GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεραυνός εν αιθρία στο STAR.Τους είπαν πως θα μείνουν απλήρωτοι...

Από το http://planet-greece.blogspot.com/ Το ALTER παρασύρει όπως φαίνεται και το STAR CHANNEL.Μόλις μία μέρα πριν καταβληθεί η μισθοδοσ...

Από το http://planet-greece.blogspot.com/

Το ALTER παρασύρει όπως φαίνεται και το STAR CHANNEL.Μόλις μία μέρα πριν καταβληθεί η μισθοδοσία στο προσωπικό ανακοινώθηκε πως το κανάλι δεν έχει ρευστό για να πληρώσει.Η επίσημη δικαιολογία είναι πως...
οι τράπεζες δεν σπάνε τις επιταγές των διαφημιστικών εταιριών ,αφού υπαρχει το προηγούμενο του ALTER που τις έβαλε μέσα.Το άσχημο για τους εργαζόμενους είναι πως δεν τους είπαν πότε θα τους πληρώσουν.Το άφησαν ανοιχτό λέγοντας "την άλλη εβδομάδα και αν...".Τώρα σε ότι αφορά τη δικαιολογία του καναλιού,που τα ρίχνει στις τράπεζες,η μισθοδοσία γίνεται μέσω της τράπεζας Πειραιώς στην οποία όμως φαίνεται να είναι μέτοχος μέσω χρηματιστηρίου η οικογένεια Βαρδινογιάννη.Δηλαδή η μία εταιρία (τράπεζα), δεν καλύπτει τις ανάγκες ρευστότητας της άλλης (STAR) και ας είναι και οι δύο των ιδίων συμφερόντων.Και καλά αυτό να ακούγεται σε κάποιους λογικό αφού μιλάμε για δύο διαφορετικές επιχειρήσεις.Να υποθέσουμε ότι το ίδιο πρόβλημα ρευστότητας θα αντιμετωπίσουν άμεσα και τα άλλα κανάλια MEGA,ALPHA και ΑΝΤ1 αφού με επιταγές των ίδιων διαφημιστικών εταιριών πληρώνουν και αυτά;Εντύπωση πάντως στους εργαζόμενους προκάλεσε το γεγονός ότι, δεν ενημερώθηκαν από την διοίκηση αλλά από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και συγκεκριμένα των δημοσιογράφων.Ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο κ.Πάνος Κυριακόπουλος τους βομβάρδιζε με email για να τους πείσει πως πρέπει να δεχτούν μειώσεις μισθών ή πως έχει δίκιο στην κόντρα που έχει ανοίξει με την ΕΤΙΤΑ τονίζοντας πάντα προς τους εργαζόμενους "να μην φέρουν την κρίση στο σπίτι τους".Τώρα όμως , σε μια τόσο σοβαρή κατάσταση ,μέχρι στιγμής ,δεν έχει μεφανιστεί."Άφησε μάλιστα στο σκοτάδι" ακόμη και τον διευθυντή ενημέρωσης του σταθμούς Σταμάτη Μαλέλη, οποίος μιλώντας στους εργαζόμενους είπε, πως και αυτός ενημερώθηκε πριν από λίγο.
Πολλοί πάντως από τους εργαζόμενους πιστεύουν, πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν έχει ενημερωθεί και πως αυτή είναι μια κίνηση της διοίκησης του σταθμού ,προκειμένου να πιέσει για να περάσουν κάποιες απολύσεις που θέλει να κάνει, για να μειώσει τα έξοδα.Εξάλλου  η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι παγκοσμίως γνωστή τόσο για την  ρευστότητά της όσο και για την φερεγγυότητά της και την αλληλεγγύη που δείχνει απέναντι στους εργαζόμενους που απασχολεί στις επιχειρήσεις της. Γι αυτό άλλωστε και οι εργαζόμενοι στο STAR το καλοκαίρι που πέρασε δέχτηκαν οικειοθελώς και χωρίς να "ανοίξει μύτη" μειώσεις στους μισθούς τους, που μεσοσταθμικά κυμάνθηκαν στο 15% 

10 σχόλια

  1. ela h anergia sto 50% pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ καταστηματα ανοιγουν !!

    Δεν υπαρχει κριση!!


    Το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη
    Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών που προωθεί η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίζει να φέρνει τα πρώτα χαμόγελα στους κατοίκους των αστικών περιοχών καθώς το νέο μέτρο θα τονώσει σημαντικά την κατά τ’ άλλα πεσμένη αγορά της χώρας.


    Η αποποινικοποίηση της χρήσης
    ναρκωτικών τονώνει την αγορά με νέα καταστήματα.
    Ήδη το πρώτο κατάστημα πώλησης ναρκωτικών άνοιξε τις πόρτες του σήμερα το πρωί στην κεντρική αγορά της συμπρωτεύουσας με τον ευφάνταστο τίτλο VillaBafo και πλήθος φοιτητών έσπευσε να δοκιμάσει την ποικιλία χαρμανιών και εξωτικών ουσιών που εμπορεύεται το κατάστημα.

    Όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, η ιδέα προ-υπήρχε εδώ και καιρό από τα αντίστοιχα Coffee Shops της Ολλανδίας έλειπε όμως το νομικό πλαίσιο που θα στήριζε μία τέτοια επένδυση στην Ελλάδα.

    Το VillaBafo αποτελεί το 1ο Coffee Shop στην Ελλάδα όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν ποικιλίες ναρκωτικών ουσιών πριν αγοράσουν αλλά και να παραγγείλουν το ναρκωτικό της επιλογής τους, εφόσον αυτό δεν διατίθεται άμεσα.

    Η εταιρεία πίσω από το Villabafo ήδη συζητάει με μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα της συμπρωτεύουσας με σκοπό την διαφήμιση και προώθηση του brand name μέσα από την χορηγία φανέλας αλλά και το σπονσοράρισμα ουσιών στους οπαδούς της σε ανταγωνιστικές τιμές.



    Οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου ήταν απόλυτα θετικές με τις εντυπωσιακές κοπέλες του promotion να μοιράζουν τρίφυλλα στους περαστικούς. Η εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση έκανε εκπληκτική δουλειά παρατάσσοντας τους ενδιαφερόμενους σε κυκλική διάταξη και μαθαίνοντάς τους χρήσιμες ορολογίες και μεθόδους για την σωστή κατανάλωση των ουσιών.

    Οι περαστικοί διασκέδαζαν ακούγοντας συνθήματα του τύπου “Να γυρίζει παιδιά, να γυρίζει“, “Σιγά, μην μας το πιεί ο αέρας” & “Έλα και η ανάποδη” ενώ δεν έλειπαν και τα ταχύρρυθμα mini-σεμινάρια στριψίματος για τους πραγματικά μερακλήδες.

    Στις σκέψεις των επενδυτών είναι η δημιουργία ενός D.I.Y. (Do-It-Yourself) πάγκου με χημικές ουσίες όπου ο πελάτης θα μπορεί να πειραματιστεί και να δημιουργήσει το δικό το coctail ναρκωτικών όπως ακριβώς το επιθυμεί ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε και την online κυκλοφορία του Villabafo.gr του 1ου ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης ναρκωτικών ουσιών όπου οι χρήστες θα μπορούν να παραγγείλουν από τo σπίτι τους τις ουσίες αλλά και όλα τα απαραίτητα σύνεργα χρήσης, πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας ή με αντικαταβολή.

    Επιτέλους, η αγορά θα αρχίσει να αναπνέει και πάλι!

    Η αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών τονώνει την αγορά με νέα καταστήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pasok dystyxia sthn koinwnia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. papandreoy mhn er8eis spiti moy gia kafe den exw poly ligo exw den ftanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ENO H NEA DHMOKRATIA ESKIZE.
    H SYNEPEIA ETREXE APO TA MPATZAKIA THS .
    KAI TA DYO MEGALA KOMATA EINAI XAZOXAROYMENA KAI KALA KANOYN AFOYN YPARXOYN PSIFOFOROI POY PERIMENOYN NA MPOYN STO DHMOSIO OPOS ANAMENEI ENAS KALO ELLHNAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τ γράφω χωρίς κακία - Κάποιος να καλέσει την πολυβραβευμένη κ Μ. Βαρδινογιάννη να κάνει ένα από τους καθιερωμένους "Μαραθώνιους" αγάπης για να κάνουν Χριστούγεννα και τα παιδιά των υπαλλήλων του ΣΤΑΡ μιας από τις επιχειρήσεις της οικογένειάς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ.Κατρίνης: "Ενας πρωθυπουργός που παραιτείται από το αξίωμά του δεν θα διστάσει να πράξει κάτι ανάλογο και στο κόμμα του".

    Σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα METRO, ο κ. Κατρίνης λέει πως το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει «να ανανεωθεί, να αναλογιστεί τις ευθύνες του, να αναστοχαστεί και να ανασυγκροτηθεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή είναι η ευγνωμοσύνη του Ραγκούση-Νταλάρα προς τον ΓΑΠ
    που απ' την κουζίνα του Goodys
    τον έκανε Νο2 στην Ελλάδα.
    _____________________________________________
    Ως γνωστόν μέχρι το 2007 ο Ραγκούσης-Νταλάρας έφτιαχνε χάμπουργκερ στην τσικνισμένη κουζίνα των Goodys που έχει στην Πάρο.
    Τότε τον πήρε ο ΓΑΠ και με τη βοήθεια των γνωστών σαλτιμπάγκων, όπως του Κουρδιστού ***
    που μας τους παρουσίαζε σαν τους πολεμιστές του φωτός (!),
    τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο.

    Ο μαλάκ@@ (όπως αποδεικνύεται σήμερα) όχι μόνο τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και τον έκανε βουλευτή,... αλλά τον έκανε και Πρωθυπουργεύοντα για σχεδόν δύο χρόνια..
    Δίνοντάς του ακόμα και την τελευταία στιγμή τη δυνατότητα να κάνει ότι θέλει και να γαμήσ@@ τα ταξί αφού προηγουμένως είχε βολέψει την οικογένεια.

    Σήμερα ο Πολεμιστής του Φωτός έρχεται να δώσει πρώτος το φιλί τ
    ου Ιούδα και να αποστρατεύσει τον μαλάκ@ όπως προφανώς τον θεωρεί, λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον του ΓΑΠ αλλά το μέλλον του Κινήματος και δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες που θα ανοίξουν στο ΠΑΣΟΚ πριν και μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν...

    Πόσο ψώνιο και εκτός πραγματικότητας μπορεί να είναι κάποιος που χωρίς να έχει εκλεγεί ποτέ με την ψήφο του λαού
    (το συγκεκριμένο ψώνιο ήταν
    δυο φορές δοτός βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας)
    θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ονειρεύεται τον εαυτόν του Πρωθυπουργό ;
    ________________________________________
    ποοόσοοο ρε ΣΤΟΚΟΙ ..πασόκοι ;

    ΚΑΙ
    Τι είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ρήγας μόλις άκουσε για τις αρχηγικές βλέψεις του Ραγκούση-Νταλάρα ;

    Συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο της Νάξου (Μεσόγειος 105,4) έδωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, Ρήγας και ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πως σχολιάζει το ότι ο Ραγκούσης-Νταλάρας από ψήστης θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
    Ο εκλεγμένος απ' τον λαό κ. Ρήγας, σε αντίθεση με τον δύο φορές δοτό Ραγκούση-Νταλάρα, είπε ότι είναι θεμιτό να έχει ο καθένας φιλοδοξίες. Τότε ο δημοσιογράφος του είπε: "Άρα και εσείς μπορεί να θέλετε να γίνετε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ" και ο Ρήγας απάντησε:
    - "Θα μπορούσα αλλά δεν έχω καβαλήσει ακόμα το καλάμι"...

    Γιάννη, αν κρίνω απ' την απάντηση, συμπαιρένω πως την ψήφο του Ρήγα τη χάσαμε... αλλά μην απελπίζεσαι... όλο και κανας μαλάκ@@ θα βρεθεί να σε στηρίξει...
    Πόσες υπογραφές θέλει άραγε κάποιος για να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ;
    Γιατί αν είναι πάνω από 20 τα βλέπω σκούρα τα πράματα... και όχι τίποτα άλλο αλλά ο Πάσχων δεν είναι και μέλος του ΠΑΣΟΚ για να υπογράψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παραμύθι της Χαλιμάς θυμίζει πλέον η καθημερινή αναφορά στο νεαρό Σαουδάραβα πρίγκιπα με τα πολλά ονόματα, τυλιγμένου στο θάμπος της αχλής του μύθου, που όλο έρχεται και όλο δεν φτάνει για να σώσει τον Παναθηναικό... Αλλά και άλλων "σωτήρων" τόσο των ΠΑΕ όσο και της χώρας, που περιλαμβάνει όλο το φάσμα μεγαλομετόχων και πολιτικών... Ο μεσολαβητής που διαλαλεί στα μικρόφωνα και στα κινητά ως τσαμπάσης της λαχαναγοράς και αναγγέλλει συνεχώς την άφιξή του Εμίρη με τα πετροδόλαρά για να σώσει τους κακομοίρηδες, έχει γίνει πρωτοσέλιδος ως παραθύρι του Αυτιά... Τα διαδραματιζόμενα μας γυρίζουν χρόνια πίσω στο νερό του Καματερού που θεράπευε πάσα νόσο και πάσα μαλακία...
    Και το ΣΤΑΡ θα το σώσει ο Τσάκας με τον πρίγκιπα χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο πρέπει να διαλυθεί ως κόμμα, αλλά πρέπει να αποπασοκοποιηθεί και όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Είπε ο Ραγκούσης: "Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει".
    Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δημόσια κάνουν λόγο για την ανάγκη να διάλυσης του πασοκισμού.
    __________________________________
    Αναφέρει ο Ραγκούσης στο μέγκα επί λέξη «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του».
    Είναι θλιβερό, που έπρεπε να καταστραφεί πρώτα η Ελλάδα, για να κατανοήσουν μερικοί την ανάγκη διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και την όλη του πολιτική και κοινωνική ιδεολογία.

    Και, μην τρέξουν πολλοί από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους να νομίζουν ότι δεν είναι και αυτοί λίγο ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως πολύ ορθά είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης στο ΒΗΜΑ: Έχει πασοκοποιηθεί όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Μα μήπως αλήθεια αυτό δεν ήταν και το μεγάλο σφάλμα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κάτω από τον φόβο του βαθέως ΠΑΣΟΚ, του λαϊκισμού, και των φανατικών συνδικαλιστών, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι είναι θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, και ακλουθώντας μια πολιτική παρόμοια του ΠΑΣΟΚ, οδηγήθηκε στην γωνιά της πολιτικής.
    Ακόμη και ο Καρατζαφέρης έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    ___________________________________
    Εύχομαι ο Σαμαράς από τώρα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι δεν θα του βγει σε καλό, αν και αυτός έχει πασοκοποιηθεί.

    Για τον Γιώργο Παπανδρέου, έχω να πω ότι αυτός προσπάθησε να ξεπεράσει ακόμη και τον πατέρα του σε πασοκισμό.

    Δεν γνωρίζω αν τελικά θα κυριαρχήσει στο ΠΑΣΟΚ το αίσθημα αυτοσυντήρησης της πράσινης καρέκλας του λαϊκισμού μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του πασοκισμού, η αν θα βρουν κάποιοι το απαιτούμενο θάρρος να αφήσουν πίσω στο παρελθόν, το όνομα ΠΑΣΟΚ την οικογένεια Παπανδρέου τον λαϊκισμό του Καστανίδη τον συνδικαλισμό του Φωτόπουλου και Γιάννη Μίχα τον καρεκλοκεντραυισμό του Παπουτσή και του Αθανασάκη.
    ___________________________________
    Αν κάποιοι φύγουν από τον πασοκισμό ιδεολογικά και φυσικά, σίγουρα αυτοί θα βοηθήσουν την πατρίδα, ανεξάρτητα από το αν είναι πρώτοι η δεύτεροι, πολλοί η λίγοι στον εσωκομματικό ανταγωνισμό.

    Αν κάποτε πριν 30 -50 χρόνια το δίλλημα ήταν δεξιά η αριστερά, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η χούντα,
    Ευρώπη η όχι Ευρώπη.
    Τώρα το δίλλημα είναι αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, η συνέχιση της πασοκοποίησης ?
    __________________________________
    Ελπίζω να αρχίσει η αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, από την αποπασοκοποίηση του ΠΑΣΟΚ.
    Η Ελλάδα θέλει πολιτικά κόμματα, όχι θρησκείες.

    Τώρα θα φανεί αν πράγματι εντός του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πραγματικοί οραματιστές, η αν υπάρχουν απλώς συνεχιστές (κοινός διάδοχοι) στο μοναστήρι ..ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ) του ΠΑ$$ΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση