GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση... για το δημοψήφισμα διεξάγει ο Guardian.

Από το tvxs.gr Σόκαρε τους ευρωπαίους ηγέτες , ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τον Guardian. Η εφημερίδα διεξάγει δ...

Από το tvxs.gr

Σόκαρε τους ευρωπαίους ηγέτες, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τον Guardian. Η εφημερίδα διεξάγει δε, στην ιστοσελίδα της δημοσκόπηση με το ερώτημα να είναι κατά πόσο θα πρέπει να επιτραπεί στους Έλληνες η διενέργεια δημοψηφίσματος επί της συμφωνίας διάσωσης της χώρας.
Η εφημερίδα σε άρθρο της επισημαίνει τις άμεσες συνέπειες που είχε...
στο χρηματιστήριο η προαναγγελία του Έλληνα πρωθυπουργού. Αναλυτές που μιλούν στην εφημερίδα αναφέρονται σε εφιάλτη για την ευρωζώνη σε περίπτωση εναντίωσης του ελληνικού λαού στην πρόσφατη συμφωνία και σε νευρικότητα στις αγορές έως το δημοψήφισμα. Χαρακτηρίζει δε, το δημοψήφισμα, απόφαση που είναι καλή για τη δημοκρατία, αλλά κρύβει κινδύνους για τη σταθερότητα του ευρώ και αναφέρεται στην ανάγκη η Ευρώπη να προετοιμαστεί για ένα ελληνικό «όχι» και τη συνεπακόλουθη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Ο Guardian επιπλέον σχολιάζει ότι ο Παπανδρέου μπορεί κατά τη δήλωσή του να εμπιστεύεται τον ελληνικό λαό, οι αγορές όμως μάλλον όχι.

11 σχόλια

  1. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
    Παραιτηθείτε γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών που πήραν bonus 800.000.000 ΕΥΡΩ τον αναλογούντα φόρο 350.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, , Ξύνανε τα αρχίδια τους
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!
    Παραιτηθείτε γιατί το MEGA CHANEL στις 09.35 22/10/2011έβγαλε σποτάκι¨ «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων » Henry de Jouvenel το όνομα εκείνου που το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.
    Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89……….ΣΚΑΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχ.αχαα...

    γειά σου ΔΑΜΑΝΑΚΗ με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά
    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;


    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ Η' ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΟΥ ΣΦΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ...ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΕ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ.
    Η ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
    Ο ΙΔΙΟΣ,ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΛΟΓΕΣ ηλίθιε


    ε κ λ ο γ ε ς

    ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΔΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ


    ΓΑΠ: Εννοείται ότι το δημοψήφισμα δεν δεσμεύει την "Κυβέρνηση η οποία έχει μπροστά της 2 χρόνια σκληρής δουλειάς"

    [Αφιερωμένο σε όσους λένε ότι ο ΓΑΠ το βάζει στα πόδια, ετοιμάζει απόδραση ή ριχνει λευκή πετσέτα όπως λέει το Bloomberg που δεν ξέρουν τι εστί ΠΑΣΟΚ]...
    ...........................ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κολοτούμπα το ΓΑΠάκι...

    θα κάνει δημοψήφισμα -το συντομότερο-
    για την παραμονή στο ευρώ και όχι για τη δανειακή σύμβαση ;)

    Το δημοψήφισμα θα αποτελέσει μια ξεκάθαρη εντολή, δήλωσε ο πρωθυπουργός

    Λες και του είπε κανεί ότι θέλουμε να φύγουμε...

    Αλλά έπρεπε να κάνει την κολοτούμπα του.

    ΑΝΤΡΙΚΟοοοοο σε καλή μεριά τα
    Υπερκέρδη $$$$$$$$$$$$$$$$ ...χθές

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Σαμαρας και το Μητσοτακεικο ζητουν απο τους Βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να γινουν αποστατες. Οι καθηγητες της αποστασιας, Σαμαρας και Μητσοτακης συμβουλευουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γειά σου..Kourdistiri...
    ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά ΚΟΜΗΣΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !!!

    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;
    το ΝΑΤΟ !

    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ...εσύ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$
    ___________________________________

    Από τον ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
    βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
    φιλάκια
    στον ΜουΝι........Kourdistiri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

    Υπέγραψαν στο πόδι το Μνημόνιο, το νέο Μνημόνιο,
    και το ίδιο έκαναν με το Μεσοπρόθεσμο και επίσης
    με το Πολυνομοσχέδιο, όλα με το "έτσι θέλω", με τα ΜΑΤ
    και χωρίς καν να μας εξηγήσουν τίς κρυφές συνέπειες.

    Ξαφνικά τώρα, που τους έφτασε ο κόμπος στο χτένι,
    και δεν τους βγαίνει η διαίρεση, πετάνε το μπαλάκι
    στους πέντε δρόμους.
    Μας καλούν "δημοκρατικά" να διαλέξουμε αν προτιμούμε
    να κρεμαστούμε απο το λαιμό ή απο τα πόδια.

    Νομίζω πως κάτι κάπου "κάποιος" δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν υπάρχει ανάγκη να ρωτήσεις αν θέλετε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΦΑΣΙΣΜΟ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ή ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και πολύ απαντού ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΨΙΣΜΑ τότε οι μασκες πέφτουν και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ αποακλυπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση