GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

New Europe: «Μυστική συμφωνία» Παπαν- δρέου με Μέρκελ-Σαρκοζί για αγορά όπλων...

Ο Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησε με Νικολά Σαρκοζί και Άνγκελα Μέρκελ για την αγορά οπλικών συστημάτων ύψους 10,5 δις ευρώ, σύμφωνα με αποκάλ...

Ο Γιώργος Παπανδρέου συμφώνησε με Νικολά Σαρκοζί και Άνγκελα Μέρκελ για την αγορά οπλικών συστημάτων ύψους 10,5 δις ευρώ, σύμφωνα με αποκάλυψη-βόμβα της
εφημερίδας New Europe που εκδίδεται στις Βρυξέλλες.
Η εφημερίδα που επικαλείται πηγές της Νέας Δημοκρατίας, γράφει ότι η δέσμευση Παπανδρέου για την αγορά των γαλλο-γερμανικών όπλων ήταν ένας από...
τους όρους για την συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου για το “κούρεμα” του χρέους και την χορήγηση του νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 110 δις. «Ανάξιες λόγου» χαρακτηρίζουν στο tvxs.gr τις αναφορές κύκλοι της Ιπποκράτους, διαμηνύοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν συμμετέχει σε μυθοπλασίες».
Σύμφωνα με την New Europe, η μυστική συμφωνία περιλαμβάνει την πώληση στην Ελλάδα φρεγατών, αρμάτων μάχης Leopard από την Γερμανία και μαχητικών αεροσκαφών Rafale από την Γαλλία.
Μετά την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου η “μυστική” συμφωνία είναι “στον αέρα”, επισημαίνει η εφημερίδα.
Υπογραμμίζει ότι  θα είναι πολύ δύσκολο για την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές του ερχόμενου Φεβρουαρίου , να δικαιολογήσει τις αγορές νέων υπερύγχρονων οπλικών συτημάτων την ώρα που η λιτότητα πλήττει τα εισοδήματα των ελλήνων πολιτών.
Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μάλλον θα  είναι μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία Αντώνη Σαμαρά, σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
Η εμμονή Βερολίνου και Παρισιού να λάβουν έγγραφες δεσμεύσεις από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας για την καταβολή της έκτης δόσης, σχετίζεται άμεσα με την μυστική αμυντική συμφωνία, γράφει η new Europe.
Οι έγγραφες εγγυήσεις Σαμαρά εξασφαλίζουν σε Μέρκελ-Σαρκοζί ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις Παπανδρέου και στο θέμα των αμυντικών εξοπλισμών, σημειώνει το άρθρο.

13 σχόλια

  1. Πασόκος δεν είμαι ούτε και βιάζομαι να γίνω.
    Ομως τα πιό επικίνδυνα ψεύδη είναι οι ελαφρως διαστρεβλωμενες αλήθειες.

    Χρειαζόμαστε ατράνταχτες αποδείξεις γιατι εδώ που είμαστε μας έχει φέρει το γαμημένο ψέμα.

    --Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ν αφήσουμε το ότι υπάρχουν πουλημένα τομάρια κ.λ.π.

    Γεγονός είναι ότι η Ελλάδα, ως πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας, μέσω της ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας είναι υπθηκευμένη στο ιδιωτικό κεφάλαιο των διαδιεθνικών ιδιωτών τραπεζιτών των ακάλυπτων επιταγών, και ειδήμονων του αεριτζίδικου χρήματος

    Τη δε διαιώνιση αυτής της κατάστασης τη συντηρούν με τα σιδερικά των εργοστασίων τους και κατασταλτικούς μηχανισμούς.

    Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση με την υποθηκευμένη πολιτιστική κληρονομιά και ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ θα πρέπει να περιοριστεί αυτή η δυνατότητα.του ιδιωτικού κεφαλαίου.

    Και κι αυτό θα γίνει ταυτόχρονα ΚΑΙ από δυο κατευθύνσεις.

    Η μια είναι ΟΤΙ τα χρήματα που δίνει η ΚΕΤ δε θα τα καρπώνονται οι αεριτζίδες ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ πίσω από τις ΗΠΑ ΑΓΓΛΙΑ και Ισραήλ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ μέσω τις ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας που λειτουργεί ΚΑΙ ως αχίλλεια πτέρνα του ΕΥΡΩ και της συνοχής της Ε.Ε.

    Ταυτόχρονα, και κατόπιν της από κοινού και ΟΛΩΝ των Ευρωπαίων ηγετών, θα εφαρμόζεται η πρακτική της Σουηδικής μεθόδου από τις αρχές τις δεκαετίας του 90, ΟΠΟΤΕ με τις νέες χρηματοδοτήσεις προς τους ιδιώτες τραπεζίτες της τράπεζας της Ελλάδας θα πρέπει ΑΥΤΟΙ ως κάτοχοι και υποθηκοφύλακες των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ανθρωπότητας, να αντισταθμίσουν το αντίστοιχο αεριτζίδικο τίμημα με ανάλογες επιδόσεις από τις υποθηκευμένες αξίες που έχουν στα κιτάπια τους.

    Να γιατί η Φιλανδία κι άλλες χώρες ζητάνε εγγυήσεις! ΕΙΝΑΙ για την απελευθέρωση του ζυγού της Ελλάδας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας από τους ιδιώτες τραπεζίτες της ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας.

    Γι αυτό ο ΓΑΠ την έκανε λαμόγια, ο δε συμμαθητής ακροβατεί στη κόψη του ξυραφιού ο Καρράς σκέπτεται σε συχνότητες των καναλιών του αέρα κι ο Αβραμόπουλος τρέχει να προλάβει να βάλει τα αέρια της ΑΟΖ και τον εναέριο χώρο του Αιγαίου και της Ελλάδας υπό την προστασία των άλλων υποθηκοφυλάκων των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ της υποθηκευμένης τσόντας του Ισραήλ στον ίδιο ιδιοκτήτη με την τράπεζα της Ελλάδας, που καπηλεύτηκε τους πόθους των Ελλήνων για Λευτεριά, η οποία ακόμα μετρά τα νεκρά της παλικάρια, διαλύοντας την Οθωμανική Αυτοκρατορία, γιατί εκεί που και που κρεμούσαν και λομάγια της διαφθοράς και τις αισχροκερδείας, οπότε ο Πασάς δε αστειεύονταν όταν "..η ἐξαχρείωσις ἀρχόντων καί ἀρχομένων.." έφτανε στο απροχώρητο, αυτό βέβαια άσχετο με τα της Σκύρου, γιατί τι κι αν ποτέ μη λες ποτέ! Αλλά εδώ που τα λέμε!
    ΠΩΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΠΡΑΤΤΩΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ψευταράδες με τι θα πληρώσουμε τα οπλικά συστήματα τις φρεγάτες και τα υπόλοιπα. Με λούτσους; Δεν αφήνετε τις μπούρδες χαμένα κορμιά.
    Σωκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΜΕΓΑΣ" ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε τι τους κανουν τα ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ - ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σαμαρας υπογραψε, και δεν υπεγραψε με την εννοια της υποταγης. Αλλα ξαναστελνοντας την ιδια επιστολη που ειχε στειλει και στο παρελθον.
    ____________________________________________
    Το θεμα ειναι, οτι ακομα και λευκο χαρτι να εστελνε, το συστημα θα υποστηριζε οτι ο Σαμαρας υπεγραψε!
    Θα εμπαινε δλδ μπροστα η μηχανη αποξηλωσης του Σαμαρα απο το πολιτικο συστημα. Ακουω τωρα τον εμετικο τραγκα και αντιλαμβανομαι τον ρολο που παιζει χρονια τωρα.

    Να εχετε υποψη σας οτι "η υπογραφη" σαμαρα θα ξεχωρισει τους ψοφοδεεις προσκυνημενους τουρκοκαραγκιοζηδες, τους ραγιαδες, απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ..
    Ολο το καραγκιοζεικο θα επιδοθει σε εναν τρελλο χορο φρικιων οτι "υπεγραψε ο καταραμενος! υπεγραψε!"
    με στοχο να τον πλήξουν.

    Εγω σας λεω ενα, ο Σαμαρας ειναι ενας Ελληνας, και σημερα αποτελει εναν αληθινο σημειο εθνικης αναφορας, εμπιστευτειτε τον, κρατωντας μακρυα τους τουρκογυφτους...
    ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ -ΨΕΥΤΕΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-MEGA-SKAI-ΦΥΡΕΡ-ΚΟΡΗ ..

    αΓΑΠούλες
    ο Σαμαράς τελικά.."ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ".
    -----------------------------------
    ..η ΝΔ στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο και υποστηρίζει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο προσθέτει ότι «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος».
    --------------------------------
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΟΥΦΑ ΤΩΡΑ.
    - Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΕ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ/ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
    ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑssΟΚΟΙ.. ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ 30-ΕΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ $$$$$$$$$$
    ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
    __________________________________
    - Διαβάστε τη Επιστολή προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην οποία εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με τις έγγραφες εγυήσεις, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
    ____________________________________________
    Είναι η ίδια επιστολή που έστειλε πριν καιρό στα μέλη του ΕΛΚ.
    _________________ Μπίνγκο !

    Λέμε τώρα εμείς οι ερασιτέχνες...
    ότι στην ουσία η σημερινή επιστολή είναι ακριβες αντίγραφο της αντίστοιχης της 13 Νοε.2011 προς
    το ΕΛΚ...
    ----------------------------------
    Λέμε τώρα.....
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ
    Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ 'Η ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΖΩΟΟΟΟ
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

    ΜΟΝΟ ΓΡΥΛΙΣΕΙΣ & ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ δαρμένο ΣΚΥΛΙ.
    χα.χα.χα.χα.χα.
    τα ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΛΑγΟΣ...ΓΡΟΥΝΙΑ ΠΑΣΟΚ και ΔΡΑΚΟΥΛΟκοράκια..
    κάνουν και σχόλια στο ιντερνέτ! ...χιχιχιχι..
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    σε αυτόν τον κρετίνο που τους τα γράφει. _________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ξωφλημένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση