GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διάλεξη Νανόπουλου και Μπαμπινιώτη‏...

Μήπως φταίνε και αυτοί; Η από κοινού διάλεξη των δύο διακεκριμένων καθηγητών καταχειροκροτήθηκε από το εκλεκτό πολυπληθές ακροατήριο (μόνο...

Μήπως φταίνε και αυτοί;

Η από κοινού διάλεξη των δύο διακεκριμένων καθηγητών καταχειροκροτήθηκε από το εκλεκτό πολυπληθές ακροατήριο (μόνο πολιτικοί δεν υπήρχαν για τους γνωστούς λόγους) έγιναν ερωτήσεις, δόθηκαν απαντήσεις, αρκετές ανούσιες και τετριμμένες... Και όλοι απεχώρησαν όπως τον παλιό καλό καιρό που έλαμπε ο ήλιος κι΄όχι όπως τώρα της βαρυχειμωνιάς...Αγέρωχοι οι πανεπιστημιακοί, αλλά έτοιμοι να χώσουν ο ένας τα νύχια του στον άλλο, χωρίς τύψεις ότι είναι από τους κυρίους υπεύθυνους για τη κατάντια της παιδείας και κατ΄επέκταση του λαού και της χώρας...
Ακροατής της χθεσινής τους διάλεξης ρωτάει αν σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες για το κόσμο, χρειαζόταν το καφενειακό κήρυγμα του κ. Μπαμπινιώτη για ευθύνες, γενικώς... Όσο για...
 τον κ. Νανόπουλο, που απέφυγε τα λαικίστικα, μήπως θα ήταν ευκαιρία να αρπάξει το μαχαίρι και να το μπήξει στο κόκαλο; Γιατί στο εκλεκτό ακροατήριο υπήρχαν αρκετοί υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια της χώρας...
Ακόμα αιωρείται και η ερώτηση προς τους αξιότιμους καθηγητές, γιατί δεν δίνετε μιά απάντηση για τον ατελή άνθρωπο της έπαρσης και της απληστίας, που εκπροσωπούμε όλοι μας και αυτοί οι ίδιοι;

20 σχόλια

  1. ela to kryfoxoyntiko pasok ,na fanerwnete siga siga poio einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε λύσσα κακιά οι σφουγγαρίστρες των ΜΜΕ να ξωπετάξουν από το Πασόκ τον Γιώργο Παπανδρέου!
    Όχι γιατί θέλουν τόσο πολύ να φύγει, αλλά ενόψει εκλογών το Πασόκ να γίνει μπάχαλο με απώτερο στόχο η Δεξιά να αποκτήσει ή και δυνατόν αυτοδυναμία προκειμένου να επιστρέψουν στις παλιές καλές μέρες μπείτε φάτε και αλέστε και αλεστικά μην δώστε!
    Αφού οι Αθλιότατοι και πανάξιοι εκείνου του συνθήματος Αλ-ρου-δη, αποσιώπησαν υπηρετώντας την Δεξιά και τους παρατρεχάμενους της, το γεγονός ότι όταν ανέλαβε το Πασόκ κυβέρνηση το 2009 το καράβι - Ελλάς είχε ήδη ριχτεί από την ΔΕΞΙΑ σε ξέρα και το μόνο που είχε στην διάθεση της η κυβέρνηση Πασόκ ήταν μερικά κανό για να το τραβήξει από εκεί, την πολέμησαν κάθε μέτρο που πήρε για μην πετύχει το παραμικρό! Κάθε προσπάθεια να ξοδεύουμε λιγότερα από ότι παράγουμε πολεμήθηκε! Σε μια ΕΟΚ που για να αποφασίσει και οι μήνες περνούσαν και μας πολεμούσαν!
    Φαντάζετε κάποιος το περασμένο καλοκαίρι να είχαμε τέτοιες φωτιές, και Θεέ μου φύλαγε να είχαν καεί ζωντανοί εβδομήντα άνθρωποι όπως πριν λίγα χρόνια επί ΔΕΞΙΑΣ και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τι θα είχε γίνει;
    Όλοι τους μαζί κάθε κανάλι, κάθε ραδιοφωνικούς σταθμός, κάθε φυλλάδα θα απαιτούσε με συνοπτικές διαδικασίες την εκτέλεση του πρωθυπουργού, χαριστικώς του μισού Υπουργικού Συμβουλίου, και από τους υπόλοιπους Δήλωση ότι δεν θα ξαναπολιτευτούν ποτέ!
    Τότε όμως που αυτό ήταν γεγονός τι κάνανε οι σφουγγαρίστρες ; Τα κουνέλια!
    Τι τους έκανε να κάνουνε τα κουνέλια ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!
    Ανέλαβε το Πασόκ το 2009 με το χρέος και το έλλειμμα απογειωμένα, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό, δεν επιτεθήκανε σε αυτούς που ρίξανε το καράβι ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ, αλλά με τις αδέξιες μερικές φορές κινήσεις που έκανε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του πάνω σε εκείνα τα κανό που έχοντας δέσει το καράβι-ΕΛΛΑΣ, προσπαθούσαν εν μέσω τρικυμίας, εν μέσω επιθέσεων από όλη την Ευρώπη των ΔΕΞΙΩΝ και την Ελλάδα των Αριστερών, να το ξεκολλήσουν από την ξέρα που είχε κάτσει βαρεμένο από το φορτίο των χρεών και των ελλειμμάτων!
    Και μήπως κατάφεραν λίγα; Καθόλου, και μόνο το γεγονός ότι στήθηκε με την επιμονή του Παπανδρέου ο μηχανισμός στήριξης και τώρα μέσω αυτού προσδοκούμε κάποια στιγμή να ανασάνουμε είναι αρκετό!
    Ποιος από αυτούς, τις σφουγγαρίστρες της ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ έκατσε μια μέρα να πει στους Έλληνες ήρεμα και απλά ότι αυτοί που μας δάνειζαν έχουν την λογική κατά αυτούς απαίτηση να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ;
    Βγάλανε οι ψεύτες, ψεύτη τον Παπανδρέου για το ότι είπε προεκλογικά ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τη στιγμή που στα DEBATE ο Καραμανλής ο Σιωπηλός, σε ερωτήσεις του Παπανδρέου που είναι το έλλειμμα και που θα φτάσει έκανε τη σουπιά!
    Αυτός δεν είναι που κατά τον κολλητό του τον Τράγκα, και από όσα αυτός ο Τράγκας επανειλημμένα έχει πει σε ραδιόφωνο και τηλεόραση χειμώνα και καλοκαίρι του 2009, ότι μετά τις προηγούμενες εκλογές ο Καραμανλής του εκμυστηρεύτηκε ότι θα κυβερνά για δεκαέξι μήνες ακόμη ;
    Δηλαδή ο Άσχετος μαζί με όλη την κυβέρνηση του ξέρανε που μας οδηγούν, δεν έκαναν τίποτα μα τίποτα για να το αποτρέψουν, και όταν είδαν ότι φτάσαμε στο αμήν και έχοντας ρίξει το καράβι ΕΛΛΑΣ στην ξέρα, έχοντας πάρει και το ραβασάκι από το ΔΝΤ ότι τα έχουν κάνει σκατά, του οποίου την ύπαρξη μάθαμε μόλις πριν λίγες μέρες, προκήρυξαν εκλογές και ΤΙΣ ΧΑΣΑΝΕ ΑΜΑΧΗΤΙ! Και μας άφησαν όλους βουτηγμένους στα ΣΚΑΤΑ!
    Και συνεχίζουν να υπηρετούν οι σφουγγαρίστρες την ΔΕΞΙΑ, που στο αποκορύφωμα της ΔΕΙΛΙΑΣ της αφού μέσω αυτών και των Αριστερών έφθειρε την κυβέρνηση του Πασόκ απέφυγε να τοποθετήσει βουλευτές της, στην κυβέρνηση συνεργασίας σε υπουργεία που ένεκα της κατάστασης ασκούν οικονομική πίεση στο λαό, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΠΑΡΘΕΝΑ, αλλά να βγει και να πει άλλοι τα κάνανε, πάρτε ένα ψίχουλο από εμένα την ΑΓΙΑ ΠΟΡΝΗ..
    Γιατί βεβαίως με τον αγώνα του Πασόκ και το χρέος θα μειωθεί και σιγά σιγά θα καλυτερέψουμε. Η ΔΕΞΙΑ όμως μυρίστηκε ψητό, έργα και προμήθειες, και ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΦΑΜ ΝΤΕ ΛΑ ΠΑΤΡΙ!
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΎΛΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Babinioths den exei doctorat

    pire thn edra giati pantreytike thn korh toy ka8igiti epi xountas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεραστεί από την ιστορία.

    «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε έχει ξεπεραστεί από την ιστορία όχι ως αξιακό και ευρύτερα ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο αλλά ως πολιτικές, ιεραρχήσεις και κυρίως πρακτικές» γράφει σε άρθρο του στα «Νέα» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

    Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλάει για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα πραγματικό νέο κόμμα να....
    συνθέσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς, δίνοντας οριστική απάντηση στην κρίση προσανατολισμού της χώρας».

    «Το ΠΑΣΟΚ και οι εν δυνάμει συμμαχικές δυνάμεις που αρνούνται τόσο τον αριστερό λαϊκισμό μιας ανεπίδοτης ελπίδας όσο και τον δεξιό λαϊκισμό που στο όνομα του μεταρρυθμισμού απεργάζονται από τα πάνω τη νέα μορφή και διάταξη των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα οφείλουν να συναντηθούν στο πεδίο της μάχης για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς» επισημαίνει ο κ. Σκανδαλίδης στο άρθρο του, τονίζοντας:

    «Το πεδίο της μάχης καθορίζεται με την επιστροφή στη βάση όχι ως επιστροφή στο παρελθόν αλλά ως σημείο ενδοσκόπησης και αναζήτησης του κοινού στόχου και εκκίνησης της νέας πορείας. Μόνο έτσι οι διαδικασίες που πρότεινα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έχουν νόημα. Αλλιώς από καλλιστεία είναι γεμάτες οι τηλεοράσεις απέναντι σε κοινό που απολαμβάνει μεν το θέαμα, είναι όμως παγερός θεατής των εξελίξεων. Και χωρίς τον λαό και η τελευταία ελπίδα θα έχει χαθεί. “Οι καιροί ου μενετοί”».


    ΣΗΜ. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ
    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ
    ΜΕ ΤΟΝ πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηη της.

    και απο ότι βλέπω
    ΧΥΝΕΙ απο ΛΑΤΡΕΙΑ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ
    απο τον κώλο, σκατίλα & ευκοίλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι είχαν 'προφητέψει' ότι το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί όταν απολυθεί ο 1ος δημόσιος υπάλληλος. Χθές απολύθηκαν οι πρώτοι 20.000 και σήμερα Ραγκούσης και Σκανδαλίδης, ο καθένας χωριστά, δήλωσαν ότι το ΠΑΣΟΚ της μεταπολίτευσης πέθανε και να γίνει καινούρια αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχει μεγαλη πλακα το θεμα.
    η ΝΔ θριαμβεύει σε εκλογες ιδιωτων - επαγγελματιων και ανθρωπων της αγορας και το ΠΑΣΟΚ παίζει μονότερμα στο δημοσιο.
    Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ειναι πασοκοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS
    Posted on May 9, 2011 - Filed Under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 3 Comments

    ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS

    Όπως είναι γνωστό κατά το τελευταίο διάστημα η Ελλάς λόγω της σοβαρής κρίσεως, η οποία μαστίζει την εθνική της οικονομία δέχεται άγρια όσο και πολύπλευρη επίθεση από ποικίλα και ποικιλώνυμα κέντρα εξουσίας και μέσα ενημέρωσης κυρίως του δυτικοευρωπαϊκού χώρου. Η χώρα μας βάλλεται πολλαπλώς, άλλοτε καλοπροαίρετα, δηλαδή στα πλαίσια μια αυστηρότατης μεν, αλλά και καλοπροαίρετης ίσως κριτικής, η οποία φιλοδοξεί να μας προσγειώσει ως λαό στην πραγματικότητα των όντως τεραστίων οικονομικών μας κυρίως προβλημάτων και άλλοτε εντελώς κακόβουλα, δηλαδή με περιφρονητικό πνεύμα και απαξιωτική διάθεση έναντι της χώρας μας και του λαού αδιακρίτως. Μεταξύ των τελευταίων τούτων τιμητών της Ελλάδος, των κακόβουλων δηλαδή επικριτών αυτής, εξέχουσα θέση κατέλαβε ένα περιοδικό εκδιδόμενο στο Μόναχο της Γερμανίας, υπό τον τίτλο «Focus» (Φόκους). Στις 22.02.2010 το συγκεκριμένο περιοδικό εξέδωσε και κυκλοφόρησε το υπ’ αριθμ. 8/10 τεύχος του στη Γερμανία, στην Ελλάδα, στην Αυστρία, στην Ελβετία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία, στο Λουξεμβούργο, στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Πορτογαλία, στην Ισπανία, στα Κανάρια Νησιά, στην Φιλανδία, στη Δανία, στη Νορβηγία, στην Ιαπωνία, στην Σλοβενία και στην Ουγγαρία.

    Έτσι λοιπόν μια ομάδα δικηγόρων και συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Φραγκάκης, η Αικατερίνη Φραγκάκη, η Αικατερίνη Πουλάκη, η Βασιλική Μπακάλη, ο Σταύρος Ανδρουτσόπουλος και ο Χρήστος Χρυσανθακόπουλος στις 19/3/2010 κατέθεσαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών την από 19/3/2010 μήνυση κατά παντός υπευθύνου εκδότου, διευθυντή σύνταξης, δημοσιογράφου και αρθρογράφου του περιοδικού Focus (Φόκους) για τα αδικήματα της εξύβρισης , της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου και της προσβολής εθνικού συμβόλου όπως προβλέπονται από τους γενικούς και ειδικούς ποινικούς νόμους.

    Κατέστησαν σαφές ότι η μήνυση τους αναφέρεται στο περιοδικό «Focus», το οποίο εκδίδεται στο Μόναχο της Γερμανίας, στη γερμανική γλώσσα και κυκλοφορεί εβδομαδιαίως εκτός από τη Γερμανία και σε άλλες χώρες του κόσμου, μεταξύ δε αυτών και στην Ελλάδα. Το ως άνω περιοδικό εδρεύει στο Μόναχο, οδός Arabellastrasse, αρ. 23. Διευθυντής έκδοσης και αρχισυντάκτης του περιοδικού είναι ο κος. Helmut Markwort. Υπεύθυνος εκδοτικός οίκος για την έκδοσή του είναι ο εκδοτικός οίκος Hubert Burda Media που εδρεύει στην οδό και διευθύνει ο κος. Hubert Burda.

    Οι συντάκτες και οι εν γένει συνεργάτες του ως άνω περιοδικού στο συγκεκριμένο τεύχος της 22ας.02.2010 υπερέβησαν παν όριο θεμιτής δημοσιογραφικής κριτικής (ακόμη και σε επίπεδο χλεύης και ισοπεδωτικής κριτικής των «έργων και ημερών» συμπατριωτών μας) και καταπέσαντες σε επίπεδα αδιαφιλονίκητα κιτρινισμού εναντίον της χώρας μας. Eπiδόθηκαν συστηματικά σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση με αήθη λιβελογραφήματα από τις στήλες του εν λόγω περιοδικού, μη αρκούμενοι δε εις αυτά εξετράπησαν και σε πληθώρα υβριστικών και συκοφαντικών χαρακτηρισμών όλων των Ελλήνων συλλήβδην με άκρως μειωτικές λέξεις και φράσεις όπως «Απατεώνες στην Ευρω-οικογένεια» (Betrüger in der Euro-Familie), όπως είναι η επακριβής μετάφραση από τα Γερμανικά στα Ελληνικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ela mwre papara apo panw edw vghke o prw8ypoyrgos kai eipe oloys toys ellhnes kleftes kai o pagalos koprites se olh thn eyrwph, pioi oi kleftes toy pasok ta lamogia poy diorizan tis paokooikogeneies kai rimaksane thn elladitsa me ta xrhmatisthria kai tis spatales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΣΧΟς Ο παμπόνηρος Παμπινιώτης έχει παρασύρει τον αθώο Νανόπουλο να τον κάνει ίδιο και όμοιό του. ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. FTAIN KAI PARAFTAIN OI KATHIGITADES TIS KONOMAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ ρε Νανόπουλε αγαθέ τι σου μελλε να πάθεις από κουτοπόνηρο καθηγητή το κύρος σου να χάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο Παπια-νιώτης θα καταφέρει τον Νανόπουλο να τον βγάλει και στον Αυτιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι μπαπινιότηδες έφεραν τη Παιδεία πίσω ο εν λόγω καλαμαράς της δεκάρας είναι τσιράκι του ιδρύματος που δίνει υποτροφίες σε παιδιά υπουργών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καψαμπέλη πας να κάψεις τους αμπελοφιλόσοφους αλλά φυλάξου μη τους δεις δίπλα σου στο αποκαλυπτικό δελτίο παρέα με τον Τράκα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βατζελατσις29 Νοε 2011, 8:02:00 μ.μ.

    Αφιερωμενο στους καθηκηταδες:


    Μαύρα μαντάτα έρχονται,
    παρα την εκτη δοση
    η υφεση δεν σταματα
    κι ερχεται κι αλλη τοση

    Δυο χρόνια μάς φλομώσανε
    στη συνταγή την ίδια,
    μα θα εισπράξουν όλοι τους
    ...αγγούρια και αρχιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΝΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΟΤΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πλάκα έχετε εσεις οι παρασπουδασμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιός είναι ο νανόπουλος γίγας ή νάνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η εθελοδουλεια
    των ευρωποφρονων
    δεν θεραπευεται..

    το 90% του περηφανου,αδουλωτου κλπ..
    ελληνικου λαου
    ειναι ευρωποφρονες..
    καταδικαζει μετα βδελυγμιας
    τον ελληνισμον και τας παραφυαδας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο πρέπει να διαλυθεί ως κόμμα, αλλά πρέπει να αποπασοκοποιηθεί και όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Είπε ο Ραγκούσης: "Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει".
    Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δημόσια κάνουν λόγο για την ανάγκη να διάλυσης του πασοκισμού.
    __________________________________
    Αναφέρει ο Ραγκούσης στο μέγκα επί λέξη «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του».
    Είναι θλιβερό, που έπρεπε να καταστραφεί πρώτα η Ελλάδα, για να κατανοήσουν μερικοί την ανάγκη διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και την όλη του πολιτική και κοινωνική ιδεολογία.

    Και, μην τρέξουν πολλοί από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους να νομίζουν ότι δεν είναι και αυτοί λίγο ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως πολύ ορθά είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης στο ΒΗΜΑ: Έχει πασοκοποιηθεί όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Μα μήπως αλήθεια αυτό δεν ήταν και το μεγάλο σφάλμα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κάτω από τον φόβο του βαθέως ΠΑΣΟΚ, του λαϊκισμού, και των φανατικών συνδικαλιστών, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι είναι θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, και ακλουθώντας μια πολιτική παρόμοια του ΠΑΣΟΚ, οδηγήθηκε στην γωνιά της πολιτικής.
    Ακόμη και ο Καρατζαφέρης έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    ___________________________________
    Εύχομαι ο Σαμαράς από τώρα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι δεν θα του βγει σε καλό, αν και αυτός έχει πασοκοποιηθεί.

    Για τον Γιώργο Παπανδρέου, έχω να πω ότι αυτός προσπάθησε να ξεπεράσει ακόμη και τον πατέρα του σε πασοκισμό.

    Δεν γνωρίζω αν τελικά θα κυριαρχήσει στο ΠΑΣΟΚ το αίσθημα αυτοσυντήρησης της πράσινης καρέκλας του λαϊκισμού μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του πασοκισμού, η αν θα βρουν κάποιοι το απαιτούμενο θάρρος να αφήσουν πίσω στο παρελθόν, το όνομα ΠΑΣΟΚ την οικογένεια Παπανδρέου τον λαϊκισμό του Καστανίδη τον συνδικαλισμό του Φωτόπουλου και Γιάννη Μίχα τον καρεκλοκεντραυισμό του Παπουτσή και του Αθανασάκη.
    ___________________________________
    Αν κάποιοι φύγουν από τον πασοκισμό ιδεολογικά και φυσικά, σίγουρα αυτοί θα βοηθήσουν την πατρίδα, ανεξάρτητα από το αν είναι πρώτοι η δεύτεροι, πολλοί η λίγοι στον εσωκομματικό ανταγωνισμό.

    Αν κάποτε πριν 30 -50 χρόνια το δίλλημα ήταν δεξιά η αριστερά, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η χούντα,
    Ευρώπη η όχι Ευρώπη.
    Τώρα το δίλλημα είναι αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, η συνέχιση της πασοκοποίησης ?
    __________________________________
    Ελπίζω να αρχίσει η αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, από την αποπασοκοποίηση του ΠΑΣΟΚ.
    Η Ελλάδα θέλει πολιτικά κόμματα, όχι θρησκείες.

    Τώρα θα φανεί αν πράγματι εντός του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πραγματικοί οραματιστές, η αν υπάρχουν απλώς συνεχιστές (κοινός διάδοχοι) στο μοναστήρι ..ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ) του ΠΑ$$ΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση