GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκάδες φάλαινες νεκρές στην Νέα Ζηλανδία...

Tριάντα μία φάλαινες πιλότοι πέθαναν αφού ξεβράσθηκαν σε απομακρυσμένη ακτή της Νότιας Ζηλανδίας, ενώ απειλείται η ζωή άλλων 34 καθώς όπως ...

Tριάντα μία φάλαινες πιλότοι πέθαναν αφού ξεβράσθηκαν σε απομακρυσμένη ακτή της Νότιας Ζηλανδίας, ενώ απειλείται η ζωή άλλων 34 καθώς όπως δήλωσαν μέλη της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος είναι πολύ επικίνδυνο να προσπαθήσει κανείς να τις οδηγήσει και πάλι στα βαθιά νερά.
Ορισμένες από τις φάλαινες ξεβράσθηκαν και πέθαναν στο Φέργουελ Σπιτ του Σάουθ Αϊλαντ, χθες και άλλες, ανάμεσά τους και νεαρές φάλαινες, παρασύρθηκαν στα...
ρηχά τη νύχτα.
Ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος, Τζον Μέισον, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι παγιδευμένες φάλαινες θα μπορέσουν να επιστρέψουν μόνες τους στα βαθιά νερά το απόγευμα με την παλίρροια.

Σύμφωνα με τον Μέισον, το σημείο στο οποίο έχουν παγιδευτεί οι φάλαινες δεν επιτρέπει την παρέμβαση των διασωστών.
"Είναι τόσο απομακρυσμένο και επικίνδυνο που οι διασώστες θα χρειαστεί να σώσουν τους εαυτούς τους και όχι τις φάλαινες", τόνισε ο Μέισον.

2 σχόλια

  1. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ψάχνουμε επειγόντως μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση