GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι ΗΠΑ χτύπησαν την Τουρκία με σεισμό 7.3 ρίχτερ;;..

Από το  pentapostagma.gr Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχου...

Από το pentapostagma.gr

Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Σεισμικό Όπλο.
Σύμφωνα με την αναφορά...
ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημένα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλασσα, ανίχνευσαν τις τελευταίες 36 ώρες ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε δύο ώρες πριν ο σεισμός χτυπήσει την ανατολική Τουρκία.
Η αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας είναι σήμα κατατεθέν ότι είχε ενεργοποιηθεί το γνωστό σύστημα ΗΑΑRP , υπερόπλο μαγνητικού παλμού ,με έδρα τις εγκαταστάσεις στην Αλάσκα, πού προκαλεί ισχυρούς σεισμούς.
Το εν λόγω χτύπημα είχε σκοπό να διαταράξει σοβαρά η και να ,αναστείλει την εξέλιξη των μαζικών πολεμικών επιχειρήσεων του, τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς αυτές βάζουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες και επιλογές των ΗΠΑ στην περιοχή .
Οι ΗΠΑ επίσης φοβούνται για μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή μετά και από τις κατηγορίες των Τούρκων ότι η αύξηση της δύναμης των Κούρδων οφείλεται κυρίως από την υποστήριξη του Ισραήλ προς αυτούς.
Οι Ρώσοι αναλυτές θεωρούν ότι το master plan των ΗΠΑ είναι ο, διαμελισμός μιας σειράς κρατών και η επαναφορά τους στην πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο κατάσταση .
Ήδη, τα τελευταία 25 χρόνια ,διαμέλισαν στα "εξ ων συνετέθησαν" την Σοβιετική Ένωση, την
Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν. το Ιράκ και τώρα την Λιβύη.
Ακολουθούν Τουρκία, Συρία, Ιράν, και κατόπιν Σαουδική Αραβία
Σημειώνεται ότι υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πριν από τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας.
Όσον αφορά την τεχνολογία και εξέλιξη του υπερόπλου πρόκλησης σεισμικών καταστροφών έχει ιστορία δεκαετιών και πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους Σοβιετικούς κατά τής Περσίας τού Σάχη, προκαλώντας σεισμό (με υπόγεια έκρηξη ατομικής βόμβας και οδηγώντας το ωστικό κύμα στη
Περσία) μεγέθους 7,4 ρίχτερ, τον Σεπτέμβριο του 1978.
Οι Αμερικανοί απάντησαν τον Απρίλιο του 1979 με τα νέα τους σεισμικά όπλα, προκαλώντας σεισμική δόνηση 7,2 ρίχτερ στην Γιουγκοσλαβία.


18 σχόλια

  1. τσιριζω,ξεφωνιζω
    αλλα μαρεσει
    και ψηφιζω.
    ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φονιάδες των σπιτιών -- - --.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ΣΑ-χλα-ΜΑΡΑ:
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΠΑ
    ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ
    ΑΛΛΑ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

    Άσχετα με το ποιο σκεπτικό δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας χθες βράδυ, γιατί ψήφο εμπιστοσύνης δώσατε και να αφήσετε κατά μέρος τις μικρότητες που η αντιπολίτευση από την μια άκρη μέχρι την άλλη σας έχει περάσει στο μυαλό με το πες πες, καθώς μέχρι εκεί φτάνει και πολλές φορές τα καταφέρνει, ένα έχω να πω.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ! ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.!
    Γιατί έχοντας μια κακομοιριασμένη Αντιπολίτευση απέναντι και εναντίων σας σταθήκατε όρθιοι και κάνατε το σωστό! Και αυτό να το ολοκληρώσετε με κάθε θυσία για όλους και προπαντός για τους έχοντες.
    Όχι ότι είναι κανόνας, αλλά το δούλεψε να φας, και κλέψε νάχεις, μας έχει καταστρέψει.
    Και η Ελλάδα θα σας ευγνωμονεί, και μέσα από τα σκατά που βρεθήκατε, σας περιμένει με αγωνία στο μέλλον να σταθείτε στα πόδια σας καθαροί και κρατώντας την από το χέρι να προχωρήσετε μπροστά για την απελευθέρωση της
    Από τους κάθε λογής τοκογλύφους, από τα κλειστά επαγγέλματα, από την κακοδιοίκηση, από τους αεριτζήδες και τους κλέφτες που ζούνε και πλουτίζουν σε βάρος ολόκληρου του Λαού, πολλές φορές με τα παραθυράκια που δεν έχετε κλείσει,
    και που έχει σαν αποτέλεσμα πρώτα από όλα να φαίνεστε εσείς ως υπεύθυνοι και για πολλούς και συμμέτοχοι.
    Καθήκον σας πρώτα από όλα είναι η Δικαιοσύνη επιτέλους σε αυτή την χώρα να λειτουργεί σωστά και στην ώρα της, και έτσι και οι πολίτες θα ξέρουν τι τους γίνετε γρήγορα και θα προγραμματίζουν την ζωή τους με πολλαπλά οφέλη για το κράτος.
    Και προπαντός στον τομέα που οι δίκες αφορούν διεκδικήσεις του Δημοσίου να έχουν με νόμο ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, και αν δεν υπάρχει τέτοιος νόμος να ζητήσετε από την Βουλή, από όλους και όλες να ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΡΑΚΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ.
    Και στον ίδιο νόμο και οι δίκες για τα Δημόσια Έργα, γιατί και εκεί το πράγμα δεν πάει άλλο, δεν επιτρέπετε ένα έργο να καθυστερεί επειδή κάποιος δίκια ή άδικα έκανε μια προσφυγή εναντίον της κατασκευής του, έχει δεν έχει δίκιο το πράγμα πρέπει να τελειώνει το συντομότερο και έτσι να μην βαλτώνει η οικονομία της χώρας.
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κανταφι-σανταμ-τσαουσεσκου-πασοκ
    μιλοσεβιτς-μητσοτακα
    μουσολινι-καρατζαφερης
    λουδοβικος 16ος-σαμαρας

    για να σισθανονται ανετα και ζεστα ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xa! Οπως αναφερε ο διαβοητος (χαζο)"κ.καψης" του ΜΕΓΚΑλου μπουρδελου ο ηλιθιος βλακογιοργο προκαλει "τριγμους" και "σεισμους" σε ολοκληρο τον κοσμο!!!

    Προφανως δεν θα εννοουσε το σεισμο που ξεπαστρεψε κατι μεμετηδες στην μεμετια-τουρκια και τα συναφη..

    Αλλα ..Για σκεφτειτο το!
    Λετε αυτο το ξεφτιλισμενο αχρηστο βλημα "κ.καψη" του ΜΕΓΚΑλου μπουρδελου να εχει δικιο??

    Χα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βγεκα μωρη δαμανακοβα με την διαμαντω και την κατσελω να κανετε δηλωσεις με ξινο υφακι..
    εχω βαρυστομαχια και τα εμετικα κστιζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγα ρε παιδια ελεος .σιγα μην μπορουν οι αμερικανοι να μετακινησουν και τον ηλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο σαμαρας ξεβρακωθηκε
    ψηφισε μεσοπροθεσμο
    νομο διαμαντοπουλου
    δανειακη συμβαση

    οπως,για οποιον θυμαται,
    ο παπατζης Β ψηφιζε επι της αρχης ναι στα παντα στην εοκ,αλλα εβαζε υποσημειωσεις στα τελικα κειμενα για το ξεκαρφωμα....

    αντονακι αξιο διαδοχο του γιοργακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εστω και τωρα να πουν την αληθεια οι πολιτικοι
    το ευρω εφερε την καταστροφη της ελλαδας.
    ολες οι θυσιες θα πανε χαμενες.

    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
    ΔΡΑΧΜΗ.
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπον ..
    Ν Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε καποτε και το ηλιθιο βλακογιοργο) ΔΕΝ εχει καμμια δουλεια να συζητησει με την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και το ηλιθιο βλακογιοργο..

    Να επιμενει : Εκλογες εδω και τωρα ..
    ΚΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Μπορει ομως να συνεργαστει με το "λάος"(?) η "λαός" του καμπουρη καρατζαφερ και να προτεινουν ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ για πρωθυπουργο!!!
    Τον αξιοτιμο κ.Παττακο..
    Και να ζητησουν διευρυμενες αρμοδιοτητες για την κυβερνηση του και επαναφορα της θανατικης ποινης..
    Και ας τον αφησουν μετα να καμνει την δουλεια του..
    Νομιζω??

    Το "λάος" η "λαός" δεν θα φερει αντιρρηση .ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..
    Ο καμπουρης "μαυρο-τζαφερ" πριν κατι χρονια ειχε τον αξιοτιμο κ.Παττακο στο καναλι του και "στρατηγε μου " απο δω και "στρατηγε μου" απο κει...
    Αν τωρα αρνηθει θα θεωρηθει .."κωλοτουμπας"..
    Ουστ ρεεε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την πατησε ο μαλακας ο Σαμαρας και ο Παπανδρεου τον εδεσε χειροποδαρα. Και θα ψηφισει το νεο μνημονιο και θα στηριξει τη νεα κυβερνηση. Τον πιασανε κοροιδο το παλιομαλακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και σπουδαρχίδης και χωρισαρχίδης και ο
    ΜΟΝΟΣ
    συνομιλητής του ΠΑΣΟΚ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά η συνεργασία των δύο θωρηκτών της Βουλής που συναντήθηκαν κρυφά χθες το απόγευμα και κανόνισαν τις λεπτομέρειες.

    Δείτε τι δήλωσαν οι άλλοι:
    Κουβέλης: «Η Δημοκρατική Αριστερά είχε εγκαίρως επισημάνει ότι η έντιμη και καθαρή λύση είναι οι εκλογές. Οτιδήποτε άλλο θα προκαλούσε περαιτέρω περιπλοκή και κρίση. Όλα δείχνουν ότι αυτό επιβεβαιώνεται»

    Ντόρα: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τα δυο μεγάλα κόμματα δεν υπάρχει».

    .........και ταρατατάμ ταρατατάμ !

    Δείτε και τι δήλωσε ο ηγέτης των ηγετών:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καρατζαφέρης: Πρέπει να ακούσουμε τις τελικές προθέσεις του πρωθυπουργού (για τον Βενιζέλο) και να μην κλείσουμε την πόρτα στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠτΔ.
    Μιλάμε για οικουμενική κυβέρνηση, εάν το πρόσωπο (δηλ. ο Βενιζέλος) με καλύπτει τότε θα συζητήσω. Προϋπόθεση να μην είναι ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός (αλλά ο Βενιζέλος).

    Εγώ έχω πρόταση για υπερκομματικό πρόσωπο... (τον Βενιζέλο).....

    LOL....ΟΛΕ !!!! ΚΟΛΟ ΤΟΥΜΠΑ GROSO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μικρά Ασία λέγεται, πανύβλακα.
    Μάθε επιτέλους γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ Η ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ!ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτός ο συνεχής εκβιασμός και η κοροιδία με την 6η δόση πρέπει επιτέλους να σταματήσει! Να μην προχωρήσουμε στην σύσταση μεταβατικής κυβέρνησης άν πρώτα δεν εκταμιευθεί η 6η δόση! Διαφορετικά να προχωρήσουμε άμεσα σε εκλογές!Πρέπει επιτέλους και οι δανειστές μας να καταλάβουν ορισμένα πράγματα...Αυτό το πρέπει να κάνουμε γρήγορα και κουραφέξαλα είναι για να επωφελούνται κάποιοι άλλοι όπως συνήθως γίνεται.Ψυχραιμία δεν το χάσαμε ακόμη το παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Κουρδιστήρι" τελευταία τακτικά μας επισκέπτεσαι με τις ιδιοφυείς αναλύσεις σου...χειροκροτείς την συμπεριφορά ανθρώπων - κοτοπουλων.Την μια μέρα έβγαιναν ως μαινόμενοι ταύροι στα κανάλια και κατηγορούσαν τον Γιωργάκη και πρότειναν να παραιτηθεί και την άλλη χειροκροτούσαν σύσσωμοι την ομιλία του γιωργάκη!!! Τα κοτοπουλάκια μπήκαν στο κοτέτσι...τα πρόβατα στη στάνη...εμένα δεν μου βγάζεις απο το μυαλό οτι κάτι τους ποτίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η μαλακία σας χτυπάει 17,3 Ρίχτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση