GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mεταλλικό iPhone 5 και λεπτότερο iPad;;..

Από το  telecomnews.gr Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Apple, το iPad τρίτη γενιάς ενδέχεται να είναι παχύτ...

Από το telecomnews.gr

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Apple, το iPad τρίτη γενιάς ενδέχεται να είναι παχύτερο από το υπάρχον μοντέλο. Συγκεκριμένα, το iLounge.com αναφέρει πως το επόμενο iPad θα ενισχυθεί με διπλή μπάρα φωτισμού «backlighting» με σκοπό την ευκρινέστερη ανάλυση της οθόνης του. Η διαφορά, ωστόσο, θα είναι μηδαμινή καθώς υπολογίζεται στα 0,7mm.
Σχετικά με το επόμενο iPhone, οι φήμες αναφέρουν ότι...
ενδέχεται να δούμε αρκετές σημαντικές αλλαγές. Το iLounge.com υπογραμμίζει ότι το iPhone 5 θα ανακοινωθεί πιθανότατα το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Apple θα μεγαλώσει την οθόνη του κινητού και συγκεκριμένα θα υπολογίζεται στις 4 ίντσες.
Εκτός από την οθόνη του, πιθανολογείται να αλλάξει ριζικά και το design του iPhone. Συγκεκριμένα, δεν είναι απίθανο να δούμε το επόμενο μοντέλο να αποτελείται, εξωτερικά, αποκλειστικά από μέταλλο. Το παρόν iPhone διαθέτει μεταλλικό περίγραμμα, το οποίο λειτουργεί ως κεραία, ενώ το υπόλοιπο «σώμα» του αποτελείται από πλαστικοποιημένο τζάμι.
Καταληκτικά, το iLounge.com υποστηρίζει ότι του χρόνου είναι πολύ πιθανό να δούμε και μία ριζική ανανέωση της σειράς του MacBook Pro, ενδεχομένως μια πολύ λεπτότερη έκδοση.

2 σχόλια

  1. Mπαρμπούτσαλα.
    Κοινωνία που ζορίζεται οικονομικά,
    να πληρώνει ακριβά μηχανάκια ξένων.
    Πού τα βρήκες ρε παμμέγιστε?
    Αναστάσης.
    Υ.Γ.:για αυτό το σχόλιο μου,φίδι
    μαύρο έφαγε όποιον ανταπαντήσει.
    Λεξικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α ωραιο ειναι μονο σε φωτογραφιες το βλεπουμε.ευρο ανεργια φτωχεια και ξερο ψωμι .
    αυτα ειναι για τους προνομιουχους ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση