GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτη διαφήμιση της Vodafone...

Από το http://www.pentapostagma.gr/ Τις τελευταίες ημέρες, στα ΜΜΕ , παίζεται μια απαράδεκτη διαφήμιση της Vodafon. Κατά τη διάρκεια της δ...


Τις τελευταίες ημέρες, στα ΜΜΕ, παίζεται μια απαράδεκτη διαφήμιση της Vodafon. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης εμφανίζεται το κείμενο να είναι Greeklish....!!! Επιεικώς απαράδεκτο τη στιγμή μάλιστα, που το στοχευμένο κοινό του είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό νέοι και μαθητές. Τι έχουν με την Ελληνική γλώσσα και που...
 αποσκοπεί η προσπάθεια Ανθελληνισμού και ισοπέδωσης των Ελλήνων; Μήπως τους ενοχλεί η διαφορετικότητά μας και το μεγαλείο της γλώσσας μας;
Ε, λοιπόν ΟΧΙ. Διαγράφομαι από Συνδρομητής της Vodafon σήμερα και ζητάω το ίδιο να κάνετε και εσείς. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι κύριοι των πολυεθνικών ότι στην Ελλάδα ζουν Έλληνες με Ελληνική γλώσσα και ιστορία.

6 σχόλια

  1. το μπουρδελο της HOL που διαφημιζει οτι εχει ιδιοκτητο δικτυο ,δεν εχει καμμια υποστηριξη,ειναι ολο παραμυθι μεχρι να σε τυλιξουνε και μετα εξαφανιζονται, ποτε δεν απαντανε και ποτε δεν θα εχεις τηλεφωνο , οταν τους τα χωνεις λενε οτι φταιει ο OTE....γιατι τους βραχυκυκλωνει τις γραμμες.. ο νοων νοητω ,οσοι εχετε hol περαστικα σας κι οσοι δεν εχετε μακρια απο αυτους τους βρωμιαρηδες γιατι δεν φανταζεστε τι γινεται στο κωλοχανειο τους - hol t kol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ?ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΕΓΩ! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ , ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΝΕΛΟ? ΓΚΡΡ, ΓΚΡΡΡΡ,ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

    ΥΓ. ΓΚΡΡΡ = ΗΧΟΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλός μ...κας είσαι ρε ανώνυμε, που αναμασάς την προπαγάνδα του γελοίου Λιακόπουλου. Ποιός είναι ο βασιλιάς Ιωάννης; Μήπως εκείνος ο Εβραιοσάξωνας μογγόλος Yohan (ΙΩΑΝΝΗΣ) Christiansen von Dänemark (ψευδο-Παλαιολόγος ψευδο-Δραγάζης) κολλητός των Γκλύξμπουρκ;
    Μ'άλλα λόγια δηλ. η προπαγάνδα των θεοσοφιστών του Καρατζαφύρερ παρεούλα με τους κα(ω)λόγερους του αγίου όρους. Μήπως θέλετε να εισβάλλετε και στην Κωνσταντινούπολη, κακομοίρηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε καλή πολυεθνική που σέβεται τον εαυτό της πρωτιστο μέλημα της μετα το ξεζουμισμα μέσω της καταναλωσης μονοπωλιακών προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει και έχει πάρει μέσω ξεπουλημένων καθαρμάτων πολιτικών με ευνοικούς όρους και συνθήκες (panafon 1992 απόφαση να μην μπει ο ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΌΣ ΟΤΕ έως το 2000 έτσι ώστε να μπορει να σταθεί ως μονοπώλιο και να αρπάξει την κρέμα της νέας τεχνολογιας γιατί ο ΟΤΕ ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΉ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΉΘΗΚΕ ΑΘΈΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΩΜΟΥΣ. Οσοι θυμουνται την περιοδο εκείνη τα ονοματα Κοκκαλης και siemens παίζανε γερά).Πάντα υπάρχει ο ντόπιος εφιάλτης όπως σήμερα έτσι και τότε.
    Δεύτερο και βασικό μέλημα της είναι αναλογα το είδος ή την υπηρεσία που εμπορεύεται, λειτουργεί ως δούρειος ίππος ή ως μηχανισμός επιρροής και επιβολής πολιτικών ξένων κεντρων που αποσκοπούν σε πολιτικά οφέλη.
    Η Vodafone ήταν η εταιρεία από όπου γίνονταν οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και του προηγούμενου πρωθυπουργου.
    Αυτοκτονίες και απόλυτη σιωπή όλα καθαρά και ξαστερα.
    Αντι λοιπόν να την διαολοστειλουν από την Ελλαδα την αφήνουν ακόμα να δραστηριοποιείται και αποκομίζει εκατομυρια κέρδη.
    Το ερώτημα είναι θα μου πεις ποιος θα την διαολοστείλει αφου όλους τους έχει στο χέρι και λαδωμένους ως το κόκκαλο.
    Άρα λοιπόν το ψάρι βρώμαει από το κεφάλι και μάλιστα απαίσια. Εκει χρειάζεται ο λαός να παρέμβει και να καθαρίσει την μπουγάδα μια για παντα στέλνωντας κάποιους από αυτούς ισοβια με δημευμένο ακόμα και τον κώλο τους στην απόλυτη φτώχεια όχι μόνο των ίδιων ακομα καιτων συγγενων τους και ακομα και αν προκειται να ερθουν καποιοι στην ζωή και κάποιους άλλους με δημόσιο παλούκωμα με συνοπτικές διαδικασίες.
    Το γλέντι τους κραταει 30 χρόνια ολόκληρα που τρωγανε και πινανε στην υγεία του μαλάκα καταχρεωμένου λαού που τώρα του ζητανε και τα ρέστα, να πληρώσει όλα αυτα που κατεκλεψαν μαζι με τους πουσταραδες ντόπιους δοσίλογους ξεφτιλες έχοντες και κατεχοντες.
    Δεν με αφορα καθόλου η παραταξη της δεξιας αλλα ας κανει εστω και κάτωαπό αυτές τις συνθήκες μια φορα το πατριωτικό της καθήκον.
    Ο εκβιασμός ξεπέρασε καθε όριο να τους στείλει να πανε γαμηθουνε όλοι μαζι παρτούζα και να υπογραψει από κάτω.
    Ετσι και αλλιώς μας έχουν ισοπεδώσει πλέον η ζωη μας χάθηκε το να μας σώσουν ενα μήνα πλέον είναι και ανούσιο αφου μετα δυο μήνες θα ζητούν το κεφάλι μας επί πινακι διογκώνοντας διαρκώς ένα χρέος που ποτε δεν θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
    Αυτό μπορουν να το υπογράψουν πολλα εκατομύρια Ελλήνων και να δεσμευτούν οτι θα γίνει πραξη. Εξαιρώ μια μερίδα πουσταράδων Ελλήνων που εχουν βολευτεί με την ρεμούλα την αρπα και την μιζα γιατι αυτοί παντα υπήρχαν σε αυτό τον τοπο. Είναι απο τα βασικά προιοντα εθνικης παραγωγής οι δοσιλογοι οι κουκουλοφοροι και οι ρουφιάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νομίζω οτι η βονταφον τα κανει επίτηδες για να γινει ντορος (βλεπε επανασταση 1821, σημαια αυτονομης Κρήτης) και μετά βαζει ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ να κανουν θεμα (αλλιώς κανενας δε θα ασχολιόταν)
    Ας την τιμωρήσουν οι καταναλωτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση