GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλα να μας δεμοψηφίσουνε ντάρλιν!

Από το  Pidestoika Μπινγκ, μπονγκ μπανγκ και μπόλικο αούγκα! Στους σέξι ντιγκρίζ σήμερις το θερμομετρήδιο και ο Τζόρτζιο Χαρμάνι θα κάνει...

Από το Pidestoika

Μπινγκ, μπονγκ μπανγκ και μπόλικο αούγκα! Στους σέξι ντιγκρίζ σήμερις το θερμομετρήδιο και ο Τζόρτζιο Χαρμάνι θα κάνει δεμοψήφιζμα έκπληξη. Το μπουρδοποιείον που λέγετε κυβερνούμπα και η παιδική χαρά που λέγετε κενοβολευτική ομάς ξεσκηστήκανε να χτυπάνε παλαμάκια μόλις μάθανε τα μαντάτα. Και η αντιπολίτευσις ξύνει τη κουρούπα μπας και βγάνει άκρη.
Ο πάντοτε αντιπαθέστατος Πρετεντέ είπε και κάτι σωστό. Καλά γιατί τώρα; Τόσα χρόνια κανείς δεν έχει κάνει δεμοψήφιζμα για πολύ πιο σοβαρά πράματα. Τί...
τους έπιασε τώρα;
Τόσο αυτή η κουβέρνα όσο και όσοι βαμένοι πασόκοι έχουνε απομείνει, ρίχνουνε την ευθύνη για το γενικό μπάχαλο και τη συφίλα του λαουτζίκου στην αριστερά. Δε βλέπουνε που τα χουνε κάνει merde, για ούλα τους φταίνε οι Συριζοκουκουέδες και τα μίδια που δεν τα λένε καλά στο λαό. Πίσω απ τους καφέδες και τ αυγά είναι πάντοτε αριστερόστροφοι που παραπληροφορούν τον κόσμο και εκμεταλεύονται την γενική δυσαρέσκια. Αυτά νομίζουν οι πασόκοι γιατί, έλα μωρέ τώρα, με τη δεξά τα χουν βρει γενικώς. Τόσο ο Τζόρτζιο όσο και ο Μπαίνει στα παρλάρε τους ψες τα χώσανε σ αυτά που λένε οι αριστεροί, όξω δηλαδή απ την Γιουρώπα και το εβρό. Γιατί να το κρύψωμε άλλωστε, το δεμοψήφισμα έχει αυτά για κύριο στόχο. Τα κόμματα της αριστεράς.
Ούνο «ντα» στη σύμβαση του κόσμου το Γενάρη θα αδειάσει την αριστερά που γκαρίζει τόσο καιρό ότι η κυβέ δεν έχει την νομιμοποίηση του λαού και θα χουνε και οι πασόκοι να τους το τρίβουνε στη μούρη. Άσε που το δεμοψήφισμα είναι και λιγότερο πικίνδυνο απ εκλοyes που παίζει απσολιμέντε να τις χάσουνε.
Κι άμα δε τους κάτσει τους πασόκους στο δεμοψήφισμα, τότενες τί; Θα παραιτηθεί η κυβέ; Μα ο Τζόρτζιο ήδη κρατάει πισινή. Το πε στο παρλάρε του για όσους το ανθιστήκανε σε ντούο σημεία: «ο πολίτης καλείται, πέραν των καθιερωμένων εκλογικών διαδικασιών, να ανταποκριθεί σε μια εθνική ευθύνη, κρατώντας στο χέρι του ένα ψηφοδέλτιο, όχι για να εξουσιοδοτήσει άλλους να αποφασίζουν, αλλά για να αποφασίσει ο ίδιος για τη χώρα και τον εαυτό του.» και «Αυτή είναι απόφαση, όχι για ποιο κόμμα προτιμά, αλλά για ποια πορεία της χώρας μας αποφασίζει.»
Το πιασες; Άρα άμα ο κόσμος ρίξει «Νιετ» θα βγει ο Τζόρτζιο και θα πει ότι αυτό δεν ήτανε εκλοyes για να ψηφίσει ο κόσμος κόμμα και κυβέρνα αλλά μόνο για τη δανειακή σύμβαση.  Την οποία θα πάνε στις Μπρουσέλες να την ξαναπαλέψουνε, και καλά. Κυριλέ πράματα.
Σφίγκονται διάφοροι για το αν στο δεμοψήφισμα ο κοσμάκις θα ψηφίσει και για τα μπινελίκια που ρχονται αντάμα με τη σύμβαση (νέα μνημόνια, χειρότερα νομοσκίσματα, κι άλλος κόσμος στο δρόμο). Μα τί ρωτάς τώρα; Φυσικά κι όχι. Όλα αυτά θα τα βγάλουνε, θα τα σκουπίξουνε κάτω απ το χαλάκι και η ερώτηξης θα ναι σαν την αγνή του λιμανιού: «Θέλετε λιγότερο χρέος και φράγκα;»
Βολεύει και τον Σαμαράκι. Γιατί τον δεμοψήφισμα είναι πονηρόν. Είναι άλλη μια ευκαιρία να τακιμιάσουνε πασόκοι με νουδήτες. Και να στο πω κι αλλιώς, άμα η Νουδού υποστηρίξει ένα «ντα» στη σύμβαση, που χει κάθε λόγο και δικαιολογία να το κάνει, τότενες ανοίγει η στράτα για κουβέρνο κομπινέισον. Εμείς οι εθνοσωτήρες του «ντα» και οι άλλοι οι παρακατιανοί του «νιετ». Και φυσικά μπορεί να παίξει μπάλα και ο Καρατζαφέρς και πού ξέρεις, μπορεί να πάρει και κανά υπουργείο, ε;
Όπως και να παίξει πάντως κερδισμένοι θα βγούνε οι πασόκοι που τώρα θα χουνε την εφκαιρία να βγούνε στους δρόμους να μας ξηγήσουνε τη σύμβαση. Κολλάει κι η μπέις του κόμματος και χει δουλειά να κάνει. Αυτό εννοούσανε οι της κενοβολευτικής ομάς ότανε τσιρίζανε για «πολιτικές πρωτοβουλίες». Δώκε μας δουλειά να κάνουμε μπάρμπα. Γιατί για κάτι τέτοια είναι τζιμάνια οι πασόκοι κι έχουνε φυσικώς και τα φράγκα για να κάνουνε καμπάνια ξεγυρισμένη. Κι έτσι παίζει να καβατζώσουνε τρουά μηνάκια με σχετικό πολιτικό μπέρδε αφού η αριστερά θα ρχηνίσει εξτρατία για το «νιετ» και όχι αυγουλογιαουρτέισον.
Έλα ντε όμως που ο κοσμάκις είναι πονηρεμένος και δε τρώει τη παραμύθα. Ο αίμας του χει ανεβεί στη κεφάλα και είναι πια απρόβλεφτος. Οι πολιτικαίοι θαρούν ότι ξέρουν τον ψηφοφόρο και μπορούνε να τον ελέξουν. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το δεμοψήφισμα θα βγάλει τέτοια σουρπρίζ που σ ούλα τα κόμματα θα τρίβουν τα ματέλια τς. Κάτσε και θα δεις.

11 σχόλια

  1. «Παγώνει» η 6η δόση.
    ===================

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Spiegel, του Reuters και άλλων διεθνών μέσων προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της έκτης δόσης είναι η επίλυση των πολιτικών ζητημάτων που έχουν προκύψει

    δηλαδή είτε το δημοψήφισμα είτε βουλευτικές εκλογές....................................

    Στις σημερινές συναντήσεις του πρωθυπουργού στις Κάννες και στο Eurogroup τη Δευτέρα θα κριθεί σύμφωνα με την γερμανική κυβέρνηση η εκταμίευση της 6ης δόσης, ύψους 8 δισ ευρω.
    Αυτό δήλωσαν τόσο ο εκπρόσωπος της καγκελάριου Μέρκελ όσο και ο εκπρόσωπος του υπουργού οικονομικών Σόϊμπλε.

    Le Monde: Η ΕΕ μπλοκάρει την 6η δόση

    H ΕΕ μπλοκάρει την έκτη δόση προς την Ελλάδα, ύψους 8 δισ ευρω, εξαιτίας της ανακοίνωσης για δημοψήφισμα , αναφέρει ισπανική εφημερίδα επικαλούμενη τη γαλλική Le Monde.

    Η Γαλλία εκτιμά ότι τα κεφάλαια που έχουν στην διάθεση τους οι ελληνικές αρχές θα έχουν εξαντληθεί έως το Δεκέμβριο.
    "Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε μια αυτοκτονία των ελλήνων" αναφέρει γάλλος διπλωμάτης


    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.

    "Λ Ε Φ Τ Α ..Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν"..... ζώααααααα

    ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΑ της χουντας ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφει σημερα η σουηδικη εφημεριδα Dagens Industri (www.di.se)"Enligt Günther Mårder, vd på Aktiespararna, motsvarar grekernas ägande därmed cirka 4 procent av Stockholmsbörsens totala värde".
    Συμφωνα με τον Γκουντερ Μορνερ διευθυντης των Αγοραστων Μετοχων οι Ελληνες κατεχουν το 4% των μετοχων του Σουηδικου Χρηματιστηριου... Τα σχολια δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λαλιωτηηηηηηηηηηηηηηη

    εκεί τα κρύβεις μωρήηηηηηηηηηη
    με την υπολοιπη συμμορια πασοκ
    ή ειναι μόνο δικά σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,Η ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ,ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ,ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ,
    ΟΛΩΝ...
    ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ''ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ'' ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ...
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
    Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΝΤ,Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ,Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ.
    ΒΡΕ ΒΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο ένα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα από τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πυθ. Βαρδίκος.

    Μετά το έμμεσο Οχι του Υπουργού Υγείας στο δημοψήφισμα, σειρά είχε ο βουλευτής Σάμου του ΠαΣοΚ Πυθαγόρας Βαρδίκος.

    Σε ομιλία του στη Βουλή τώρα αφού δήλωσε ότι θα ψηφίσει ναι στην διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης θα ψηφίσει οχι στο δημοψήφισμα διότι όπ[ως είπε "Φίλη η Δημοκρατική διαδικασία φίλτατο όμως το εθνικό συμφέρον".

    Μίλησε για αυτογελοιοποίηση αν ......
    προχωρήσει το ΠαΣοΚ σε δημοψήφισμα



    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 11/02/2011 10:28:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Ρωτήθηκε ο Παπανδρέου στη συνέντευξη της ΔΕΘ πέρσι (12/9/2010):
    «Γιατί δεν κάνετε δημοψήφισμα για το μνημόνιο κλπ.»;

    Απάντηση: «Νομίζω ότι θα βάζαμε την Ελλάδα σε περιπέτεια»…

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Zώοοοοοοοοοοοοο
    11.01

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι ανεργοι,οι αστεγοι και οι απολυμενοι χωρις ελπιδα δεν ψηφιζουν.
    ηλθε το τελος της αριστερας στην ελλαδα,με 20 χρονια καθυστερηση.
    ακομα και 30% να παρουν στις εκλογες,το υπολοιπο 70% αρκει για να τους πεταξει απο τις δουλειες και τα σπιτια τους.
    καθαρα πραματα...
    rest in peace comrades...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ----------------------------------------------
    Τελείωσε η συνάντηση στις Κάννες και τωρα καλούν τον Παπανδρέου.

    «Πήραμε όλοι μαζί τις αποφάσεις, δεν θα δεχθούμε καμία υπαναχώρηση» ήταν το αυστηρό μήνυμα του προέδρου του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μετά τη συνάντηση στις Κάννες της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ, του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, των προέδρων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Κομισιόν Χέρμαν Βαν Ρομπάι και Ζοζέ Μπαρόζο αντίστοιχα, καθώς και της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ που ασχολήθηκε με την πρωτοβουλία Παπανδρέου για το δημοψήφισμα.

    «Δεν θα δεχτούμε υπαναχώρηση από τις αποφάσεις που λάβαμε από κοινού οι "17" την προηγούμενη εβδομάδα» τόνισε.......ο κ. Γιούνκερ.

    Η συνάντηση, αποφασίστηκε εσπευσμένα μετά την ανακοίνωση της Ελλάδας ότι θα προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με το νέο ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης.

    Μία δεύτερη μίνι σύνοδος στην οποία θα πάρουν μέρος κάποιοι από τους ηγέτες της ευρωζώνης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο περιθώριο της συνόδου της G20 στις Κάνες, ανακοίνωσε το γραφείο του γάλλου προέδρου.

    Στη συνάντηση αυτή, που θα γίνει στις 10:30 ώρα Γαλλίας (11:30 ώρα Ελλάδας), θα πάρουν μέρος οι ηγέτες της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας. Παρόντες θα είναι επίσης εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.




    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ



    ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
    Η ΑΥΓΗ . Η ΕΛΠΙΔΑ. . Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

    ΕΛΑΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΕΕΕ...ΕΕ....ΕΡΧΕΤΑΙ....
    ΜΑΖΙ...ΕΛΛΑΣ ΙΣΧΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89 !
    Ζήτω! Ζούμε μέρες των Ιουλιανών του 1965!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89, ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ του 1965!

    Στις Βουλευτίνες και Βουλευτές που εκλέχτηκαν με το Πασόκ αλλά τώρα είναι εκτός Πασόκ.
    Κυρίες και Κύριοι, δεν έχει σημασία για εμάς τους ψηφοφόρους πως βρεθήκατε εκτός Πασόκ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, σημασία έχει όμως το ότι δεν παραδώσετε το βαλιτσάκι σας ( την βουλευτική έδρα) ως οφείλατε στο ΠΑΣΟΚ καθώς δεν ήταν δικό σας αλλά δικό μας, των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!
    (Λένε ότι σε ένα διαζύγιο σπανίως να μην φταίνε και οι δυο εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με κακοποιά στοιχεία ή τρελούς)
    Έχει όμως σημασία ότι έπρεπε να γνωρίζατε, και να είχατε αντιληφθεί βαθιά ότι ΑΥΤΗ η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να βουτήξει στα ΣΚΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
    Αν δεν είχατε αντιληφθεί ότι αυτή η διαδικασία ήταν και είναι αναπόφευκτη ή το χειρότερο δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμη και αφήσετε να εξελιχθούν τα πράγματα προς εκλογές με τον Ελληνικό Λαό, την Ελλάδα και το Πασόκ στα σκατά, τις εκλογές θα τις κερδίσει η παράταξη που μας έριξε σε αυτά με μύριους τρόπους.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ και τότε δεν θα φέρνετε απλώς το στίγμα του ΑΠΟΣΤΑΤΗ αλλά και θα ζείτε με τον εφιάλτη του!
    Κυρίες και Κύριοι, η μόνη παράταξη που μπορεί να μας σώσει, με τις όποιες αδυναμίες της είναι το Πασόκ..
    Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές προερχόμενοι από το Πασόκ έχετε την εντύπωση ότι σε μια Ευρώπη όπως την σημερινή και πολύ περισσότερο πριν από δυο χρόνια μια ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ θα μπορούσε να ΑΠΑΙΤΗΣΗ καλύτερη μεταχείριση;
    Θα μπορούσε από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα μας να φτάσει στην σημερινή απόφαση για το « κούρεμα»; Όταν βήμα βήμα παρακαλούσαμε να μας δανείσουν, με ένα κρατικό μηχανισμό διαλυμένο, την Υγεία γεμάτη αρπαχτικά όρνια, πχ, στο νοσοκομείο του Πύργου αγοράζανε 250.000 γάντια κάθε μήνα, το ΙΚΑ να μην ξέρει που δίνει σύνταξη, με την πρόσφατη απογραφή αποκαλύφθηκε ότι 60.000 συνταξιούχοι δεν υπήρχαν, όμως 800 εκατομμύρια ευρώ ετησίως πήγαιναν σε κατεργάρηδες, το ΣΔΟΕ καταργημένο από την καλύτερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ , έτσι λέγανε για την κυβέρνηση της ΔΕΞΙΑΣ, ένα φορολογικό μηχανισμό είτε διαλυμένο είτε αρνητικό να κάνει το αυτονόητο υπακούοντας στο καθήκον του να μαζεύει έσοδα.
    Και μπορείς να πεις όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλα σου σε αυτούς που σου κάνουνε μείωση του χρέους σου, αφού τους έχεις και ανάγκη να σε στηρίζουν και μετά την χασούρα τους ότι δεν θα δεχτείς να σε ελέγχουν στο πως θα χειριστείς τα επόμενα δάνεια σου που αναγκαστικά θα πάρεις από αυτούς αφού αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις;
    Θα μπορούσε να πει μια κυβέρνηση ότι δεν θα προσπαθήσει το αυτονόητο, δηλαδή να μην ξοδεύει περισσότερα από όσα κερδίζει, στο σπίτι σας εσείς τι κάνετε; Και αφού κατά καιρούς έχουμε δώσει αποδείξεις αναξιοπιστίας ΠΩΣ να μην δεχτούμε να μας ελέγξουν για ότι κάνουμε σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να παίρνουμε χρήματα από αυτούς για να συντηρούμαστε στοιχειωδώς; ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑ.
    Τόσα χρόνια που ξοδεύαμε δανειζόμενοι δεν ξέραμε; Δεν ξέρατε ότι θα έρθει η στιγμή της πληρωμής; Και καλά οι αγράμματοι και αδαείς ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ και ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, άνθρωποι που έχετε λιώσει στο κουρμπέτι , δεν ξέρατε; Πως αφήνατε την Ελλάδα κάθε τόσο και λιγάκι να πηγαίνει στον Τοκογλύφο; Δεν ξέρατε ότι κάθε δάνειο είναι υποθήκευση Εθνικής Κυριαρχίας; Τώρα όμως κάποιοι ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ και είναι και βολεμένοι αρκετά! Αλί και τρισαλί σε εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντελώς άθλιο να θέλουν οι Ευρωπαίοι να μας φορέσουν μια δανειακή σύμβαση που σημαίνει σκληρή επιτροπεία και ταυτόχρονα να θέλουν να έχουν λόγο για το πώς θα την κυρώσουμε και στο ποιό θα είναι το ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα!
    Προεόρτιο της σκληρής επιτροπείας.
    Μας λένε στα ίσα οτι θα είμαστε προτεκτοράτο από δω και πέρα!
    Λοιπόν αν όπως φαίνεται ο Παπανδρέου σφυρίξει κλέφτικα κάτω από τις πιέσεις και βάλει ερώτημα ναι ή όχι στο ευρώ αντί για ναι ή όχι στη δανειακή σύμβαση= επιτροπεία και λιτότητα για πάντα,τότε την υπόθεση του δημοψηφίσματος να την πάρουνε στην πλάτη τους όσες δυνάμεις δε θέλουν την υποτέλεια και την αιώνια λιτότητα.
    Αλλά και ερώτημα ναι ή όχι στο ευρώ
    να μπει,η σημερινή αισχρή κατακτητική στάση Μέρκελ και Σαρκοζί οξύνει πολύ τα πνεύματα στη χώρα και θα στείλει στην κάλπη του όχι πάρα πολλούς.
    Αν αυτό είναι το Ευρώ,αν το Ευρώ είναι αιώνια βάσανα,υποτέλεια και απώλεια του δικαιώματος να εφαρμόζουμε το Σύνταγμά μας,να στήνουμε κάλπες και να θέτουμε τα ερωτήματα που επιλέγουμε ως κυρίαρχη (;) χώρα στους πολίτες,
    αυτό δεν είναι ευρώ είναι χούντα,
    και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος για να ψηφίσει και ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ "ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" !!!
    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ... ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ...
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΛΑΘΟΣ ΧΑΠΙΑ Ή ΟΤΙ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση