GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα με την Ευρώπη και το ευρώ να είναι σε βαθιά κρίση...

Μέχρι στιγμής είχαμε δει μερικά Ευρωπαϊκά κράτη να μην μπορούν να δανειστούν( όπως Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία) και κάποια άλλα να δανείζο...

Μέχρι στιγμής είχαμε δει μερικά Ευρωπαϊκά κράτη να μην μπορούν να δανειστούν( όπως Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία) και κάποια άλλα να δανείζονται με αυξημένα επιτόκια (Ιταλία,Ισπανία). Την ίδια στιγμή,η Γερμανία έβλεπε τα επιτόκια δανεισμού της να μειώνονται και να συρρέουν χρήματα προς την οικονομία της. Μετά όμως από την αποτυχημένη δημοπρασία της Τετάρτης,τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο, τόσο για την ίδια, όσο και για...
ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο Nikkei υποχώρησε για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα και βρέθηκε σε χαμηλά 2,5 ετών περίπου,επηρεασμένος από την κρίση χρέους της Ευρωζώνης.Σην Ευρώπη, οι βασικοί δείκτες μετοχών κατάφεραν να κλείσουν με κέρδη την Παρασκευή,μέσα σε μια αρνητική εβδομάδα για τις αγορές μετοχών.Τα επιτόκια δανεισμού της Ιταλίας σε 2ετία,5ετία και 10ετία,συνέχισαν να σκαρφαλώνουν πάνω από το 7%.Την ίδια στγμή, υπήρχαν φήμες ότι η Ισπανία θα ζητήσει βοήθεια από τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης.Ενώ,ο επενδυτικός οίκος S&P 500 υποβάθμισε το Βέλγιο από ΑΑ+ σε ΑΑ.
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού,οι βασικοί δείκτες ολοκλήρωσαν την εβδομάδας με απώλειες.Μάλιστα σε εβδομαδιαία βάση, ήταν οι μεγαλύτερες από το 1932 όπου είχε σημειωθεί η λεγόμενη Μεγάλη Ύφεση,μετά από το κραχ του 1929.
Μεγάλος χαμένος της εβδομάδας ήταν το Ευρώ,που υποχώρησε για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα προς το 1,3230.Η επόμενη εβδομάδα θα είναι σημαντική για το ενιαίο νόμισμα καθώς έχει μπροστά του την σημαντικότερη μεσοπρόθεσμη στήριξή του.Ο Χρυσός θα ξεκινήσει την νέα εβδομάδα λίγο κάτω από τα 1700 δολάρια και το Πετρέλαιο από τα 97 δολάρια.
Τέλος, το ΧΑ υποχώρησε για έκτη διαδοχική συνεδρίαση προς ιστορικά χαμηλά 20 ετών.Την Παρασκευή έκλεισε με πτώση 1,35% στις 664,24 μονάδες.Η αξία συναλλαγών δεν ξεπέρασε τα 30 εκ ευρώ,με τις περισσότερες μετοχές να σημειώνουν νέα ιστορικά χαμηλά ή να βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτά.Το μηχανικό σύστημα του 3F2012 βαθμολογεί όλους τους χρονικούς ορίζοντες του ΓΔ με αρνητικές τιμές.

GSTA/EKTA

10 σχόλια

  1. Ο ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ . αναφέρεται σε όλους τους σοσιαλιστές – κουμουνιστές , που θέλουν τους μετανάστες στη χώρα μας για να την ξεπουλήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tίναξε o αρχιμαλάκας ΓΑΠ και η παρέα των Ηλιθίων του (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    καί οί πρόθυμοι ΛΑγΟΙ- NTORES )
    - τήν Ευρωπαική Μπάνκα - καί όχι μόνον -
    στόν αέρα !!!!!

    Τα επόμενα χρόνια, με αρχή απο το 2012,
    o Ελληνικός Λαός, θά ζήσει στιγμές
    ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ/
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ/ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ/
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!

    Μόνο ένα ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, πού θά καταδικάσει
    όλους αυτούς τούς ΕΘΝΟΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καί ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ.. zivagos lamogios pasokus-pasokus
    πού μάς οδήγησαν στήν Εθνική Πτώση πλέον,
    ίσως (ίσως!!!!!!) ικανοποιήσει τουλάχιστον,
    τo ## Εθνικό περί Δικαίου Αίσθημα ##!!!!!

    Ο Θεός να μας λυπηθεί !!!!
    --------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση