GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέες συγκρούσεις στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου...

Συγκρούσεις σημειώθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές, μετά από τη διάλυση καθιστικής διαμαρτυρίας. ...

Συγκρούσεις σημειώθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές, μετά από τη διάλυση καθιστικής διαμαρτυρίας.
Το πρωί η αστυνομία μπήκε στην πλατεία με σκοπό να διαλύσει την καθιστική διαμαρτυρία στην οποία συμμετείχαν εδώ και λίγες ημέρες άτομα που...
 τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της εξέγερσης του Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου, καθώς και συγγενείς ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους.
Λίγο αργότερα, συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και σε περίπου 200 διαδηλωτές, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου. Οι διαδηλωτές εκτόξευαν αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν χρησιμοποιώντας γκλομπ.
Σύμφωνα με αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας, δεκάδες άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και αρκετοί διαδηλωτές συνελήφθησαν.
Οι διαδηλωτές ζητούν να δικαστούν γρήγορα οι αστυνομικοί και οι αξιωματούχοι που ευθύνονται για τις βιαιοπραγίες, οι οποίες σύμφωνα με επίσημες πηγές στοίχισαν την ζωή σε περίπου 850 ανθρώπους, ενώ χιλιάδες άλλοι τραυματίστηκαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση