατα θα ηγείται από τον Αντώνη Σαμαρά, να υπογράψει αγορές όπλων, όταν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων θα φθάσουν σε επίπεδα ρεκόρ, οι συντάξεις και οι μισθοί θα μειώνονται και η κοινωνική δυσαρέσκεια θα γιγαντώνεται.

    Η υπογραφή λοιπόν, που Γερμανία και Γαλλία ζητούν επίμονα από τον κ. Σαμαρά ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της 6ης δόσης, δεν είναι τίποτα άλλο από τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ ότι θα τηρήσει την υπόσχεση του κ. Παπανδρέου για αγορές όπλων, που ήταν μέρος της κρυφής συμφωνίας.

    Υπό αυτές τις συνθήκες, θα είναι δύσκολο να αναμένει κανείς ο κ. Σαμαράς να υπογράψει οποιαδήποτε εγγυητική επιστολή, από τη στιγμή μάλιστα που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δε ζητά καμία υπογραφή από κανέναν.

    Η πιο λογική εξέλιξη, καταλήγει η NewEuropeOnline, αν η Γερμανία και η Γαλλία επιμείνουν, θα είναι για τον κ. Σαμαρά να αποσύρει τους υπουργούς του από το υπουργικό συμβούλιο του κ. Παπαδήμου και να συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στη μεταβατική κυβέρνηση, μέχρι την 19η Φεβρουαρίου που αναμένεται να γίνουν εκλογές

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ..χαχαχαχ...
    ---------------------------------
    Είναι η ίδια επιστολή
    που έστειλε πριν καιρό στα μέλη του ΕΛΚ.

    ________________________ Μπίνγκο!

    ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ στα σ(ΧΟΛΗ)ια.
    λαδάκι και ξυδάκι
    και κανένα μπουκαλάκι
    coca-cola
    στο κωλαράκι σου
    XΩΣΕ.
    ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ..ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΛΑΝ..
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΠΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    - ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑssΟΚ.,,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ..Α Λ Η Τ Η.

    Ζητούν υπογραφή Σαμαρά για να "κλείσει" η συμφωνία όπλων Παπανδρέου-Ευρώπης
    _______________________________
    Μία διαφορετική εξήγηση στις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να δεσμευθεί με την υπογραφή του για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και για την περίοδο μετά τις επερχόμενες εκλογές, δίνει η εφημερίδα NewEuropeOnline στην ηλεκτρονική της έκδοση.

    Όπως αναφέρει, «Μέρκελ και Σαρκοζί θέλουν ο Σαμαράς να υπογράψει για να εξασφαλίσουν τις πωλήσεις όπλων τύπου Leopard και Rafale (στην Ελλάδα), που συμφώνησαν με τον Γ. Παπανδρέου».

    Όταν τον περασμένη Οκτώβριο η Καγκαλέριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησαν με τον ...........
    πρώην πρωθυπουργό να λάβει η χώρα δάνειο 110 δισ., ο κ. Παπανδρέου συμφώνησε, με αντάλλαγμα να αγοράσει η Ελλάδα πολεμικό εξοπλισμό από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ύψους 10,5 δισ..

    Το υλικό που έχει συμφωνηθεί προς πώληση, σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας, που επικαλείται η NewEuropeOnline, περιλαμβάνει πολεμικές φρεγάτες, Leopard τανκς από την Γερμανία και μαχητικά αεροσκάφη Rafale από τη Γαλλία.

    Εκείνη την περίοδο, ο Γ. Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός της χώρας και θεωρητικά είχε το δικαίωμα να δεσμευθεί εκ μέρους της Ελλάδας, καθώς υπήρχαν οι προσδοκίες ότι το κόμμα του θα έμενε στην εξουσία για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια.

    Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τρεις ημέρες πριν από την κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου, μετά την απόφασή του να προκηρύξει δημοψήφισμα για την δανειακή σύμβαση της 26-27ης Οκτωβρίου, ο τότε υπουργός Αμύνης Πάνος Μπεγλίτης ανακοίνωσε την άμεση παύση και αντικατάσταση όλης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

    Ανεπίσημες πληροφορίες εκείνες τις ημέρες έκαναν λόγο για ένα πιθανό πραξικόπημα. Το θέμα αργότερα ξεχάσθηκε, καθώς ο κ. Παπανδρέου έφυγε από την πρωθυπουργία, ανέλαβε ο κ. Λουκάς Παπαδήμος και ο εν λόγω υπουργός Άμυνας αντικαταστάθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

    Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η προφορική συμφωνία μεταξύ Παπανδρέου- Μέρκελ- Σαρκοζί για την αγορά όπλων, που αποτελεί ουσιώδες τμήμα της νέα δανειακής σύμβασης της Ελλάδας, έμεινε «στον αέρα».

    Όπως σημειώνει η NewEuropeOnline, κανένας δεν περιμένει η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου (;) και πιθανότατα θα ηγείται από τον Αντώνη Σαμαρά, να υπογράψει αγορές όπλων, όταν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων θα φθάσουν σε επίπεδα ρεκόρ, οι συντάξεις και οι μισθοί θα μειώνονται και η κοινωνική δυσαρέσκεια θα γιγαντώνεται.

    Η υπογραφή λοιπόν, που Γερμανία και Γαλλία ζητούν επίμονα από τον κ. Σαμαρά ως προϋπόθεση για την εκταμίευση της 6ης δόσης, δεν είναι τίποτα άλλο από τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ ότι θα τηρήσει την υπόσχεση του κ. Παπανδρέου για αγορές όπλων, που ήταν μέρος της κρυφής συμφωνίας.

    Υπό αυτές τις συνθήκες, θα είναι δύσκολο να αναμένει κανείς ο κ. Σαμαράς να υπογράψει οποιαδήποτε εγγυητική επιστολή, από τη στιγμή μάλιστα που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δε ζητά καμία υπογραφή από κανέναν.

    Η πιο λογική εξέλιξη, καταλήγει η NewEuropeOnline, αν η Γερμανία και η Γαλλία επιμείνουν, θα είναι για τον κ. Σαμαρά να αποσύρει τους υπουργούς του από το υπουργικό συμβούλιο του κ. Παπαδήμου και να συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στη μεταβατική κυβέρνηση, μέχρι την 19η Φεβρουαρίου που αναμένεται να γίνουν εκλογές

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ..χαχαχαχ...
    ---------------------------------
    Είναι η ίδια επιστολή
    που έστειλε πριν καιρό στα μέλη του ΕΛΚ.

    ________________________ Μπίνγκο!

    ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ στα σ(ΧΟΛΗ)ια.
    λαδάκι και ξυδάκι
    και κανένα μπουκαλάκι
    coca-cola
    στο κωλαράκι σου
    XΩΣΕ.
    ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ..ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με την σημερινή κίνησή του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, κράτησε ψηλά την αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Δεν λύγισε στις παράλογες απαιτήσεις της Μέρκελ, ούτε στο παραλήρημα των Ολλανδών!
    Δεν έστειλε καινούρια επιστολή, δεν συνυπέγραψε κάτι με τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο και κυρίως δεν
    άλλαξε τις απόψεις του περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής του μνημονίου και της επαναδιαπραγμάτευσής του. Αυτή είναι η έντιμη, η πατριωτική στάση του Αντώνη Σαμαρά.
    Και άσε τους Εφιάλτες να ...αναρωτιούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς, με μπουκωμένο από τις ψωλές, στόμα??

    Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

    Εσείς, γαμημένοι ΝΔ-«νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιαζόσταν ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνιόταν το «κοκό», πηγαίνατε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζατε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζονταν τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

    Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

    Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

    Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια, ανούσια και απεχθή παρουσία και ύπαρξη σας…

    Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

    Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
    Δεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΛΑΝ..
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΠΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    - ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑssΟΚ.,,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ..Α Λ Η Τ Η.

    Ζητούν υπογραφή Σαμαρά για να "κλείσει" η συμφωνία όπλων Παπανδρέου-Ευρώπης
    _______________________________
    Μία διαφορετική εξήγηση στις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να δεσμευθεί με την υπογραφή του για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και για την περίοδο μετά τις επερχόμενες εκλογές, δίνει η εφημερίδα NewEuropeOnline στην ηλεκτρονική της έκδοση.

    Όπως αναφέρει, «Μέρκελ και Σαρκοζί θέλουν ο Σαμαράς να υπογράψει για να εξασφαλίσουν τις πωλήσεις όπλων τύπου Leopard και Rafale (στην Ελλάδα), που συμφώνησαν με τον Γ. Παπανδρέου».

    Όταν τον περασμένη Οκτώβριο η Καγκαλέριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησαν με τον ...........
    πρώην πρωθυπουργό να λάβει η χώρα δάνειο 110 δισ., ο κ. Παπανδρέου συμφώνησε, με αντάλλαγμα να αγοράσει η Ελλάδα πολεμικό εξοπλισμό από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ύψους 10,5 δισ..
    .





    ΚΛΑΨΕ...ΠΙΘΗΚΙ

    ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ
    ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ
    ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
    ΣΤΟΝ
    ΚΩΛΑΡΟ ΣΟΥ ΒΑΘΙΑ.


    ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ-ΑΔΕΛΦΕ.



    .

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ..χαχαχαχ...
    ---------------------------------
    Είναι η ίδια επιστολή
    που έστειλε πριν καιρό στα μέλη του ΕΛΚ.

    ________________________ Μπίνγκο!

    ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ στα σ(ΧΟΛΗ)ια.
    λαδάκι και ξυδάκι
    και κανένα μπουκαλάκι
    coca-cola
    στο κωλαράκι σου
    XΩΣΕ.
    ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ..ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε Α ΓΑΠ ΟΥΛΕΣ ο Σαμαράς ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ''...η ΝΔ στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο και υποστηρίζει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο προσθέτει ότι «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος». ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΟΥΦΑ ΤΩΡΑ. Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ 30ΕΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε Α ΓΑΠ ΟΥΛΕΣ ο Σαμαράς ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ''...η ΝΔ στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο και υποστηρίζει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο προσθέτει ότι «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος». ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΟΥΦΑ ΤΩΡΑ. Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ 30ΕΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. XΩΝΕΨΕ ΤΟ ...λουλού ΠΑΣΤΟΚ
    ΜΕ 2 12αδες μπουκάλια στον ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

    και ..βοήθειά σου +
    __________________________________

    ΠΑ$$ΟΚ-MEGA-SKAI-ΦΥΡΕΡ-ΚΟΡΗ .. αΓΑΠούλες
    ο Σαμαράς τελικά.."ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ".

    -----------------------------------
    ..η ΝΔ στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο και υποστηρίζει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο προσθέτει ότι «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος».
    --------------------------------

    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΟΥΦΑ ΤΩΡΑ.

    Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ/ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

    ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
    ΠΑssΟΚΟΙ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ 30-ΕΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ
    ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
    __________________________________

    ΕΣΥ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ λουλού,
    εκεί
    τα μπουκάλια ΚΑΙ στον κώλο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΤΗΣ (ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ) ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑς ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΔΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑς. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΓΑΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λυπάμαι αλλά γράφεις μπούρδες.
    Προσωπικά έχω επανειλημμένα κριτικάρει το Σαμαρά για ..πολλά αλλά σήμερα έκανε τσαμπουκά και του βγήκε, προς όφελος της χώρας.
    Κρίμα που δεν το αναγνωρίζεις αυτό, απλά δείχνει ότι εσείς οι πασόκοι μισείτε οτιδήποτε καλό γίνεται για την Ελλάδα όταν το κάνει δεξιός.
    Η σημερινή επιστολή του ΑΣ ήταν στην ουσία ειρωνία εναντίον της Μέρκελ, δεδομένου ότι την ίδια ακριβώς είχε στείλει ο ΑΣ και στο ΕΛΚ της περασμένη εβδομάδα.
    Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα την κάνουν αποδεκτή αλλά έκανα λάθος, ευτυχώς, αλλιώς θα είχε τελειώσει το ...παραμύθι με το ευρώ.
    Το ότι δεν αναγνωρίζεις ότι είναι θετικό που η Μέρκελ αποδεχεται τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης καλύτερων όρων συνιστά εμπάθεια και μικροψυχία, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των πασόκων που μας κατάντησαν μέχρι εδώ.
    Χρωμοσομιακή ανωμαλία, προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ !
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΞΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ
    LORD JACOB ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟΥ CITY OF LONDON!!!
    ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΑΤΙ € $ ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ..ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ......

    Βλέπω εδώ πέρα, χωρίς καν να διαβάσετε το κείμενο ότι έχετε έτοιμη τη βρισιά για το Σαμαρα.

    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ τον βρίζουν όλοι 2 χρόνια τώρα.....
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ).

    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ 6 ΜΗΝΕΣ
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ).
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟΔΕΞΙΟΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.......
    __________________________
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.........

    ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.......

    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ,
    ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ______________________________
    ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ.

    καλη νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση