GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκθέτει τη ΝΔ (και) με την αίσθηση του χιούμορ του...

Ως ψηφοφόρος αυτής της έρμης Παράταξης της ΝΔούλας, βρίσκω απαράδεκτο ένας πρώην βουλευτής της να αναρτά αυτό το ανέκδοτο στο λογαριασμό πο...

Ως ψηφοφόρος αυτής της έρμης Παράταξης της ΝΔούλας, βρίσκω απαράδεκτο ένας πρώην βουλευτής της να αναρτά αυτό το ανέκδοτο στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, για χάριν φτηνού λαϊκισμού: http://aixmi-efimerida.blogspot.com/2011/10/blog-post_5358.html?spref=fb
Εκτίθεται κι εκθέτει το ήθος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Δια την e-μεταφορά και το σχολιασμός της: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

10 σχόλια

  1. Το πρες γέμισε με οχετό σχολίων, διαφόρων δεξιών, ακροδεξιών και λοιπών φασιστικών ανθρωποειδών...με καταγωγή από ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες και λοιπούς προδώτες!!!

    Σε αυτά τα καθάρματα οφείλονται όλα τα δεινά της χώρας σήμερα!!

    Νίκησαν στον εμφύλιο, αλλά ήταν τόσο καθυστερημένοι και αγροίκοι (όλη η διανόηση, που ήταν αριστερή, ήταν στα ξερονήσια και στην προσφυγιά}, που ούτε έναν σωστό καπιταλισμό της προκοπής δεν μπόρεσαν να φτιάξουν, εδώ και 60 χρόνια!!!

    Ψευτο-οικονομία της αγοράς των επιδοτήσεων και των κρατικών προμηθειών και έργων, φεουδαρχικού-οθωμανικού τύπου πατριαρχικές σχέσεις πολιτευτών-λαού, πελατειακές σχέσεις, λαμογιά, ρουσφέτι, ανατολίτικη υπανάπτυξη...

    Κατηγορούν για όλα τον λαϊκιστή και λαοπλάνο Αντρέα, ενώ αυτός ακολουθούσε την δική τους πεπατημένη (με αριστερό στόλισμα) με ελάχιστες διαφορές!

    Γι' αυτό ζούμε αυτά τα χάλια και γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα! Καταπληκτικο!!
    Αυτο ειναι .Ενα ηλιθιο σκατοπραμμα που το διορισαν πορδηπουργο καποιες συμμοριες για να κανουν την δουλεια τους..
    Δηλαδη να λεηλατησουν ανηλεητα τον .."ελληνα λαο" οπως θαλεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΕΜΗΣΕ...κάλμααααααααααα
    σύντροφε.
    του ληγμένου πα$$οκ..

    Ο Χάρης θα σώσει την Κεντροαριστερά (ολέ!)

    Είπα να δω σήμερα τις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ. Συνήθως βλέπω ΑΛΤΕΡ, αφού δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση, ότι τυγχάνω φανατικός οπαδός του Τράγκα.

    Έλα όμως που το εν λόγω κανάλι, μια έχει ειδήσεις και μια όχι. Και προκειμένου να υποκύψω στο σύνδρομο στέρησης, αποφάσισα να αλλάξω πηγή.

    Στράφηκα λοιπόν προς μια πιο «έγκυρη» ενημέρωση . Αυτήν της Όλγας και του Γιάννη…

    Τι το ήθελα; Κόντεψα να πάθω αποπληξία.

    Ο λόγος ήταν η πραγματικά κωμικοτραγική εμφάνιση του Χάρη «δια τούτο λέγω» Καστανίδη, που για πολλοστή φορά από τότε που τον θυμάμαι, και προφανώς επειδή έμεινε εκτός της νέας «εθνικής» κυβέρνησης, αποφάσισε να δηλώσει «επαναστάτης», και «αντιεξουσιαστής της εξουσίας».

    Και τι είπε ο σημαντικός αυτός στοχαστής της μεταπολιτευτικής Ελλάδας; Ή τουλάχιστον τι κατάλαβα εγώ από τον (ως συνήθως) παραληρηματικό λόγο του;

    Ότι εξ αρχής ήταν (κρυφίως) αντιμνημονιακός, αλλά αναγκάστηκε να παίξει τον ρόλο του φιλομνημονιακού, επειδή έτσι επέβαλλε η θεσμική του θέση.

    Εισοδιστής δηλαδή ο Χάρης.

    Τώρα όμως που απελευθερώθηκε από τις υποχρεώσεις του υπουργικού αξιώματος, είδε το φως το αληθινό, και όπως μας υποσχέθηκε (κοιτώντας λάγνα την κάμερα), θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να καταγγείλει τα κακώς κείμενα, να πολεμήσει τους τραπεζίτες που μας πατάνε, και να συμβάλλει και αυτός στην επανόρθωση της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.

    Ή κάπως έτσι. Κανονικός Τρότσκι.

    Και για να αποτελειώσει την παράσταση, τι γύρισε και είπε ο άνθρωπος; Και μάλιστα έμπλεος υπερηφάνειας;

    Ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτός ήταν ο πρωτεργάτης της ιδέας του δημοψηφίσματος, και άφησε να εννοηθεί, πως θα έπρεπε η χώρα να τον ευγνωμονεί αιωνίως!

    Ναι. Το δημοψήφισμα που μας έκανε ρεντίκολο έως και στα βάθη της υποσαχάριας Αφρικής, που έριξε τους δείκτες των χρηματιστηρίων (ακόμη και στη Ζανζιβάρη) στα τάρταρα, που έκανε την Ελλάδα πρωτοσέλιδη γελοιογραφία σε άπασες τις εφημερίδες του κόσμου, που έδιωξε τον Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, που κόντεψε να στείλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης και ΕΕ με συνοπτικές διαδικασίες, που κόντεψε να ακυρώσει την λειτουργία του κράτους θέτοντας σε κίνδυνο την 6η δόση, που, που….

    Υ.Γ. Θα στείλω επιστολή στον Ομπάμα
    να τον έχει στα υπόψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΑΚΑ..ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ.

    Μ Α Λ Α Κ Α .
    --------------------------------
    ''Δεν θέτω θέμα αλλά 8 αρχηγοί καραδοκούν στο ΠΑΣΟΚ''
    -------------------------------

    Ο Πάγκαλος και η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

    ''Τίποτε δεν αποκλείεται, εγώ δεν θέτω θέμα, αλλά στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 8 εν δυνάμει αρχηγοί'' ήταν οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του Πάγκαλου στο πρωινό της ΝΕΤ, για το αν θα πρέπει να μείνει ή όχι ο Γ.Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

    Για τον Θ.Πάγκαλο το δημοψήφισμα όχι μόνο ήταν λάθος αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ''ήταν ανάθεμα για την Ευρώπη''.

    Ο Αντιπρόεδρος αποκάλυψε επίσης πως σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί βιβλίο του με τίτλο ''Μαζί τα φάγαμε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. _________________________________
    Σαμαράς: "Δεν είναι συγκυβέρνηση".
    ____________________________________
    Ανακουφισμένος αναρρωτιέται:
    Τι ήταν προτιμότερο μεταβατική κυβέρνηση τριών μηνών ή απελπισία για δύο χρόνια ;
    ----------------------------------------------

    Το νέο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Λουκά Παπαδήμο δεν συνιστά μια συγκυβέρνηση αλλά μια μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στη Real News, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας της ΝΔ όσο και στους ψηφοφόρους του κόμματος.
    Στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε μετά το καυτό εξαήμερο και τις έντονες διαβουλεύσεις, ο κ. Σαμαράς απαντά, σε όσους τον επικρίνουν πως αναγκάστηκε να αλλάξει στάση, τονίζοντας πως ήδη από τον περασμένο Ιούνιο και κάτω από πολύ λιγότερο οριακές συνθήκες είχε ταχθεί υπέρ μιας μεταβατικής κυβέρνησης ειδικού σκοπού.
    ---------------------------------------------
    Δηλώνει ανακουφισμένος για το αποτέλεσμα μιας μακράς και δύσκολης διαδικασίας, και διερωτάται αν "μετά από όλα αυτά που έγιναν τί ήταν προτιμότερο; Μεταβατική κυβέρνηση τριών μηνών και στη συνέχεια εκλογές ή να συνεχιζόταν η προηγούμενη απελπιστική κατάσταση για άλλα δύο χρόνια;".

    Ο πρόεδρος της ΝΔ διευκρινίζει πως δεν θα αμφισβητήσει αυτά που έχουν ήδη ψηφιστεί για την επόμενη χρονιά και δεν θα μπλοκάρει όλα όσα πρέπει να γίνουν. Ξεκαθαρίζει όμως πως θα διατηρήσει το δικαίωμα για αλλαγές.

    Ο κ. Σαμαράς τονίζει πως πέτυχε και τους τέσσερις στόχους τους οποίους είχε θέσει, δηλαδή το να ματαιωθεί το δημοψήφισμα, να απομακρυνθεί ο κ. Παπανδρέου, να ανοίξει ο δρόμος για εκλογές το ταχύτερο και να δημιουργηθεί νέα μεταβατική κυβέρνηση ώστε να ξεμπλοκάρει την 6η δόση και τη νέα δανειακή σύμβαση.

    Επαναλαμβάνει τη θέση του πως δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα υπό τις πιέσεις των Ευρωπαίων, καθώς, όπως τονίζει, "δεσμεύομαι για αυτά που έχω δεσμευτεί", και επισημαίνει και πάλι την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη. Στέλνει μάλιστα σαφές μήνυμα στους ψηφοφόρους ζητώντας τους ισχυρή λαϊκή εντολή, έτσι ώστε να μπορέσει ο ίδιος και η χώρα να είναι ισχυρότεροι στη δύσκολη μάχη της διαπραγμάτευσης.
    -----------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μωρη πουτανα Τζων-ουλα παλι ειπες τις πουτανιες σου, Ο Γιωργος δεν σε γαμει οσο και να κωλοτριβεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΖΩΝ λέει ότι το λένε

    όχι ΝΙΚΟΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.......

    ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

    Η Ιδεολογία και η Πρακτική της ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…

    (με αναφορές στον εμφύλιο, τον Μελιγαλά, τον Γράμμο-Βίτσι, με Πατρώνα-Πρότυπο, το Κράτος-Προστάτη και τα λεφτά του σχεδίου "Μάρσαλ", από τους Αμερικάνους Πατρώνες τους (τώρα έγιναν- ας γελάσω… "Πουτινικοί" όλοι τους!!),

    για όλους τους αγρότες, ΜΑΥδες, Ταγματασφαλίτες, Χωροφύλακες, πρώην συνεργάτες των Ναζί, που κατέβηκαν αγράμματοι από τα χωριά, για να γίνουν χωροφύλακες και στελέχη των Ε.Δ. της «Νέας Εθνικής Κυβέρνησης» το ‘49),

    …ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ (λαϊκής δεξιάς), ΗΤΑΝ Η ΔΗΘΕΝ "σοσιαλιστική" διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου 1981-1984 (τότε που καπέλωσε όλη την ΕΑΜική αριστερά με τα λαϊκίστικα- "Τσοβόλα, δώστα όλα" κλπ. Είναι δυνατόν "Αριστερή" πολιτική να είναι ΜΟΝΟΝ η αναγνώριση της Εθν. Αντίστασης, του πολιτικού γάμου και το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα- «ΚΑΙ οι αριστεροί να ΜΠΟΡΟΥΝ να γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι?),

    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

    ΑΥΤΗ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (από την εγκληματική Λαϊκή Δεξιά, εξαιρώ τους- Τάκη Μίχα, Στέφανο Μάνο, Ανδρέα Ανδριανόπουλο), με τον έναν ή άλλον τρόπο, έλκει την καταγωγή της, από τους ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες και λοιπούς προδότες του ελληνικού λαού!!!

    Νίκησαν στον εμφύλιο, αλλά ήταν τόσο καθυστερημένοι και αγροίκοι (όλη η διανόηση, που ήταν αριστερή, ήταν στα ξερονήσια και στην προσφυγιά!), που ούτε καν σωστό Καπιταλισμό της προκοπής δεν μπόρεσαν να φτιάξουν, εδώ και 60 χρόνια!!!

    Ψευτο-οικονομία της αγοράς των επιδοτήσεων και των κρατικών προμηθειών και έργων, φεουδαρχικού-οθωμανικού τύπου πατριαρχικές σχέσεις πολιτευτών-λαού, πελατειακές σχέσεις, λαμογιά, ρουσφέτι, ανατολίτικη υπανάπτυξη...

    Κατηγορούν για όλα τον λαϊκιστή και λαοπλάνο Αντρέα, ενώ αυτός ακολουθούσε την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ πεπατημένη (με «αριστερό» περιτύλιγμα), με ελάχιστες διαφορές!

    Γι' αυτό ζούμε αυτά τα χάλια και γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ---------------------------------
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------


    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.

    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.


    ΟΛΕ !! πασοκάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα
    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥ ΣΤΕΣΙΟΝ ΣΤΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση