GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "ακούει" από τα τοπικά blogs, ο επίλεκτος του κ. Αγοραστού...

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

2 σχόλια

  1. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρών υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπεί τάξει ; Η μόνο στην παραγραφή τον αδικημάτων με τον Νόμο σου αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο ; Θα ήθελα εξηγήσεις. Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες , μας έχουν στοίχιση αρκετά κάτι τέτοιοι.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος.
    ΟΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Voliotaki είναι ένα απ' τα πιο γελοία μπλογκ της Ελλάδας. Οι άνθρωποι είναι απο το Βόλο και δεν γουστάρουν την περιοχή τους. Γι' αυτό και την δυσφημίζουν τόσο...
    Όλο το σ/κ ο δρόμος στο Πήλιο ήταν ανοιχτός και αυτοί αντί να ΚΑΛΟΥΝ τον κόσμο να πάει, τον ΔΙΩΧΝΑΝ λέγοντας ΔΗΘΕΝ ότι ο δρόμος ήταν κλειστός!!!
    ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση