GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Κομισιόν επιμένει στις έγγραφες δεσμεύσεις...

Η παροχή έγγραφων δεσμεύσεων είναι όρος για την καταβολή της 6ης δόσης προς την Ελλάδα, τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβι...

Η παροχή έγγραφων δεσμεύσεων είναι όρος για την καταβολή της 6ης δόσης προς την Ελλάδα, τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί και εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι οι ελληνικές αρχές θα παράσχουν τις απαιτούμενες δεσμεύσεις το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογη ήταν και η δήλωση του Αμαντέου Αλταφάζ, εκπροσώπου του Επιτρόπου Όλι Ρεν, ο οποίος επανέλαβε πως...
 η ευρωζώνη εξακολουθεί να αναμένει έγγραφες και ξεκάθαρες δεσμεύσεις από τις πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας σχετικά με την τήρηση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.
O κ. Αλταφάζ υποστήριξε ότι στόχος των έγγραφων δεσμεύσεων είναι η διαβεβαίωση των χωρών μελών της ευρωζώνης ότι η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στις δεσμεύσεις της, ανεξάρτητα από το τί θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες, σε σχέση με τις προσεχείς εκλογές.
Παράλληλα σημείωσε πως η Ελλάδα εξαρτάται από τη διεθνή οικονομική βοήθεια που λαμβάνει, και χρειάζεται την καταβολή της 6ης δόσης εντός του Δεκεμβρίου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της.

9 σχόλια

  1. Εγώ αγαπητοί σύμμαχοι θα σας πρότεινα να ΒΆΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , γιατί αυτούς που αναγνωρίζετε ως αρχηγούς, ΕΕΕ Σήμερα είναι , αύριο θα ΕΙΝΑΙ;..και εγώ σαν σύμμαχος σας λέω ΒΆΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΦΟΥΝ...

    Κάποιοι θα με πούνε καταδότη ,ΑΛΛΑ ΕΓΏ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ--ΠΑΙΟΣ, και θέλω την δόση μου ..
    -------------------------------------
    ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΈΑ ΛΈΩ ΕΓΏ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΠΥΘΑΡΟ ΤΟΝ ΓΑΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ευρωπαικη ενωση πρεπει να πεθανει
    γιατι η δημοκρατια πρεπει να ζησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαυρη πρωθυπουργεια θα δεις Αντωνακη εσυ και η αλητοσυμορια σου. Εσυ σκεφτεσαι την μεγαλη καρεκλα και η αλητοσυμορια σου την κονομα. Ολοι οι μεγαλοι απατεωνες φοροκλεφτες, οικονομικοι εγληματιες εσας περιμενουν να συνεχισουν το φαγοποτι.
    Αει στο διαλο γυφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΙ ΠΕΙΣ....

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δείτε ακούστε ΜΆΘΕΤΕ μην ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΌΒΑΤΑ πια..

    ΕΔΩ: Δημήτρης Καζάκης στο anti-ntp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. __________________________________

    ΕΕ: Τα γυρίζει μερικώς για τις υπογραφές.

    "Εμείς δεν είπαμε ούτε ποιοι πρέπει να υπογράψουν, ούτε τι πρέπει να υπογράψουν. Είπαμε μόνο ότι πρέπει να υπάρχει ρητή γραπτή δέσμευση που θα ισχύει και μετά τις εκλογές.
    Και όλα αυτά τα είπαμε μετά από αίτημα του Eurogroup" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρεν στις Βρυξέλλες, Α. Αλταφάζ.

    Έτσι γίνεται ακόμα μια φορά ξεκάθαρο ότι τα πάντα ξεκίνησαν απ' το Eurogroup όπου προφανώς ο Μπένυ τους είπε να ζητήσουν και την υπογραφή Σαμαρά...
    και οι Ευρωπαίοι έπαιξαν το παιχνίδι του, το οποίο μάλλον αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι είναι αδιέξοδο.

    Δείτε και τις σχετικές δηλώσεις:

    real gr ΑΛΤΑΦΑΖ
    Realgrportal
    Φόρτωση...
    85 Προβολές

    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη Realgrportal την 21 Νοέ 2011
    _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση