GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ρόλο Ροβεσπιέρου...

Άστραψε και βρόντηξε χθες ο Μπάμπης του ΣΚΑΪ!   Ζήτησε την εκτέλεση όσων δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ! Εγώ θα του πρότεινα μάλιστα αυτό να γίνεται...

Άστραψε και βρόντηξε χθες ο Μπάμπης του ΣΚΑΪ!
 Ζήτησε την εκτέλεση όσων δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ! Εγώ θα του πρότεινα μάλιστα αυτό να γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Κάθε βράδυ, με το κλείσιμο της αγοράς να μαζεύονται, όσοι έμποροι δεν απέδωσαν εκείνη την ημέρα τον ΦΠΑ του Μπάμπη, στις κεντρικές πλατείες των πόλεων και να εκτελούνται άμεσα από τους Μπαμποφρουρούς!
Όταν μάλιστα ο τεχνοκράτης συνομιλητής του τόλμησε να του απαντήσει ότι οι επιχειρήσεις σήμερα αναγκάζονται για ταμειακούς λόγους να πωλούν κάτω τους κόστους κτήσης, οπότε δε υπάρχει ΦΠΑ προς απόδοση, ο Μπάμπης χαμογέλασε και το κανάλι αμέσως πήγε σε διαφημίσεις, στη δε επιστροφή δεν...
 δόθηκε συνέχεια στο θέμα!
Ο Μπάμπης ή Ρομπέν του μνημονίου, είναι απλά άλλο ένα γραφικό σημείο των καιρών. Ημιμαθής, αλαζών, αενάως ναρκισσευόμενος, ακίζεται στη κάμερα και με πονηρά γελάκια καλύπτει την άγνοιά του, προβάλλοντας το δήθεν αυτονόητο, σε ότι η μετριότητά του αδυνατεί να καταλάβει και να εξηγήσει.
Είναι το πιστό τσιουάουα των αφεντικών του, γνήσιος γκεμπαιλίσκος του μνημονίου και φανατικός υποστηρικτής των κανιβάλων που το εμπνεύσθηκαν και επιχειρούν να το επιβάλλουν. Ζηλεύει τον Αλέξη που έχει τις άμεσες γνωριμίες και την αποδοχή από τους «κατάλληλους ανθρώπους» και προσπαθεί μέσα από υπόγειες διαδρομές να αρπάξει το μερίδιο δόξας και εξουσίας που νομίζει ότι του αξίζει. Σαν το τσιουάουα που διεκδικεί το χάδι του αφεντικού από το Ροτβάϊλερ!
Είναι δεδομένο ότι δεν έχει εργασθεί ποτέ στο προσκήνιο, μόνον στο παρασκήνιο, δεν έχει νοιώσει την αγωνία της κάλυψης των υποχρεώσεων ενός μικρού ή μεσαίου επιχειρηματία, ούτε βέβαια τη χαρά της επίτευξης του στόχου. Δεν έχει παραγάγει ένα προϊόν, ούτε έχει στήσει μια επιχείρηση. Δεν έχει αυτές τις ικανότητες και το γνωρίζει γι’ αυτό και μισεί αφάνταστα τους ανθρώπους της δημιουργίας, γι’ αυτό και θέλει να τους εκτελέσει!
Αλλά πρέπει να του θυμίσομε ότι χωρίς τους ανθρώπους της δημιουργίας δεν θα υπήρχε η ανάπτυξη την οποία τα δικά του αφεντικά με τις επιλογές τους διέλυσαν για να παραδώσουν την οικονομία δεμένη χειροπόδαρα στα διεθνή συμφέροντα που αυτός υποστηρίζει! Αυτοί θα πληρώνουν τον ΦΠΑ (και τον Μπάμπη πότε πότε), αλλά Ελληνική οικονομία δεν θα υπάρχει.
Ορίστε λοιπόν Μπάμπη πεδίον δόξας λαμπρόν, οργάνωσε τους Μπαμποφρουρούς σου και βγείτε παγανιά, σας περμένουμε!
Αναγνώστης

13 σχόλια

  1. ο λαός δεν ξεχνά, τους προδότες τους κρεμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O μπαμπης, κλασσική περίπτωση τσοπανόσκυλου που γαυγίζει συνεχεια δειχνοντας τα σαπια δοντια του και τρέχοντας σαλια απο την γλυώδη φάτσα του και μόλις ο τσοπάνης αρπάξει το στιλιάρι κλαψουρίζει σαν πουτανόγατα.
    Αρουραίοι μισθοσυντήρητοι γκαιμπελισκοι που ήρθαν απο το πουθενα να εμφανιστουν σαν συμβουλατορες του κώλου και σωτήρες του τίποτε.
    Ανιστόρητος και αμαθής καιροσκόπος με τυχοδιωκτικο λόγο.
    Μετα τις θύελλες και τις καταιγιδες έρχεται και η ηρεμία και βλέπεις τα εργα και τα οργανα της καταστροφης καθαρότερα τότε ολοι αυτοί οι αρουραίοι τρέχουν να κλειστούν στα λαγούμια τους εκεί από οπου βγήκαν όσοι από αυτους δεν τους πετυχαν οι κλωτσιές.
    Ο ξερολας του τίποτε που ουτε σε δυο γαιδουρια σανό δεν μπορεί να μοιράσει αλλα βρηκε δουλειά λόγω φάτσας σπιουνου και του παρεχεται το δικαίωμα να αραδιάζει καθε βράδυ ότι μαλακια του κατέβει βγάζοντας όλη την χολή που μπορεί να έχει εναντιον εκείνων που ακόμα μάχονται να κρατήσουν και να σωσουν τις επιχειρήσεις τους και τις θέσεις εργασίας.
    Κλασσικός τύπος τυχοδιώκτη που προσπαθει να αναρριχηθεί χωρίς να έχει τα στοιχειώδη προσόντα και πανω από όλα την αμεροληψία που απαιτεί το επάγγέλμα που "υποτίθεται" ότι εξασκεί.
    Ξεπουλημένος ως το κόκκαλο ως πειθήνιο κανίς που μετα τα ζογκλερικά του παιχνιδακια τον περιμένει ενα πιάτο σκύβαλα.
    Η διαφορά με τους κουκουλοφόρους της κατοχής είναι θεμα αμφίεσης και εμφανισης.
    Με λίγα λόγια ότι τραγικότερο μπορεί να υπάρξει στον χώρο της δημοσιογραφίας ήδη θα έπρεπε να του έχουν πάρει την ταυτότητα και ο σκαι να τον χρησιμοποιεί να πηγαίνει καφέδες στα γραφεία άλλωστε το ολο παρουσιαστικό του παραπέμπει σε καφετζη που αμφιβάλλω αν μπορει να κάνει και αυτή την δουλειά.
    Εχει ο καιρός γυρίσματα μπάμπη και πάντα γυρνάει τροχός και μάλλον η ιστορία δεν σου διδαξε τίποτε άλλωστε που να την βρεις την γνωση εκτος από το πως να κερδίζεις το πιάτο με τα σκυβαλα καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω για το ποιον του μπαμπη,
    αλλα τον χειροκροτουσαν οι ιδιοι ανθρωποι μεχρι προσφατα,
    οταν γαυγιζε για τους μισθους
    αντι για τον φπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαρολογος ολκης. Και που τον σχολιαζουμε πολυ του ειναι . Αυτος και ο Πορδοψαλτε κανουν το σκαι ανυποφορο εκνευριστικο εμετικο. Αι στο διαολο τζογλανια δε θα σας δειρει κανεις γιαυτα που λετε καθημερινά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν καταστρέψει τις οικονομίες όλων των κρατών και τώρα μας δίνουν τη λύση,τη δική τους λύση,που είναι η ενοποίηση σε όλους του τομείς,με αρχή τον οικονομικό τομέα.Ο Καιρός πλέον έφτασε,ας προσευχόμαστε στο Θεό να οδηγεί τα βήματά μας στο δύσκολο μονοπάτι στο οποίο μπαίνουμε.Επίσης ας προσευχόμαστε ο Θεός να ανοίξει το νου και άλλων ανθρώπων που δεν πιστεύουν στις "γραφικότητες" που συζητάμε,γιατί όταν οι λεγόμενες γραφικότητες,σύμφωνα με αυτούς,πάρουν σάρκα και οστά μπροστά τους τότε ίσως να είναι αργά.ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΟΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΟΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!!
    Αν σε μάθαινε και λίγη ορθογραφία ο θεός καλά θα ήταν. Αλλά θα μου πεις μήπως ξέρει και αυτός· οι γραφές του είναι γεμάτες λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγω θα "λυντζαριζα" χωρις δευτερη κουβεντα αυτο το "μπαμπης μας"..

    Μα καλα γαμω τη φυλη του ο μπασταρδος,που ζει??..

    ΠΟΣΑ πληρωνεται για να ειναι ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ??

    Ολοι "οι ανθρωποι εχουν καποια τιμη" διαβασα στο "master of the game"-κυριαρχος του παιγνιδιου-αλλα αυτο το καθικι σταληθεια "τα παιρνει" χοντρα???

    Η απλα βολευεται και με τα λιγα,οσα του επιτρεπουν οι "σκατοφατσα του" και το "μικρο μηκος κυματος" που εκπεμπει?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιστορία.
    Κάποια στιγμή τα κυνηγετικά βήματα μου με
    έφεραν να πυροβολώ κοντά στο σπίτι του μπάμπη στην ευβοια.
    Συγκεκριμένα στο Μουρτάρι.
    Ο μπάμπης έχει χτίσει το εξοχικό του σε έναν λόφο πιθανόν εκτός σχεδίου με άδεια?
    πιθανόν στρεμματική.
    Εφάπτεται δασικής έκτασης.
    Γεμάτος τσαμπουκά πήρε το τζιπάκι του και ήρθε να μας ζητήσει το λόγο.
    Ο τσαμπουκάς του βρισκόταν στο ότι μας πλησίασε με παρατεταμένο και ανοιχτό το κινητό-άκουγε προφανώς η γυναίκα του στο σπίτι- γιατί έτρεμε μην τον πλακώσουμε στις ψιλές.
    Ζητήσαμε βέβαια συγνώμη και απομακρυνθήκαμε γιατί δεν είχαμε λόγο να ενοχλήσουμε κανένα, αλλά είδαμε το ποιόν του ρουφιάνου.
    Δεν μπορεί μόνος του αλλά θέλει κι άλλους δίπλα του γιατί είναι χέστης.
    Το ίδιο κάνει και όταν κυκλοφορεί στην Αθήνα , που πίσω απο την μηχανή του κυκλοφορεί κι ένας μαλάκας με άλλη μηχανή,ντυμένος στα μπλε για να νομίζει ο κόσμος ότι είναι αστυνομικός.
    Χεσμένος μέχρι την κάλτσα ο μπάμπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΡΥΠΟΙ ...

    Αυτή την "πληροφόρηση" επιμένει να πουλά το ΈΘΝΟΣ του Εθνικού μας εργολάβου...

    Στο σημερινό πρωτοσέλιδο ΠΡΟΚΛΗΣΗ στον μέσο Έλληνα ανακάλυψε την έκφραση ΑΝΑΛΗΨΗ !!!

    Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου
    (με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο)
    θα ακολουθήσει την πεπατημενη των κυβερνήσεων Παπανδρέου και θα κάνει ΑΝΑΛΗΨΗ για μία ακόμα φορά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων όσα τους είχαν απομείνει...

    ΟΧΙ -ΟΧΙ ...

    Ο Προϋπολογισμός του 2012 δεν είναι "ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ , ΑΝΕΦΑΕΜΟΣΤΟΣ η ΕΠΙΔΡΟΜΗ σε ΑΔΕΙΕΣ τσέπες" ...

    Αυτά είχαν ισχύ μόνο για τον προϋπολογισμό του 2009
    (τότε που ο Γ.Α.Π μιλώντας στην Έκθεση Θεσσαλονίκης έλεγε
    "Λεφτά Υπάρχουν") όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο πρωτοσέλιδο της εποχής

    αφού η "κακή" κυβέρνηση Καραμανλή έδινε αυξήσεις (Αριθμητική του Καραγκιόζη τις λέει ...) ΜΟΝΟ 3,4% ενώ η καλή εφημερίδα υπολόγισε τους φόρους στο 13,6% ...

    Δυστυχώς για την χώρα μας , όσο υπάρχουν άνθρωποι που πάνε στο περίπτερο και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα ωραία τους Ευρώ για να αγοράσουν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ δεν υπάρχει πιθανότητα ανάκαμψης...


    Υ.Γ: Πάω να ανοίξω τα παράθυρα να αεριστεί ο χώρος αφού το Μπομποαϊικο εθνος ΒΡΩΜΙΣΕ την ατμόσφαιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχως αναγνωστη μου που κανεις αυτες τις φοβερες διαπιστωσεις για τον Μπαμπη του οποιου τα σχολια εαν θελεις τα αποδεχεσαι η δεν τα αποδεχεσαι η αλλαζεις καναλι η κλεινεις την TV. Στο κατω κατω ο Μπαμπης δεν ασκει πολιτικη. Μηπως λεω μηπως θα ηταν ποιο γονιμο και ποιο καλυτερα αυτη σου η κριτικη να την απηυθυνες ονοματιζωντας πολλους απο τους 300 που νομιζω θα εβρισκες παρα παρα πολλους. και οι οποιοι και με δικη μας ευθυνη ειναι υπευθυνοι για αυτα που βιωνουμαι σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε παιδιά:
    Πού τον είδατε αυτόν τον... Μπάμπη;
    Που θα πεί ότι παρακολουθήτε τέτοια βρωμοκάναλα του κερατά;;
    Αμερικανιές του αισχίστου είδους...
    Είσαι Έλληνας;
    Δεν βλέπεις βλακείες.
    Απλά τα πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΓΡΑΦΙΚΟΣ", ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση