GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Freddy πήρε το όπλο του...

Από το  spnews.gr Ότι δεν έκαναν οι « μεγάλοι » Παπανδρεϊκοί και οι «κηπουροί» το έκανε ο νεαρός Φραγκίσκος Παρασύρης. Ο Freddy τα έβαλε ...

Από το spnews.gr
Ότι δεν έκαναν οι «μεγάλοι» Παπανδρεϊκοί και οι «κηπουροί» το έκανε ο νεαρός Φραγκίσκος Παρασύρης.
Ο Freddy τα έβαλε με όλους τους ΠΑΣΟΚους που ήθελαν να φύγει ο Γιώργος Παπανδρέου από την εξουσία.
Γιατί τον λέω Freddy; Αυτό είναι το...
«χαϊδευτικό» του, καθώς στο προσωπικό του site στην στήλη με τους συνδέσμου του βουλευτή για το διαδίκτυο έχει τίτλο «Ο freddy online».
Ενώ και η φωτό του είναι αποθηκευμένη ως «freddyp».

10 σχόλια

  1. Λειψός χωρίς τον Marathon Man και χωρίς την περσινή γκλαμουριά ο φετινός Μαραθώνιος-Γύρος της Αθήνας........ αχ !! γαβ ..χιχιχι

    Μπορεί στο σημερινό Μαραθώνιο και στα 5 και 10 χλμ. που γίνονται αυτη τη ώρα στην Αθήνα, να ξεχωρίζει η συμμετοχή του πρέσβη της Ιαπωνίας ο οποίος θα τρέξει με μπλουζάκι που θα αναγράφει στις δύο πλευρές του το σύνθημα «ευχαριστούμε Ελλάδα» και «κουράγιο Ιαπωνία», ως συμβολικό μήνυμα στους συμπατριώτες του για τα δεινά που έχουν υποστεί από το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν τη χώρα του και μπορεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες να υπάρχουν και πρόσωπα έκπληξη από τον χώρο της τηλεόρασης, της πολιτικής, της επιστήμης καθώς και επιχειρηματίες... αλλά φέτος δεν υπάρχει η αίγλη και η γκλαμουριά που υπήρχε πέρσι μιας και ο μεγαλύτερος δρομέας της χώρας, ο Marathon Man, θα απουσιάζει:


    Βέβαια όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φώτο, εκτός απ' τον Marathon man θα λείπει και ο μαιμού καθηγητής (ποιος θυμάται άραγε πια την ιστορία με το δήθεν καθηγητηλίκι στην Αυστρία...) και η πλουσιοπάροχα αμοιβόμενη πρέσβειρά μας στον ΟΟΣΑ:

    Τέλος απ' το φετινό μαραθώνιο δεν λείπει μόνο ο Marathon Man αλλά και το ζευγάρι της γκλαμουριάς,ο Μπουμπούκος και η Κυρία Υπουργού:

    Εποχές κι αυτές που περάσαμε με τον ΓΑΠ... θα μας λείψει το γέλιο που ρίχναμε..

    αχ ___________________σνίφ..σνίφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΕΜΗΣΕ...κάλμααααααααααα
    σύντροφε. του ληγμένου πα$$οκ..
    __________________________________
    Ο Χάρης θα σώσει την Κεντροαριστερά (ολέ!).. ΔΙΣ

    Είπα να δω σήμερα τις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ. Συνήθως βλέπω ΑΛΤΕΡ, αφού δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση, ότι τυγχάνω φανατικός οπαδός του Τράγκα.

    Έλα όμως που το εν λόγω κανάλι, μια έχει ειδήσεις και μια όχι. Και προκειμένου να υποκύψω στο σύνδρομο στέρησης, αποφάσισα να αλλάξω πηγή.

    Στράφηκα λοιπόν προς μια πιο «έγκυρη» ενημέρωση . Αυτήν της Όλγας και του Γιάννη…

    Τι το ήθελα; Κόντεψα να πάθω αποπληξία.

    Ο λόγος ήταν η πραγματικά κωμικοτραγική εμφάνιση του Χάρη «δια τούτο λέγω» Καστανίδη, που για πολλοστή φορά από τότε που τον θυμάμαι, και προφανώς επειδή έμεινε εκτός της νέας «εθνικής» κυβέρνησης, αποφάσισε να δηλώσει «επαναστάτης», και «αντιεξουσιαστής της εξουσίας».

    Και τι είπε ο σημαντικός αυτός στοχαστής της μεταπολιτευτικής Ελλάδας; Ή τουλάχιστον τι κατάλαβα εγώ από τον (ως συνήθως) παραληρηματικό λόγο του;

    Ότι εξ αρχής ήταν (κρυφίως) αντιμνημονιακός, αλλά αναγκάστηκε να παίξει τον ρόλο του φιλομνημονιακού, επειδή έτσι επέβαλλε η θεσμική του θέση.

    Εισοδιστής δηλαδή ο Χάρης.

    Τώρα όμως που απελευθερώθηκε από τις υποχρεώσεις του υπουργικού αξιώματος, είδε το φως το αληθινό, και όπως μας υποσχέθηκε (κοιτώντας λάγνα την κάμερα), θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να καταγγείλει τα κακώς κείμενα, να πολεμήσει τους τραπεζίτες που μας πατάνε, και να συμβάλλει και αυτός στην επανόρθωση της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.

    Ή κάπως έτσι. Κανονικός Τρότσκι.

    Και για να αποτελειώσει την παράσταση, τι γύρισε και είπε ο άνθρωπος; Και μάλιστα έμπλεος υπερηφάνειας;

    Ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτός ήταν ο πρωτεργάτης της ιδέας του δημοψηφίσματος, και άφησε να εννοηθεί, πως θα έπρεπε η χώρα να τον ευγνωμονεί αιωνίως!

    Ναι. Το δημοψήφισμα που μας έκανε ρεντίκολο έως και στα βάθη της υποσαχάριας Αφρικής, που έριξε τους δείκτες των χρηματιστηρίων (ακόμη και στη Ζανζιβάρη) στα τάρταρα, που έκανε την Ελλάδα πρωτοσέλιδη γελοιογραφία σε άπασες τις εφημερίδες του κόσμου, που έδιωξε τον Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, που κόντεψε να στείλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης και ΕΕ με συνοπτικές διαδικασίες, που κόντεψε να ακυρώσει την λειτουργία του κράτους θέτοντας σε κίνδυνο την 6η δόση, που, που….

    Υ.Γ. Θα στείλω επιστολή στον Ομπάμα
    να τον έχει στα υπόψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την κήρυξη της επανάστασης του Θέρισου ο μητροπολίτης Ευμένιος τον αφόρισε με τις φράσεις:
    Αφωρισμένος είη ο Ελευθέριος Βενιζέλος παρά Θεού Παντοκράτορος και κατηραμένος και ασυγχώρητος και ΑΛΥΤΟΣ μετά θάνατον. Αι πέτραι και ο σίδηρος λυθήσονται αυτός δε ουδαμώς .κληρονομήσει την λέπραν του Γεδεών και την αγχόνην του Ιούδα. στένων είη και τρέμων έπί γής ως ο Κάιν και προκοπήν ου μη ίδη εφ΄δουλεύει, έχων και τας αράς των αγίων και θεοφόρων πατέρων ημών. Μηδείς εκκλησιάσει αυτόν ή αγιάσει ή θυμιάσει αντίδωρον δώ αυτώ ή ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΗ ή ΣΥΝΔΟΥΛΕΥΣΗ, ΧΑΡΕΤΗΣΗ ή μετά θάνατον θάψη.
    Από το Αρχείο της Π. Σ. Δέλτα, Α΄, "Ελευθέριος Βενιζέλος", Ημερολόγιο-Αναμνήσεις, (επιμέλεια Π. Α. Ζάννας, Ερμής, Αθήνα 1978, σ. 279-280) διαβάζουμε πως η Δέλτα περιγράφει το ανάθεμα και το τι έλεγε γι΄αυτό ο ίδιος ο Βενιζέλος:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακοινωση:
    Χαθηκε σκυλος υποπτος λυσσας,μαυρου χρωματος .
    Φερει λουρακι με τα διακριτικα ΙΜΜ.
    Γαυγιζει πασοκ ,δαγκωνει αμα βρει ευκαιρια..

    Οποιος το βρει του ριχνει μια φολα .Και δευτερη αν χρειαστει.

    Προσοχη. ΜΗΝ το πλησιασετε. Εχει προσβληθει απο λυσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ !
    ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ " ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ " ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
    ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ,ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΟΔΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ.

    2- ΕΝΩ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΟΥΡΑΚΗ -ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ - ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ !!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. --------------------------------
    ''Δεν θέτω θέμα αλλά 8 αρχηγοί καραδοκούν στο ΠΑΣΟΚ''
    -------------------------------
    Ο Πάγκαλος και η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

    ''Τίποτε δεν αποκλείεται, εγώ δεν θέτω θέμα, αλλά στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 8 εν δυνάμει αρχηγοί'' ήταν οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του Πάγκαλου στο πρωινό της ΝΕΤ, για το αν θα πρέπει να μείνει ή όχι ο Γ.Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

    Για τον Θ.Πάγκαλο το δημοψήφισμα όχι μόνο ήταν λάθος αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ''ήταν ανάθεμα για την Ευρώπη''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην στενοχωριέστε αδέρφια ο Γιώργος
    Παπανδρέου ποτέ δεν έφυγε..άφησε για
    λίγο στο πόδι του τον Λουκά..που όπως
    ήταν φυσικό το 75% τον λατρεύει.....
    Ο Γιώργος πάντα ένοιωθε τις ανάγκες
    του κόσμου για λατρεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Προς ολους τους μελαχροινους Αθηνων και περιχωρων. Η γνωστη σας Τζων-ουλα εχει ανοιχτα σημερα και η εισοδος ειναι δωρεαν. Παρτε μαζι σας φιλους και σκυλια και πηγαινετε. Οδος Συγγρου,ρωτατε που ειναι το μεγαλο Μπουρδελο και θας κατατοπησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση