GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την αποκλειστική ευθύνη για την πετρελαιοκηλίδα στο Ρίο ανέλαβε η Chevron...

Την αποκλειστική ευθύνη για την πετρελαιοκηλίδα στις ακτές της Βραζιλίας ανέλαβε η Chevron και δεσμεύτηκε να καθαρίσει πλήρως την περιοχή. ...

Την αποκλειστική ευθύνη για την πετρελαιοκηλίδα στις ακτές της Βραζιλίας ανέλαβε η Chevron και δεσμεύτηκε να καθαρίσει πλήρως την περιοχή.
«Η Chevron αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη για το ατύχημα αυτό», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τοπικής θυγατρικής της εταιρείας, Τζορτζ Μπακ, μιλώντας...
σήμερα σε δημοσιογράφους στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η διαρροή πετρελαίου από το κοίτασμα που κατέχει ο αμερικανικός κολοσσός από κοινού με τη βραζιλιάνικη Petrobras και ιαπωνική κοινοπραξία έχει σταματήσει, ανέφερε ο Μπακ.
Η πετρελαιοκηλίδα, μία από τις μεγαλύτερες που έχουν προκληθεί στη Βραζιλία, έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια της πετρελαϊκής βιομηχανίας στη χώρα και την ικανότητά της να αντιμετωπίζει ατυχήματα.

1 σχόλιο

  1. Και οπως τοχουμε ξαναπει..
    Η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    Καποιος "τρελλος" Παπαδοπουλος ,που αφου επιβληθει θα συλλαβει ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΥΛΙΑ..

    Ολοκληρη την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Σε μια νυκτα ΠΡΕΠΕΙ να τελειωσει η .."δουλεια"..
    Μην μπλεξουμε με τιποτα ΝΑΤΟ και τετοιες συμμοριες..(που εσχατως αγαπανε τους .."λαους"! ουστ ρεεε!)

    ΑΜΕΣΗ δημευση των περιουσιων που απεκτησαν κλεβοντας..

    Παιδια σκυλια που πιθανον να εχουν αυτα τα παλιοσκυλα θα περιελθουν στην κηδεμονια του κρατους,δηλαδη δωρεαν υπνος,σιτιση, ενδυση μεχρις ενηλικιωσεως..
    και μισο ευρω την ημερα για καμμια τυροπιτα..

    Αλλιως δεν μας βλεπω καλα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση