GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καληνύχτα Ελλάδα. Καληνύχτα Δημοκρατία..."

Από τον Στάθη Διομήδη Συνταγματική εκτροπή ο διορισμός Παπαδήμου ως Πρωθυπουργού. Η Προεδρία της Δημοκρατίας με μια λιτή ανακοίνωση που ε...

Από τον Στάθη Διομήδη

Συνταγματική εκτροπή ο διορισμός Παπαδήμου ως Πρωθυπουργού.
Η Προεδρία της Δημοκρατίας με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν προτάσεως των πολιτικών αρχηγών που παρευρέθησαν στη σύσκεψη έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο».
Τεράστια ερωτηματικά ανακύπτουν από αυτή την επιλογή καθώς φαίνεται ότι οι πολιτικοί αρχηγοί ( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΆΟΣ) δε διστάζουν να...
 προχωρήσουν σε θεσμικό ατόπημα.
Τα ερωτηματικά είναι τεράστια:
1ον. Πως δίνεται η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε κάποιο πρόσωπο χωρίς να έχει παραιτηθεί η κυβέρνηση ή ο Πρωθυπουργός;
2ον. Πως δίνεται εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε κάποιον όταν η κοινοβουλευτική ομάδα του πλειουψηφούντος κόμματος δεν έχει προτείνει κανέναν όπως ρητά αναφέρει το άρθρο 38 του Συντάγματος παράγραφος 1;
3ον. Πως γίνεται να υπάρχει εν ενεργεία Πρωθυπουργός και ταυτόχρονα να υπάρχει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε άλλον;
4ον. Πως ορίζεται ημερομηνία και ώρα ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης χωρίς να έχει παραιτηθεί η προηγούμενη;
5ον. Πως δίνεται εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από την Προεδρία της Δημοκρατίας όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει επιστρέψει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης;
Βάση ποιου Συντάγματος λαβαίνουν χώρα όλα αυτά τα θεσμικά ατοπήματα;
Ποιο κάτω παραθέτω τα άρθρα 37 και 38 του Συντάγματος που αφορούν στο Διορισμό Πρωθυπουργού και κυβέρνησης. Ακόμη παραθέτω την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, άρθρο 120 που ορίζει ότι: «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Αρθρο 37: (Διορισμός Πρωθυπουργού και Κυβέρνησης)
1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας διορίζει τον Πρωθυπουργό και, με πρότασή του, διορίζει και παύει τα λοιπά μέλη της Kυβέρνησης και τους Yφυπουργούς.
*2. Πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος το οποίο διαθέτει στη Bουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Aν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού Kυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Bουλής.
*3. Aν δεν διαπιστωθεί αυτή η δυνατότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος. Kάθε διερευνητική εντολή ισχύει για τρεις ημέρες. Aν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Kυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Bουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Kυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Bουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Eπικρατείας ή του Aρείου Πάγου ή του Eλεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Kυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Bουλή.
*4. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ανατίθεται, σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους, εντολή σχηματισμού Kυβέρνησης ή διερευνητική εντολή σε αρχηγό κόμματος, αν το κόμμα δεν έχει αρχηγό ή εκπρόσωπο, ή αν ο αρχηγός ή ο εκπρόσωπός του δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει την εντολή σ’ αυτόν που προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. H πρόταση για την ανάθεση εντολής γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την ημέρα που ο Πρόεδρος της Bουλής ή ο αναπληρωτής του ανακοινώνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη δύναμη των κομμάτων στη Bουλή η ανακοίνωση αυτή γίνεται πριν από κάθε ανάθεση εντολής.
Αρθρο 38: (Κυβέρνηση, απαλλαγή καθηκόντων)
*1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαλλάσσει από τα καθήκοντά της την Kυβέρνηση, αν αυτή παραιτηθεί, καθώς και αν η Bουλή αποσύρει την εμπιστοσύνη της κατά το άρθρο 84. Στις περιπτώσεις αυτές εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις των παραγράφων 2, 3 και 4 του άρθρου 37.
Aν ο Πρωθυπουργός της παραιτούμενης Kυβέρνησης είναι αρχηγός ή εκπρόσωπος κόμματος που διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των βουλευτών, εφαρμόζεται αναλόγως η διάταξη του άρθρου 37 παράγραφος 3 εδάφιο γ΄.
***2. Αν ο Πρωθυπουργός παραιτηθεί, εκλείψει ή αδυνατεί για λόγους υγείας να ασκήσει τα καθήκοντά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διορίζει Πρωθυπουργό αυτόν που προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στο οποίο ανήκει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός, εφόσον αυτό διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Η πρόταση γίνεται το αργότερο σε τρεις ημέρες από την παραίτηση ή την έκλειψη του Πρωθυπουργού ή από τη διαπίστωση της αδυναμίας του να ασκήσει τα καθήκοντά του. Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών, εφαρμόζεται αναλογικά η παράγραφος 4 και στη συνέχεια το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 2 και η παράγραφος 3 του προηγούμενου άρθρου.
Η αδυναμία του Πρωθυπουργού να ασκήσει τα καθήκοντά του για λόγους υγείας διαπιστώνεται από τη Βουλή με ειδική απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, ύστερα από πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στο οποίο ανήκει ο Πρωθυπουργός, εφόσον αυτό διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Σε κάθε άλλη περίπτωση η πρόταση υποβάλλεται από τα δύο πέμπτα τουλάχιστον του όλου αριθμού των βουλευτών.
Εωσότου διοριστεί ο νέος Πρωθυπουργός τα καθήκοντα του Πρωθυπουργού ασκεί ο πρώτος κατά σειρά Αντιπρόεδρος και εφόσον δεν έχουν διοριστεί Αντιπρόεδροι ο πρώτος κατά σειρά Υπουργός.
Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Υ.Γ. Όταν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα στην πρεμούρα τους να κλείσουν τη «δουλειά» καταπατούν το Σύνταγμα με τόσο κατάφωρο τρόπο τότε η μόνη λύση που απομένει είναι ο Λαός να προστατεύσει τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα…

14 σχόλια

  1. Γ
    Α
    Μ
    Ω....τα ζώααααααααααααααααα σας ..ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ______________________________________________
    Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    __________________// πασοκο ζώα _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΙΣΘΟΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ .ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .ΤΙ ΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ .ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΤΕ .ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΡΙΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοβέρδε, βενιζέλε είσαστε συνταγματολόγοι. Αυτά που αναφέρονται αληθεύουν. Εάν ναι λυπάμαι που μόνον το χρήμα του υπουργού σας νοιάζει. Έρχονται εκλογές και να είσθε σίγουροι ο Λαός θα σας ανταμείψει κατάλληλα, έννοια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΤΑ ΒΟΔΙΑ.ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 80%ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - ότι πείς Αγελαδίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pasok

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΓΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΣΟΚ?
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ....

    Στο Υπουργειο Παιδειας κανανε τα παντα να βοηθησουν τους δεξιους και σημερα τους ηρθε και ο νεος δεξιος Αναπληρωτης Υπουργος που αναλαμβανει την τριτοβαθμια εκπαιδευση

    Το αστρο της κ. Αννας Διαμαντοπουλου σβηνει σιγα σιγα με τα δικα της λαθη, οπως βαστηξε στην Ασπαιτε την κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη παρα τις αποδειξεις παρανομης εκλογης που εχει στο γτραφειο της!

    Επισης οπως πολλοι λεγανε οι συμβουλοι της λαδωνονταν απο δεξιους και βοηθουσαν δεξιους παντου σε βαρος του ΠΑΣΟΚ

    Αφου ολα τα εδωσαν με λιγες μιζες στην δεξια τωρα δινουν και την ανωτατη εκαπιδευση!

    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση


    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση



    Την «πύλη» του υπ. Παιδείας πέρασε σήμερα Σάββα το ο νέος Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιστόπουλος, όπου συναντήθηκε με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, ενώ όπως δήλωσε αμέσως μετά "ήρθα στο υπουργείο και ενημερώνομαι από τον γενικό γραμματέα Β. Κουλαϊδή και τον γενικό γραμματέα ανώτατης εκπαίδευσης Βασ. Παπάζογλου".


    Ο νέος Αναπληρωτής υπουργός , καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, θα αναλάβει τις αρμοδιότητες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου , με το οποίο οι πανεπιστημι8ακοί έχουν διατυπώσει τη ριζική αντίθεση.

    Η επίσημη υποδοχή του κ. Αρβανιτόπουλου στο υπουργείο θα γίνει τη Δευτέρα.


    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ
    ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΘΑ ΤΗς ΕΥΝΑΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ!

    ΟΛΟΙ ΣΚΞΟΥΠΗΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΤΕ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    για
    κ. Αννα διαμαντοπολυλου
    κ. Ευη Χριστοφιλοπουλου
    υπουργοι υπό προθεσμία από τα δικά τους λάθη!

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΓΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΣΟΚ?
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ....

    Στο Υπουργειο Παιδειας κανανε τα παντα να βοηθησουν τους δεξιους και σημερα τους ηρθε και ο νεος δεξιος Αναπληρωτης Υπουργος που αναλαμβανει την τριτοβαθμια εκπαιδευση

    Το αστρο της κ. Αννας Διαμαντοπουλου σβηνει σιγα σιγα με τα δικα της λαθη, οπως βαστηξε στην Ασπαιτε την κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη παρα τις αποδειξεις παρανομης εκλογης που εχει στο γτραφειο της!

    Επισης οπως πολλοι λεγανε οι συμβουλοι της λαδωνονταν απο δεξιους και βοηθουσαν δεξιους παντου σε βαρος του ΠΑΣΟΚ

    Αφου ολα τα εδωσαν με λιγες μιζες στην δεξια τωρα δινουν και την ανωτατη εκαπιδευση!

    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση


    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση



    Την «πύλη» του υπ. Παιδείας πέρασε σήμερα Σάββα το ο νέος Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιστόπουλος, όπου συναντήθηκε με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, ενώ όπως δήλωσε αμέσως μετά "ήρθα στο υπουργείο και ενημερώνομαι από τον γενικό γραμματέα Βασίλη Κουλαϊδή γνωστού συνεργάτη της δεξιάς επί Γιαννάκου, και τον γενικό γραμματέα ανώτατης εκπαίδευσης Βασ. Παπάζογλου".


    Ο νέος Αναπληρωτής υπουργός , καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, θα αναλάβει τις αρμοδιότητες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου , με το οποίο οι πανεπιστημι8ακοί έχουν διατυπώσει τη ριζική αντίθεση.

    Η επίσημη υποδοχή του κ. Αρβανιτόπουλου στο υπουργείο θα γίνει τη Δευτέρα.


    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ
    ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΘΑ ΤΗς ΕΥΝΑΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ!

    ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΤΕ

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Υ7ΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ...ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΞΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το τελος εποχης εφτασε. καθε κατεργαρης στον παγκο του...Θαμπωμένοι απο τα κατορθώματα των προκατόχων τους (Ανρδέας,Τσοχατζό,Λαλιώ,κλπ) οι μικροτσουτσουνοι της ιστοριας δεν κρατήθηκαν κι ειπαν να βαλουν κιαυτοι το χέρι τους στο μέλι. Κι ας είχε μεινει μοναχά μια στάλα στον πάτο. Μόνο δεν υπολόγισαν καλά... για κακή τους τύχη η τεχνολογία μας έδωσε τη δύναμη ν ανακαλύπτουμε και να συζητάμε τις βρωμιές τους. Και δυστυχως αυτοί θα την πληρώσουν για όλους τους προηγούμενους

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

    Η Ιδεολογία και η Πρακτική της ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…

    (με αναφορές στον εμφύλιο, τον Μελιγαλά, τον Γράμμο-Βίτσι, με Πατρώνα-Πρότυπο, το Κράτος-Προστάτη και τα λεφτά του σχεδίου "Μάρσαλ", από τους Αμερικάνους Πατρώνες τους (τώρα έγιναν- ας γελάσω… "Πουτινικοί" όλοι τους!!),

    για όλους τους αγρότες, ΜΑΥδες, Ταγματασφαλίτες, Χωροφύλακες, πρώην συνεργάτες των Ναζί, που κατέβηκαν αγράμματοι από τα χωριά, για να γίνουν χωροφύλακες και στελέχη των Ε.Δ. της «Νέας Εθνικής Κυβέρνησης» το ‘49),

    …ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ (λαϊκής δεξιάς), ΗΤΑΝ Η ΔΗΘΕΝ "σοσιαλιστική" διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου 1981-1984 (τότε που καπέλωσε όλη την ΕΑΜική αριστερά με τα λαϊκίστικα- "Τσοβόλα, δώστα όλα" κλπ. Είναι δυνατόν "Αριστερή" πολιτική να είναι ΜΟΝΟΝ η αναγνώριση της Εθν. Αντίστασης, του πολιτικού γάμου και το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα- «ΚΑΙ οι αριστεροί να ΜΠΟΡΟΥΝ να γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι?),

    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

    ΑΥΤΗ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (από την εγκληματική Λαϊκή Δεξιά, εξαιρώ τους- Τάκη Μίχα, Στέφανο Μάνο, Ανδρέα Ανδριανόπουλο), με τον έναν ή άλλον τρόπο, έλκει την καταγωγή της, από τους ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες και λοιπούς προδότες του ελληνικού λαού!!!

    Νίκησαν στον εμφύλιο, αλλά ήταν τόσο καθυστερημένοι και αγροίκοι (όλη η διανόηση, που ήταν αριστερή, ήταν στα ξερονήσια και στην προσφυγιά!), που ούτε καν σωστό Καπιταλισμό της προκοπής δεν μπόρεσαν να φτιάξουν, εδώ και 60 χρόνια!!!

    Ψευτο-οικονομία της αγοράς των επιδοτήσεων και των κρατικών προμηθειών και έργων, φεουδαρχικού-οθωμανικού τύπου πατριαρχικές σχέσεις πολιτευτών-λαού, πελατειακές σχέσεις, λαμογιά, ρουσφέτι, ανατολίτικη υπανάπτυξη...

    Κατηγορούν για όλα τον λαϊκιστή και λαοπλάνο Αντρέα, ενώ αυτός ακολουθούσε την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ πεπατημένη (με «αριστερό» περιτύλιγμα), με ελάχιστες διαφορές!

    Γι' αυτό ζούμε αυτά τα χάλια και γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ.
    ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ;
    ΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ
    ΓΙΑ ΠΟΛΥ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 'ΠΑΝΔΗΜΗ' ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γι' αυτό ζούμε αυτά τα χάλια και γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας!

    13 Νοε 2011 12:35:00 π.μ.

    ===================================

    Με σένα και τους ομοίους σου,
    και με τις γελοιότητες που πρεσβεύετε γελάει φίλε μου ο κόσμος όλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι ψηφοφοροι θελουν παπαδημους,σημιτηδες,καραμανληδες,παπανδρεου..
    αν δεν τους θελουν,να το δειξουν στην καλπη.
    σιχτιρ πια γκρινιαρηδες δουλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ---------------------------------
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------


    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.

    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.


    ΟΛΕ !! πασοκάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα
    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ! ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 300. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΒΑΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση