GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H νέα κυβέρνηση των ρεκόρ...

Από το  sofokleous10.gr Η ομιλία του νέου , διορισμένου πρωθυπουργού δεν επεφύλασσε καμία έκπληξη καθώς αρκέστηκε σε γενικολογίες χωρίς ωσ...

Από το sofokleous10.gr

Η ομιλία του νέου, διορισμένου πρωθυπουργού δεν επεφύλασσε καμία έκπληξη καθώς αρκέστηκε σε γενικολογίες χωρίς ωστόσο να εισέλθει στο δια ταύτα, στα μέτρα δηλαδή που θα επιβάλει.
Δεν πέρασε απαρατήρητη αρχικά η αλλαγή του δεύτερου σκέλους του εκβιασμού («μνημόνιο ή χρεοκοπία») που ακούγαμε σωρηδόν από τον προκάτοχό του. Τώρα, που επισήμως και με την βούλα των πιστωτών μας έχουμε χρεοκοπήσει δύο φορές σε λιγότερο από έξι μήνες, την...
θέση της «χρεοκοπίας» έχει πάρει «η έξοδος από το ευρώ», το νέο φόβητρο. Μένει να δούμε αν οι θυσίες τις οποίες ζήτησε ο νέος πρωθυπουργός έχουν και στο θέμα του ευρώ τα ίδια αποτελέσματα που είχαν και στο θέμα της χρεοκοπίας. Απλώς φέρουν πιο κοντά το αναπόφευκτο (έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη) που απ’ ότι φάνηκε δεν είναι συνάρτηση των θυσιών. Αν ήταν έτσι, με τόσες μειώσεις μισθών και συντάξεων, με τόσες απολύσεις και τόσες αυξήσεις φόρων η χρεοκοπία θα είχε αποφευχθεί, αυτή όμως απλώς επιταχύνθηκε.
Ενδεικτικό στοιχείο για το πόσο εκτός τόπου και χρόνου ήταν οι απειλές του πρώην κεντρικού τραπεζίτη (την αμφισβητούμενη μάλιστα περίοδο της ένταξης της Ελλάδας στην ΟΝΕ) είναι το γεγονός πως την ίδια ώρα στη Λειψία της Γερμανίας οι αντιπρόσωποι του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος CDU που συμμετείχαν στο ετήσιο συνέδριο του κόμματός τους ψήφισαν να δίνεται δυνατότητα της εθελοντικής αποχώρησης στα κράτη – μέλη της ευρωζώνης. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πολλά μέτρα που προετοιμάζουν την επόμενη μέρα, όταν κι αυτά τα μέτρα – σοκ που ετοιμάζεται να επιβάλει ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποδειχθούν ατελέσφορα, αυξάνοντας το χρέος και το έλλειμμα. Όπως ακριβώς έχει συμβεί μέχρι σήμερα, μια πραγματικότητα την οποία αναγνώρισε.
Πολλές άλλες όμως, εξ ίσου ωμές πραγματικότητες που βρίθουν αντιφάσεων τις υπερασπίστηκε προσποιούμενος ότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Όπως για παράδειγμα:
· Τη βιωσιμότητα της απόφασης της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου, για την εφαρμογή της οποίας ζήτησε να γίνουν οι νέες θυσίες. Την αποτελεσματικότητά της δεν την έχουν αμφισβητήσει μόνο άνθρωποι της αγοράς (όπως ο Τζορτζ Σόρος που προδίκασε ότι μέχρι τις γιορτές θα έχει εγκαταλειφθεί) αλλά και σύμβουλοι του γερμανού υπουργού Οικονομίας. Ενδεχομένως δηλαδή να συμβεί και τώρα ότι συνέβη με την απόφαση της 21ης Ιουλίου όταν το Βερολίνο ήδη είχε ξεγράψει ετοιμάζοντας την αναθεώρησή της και η Αθήνα, σε ρόλο Ραν Τα Πλαν, ορκιζόταν την απαρέγκλιτη εφαρμογή της.
· Ότι το δημόσιο χρέος το 2020 κι όταν θα έχει εφαρμοστεί υποτίθεται η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου θα μειωθεί στο 120% του ΑΕΠ. Θεωρεί δηλαδή βιώσιμο ο απόφοιτος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης ένα δημόσιο χρέος σε αυτό το ύψος; Κι αν είναι γιατί η Ιταλία τρέχει και δεν φτάνει;
· Ότι θα προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Καλά δεν νοιάζεται μήπως στην περίπτωση που λυθεί το ζητούμενο σύμφωνα με τα λόγια του, δηλαδή η ύπαρξη ενδιαφέροντος, οι ιδιωτικοποιήσεις εξελιχθούν σε ξεπούλημα και το πανηγύρι, εννοούμε το φαγοπότι, που θα γίνει στην δημόσια περιουσία η οποία θα πουληθεί έναντι πινακίου φακής, αποδειχθεί ακόμη πιο σκανδαλώδες από την φούσκα του ελληνικού χρηματιστηρίου που δημιουργήθηκε όσο διοικούσε στην Τράπεζα της Ελλάδας;
Ο Λουκάς Παπαδήμος δεν έπεισε. Τα όσα δε προηγήθηκαν, με την διαγραφή του Σ. Χατζηγάκη από τη ΝΔ, την δήλωση του Π. Καμμένου ότι δεν θα ψηφίσει τις προγραμματικές και τη συζήτηση στη Βουλή για την επίσπευση της ψηφοφορίας υπό τον φόβο των διαδηλώσεων, δείχνουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα έχει ένα διπλό ρεκόρ: Θα είναι η κυβέρνηση με την μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και την μικρότερη νομιμοποίηση στη συνείδηση της κοινωνίας. Η πιο ασταθής και βραχύβια κυβέρνηση που δεν θα αποφύγει μάλιστα να χρεωθεί την οριστική χρεωκοπία…

24 σχόλια

  1. Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρών υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπεί τάξει ; Η μόνο στην παραγραφή τον αδικημάτων με τον Νόμο σου αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο ; Θα ήθελα εξηγήσεις. Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες , μας έχουν στοίχιση αρκετά κάτι τέτοιοι.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος.
    ΟΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη νύχτα πριν ξεκουμπιστεί
    υπέγραφε προαγωγές ο ..νταής Μπεγλίτης
    που χθες κατήγγειλε τα συμφέροντα...
    _______________________________________________
    Δεν ήταν μόνο η «νυχτερινή» παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
    Στο ΥΕΘΑ έκαναν «υπερωρίες» και για υπογραφές εγγράφων, που η τέως πολιτική ηγεσία δεν ήθελε να αφήσει σε εκκρεμότητα.

    Το ντοκουμένο προέρχεται από την εφαρμογή «Διαύγεια», στην οποία καταγράφονται κατά ημερομηνία και ώρα τα έγγραφα που υπογράφει ο υπουργός. Ο ηλεκτρονικός «ρουφιάνος» δείχνει ότι γύρω στις 8 το βράδυ εμφανίζεται να γίνεται η ανάρτηση πολλών εγγράφων, συγκριτικά περισσότερων απ' όσων είχαν «ανεβάσει» στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

    Οι τελευταίες αποφάσεις, που «ανέβηκαν» στο ίντερνετ, ειδικά με την υπογραφή του τέως υπουργού Αμυνας για προαγωγές και αποστρατείες, έγιναν πάλι νύχτα:
    Κατά τις ώρες 20:01, 20:10 και 20:44 της Παρασκευής.
    Αλλο λίγο και θα χτυπούσαν γερμανικό νούμερο...

    onalert.gr
    _________________________________________
    Ο νταής Μπεγλίτης καταγγέλλει (αορίστως) συμφέροντα..
    Και «μυστικά κονδύλια»...

    Του Γ. ΤΣΑΚΙΡΗ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    Την καραμέλα της σύγκρουσης με συμφέροντα, την ίδια που χρησιμοποίησε και ο Σπήλιος Σπηλιόπουλος μετά την αποπομπή του από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, χρησιμοποίησε και ο Πάνος Μπεγλίτης, κατά τη χθεσινή πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απομάκρυνση του από το υπουργείο.

    Και «μυστικά κονδύλια»...Μη αναμενόμενο από τους περισσότερους εντός του Πενταγώνου, ο κ. Μπεγλίτης ξάφνιασε χθες το πρωί όλους όσοι τον άκουσαν να καταγγέλλει, εκ του ασφαλούς πλέον και εκτός υπουργικού θώκου, τους πάντες και τα πάντα. Σε συνέντευξή του στην Πρωινή Γραμμή της τηλεόρασης του Σκάι, ο υπουργός «αποκάλυψε» ότι μείζονα εξοπλιστικά δεν έγιναν λόγω σύγκρουσής του με τα συμφέροντα, ότι η φημολογία περί πραξικοπήματος προήλθε από τη γαλλική ΚΥΠ διότι τους χάλασε τη δουλειά με τις φρεγάτες και, τέλος, κάποιους ανώτατους στρατιωτικούς ότι πλήρωναν δημοσιογράφους από τα μαύρα κονδύλια για να προωθούν τις θέσεις τους.

    Με λίγα λόγια ο υπουργός κατήγγειλε δημοσίως ότι κάποιοι από τους πρώην αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς μόνο αυτοί είχαν πρόσβαση στα «μυστικά κονδύλια», δεν τα χρησιμοποίησαν για τις πληρωμές αυτών που προβλέπονται αλλά για να πληρώσουν δημοσιογράφους για να παίρνουν τις θέσεις τους, οι οποίες προφανώς ήταν εναντίον του υπουργού. Με λίγα λόγια, όλοι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να μην παράξει έργο, να τον οδηγήσουν στην αποτυχία και στην απομάκρυνσή του από το υπουργείο.

    Φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι εκείνος... αποστρατεύτηκε, ενώ ο υφυπουργός του κ. Σπηλιόπουλος παρέμεινε στη θέση του, υποστήριξε ότι περίμενε μια μεγαλύτερη στήριξη από τον Γιώργο Παπανδρέου και χαρακτήρισε τη νέα ηγεσία του υπουργείου «σουρεαλιστική»,
    θέση την οποία απέφυγε να σχολιάσει η νέα πολιτική ηγεσία παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
    ________________________________

    ΠΑΣΟΚ ..TO DNA
    ΤΗΣ ...Α Λ Η Τ Ε Ι Α Σ

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ.
    _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ, ΒΛΕΠΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ. ΣΤΗ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΑΤΙΜΟΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΙΔΙΣΙΑ ΓΛΩΣΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ______________________________________________
    Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    ΝΑΙ. !!! αφού είναι ζώαααααααα & κτήνηηηηηηη
    ______________________________________________
    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο
    το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    - Τ Ε Λ Ο Σ -
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.
    __________________// πασοκο ζώα _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΗΔΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ______________________________________________
    Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    ΝΑΙ. !!! αφού είναι ζώαααααααα & κτήνηηηηηηη
    ______________________________________________
    μας..

    το επιβεβαιώνει κάθε 10 λεπτά
    το ζωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    του Σταύλου της ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ----------------------------------


    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο
    το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    - Τ Ε Λ Ο Σ -
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.
    __________________// πασοκο ζώα _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ? ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΑΠ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜEGA ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ______________________________________________
    Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    ΝΑΙ. !!! αφού είναι ζώαααααααα & κτήνηηηηηηη
    ______________________________________________


    Μας..
    το επιβεβαιώνει κάθε 10 λεπτά
    το ζωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    του Σταύλου της ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    Η Ψ Ω Λ Α του Κ ΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ----------------------------------


    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο
    το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    - Τ Ε Λ Ο Σ -
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _________________// πασοκο ζώα _______________
    ___________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκβιάζουν όλοι για την 6η δόση...εκβιάζει και η Ζουγκλόβια η Δρέττα!!

    _________________________________
    [Δεν θα βρεθεί ένας πούστ@@ δημοσιογράφος να ρωτήσει:

    "καλά ρε μαλάκ@@ απ' το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο πως τη βγάλατε χωρίς 6η δόση;"
    και τι θα πει βρε βούρλο
    «βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια
    για τις συντάξεις Οκτ-Νοεμ-Δεκ, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια» ;"

    Ποιον κοροϊδεύεις ρε ψώνιο ότι οι δόσεις πάνε στις συντάξεις
    και τους μισθούς ;
    Πλάκα μας κάνετε όλοι ;

    Που βρέθηκαν τα λεφτά,
    απ' το Σεπτέμβριο που είμαστε χωρίς τη δόση μας, θα μας πει κάποιος ]
    __________________________________
    Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση του δανείου θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.
    «Η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία είναι πολύ δύσκολη, χρειαζόμαστε την έκτη δόση. Η έκτη δόση θα έπρεπε να εκταμιευτεί περί τον Οκτώβριο, βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια για τις συντάξεις, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν δεν εκταμιευτεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η κ. Δρέττα προανήγγειλε εξάλλου νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, διευκρινίζοντας ότι πέραν των επικουρικών συντάξεων δεν θα χρειαστεί νέα παρέμβαση στο ασφαλιστικό.
    Δήλωσε πως στις 25 Νοεμβρίου θα γίνει νέος έλεγχος από την ΕΕ για το ασφαλιστικό σύστημα, προσθέτοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου 2012 θα είναι υποχρεωτικό το εργόσημο.
    Σημείωσε επίσης πως έως το τέλος του έτους θα επανεξεταστούν - για πρώτη φορά- όλοι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων.

    Ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα αρχίζει να έχει αποτελέσματα για τα ταμεία από το 2014 και μετά διευκρίνισε η γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων



    αλλα........ΕΙΠΑΜΕ !!!

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ψώλα ΠΑΣΟΚ.
    -----------------------------------


    ψωλέτα του ΠΑΣΟΚ-PRESS β ό θ ρ ο υ
    και οχετού

    της πιποκράτους
    αν παρεξηγήθηκες
    τσίμπα
    κανένα Α Ρ Χ Ι Δ Ι.

    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Π Ο Υ Τ Α Ν Α πα$οκ

    τώρα σε πιάσανε οι ..ντροπές !!!!!
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    ΝΑΙ. !!! αφού είναι ζώαααααααα & κτήνηηηηηηη
    ______________________________________________


    Μας..
    το επιβεβαιώνει κάθε 10 λεπτά
    το ζωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    του Σταύλου της ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    Η Ψ Ω Λ Α του Κ ΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ----------------------------------


    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο
    το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    - Τ Ε Λ Ο Σ -
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _________________// πασοκο ΖΩΑΑΑΑΑ _______________
    ___________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ====================================


    ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________

    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ====================================


    ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________

    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και φυσικα τωρα υπο τον Παπαδημο, δεν εχον κανενα συνηδεισιακο προβλημα οι κυριες και κυριοι του Πασοκ (Βασω,Ευα,Τονια,Μιλενα, Λιτζερης κλπ παρεα) να φωφισουν τα ιδια μετρα που δρομολογησε ο ΄΄Προδοτης'' για την σωτηρια της Χωρας. Και μη ακουσω τα χαιβανια παλι που κυκλοφορουν απο Βλογκ σε Μπλογκ και γραφουν τις ιδιες μαλακιες οτι δεν εσπευσαν απαντες να δηλωσουν την αναγκαιοτητα της εφαρμογης της συμφωνιας (και φυσικα των μετρων-πανε πακετο αυτα), που λιγο ελειωε να τιναξει στον αερα με το δημοψηφισμα ο ''προδοτης, ο ενδοτικος, ο ανευθυνος ο Τυχοδιωχτης και ενα σωρο αλλα επιθετα''. ''Ξεφτυλες'' ολοι σας ξεβρακωσε μερα μεσημερι στην Ομονοια και δεν σας δινει κανεις τωρα ουτε φυλλο συκιας να κρυψετε την γυμνια σας. Να φυγει εκατο φορες και να μην ξαναγυρισει αλλα πρεπει να το χωνεψετε οτι εβαλε το τραινο στις ραγες και απο εδω και μετα δεν θα μπορεσει καμια κουφαλα να ξεφυγει παρα μονο να κατεβει και να εξαφανιστει. Τελος αυτα που ξερατε διοτι η κοινωνια εστω και αν τον βριζει τωρα ξερει μεσα της οτι τις ανοιξε τα ματια και δεν θα επιτρεψει σε κανενα να της κανει τα ιδια. Ταφοπλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς τον κ.Καμμενο
    Αγαπητε κ.Καμμενε εσυ και ο μεγαλος μας αρχηγος κ. Σαμαρας με τη βοηθεια καποιας Τζων-ουλας ειστε οι στυλοβατες του κομματος μας. Χωρις εσας δεν θα υπηρχε παραταξη γιατι εσεις φυλατε την παραταξη οπως τα τσοπανοσκυλα τα προβατα, οχι γιατι τους μοιαζετε, απλως σχημα λογου ειναι. Το κομμα μας θα κερδισει τις εκλογες τα επομενα 99 χρονια, το λενε οι φυλλαδες.
    Επι την εορτην των Χριστουγεννων θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σας οπως αποφευγετε περιοχες που υπαρχει φτωχεια και πεινα μην τυχον γυαλισει το ματι κανενος τρελλου και πεινασμενου και σας περασει για τιποτ αλλο ετσι οπως φαινεστε στρογγυλος και καλοθρεμμενος. Φυλα τα ρουχα σου ναχεις τα μισα που λεει και η παροιμια.

    Ενας φανατικος οπαδος σας κατοικος Καμμενων Βουρλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟΧΑΨΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση