GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Νέα Υόρκη για το press-gr‏...

Οι τοκογλύφοι δεν θα πάρουν   πίσω αυτά που δάνεισαν ποτέ Δεν πτωχεύει ακόμη περισσότερο μόνο η φτώχεια, με τα εκατομμύρια ανέργους και ασ...

Οι τοκογλύφοι δεν θα πάρουν 
 πίσω αυτά που δάνεισαν
ποτέ
Δεν πτωχεύει ακόμη περισσότερο μόνο η φτώχεια, με τα εκατομμύρια ανέργους και αστέγους της, αλλά χάνονται και περιουσίες χωρίς οι κάτοχοί τους να μπορούν να το αποτρέψουν... Εκείνοι όμως που πρέπει να πτωχεύσουν και το εύχομαι, είναι οι άπληστοι τοκογλύφοι των κρατών, που αποκλείεται, με τη φορά του κραχ, να πάρουν πίσω τα λεφτά τους...
Αυτά έχει πει ο Ελληνοαμερικανός Πίτερ Τζ. Πίτερσον (αριστερά στη φωτο) κάτοχος περιουσίας 1,148 δισεκατομμυρίων, που έχει αφήσει στη διαθήκη του για φιλανθρωπικούς σκοπούς το ένα δις στο ίδρυμα που...
 φέρει το όνομά του... Και έχει συμπληρώσει:
Αλλά και οι ζάπλουτοι δεν θα μπορούν στο εγγύς μέλλον να απολαύσουν τον πλούτο, αφού δεν θα τολμούν να εμφανιστούν πουθενά και θα παραμένουν αιχμάλωτοι της χλιδής τους εν μέσω σωματοφυλάκων και αυλοκολάκων...
Ακόμη έχει πει: Μιλάω ελληνικά, πηγαίνω στην Ορθόδοξη εκκλησία, πονάω την Ελλάδα, αλλά ούτε ν΄ακούσω για τους πολιτικούς της που τους παρομοιάζω με αμαξηλάτες που τους έχουν φύγει τα γκέμια…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Νέα Υόρκη Γιάννης-Τζον

8 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά - Καρατζαφέρη , είναι : 2769 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ σταματείστε το λιβανιστήρι ΑΛΛΑΞΤΕ πρώτα εσεις οι ίδιοι οι κοπρίτες για να αλλάξουν και οι πολιτικοί... ΟΥΣΤ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΚΩΛΩΓΛΥΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Π.Ο.Υ.Σ.Τ.Η.Σ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΛΑΝ..
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΠΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Μ
    Ε
    ΝΕ.. ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑssΟΚ.,,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ..Α Λ Η Τ Η.

    Ζητούν υπογραφή Σαμαρά για να "κλείσει" η συμφωνία όπλων Παπανδρέου-Ευρώπης
    _______________________________
    Μία διαφορετική εξήγηση στις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνται στον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να δεσμευθεί με την υπογραφή του για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και για την περίοδο μετά τις επερχόμενες εκλογές, δίνει η εφημερίδα NewEuropeOnline στην ηλεκτρονική της έκδοση.

    Όπως αναφέρει, «Μέρκελ και Σαρκοζί θέλουν ο Σαμαράς να υπογράψει για να εξασφαλίσουν τις πωλήσεις όπλων τύπου Leopard και Rafale (στην Ελλάδα), που συμφώνησαν με τον Γ. Παπανδρέου».

    Όταν τον περασμένη Οκτώβριο η Καγκαλέριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησαν με τον ...........
    πρώην πρωθυπουργό να λάβει η χώρα δάνειο 110 δισ., ο κ. Παπανδρέου συμφώνησε, με αντάλλαγμα να αγοράσει η Ελλάδα πολεμικό εξοπλισμό από τη Γερμανία και τη Γαλλία, ύψους 10,5 δισ..
    .
    ΚΛΑΨΕ...ΠΙΘΗΚΙ

    ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑssΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ
    ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
    ΣΤΟΝ Κ.Ω.Λ.Α.Ρ.Ο. ΣΟΥ ΒΑΘΙΑ.

    ΟΥΡΛΙΑΞΕ Δ Y N A T A ..ΚΑΝΤΑΪΦΙ-ΑΔΕΛΦΕ.

    ΤΩΡΑ..χα.χα.χα.χα...
    ---------------------------------

    ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ στα σ(ΧΟΛΗ)ια.
    λαδάκι και ξυδάκι
    και κανένα μπουκαλάκι
    coca-cola
    στο κ.ω.λ.α.ρ.ά.κ.ι σου
    XΩΣΕ.
    ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ..ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοι φιλοι του blog αυτού διαβάζω τα σχόλια σας σχετικά με τους Γερμανούς και τους άλλους ξένους και εκπλήσσομαι από την βλακεία που μας εχει πλημυρίσει ολους και το γεγονός ότι για όλα φταίνε οι άλλοι οι κακοί, μου θυμίζει τον οδηγό που περνάει με κόκινο και τρακάρει και βρίζει το φανάρι που άναψε κόκινο.
    Επανέρχομαι στο θέμα ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ που έφτιαξαν ένα σύστημα που μονο αυτοί και οι κολητοί τους μπορούν να παίζουν (βλέπετε ο Ελληνοαμερικάνος εκατομυριουχος τους κατάλαβε)με αυτό το σύστημα το οποίο με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ του 1985 ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ το ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΑΚΟΜΗ περισσοτερο ώστε όποιος είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΑΤΟΣ να παιρνειτην εντολή σχηματισμου κυβερνησης και με πολλα ακόμη κολπάκια, ερχεται τώρα ο έτερος Παπανδρέου ο Γιωργάκης ο κουτοπόνηρος με τα ματάκια και τα πεταχτά αυτιά να μας φορέσει την εκλογή με λιστα ώστε να μπορεί να βάλει υποψήφιους μόνο τους κολητους και υποταχτικούς του, άραγε φταίνε οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ η οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ γιαυτό.
    Αγαπητοί φίλοι οι Ελληνες είμαστε φοβερός λαός οπου πάμε προκόβουμε γιατοί είμαστε πανέξυπνοι με φοβερά εξυπνες ιδές, εργατικοί αλλά ποτέ δεν καταφέραμε τίποτα όταν την διακυέρνηση μας την είχαμε εμεις οι ίδιοι και εξηγουμε απο την ιδρυση του νεώτερου Ελληνικού κράτους ας μου πει κάποιος μια περίοδο που προκόψαμε ενώ αντιθέτως σε όλες τις περιπτώσεις που βρισκονταν Ελληνες σε άλλες χώρες η προκοπή το χρήμα η πρόοδος είχαν φθάσει σε μέγιστο βαθμό, ρωτήστε τους παπουδες σας οσοι έχεται προσφυγική καταγωγή (εμένα η γιαγιά μου από ένα κολοχώρι στα βάθη της Μικράς Ασίας το 1900 μιλουσε Γαλλικά που εδώ στην Παλαιά Ελλάδα τότε).
    Φιλοι το σύγχρονο Ελληνικό κράτος από την ίδρυση του απο τους Κλέφτες και τους Αρματωλους, σκεφτήτε λιγο τι ήταν αυτοι οι ανθρωποι, και με την ίδρυση των κομάτων ΑΓΓΛΙΚΟ, ΓΑΛΛΙΚΟ, ΡΩΣΣΙΚΟ συνεχίζει την οικογενειοκρατική πορεία του.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;
    Ισως, π.χ.αν εφαρμόζαμαι κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, οπως
    1. απαγορευση επανεκλογης σε πολιτικό αξιώμα περισσότερο από δυο φορες
    2. Απαγορευση εκλογης συγγενών βουλευτου αν δεν περάσουν 20-30 χρονια απο την τελευταια εκλογη του βουλευτου.
    3,Για να έχει κάποιος το δικαιωμα του εκλεγεσται να πρέπει να έχει αποδειγμένα δουλέψει τουλάχιστον 10 χρόνια.
    4. Να μην υπάρχουν ειδικές βουλευτικές συντάξεις και τα χρόνια της βουλευτικής παρουσίας να συνεχλιζονται οι εισφορές στο ταμείο που ήταν ασφαλισμένος και πριν εκλεγεί ο βουλευτης.
    5. Πριν εκλεγει ο Βουλευτής να δηλώνει αναλυτικά την περιουσία του και μετά την λήξη ή και σε βάθος χρόνου χωρις να υπάρχει χρονικός περιορισμός δηλαδή εφόρου ζωής αλλά και μετά θάνατον στους κληρονομουντες τα οφέλη παρανομου πλουτισμου του ΒΟυλευτου να τιμωρειται με ισοβιο φυλάκιση.

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ και ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση