GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαθέσιμη η νέα έκδοση του Mozilla Firefox 8...

Τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Mozilla Firefox 8, θα μπορούν να « κατεβάσουν » από σήμερα οι ενδιαφερόμε...

Τη νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Mozilla Firefox 8, θα μπορούν να «κατεβάσουν» από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι.
H νέα έκδοση έρχεται περίπου έξι εβδομάδες μετά...
τη διάθεση της προηγούμενης έκδοσης Firefox 7.
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που αφορούν κυρίως στην εκτέλεση του λογισμικού από τρίτα μέρη, ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση.
Επίσης ο Firefox 8 επιτρέπει την χρήση του Twitter ως μηχανής αναζήτησης, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να ενημερώνονται άμεσα από το κοινωνικό δίκτυο.
Επιπλέον, εκκινεί πιο γρήγορα, έχει μεγαλύτερη σταθερότητα, υποστηρίζει περιεχόμενο HTML5 και επιτρέπει καλύτερη διαχείριση της μνήμης του συστήματος. Η επίσημη διάθεση του προγράμματος θα γίνει σήμερα από το διαδικτυακό τόπο του Mozilla.

5 σχόλια

  1. TI ΣΟΙ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΝΙΧΡΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παραπονα σου στον Παπαδημο και το Σαμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πετσάλνικος: Μου πρότειναν μωρέ να γίνω και Πρωθυπουργός... αλλά δε γούσταρα

    [Κολλημένος στην καρέκλα κι αυτός!!

    Κουβέντα για παραίτηση μετά την ξεφτίλα που έφαγε με τον κάθε τυχαίο βουλευτή να τον θεωρεί ανίκανο να κάνει τον Πρωθυπουργό...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ ,
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
    ΧΟΛΕΡΑΣ και σύφιλης
    ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ για την παρένθεση Γ.Α.Π...

    Ο Πρωθυπουργός που έφερε την χώρα στην χειρότερη στιγμή της από την μεταπολίτευση και μετά ΕΠΕΣΕ.

    Οι συνεχείς "ΖΑΡΙΕΣ" του , που του καθόταν καλά τόσες φορές (Αρχηγία στο ΠΑ-ΣΟΚ , Εκλογές "Λεφτά υπάρχουν" , Δημοτικές εκλογές , Εσωκομματικά παιχνίδια κλπ κλπ) την τελευταία φορά του κάθισαν ΚΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι.

    Το "άσο-δυο" που πήρε ρίχνοντας την ζαριά -δημοψήφισμα ήταν η καταστροφή του.

    Δεν μας στεναχωρεί καθόλου η απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία , δύσκολα θα βρεθεί Πρωθυπουργός που να πάει την εικόνα της χώρας πιο κάτω στο παγκόσμιο στερέωμα...


    ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑΡΑ.....

    ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση