GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βιβλίο αντιστέκεται στην κρίση, έδειξε η Διεθνής Έκθεση Φρανκφούρτης...

Από το tvxs.gr Συνολικά, 7.384 εκθέτες από 106 χώρες συμμετείχαν στη φετινή έκθεση της Διεθνούς Έκθεσης Φρανκφούρτης, καταλαμβάνοντας 340...

Από το tvxs.gr

Συνολικά, 7.384 εκθέτες από 106 χώρες συμμετείχαν στη φετινή έκθεση της Διεθνούς Έκθεσης Φρανκφούρτης, καταλαμβάνοντας 340.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενώντας 3.200 εκδηλώσεις, με τον αριθμό των επισκεπτών να σημειώνει μικρή αύξηση κατά 1%, φτάνοντας τα 280.194 άτομα (από 279.325 το 2010).
Όσον αφορά την ελληνική παρουσία, οι Έλληνες εκδότες ήταν πολλοί περισσότεροι από το αναμενόμενο, περνώντας ένα αισιόδοξο μήνυμα αντίστασης του βιβλίου απέναντι στην κρίση. Στο εθνικό περίπτερο - που οργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και...
το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ)- συμμετείχαν 15 εκδοτικοί οίκοι, οι οποίοι έλαβαν μέρος είτε με ειδικό stand είτε με βιβλιοθήκες καθώς και το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού - Παράρτημα Βερολίνου, και το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων (ΤΑΠ).
Στο επίκεντρο των συζητήσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων της Έκθεσης βρέθηκαν τα ψηφιακά μέσα, με αφορμή την κοινή διαπίστωση ότι το ψηφιακό βιβλίο ξεπέρασε τα «σύνορα» του αγγλόφωνου κόσμου, επεκτεινόμενο δυναμικά στη γαλλική, γερμανική, ισπανική και διεθνή αγορά καθώς και στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Η αγορά της Ασίας ξεπέρασε ήδη αυτή της Ευρώπης, ως ποσοστό των πωλήσεων e-books.
«Δεν πρόκειται να μεταμορφωθούμε ωστόσο στο μέλλον, σε μια έκθεση τεχνολογίας», διευκρίνισε σε συνέντευξή του ο διευθυντής της Έκθεσης, Juergen Boos. Παρότι η ψηφιοποίηση αλλάζει με ριζικό τρόπο όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής του βιβλίου, «το e-book δεν πρόκειται να υποκαταστήσει εξ ολοκλήρου το έντυπο βιβλίο. Είμαστε η μεγαλύτερη έκθεση βιβλίου στον κόσμο, μιας βιομηχανίας η οποία έχει τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου», συμπλήρωσε ο διευθυντής της Έκθεσης.

4 σχόλια

  1. Εργολαβια εχει παρει το ΜEGA,ο ΑΝΤ1,το ΑΛΤΕΡ ΒΑΝΚ και το ΣΤΑΡ με την Τατιανα παρακαλω και τον Μαλλελη, τον Α.Σαμαρα. Οι μετοχοι των καναλιων που τυγχανει να ειναι μετοχοι και των τραπεζων εκνευριστηκαν με το δημοψηφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΩΝ ΤΖΩΝ τρελοκοτσιδού, κάτσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κλειδωσε.εκλογες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

    Άσχετα με το ποιο σκεπτικό δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας χθες βράδυ, γιατί ψήφο εμπιστοσύνης δώσατε και να αφήσετε κατά μέρος τις μικρότητες που η αντιπολίτευση από την μια άκρη μέχρι την άλλη σας έχει περάσει στο μυαλό με το πες πες, καθώς μέχρι εκεί φτάνει και πολλές φορές τα καταφέρνει, ένα έχω να πω.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ! ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.!
    Γιατί έχοντας μια κακομοιριασμένη Αντιπολίτευση απέναντι και εναντίων σας σταθήκατε όρθιοι και κάνατε το σωστό! Και αυτό να το ολοκληρώσετε με κάθε θυσία για όλους και προπαντός για τους έχοντες.
    Όχι ότι είναι κανόνας, αλλά το δούλεψε να φας, και κλέψε νάχεις, μας έχει καταστρέψει.
    Και η Ελλάδα θα σας ευγνωμονεί, και μέσα από τα σκατά που βρεθήκατε, σας περιμένει με αγωνία στο μέλλον να σταθείτε στα πόδια σας καθαροί και κρατώντας την από το χέρι να προχωρήσετε μπροστά για την απελευθέρωση της
    Από τους κάθε λογής τοκογλύφους, από τα κλειστά επαγγέλματα, από την κακοδιοίκηση, από τους αεριτζήδες και τους κλέφτες που ζούνε και πλουτίζουν σε βάρος ολόκληρου του Λαού, πολλές φορές με τα παραθυράκια που δεν έχετε κλείσει,
    και που έχει σαν αποτέλεσμα πρώτα από όλα να φαίνεστε εσείς ως υπεύθυνοι και για πολλούς και συμμέτοχοι.
    Καθήκον σας πρώτα από όλα είναι η Δικαιοσύνη επιτέλους σε αυτή την χώρα να λειτουργεί σωστά και στην ώρα της, και έτσι και οι πολίτες θα ξέρουν τι τους γίνετε γρήγορα και θα προγραμματίζουν την ζωή τους με πολλαπλά οφέλη για το κράτος.
    Και προπαντός στον τομέα που οι δίκες αφορούν διεκδικήσεις του Δημοσίου να έχουν με νόμο ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, και αν δεν υπάρχει τέτοιος νόμος να ζητήσετε από την Βουλή, από όλους και όλες να ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΡΑΚΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ.
    Και στον ίδιο νόμο και οι δίκες για τα Δημόσια Έργα, γιατί και εκεί το πράγμα δεν πάει άλλο, δεν επιτρέπετε ένα έργο να καθυστερεί επειδή κάποιος δίκια ή άδικα έκανε μια προσφυγή εναντίον της κατασκευής του, έχει δεν έχει δίκιο το πράγμα πρέπει να τελειώνει το συντομότερο και έτσι να μην βαλτώνει η οικονομία της χώρας.
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση