GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς δέχεται τον Παπαδήμο για "μεταβατικό πρωθυπουργό"...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς έκανε ήδη δηλώσεις με τις οποίες δέχετραι τη συγκρότηση "μεταβατ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς έκανε ήδη δηλώσεις με τις οποίες δέχετραι τη συγκρότηση "μεταβατικής κυβέρνησης". Δεν είπε όμως όνομα πρωθυπουργού.
 Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως στις παρασκηνιακές συζητήσεις, που έχουν ήδη γίνει, δέχεται....
 το όνομα του Λουκά Παπαδήμου για τη θέση του πρωθυπουργού.

28 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκλογες μετα την κυρωση της συμβασης δεν εχουν νοημα γιατι μετα δεν θα ψηφιζουμε για το μελλον της χωρας, αλλα για το ποιος θα ειναι η μαριονετα της Τροικας.Ποιος θα μας σωσει απο την κυβερνηση εθνικης τραγωδιας?Τα μετρα που θα παρει η τροικα και το ξελουλημα που θα ακολουθησει αλλα και η πεινα ποιοι Μαυρογιαλουροι θα την χρεωθουν?Ωστε να τους κυνηγησουμε και να παρουμε πισω το αιμα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!!

    Δύο νεκροί
    Ένα αεροπλάνο F-4 Phantom της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη σήμερα το πρωί στην επαρχία Κόνια στην Τουρκία και οι δύο πιλότοι του σκοτωθηκαν.

    Το Phantom ηταν σε εκπαιδευτική πτήση, όπως διευκρινίστηκε από το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
    Σε εξελιξη ειναι έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΙ "ΘΑ'ΧΕΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ!!!!ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ!
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ=ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ,ΤΟ ΔΝΤ,
    Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΟΧΙ!
    ΕΤΣΙ ΡΕ !!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ 'ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ' ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΓΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,ΟΤΙ Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.
    ΕΤΣΙ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΑΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοσο μαλάκας είναι πια αυτός ο ΣΑΜΑΡΑΣ. Δϊνει χείρα βοήθειας στο ΠΑΣΟΚ.
    α ρε Καραμανλή γύρνααααααααα.

    Το παιδί ειναι ντιπ για ντιπ χαζό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ 20%,Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ 15% ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ''ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ 300...
    ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ...
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ...
    ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ...

    Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:
    Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος. Και όλο αυτό με...
    ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.
    Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια;
    Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;
    Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:
    2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.
    2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.
    Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ.Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.
    2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.
    Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.
    Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΌΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων.
    H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.
    Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.
    Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.
    Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.
    Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.
    Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ; Φυσικά ΟΧΙ!
    Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια συντομη αναδρομη για τον Παπαδήμο

    Να φύγει η Ελλάδα από τη ζώνη του Ευρώ και μάλιστα με τις "κλοτσιές"… φωνάζουν κάποιοι πολύ "κακοί" Γότθοι. Να μείνουν και θα τους "βοηθήσουμε"… απαντάνε οι "σώφρονες", "φιλέλληνες" και "καλοί" Γότθοι. "Παπατζηλίκια" εβραίικα είναι αυτά. Απάτες, οι οποίες μπορούν να ξεγελάσουν κάποιον αφελή στιγμιαία, αλλά, δεν αποτελούν ισχυρά μέσα άμυνας, σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι τέτοιος. "Μην ανοίγεις την πόρτα του Ευρώ, γιατί από πίσω είναι ο μπαμπούλας"… φωνάζουν. Αν την ανοίξεις όμως, δεν έχουν επιλογές να συνεχίσουν να σε απειλούν, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει "μπαμπούλας".

    Επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική με αυτήν που ακολουθούν σήμερα και μας "μαλώνουν", είτε με τα "κατασκευασμένα" στοιχεία —τα οποία μας έβαλαν στη ζώνη του Ευρώ— είτε με τα υπερβολικά ελλείμματα του ελληνικού δημοσίου τομέα —που "απειλούν" την οικονομία του Ευρώ—. Όλα αυτά είναι απάτες. Γιατί; Γιατί η είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ συνέφερε αυτούς, που ήθελαν να την κατασπαράξουν και όχι τους Έλληνες. Συνέφερε αυτούς, που σήμερα καταγγέλλουν τον "δόλιο" τρόπο εισόδου της Ελλάδας σ' αυτό. Τους "καταγγέλλοντες" συνέφερε η αυτοκτονική είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ και όχι τους "καταγγελλόμενους".

    Αυτοί, σε συνεργασία με τους προδότες της Ελλάδας, "κατασκεύαζαν" τα στοιχεία, προκειμένου να βάλουν την Ελλάδα στη ζώνη του Ευρώ, για να την λεηλατήσουν. Να τη βάλουν στο πεδίο εκείνο, στο οποίο υπερείχαν οι τεράστιες οικονομίες τους και με τα χρήματά τους να λεηλατήσουν το κεφάλαιο της μικρής Ελλάδας. Απλά πράγματα. Σήμερα στέλνουν τον Παπαδήμο σαν τον "αδέκαστο" παράγοντα της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης, για να ελέγξει την πορεία των μέτρων των "απατεώνων". Ρωτάμε λοιπόν εμείς, που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ο Παπαδήμος δεν ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, όταν αυτή η Τράπεζα στην πραγματικότητα "κατασκεύαζε" τα στοιχεία που μας έβαζαν στη ζώνη του Ευρώ;

    Τα ίδια αφορούν και τα ελλείμματα του δημοσίου τομέα. Οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι σήμερα τα καταγγέλλουν, είναι οι ίδιοι που ενθάρρυναν την αυτοκτονική μισθολογική πολιτική του ελληνικού δημοσίου. Αυτοί "πλήρωναν" με διεθνείς αναγνωρίσεις και "καταλληλότητες" σκουπίδια σαν τον Σημίτη, για να ασκούν αυτήν την αυτοκτονική πολιτική. Γιατί; Για να οδηγήσουν το ελληνικό κράτος στην υπερχρέωση και από εκεί στη λεηλασία. Δεν έκαναν καν ένα περίεργο ή σπάνιο κόλπο. Έκαναν το απλό κόλπο των "γενναιόδωρων" και "αφελών" τραπεζών, που αναζητούν "έξυπνους" δανειολήπτες, οι οποίοι όμως στο τέλος χάνουν τις περιουσίες τους. Ο Παπαδήμος δεν συμμετείχε σ' αυτό το παιχνίδι;

    Ο Παπαδήμος δεν ήταν αυτός, που έπρεπε να ελέγχει τον Σημίτη για τον "υπερδανεισμό" της Ελλάδας; Όταν λοιπόν αυτός ο Παπαδήμος ήταν υπεύθυνος για όλα τα "κακά" που μας κατηγορούν σήμερα οι Ευρωπαίοι, πώς διορίστηκε από τους ίδιους υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας; Αυτός, ο οποίος έπρεπε να τιμωρηθεί, γιατί ανταμείφθηκε; Αυτός, ο οποίος έχει να "κρύψει" στοιχεία από τα προηγούμενα "εγκλήματά" του, γιατί στέλνεται στην Ελλάδα να ελέγχει την πορεία των ελέγχων; Μας λένε ένα "παραμύθι" για την "κατασκευή" στοιχείων και μας στέλνουν να μας ελέγχει αυτός, ο οποίος από τον νόμο ήταν υπεύθυνος για την "κατασκευή" τους;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι ο "καταλληλότερος" πρωθυπουργός γι' αυτήν την εποχή είναι ο Σημίτης. Να ξαναβάλουνε δηλαδή τους συνενόχους να μας ξανακυβερνήσουν. Να βάλουνε τους εγκληματίες να στήσουν εκ νέου τη "φάμπρικα". Μιλάμε για πραγματική "φάμπρικα". Ο Σημίτης δανειζόταν ασυστόλως και υπερχρέωνε το ελληνικό κράτος, για να "κατασκευάζει" πελάτες για τα γερμανικά εργοστάσια. Πελάτες όλων των επιπέδων. Τα γερμανικά εργοστάσια κατασκεύαζαν προϊόντα και ο Σημίτης "κατασκεύαζε" τους πελάτες τους. Αυτό γινόταν σχεδόν επί μια δεκαετία. Ο ελληνικός αυτοκτονικός υπερδανεισμός δεν είχε κανέναν αναπτυξιακό προσανατολισμό. Δινόταν σε αναίτιες αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι Γερμανοί πελάτες για τα ακριβά προϊόντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Ολοι θελαν να φυγει ο Παπανδρεου αλλα οταν εφευγε ολοι θελαν να γυρισει ειπε ο δρ Κουτσουκος που στηριξε για αλλη μια φορα Γιωργο.... αλλα ο Γιωργος ειναι θυμα του περιβαλλοντος που δεν το αλλαζει

    Ας γινει ανασχηματισμος ειπε ο δρ Κουτσουκος χωρις εκλογες και δημοψηφισμα



    Απομακρύνεται παραίτηση και δημοψήφισμα
    «Επίτευγμα ότι η ΝΔ στηρίζει τη δανειακή σύμβαση» είπε ο Παπανδρέου στο Υπουργικό

    Απομακρύνεται το θέμα του δημοψηφίσματος, όπως και το ενδεχόμενο παραίτησης του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο.

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κυβέρνηση κοινής αποδοχής να μήν αποτελείται απο πολιτικά πρόσωπα και να είναι αυτή που θα αποφασίσει άν θα αποδεχθούμε την νέα δανειακή σύμβαση! Γιατί άν θα κληθεί να επικυρώσει την νέα δανειακή σύμβαση,έχουμε την σημερινή καταστροφική κυβέρνηση που το κάνει μια χαρά! Μάλλον το κόλπο ΄έγινε για να έχουμε συναίνεση απο την πλειοψηφία! Εδώ ο Σαμαράκος αποκαλύφτηκε, παίσαν οι μάσκες...Η εθνική μας κυριαρχία παραδίνεται εξ ολοκλήρου στα ξένα συμφέροντα απο τους οσφυοκάμπτες και προδότες της πατρίδας μας...συλληπητήριά μας! Με πρόσχημα την 6η δόση βρέ παιδιά δεν μας έμεινε και τίποτε...τί άλλο να δώσουμε πιά; πάρτε και τις ζωές μας να τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πάρτε και τις ζωές μας να τελειώνουμε!!!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τοουυυυτ ……. Τοοουυυτ …… τοοοουτ..
    - Έλα Αντώνη ….
    - Ποιος είναι?
    - Έλα ρε μαλάκα, ο Γιώργος είμαι!
    - Που είσαι ρε Γιώργο? ….. από πού παίρνεις?
    - Στη βουλή είμαι ρε παπάρα …… βιάζομαι γιατί με περιμένουν να ξεκινήσω το υπουργικό …… φωνάζουν οι μαλάκες. Άκου ρε …..
    - Τι είναι?
    - Σκάσε και άκου ……. Όλα πάνε καλά. Όλοι μιλάνε για εθνική τραγωδία και ψάχνονται να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα υπογράψει τη δανειακή συνθήκη. Είχα λίγες αντιδράσεις αλλά τα κανόνισα……
    - Πρέπει να τράβηξες χοντρό ζόρι ……. Μπράβο!
    - Τι να κάνω ……. Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί μου είχαν πρήξει τ’ αρχίδια! …. Δεν θα μασίσουμε τώρα στο τέλος ….
    - Ρε Γιώργο, φοβάμαι λίγο …… θα το καταπιεί ο λαός? ….. ή θα μας κρεμάσουν ανάποδα …..
    - Έλα δε θέλω μαλακίες …… θα το καταπιούν αμάσητο ….. είναι πολλά τα φράγκα ….. μην κάνεις πίσω θα σε σκίσω! ….. να βγεις τώρα και να πεις ότι δέχεσαι συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και να εγκρίνει η βουλή τη δανειακή συνθήκη να πάρουμε την 6η δόση …… τώρα …. Κατάλαβες? …… μετά θα κατέβω και θα αρχίσω το υπουργικό συμβούλιο …… εντάξει? ……. Εντάξει ρε μαλάκα?
    - Οκ …. Αλλά φοβάμαι … ο λαός θα μας …..
    - Άντε ρε μαλάκα ….. ποιος λαός ρε ηλίθιε? …. Άντε γαμήσου κάνε τις δηλώσεις ……
    - Καλά ……πάω ……

    Τουτ … τουτ …… τουτ ……. Ναι ρε, θα πάω ρε μαλάκα, αλλά να ξέρεις ότι θα μας γαμήσουν αργά ή γρήγορα ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειδηση

    Η Μερκελ τα εβαλε και με τους Τουρκους και καλα εκανε ειπε ο δρ κουτσουκος

    Πυρά Ερντογάν κατά της Μέρκελ για τη θέση της για την τουρκική υποψηφιότητα στην ΕΕ

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, κατηγόρησε τη Γερμανία ότι απογοητεύει τη χώρα του, μη καταβάλλοντας περισσότερες προσπάθειες για να στηρίξει την ενταξιακή της υποψηφιότητα στην ΕΕ και μην αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των Τούρκων να ενταχθούν στη γερμανική κοινωνία.

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΡΧΗΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
    που δερνανε τον κοσμο,
    φυτευαν ασφαλιτες στις πορειες κτλ.. κτλ..
    οργανωνανε προσεκτικα προβοκατσιες

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    η ασχημη χοντροκωλα που εστελνε ακομα και
    bloggers στα δικαστηρια

    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
    που προξενησαν ακομη και μονιμες βλαβες σε διαδηλωτες

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ Νο1 ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    η εμετικη λερα

    τσακιστε τους στις μηνυσεις, αγωγες κτλ.. κτλ..
    ατομικα και ομαδικα

    ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.., ΟΛΟΥΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ..,
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΡΧΗΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
    που δερνανε τον κοσμο,
    φυτευαν ασφαλιτες στις πορειες κτλ.. κτλ..
    οργανωνανε προσεκτικα προβοκατσιες

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    η ασχημη χοντροκωλα που εστελνε ακομα και
    bloggers στα δικαστηρια

    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
    που προξενησαν ακομη και μονιμες βλαβες σε διαδηλωτες

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ Νο1 ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    η εμετικη λερα

    τσακιστε τους στις μηνυσεις, αγωγες κτλ.. κτλ..
    ατομικα και ομαδικα

    ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.., ΟΛΟΥΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ..,
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Π
    Α
    Π
    Α
    Ρ
    Ι
    Ε
    Σ..ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ηχητικό-Αίσχος!!!

    Η Αστυνομία δεν εκκενώνει τη γωνία Β. Σφίας-Ηρ. Αττικού για προσγείωση ελικοπτέρου!!!




    Ακούστε τη φάρσα της Ελληνοφρένειας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η κυβέρνηση κοινής αποδοχής να μήν αποτελείται απο πολιτικά πρόσωπα και να είναι αυτή που θα αποφασίσει άν θα αποδεχθούμε την νέα δανειακή σύμβαση! Γιατί άν θα κληθεί να επικυρώσει την νέα δανειακή σύμβαση,έχουμε την σημερινή καταστροφική κυβέρνηση που το κάνει μια χαρά! Μάλλον το κόλπο ΄έγινε για να έχουμε συναίνεση απο την πλειοψηφία! Εδώ ο Σαμαράκος αποκαλύφτηκε, παίσαν οι μάσκες...Η εθνική μας κυριαρχία παραδίνεται εξ ολοκλήρου στα ξένα συμφέροντα απο τους οσφυοκάμπτες και προδότες της πατρίδας μας...συλληπητήριά μας! Με πρόσχημα την 6η δόση βρέ παιδιά δεν μας έμεινε και τίποτε...τί άλλο να δώσουμε πιά; πάρτε και τις ζωές μας να τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    στην απλή Ελληνικη.
    -------------------------------
    ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    χασισομένους Υποργούς. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ. Πληρωμένες καπότες ΜΜΕ
    και ξεβράκωτα ζώα Πασοκ-ΛΑγΟΥΣ-κόρες
    και λοιπά....βοοειδή.

    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΜΙΑ..ΜΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ
    ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...συλλαβή-συλλαβή.
    ________
    Σαμαράς:
    Μεταβατική Κυβέρνηση για δανειακή σύμβαση
    και εκλογές άμεσα.

    Να ματαιωθεί το δημοψήφισμα -
    Να το αποσυρει ο Παπανδρέου.
    Αδιαπραγμάτευτο το αίτημα για εκλογές.

    Το μόνο που δεχόμαστε η μεταβατική κυβέρνηση να που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση
    και θα πάει αμέσως σε εκλογές.

    Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ξεμπλοκάρει η 6η δόση.

    Αναγκαία η νέα δανειακή σύμβαση.
    Εδώ που φτάσαμε η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να διασφαλιστεί.

    Διαφωνούμε με το μείγμα της πολιτικής και όχι με τους στόχους.
    __________________________________________

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ Ή ΤΑ ..ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ Ξ Α Ν Α ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ !
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Δ Ι Φ Θ Ο Ρ Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση