GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εκλογές άμεσα!!!"...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Εκλογές άμεσα! Το ΑΜΕΣΑ στις μέρες μας είναι σαν λάστιχο. Σε ότι αφορά τις εκλογές ,άμεσα εκλογες , νόμιζα πως...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Εκλογές άμεσα!
Το ΑΜΕΣΑ στις μέρες μας είναι σαν λάστιχο. Σε ότι αφορά τις εκλογές ,άμεσα εκλογες , νόμιζα πως σήμαινε σε 20 με 40 το πολύ μέρες.
Τώρα μαθαίνω πως , άμεσα εκλογές, σημαίνει εκλογές σε τέσσερεις μήνες περίπου και βλέπουμε. (Δηλαδή εκλογες όταν ο λαός είναι έτοιμος να...

ξαναψηφίσει αυτούς που τον σώζουν) .  Αν δεν είναι έτοιμος σε τέσσερεις μήνες το άμεσα θα μακραίνει όσο χρειαστεί .

5 σχόλια

  1. ΔΡΑΧΜΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαρλς Νταλάρ:Θέμα εβδομάδων η συμφωνία για το «κούρεμα».

    Παρά το άνευ προηγουμένου πολιτικό θρίλερ που κρατάει «ομήρους» Έλληνες και Ευρωπαίους τις τελευταίες ημέρες αγορές, ο κύριος Τσαρλς Νταλάρα, επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών (ΙIF) δηλώνει όχι απλώς αισιόδοξος αλλά βέβαιος πως η ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου είναι εφικτή και μάλιστα σχετικά σύντομα.

    «Είναι θέμα εβδομάδων η ολοκλήρωση του PSI. Θα χρειαστούν ορισμένες εβδομάδες για να καταλήξουμε σε συμφωνία, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε ακόμη να την εφαρμόσουμε για το μέλλον της Ελλάδας, γιατί είναι ένα σημαντικό βήμα για να ελαφρύνουμε το χρέος της Ελλάδας και να σταθεροποιήσουμε την Ευρώπη γενικότερα» δήλωσε ο κ. Νταλάρα στο πρακτορείο Reuters.

    Ο ίδιος αποκαλύπτει πως είναι αισιόδοξος ότι θα συνεργαστεί με τη νέα πολιτική ηγεσία της Ελλάδας και πως μπορεί να οριστικοποιηθεί η συμφωνία στο πλαίσιο των όρων που συζητήθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της 26ης-27ης Οκτωβρίου.

    Πάντως εντύπωση προκαλεί η στάση που κρατάει ο πρόεδρος του IIF και επικεφαλής της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος σε συνέντευξή του στους Financial Times τονίζει ότι η συμφωνία αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δημιουργεί ένα «επικίνδυνο προηγούμενο, αφήνει εκτεθειμένες τις τράπεζες στο ενδεχόμενο νέων τέτοιων συμφωνιών και αποδυναμώνει σημαντικά την αγορά των κρατικών ομολόγων».

    Με δυο λόγια ο κύριος Άκερμαν, ο οποίος ας σημειωθεί είναι ένας εκ των ενορχηστρωτών της συμφωνίας, του PSI για την Ελλάδα, δείχνει ξεκάθαρα πως φοβάται τυχόν επανάληψη παρόμοιων συμφωνιών και για άλλες χώρες της Ευρωζώνης, κυρίως γιατί, όπως δήλωσε στην ίδια συνέντευξη, «ο δρόμος τέτοιων συμφωνιών θα προτιμάται πάντα έναντι της ανεξέλεγκτης κρατικής χρεοκοπίας».

    Αυτό όμως δεν αναιρεί την … προσδοκία, του χερ Άκερμαν «το PSI για το πακέτο στήριξης της Αθήνας να είναι μία εξαίρεση»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΠ: Δεν καταλαβαίνει το Χριστό
    του !!
    Πήρε και τηλέφωνο τον Σαρκοζί!!
    __________________________________
    Ούτε την ύστατη ώρα που φεύγει δεν μπορεί να φερθεί σοβαρά!!!
    -------------------------
    Το γραφείο του ΓΑΠ έβγαλε ανακοίνωση όπου λέει πως ο Σαρκοζί του ζήτησε να να συνεχιστούν οι προσωπικές επαφές!!!
    Σαν τι;
    Σαν προσωπικός κλόουν του Σαρκοζί;
    _________________________________
    Απίστευτο ρεζιλίκι χωρίς τέλος για τον ΓΑΠ!!!
    Σαρκοζί σε Ομπάμα: «Τρελός και καταθλιπτικός ο Παπανδρέου»!!!

    Απίστευτο το ρεζιλίκι του ΓΑΠ τις τελευταίες μέρες που έχει γίνει περίγελος της παγκόσμιας κοινής γνώμης!!!

    Τα μικρόφωνα ήταν ξανά ανοιχτά και όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες άκουσαν τα... γαλλικά που έσουρε στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Γάλλος πρόεδρος.

    Η προσωπική συζήτηση που είχε ο Σαρκοζί με τον Μπάρακ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στις Κάννες, ακούστηκε... κατά λάθος από τους δημοσιογράφους. Και ο Γάλλος πρόεδρος είπε την άποψή του όπως βίωσε τον ΓΑΠ και τα καραγκιοζιλίκια του:

    «Ο Παπανδρέου είναι τρελός και καταθλιπτικός» φέρεται να είπε ο Σαρκοζί στον Ομπάμα, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η γαλλική ιστοσελίδα Arret και αναμεταδίδουν οι εφημερίδες Parisien και Figaro.

    "Σαρκοζί: Παπανδρέου τρελός, καταθλιπτικός", ο τίτλος της Figaro
    __________________________________
    Τα... γαλλικά του Σαρκοζί για τον Έλληνα πρωθυπουργό ήρθαν μια μέρα μετά τον εξάψαλμο που άκουσε ο Γιώργος Παπανδρέου από τους Μερκοζί για την απόφασή του να πάει σε δημοψήφισμα τη νέα δανειακή σύμβαση.

    Χαρακτήρισε τεράστιο λάθος αυτή την κίνηση του Έλληνα πρωθυπουργού. Αντίθετα απ’ ό,τι έκανε στο θέμα Νετανιάχου, αυτή τη φορά ο Αμερικανός πρόεδρος δεν απάντησε...

    newsit.g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΡΕΜΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι εκλογες αργουν παππουλη
    για να φυγετε πρωτα εσεις να πατε να βρειτε τους προγονους σας
    και οι υπολοιποι που θα μεινουν
    να μπορεσουν να ξαναβγαλουν παστοκ!
    τοπιασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση