GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

245 εκ. ευρώ έχουν πάρει τα κόμματα. Μπη- χτές από Μπακογιάννη για "Πολιτική Άνοιξη"...

Αιχμές κατά του  Αντ. Σαμαρά σχετικά με τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που έλαβε η άλλοτε Πολιτική Άνοιξη, επεφύλαξε η Ντόρα Μπακογιάννη στη ...

Αιχμές κατά του  Αντ. Σαμαρά σχετικά με τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που έλαβε η άλλοτε Πολιτική Άνοιξη, επεφύλαξε η Ντόρα Μπακογιάννη στη Βουλή με την ευκαιρία της επερώτησης για την κρατική οικονομική στήριξη που απολαμβάνουν τα κόμματα. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας διερωτήθηκε «τι γίνεται με τα δάνεια που έλαβαν παλαιότερα κόμματα που σήμερα δεν υφίστανται», ενώ ο βουλευτής Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος...
 έχει ενταχθεί στο κόμμα της, εξειδικεύοντας τις έμμεσες αιχμές της, αναφέρθηκε στο πρώην κόμμα του σημερινού αρχηγού της ΝΔ, την Πολιτική Άνοιξη, λέγοντας ότι χρηματοδοτήθηκε με δισ. δραχμές, αλλά από την στιγμή που ανέστειλε την δραστηριότητά του δεν γνωρίζουμε πως αποπληρώθηκαν αυτά τα χρήματα.
Τόσο η κυρία Μπακογιάννη, όσο και οι ανεξάρτητοι βουλευτές που πρόσκεινται στην Δημοκρατική Συμμαχία, εξαπέλυσαν μύδρους κατά του στρεβλού συστήματος χρηματοδότησης των κομμάτων, καθώς το ύψος αυτής ορίζεται ως ποσοστό των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού και η εκταμίευση γίνεται επί των προϋπολoγισθέντων εσόδων και όχι επί των πραγματικών, όπως ειπώθηκε.
Μάλιστα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε για την Ελλάδα, ότι έχει την τέταρτη υψηλότερη δαπάνη χρηματοδότησης κομμάτων στην Ε.Ε. ενώ την ίδια στιγμή τα εδώ κόμματα επί σειρά ετών αντλούν έσοδα μέσω τραπεζικού δανεισμού με εκχώρηση, ως εγγύηση, τις μελλοντικές τους ετήσιες κρατικές χρηματοδοτήσεις. Συγκεκριμένα, το ύψος αυτών των δανείων ανέρχεται σε 244,2 εκατ. ευρώ, ενώ ΠαΣοΚ και ΝΔ από κοινού χρωστούν τα 235 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας η ΝΔ έλαβε συνολικά δάνεια 120 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 105 εκατ. ευρώ προέρχονται από την Αγροτική Τράπεζα και τα 15 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς.
Το ΠαΣοΚ έλαβε 114 εκατ. ευρώ από τα οποία τα 97εκατ. προέρχονται από την Αγροτική Τράπεζα, 10 εκατ. ευρώ από την Marfin και 5 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ και τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν λάβει 3 επιπλέον εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Αττικής.
Ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Αν. Γιαννίτσης εμφανίστηκε από την πλευρά του ανοιχτός στην αναθεώρηση του τρόπου χρηματοδότησης των κομμάτων, καλώντας τα κόμματα να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Επισήμανε δε ότι τα κόμματα ξεκίνησαν από την κρατική χρηματοδότηση αλλά ακολούθησε και η τραπεζική με αποτέλεσμα να εξελιχθούν κατ’ αναλογία όπως το δημόσιο χρέος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφάνισε την περίοδο 2000-2011 τα κόμματα έλαβαν 41-85 εκατ. ευρώ το χρόνο, ανάλογα και με τις εκλογικές αναμετρήσεις, ή 655 εκατ. ευρώ αθροιστικά.
Αναφορικά με τα δάνεια που έλαβαν τα κόμματα, ο κ. Γιαννίτσης είπε ότι αυτά ανέρχονται σε 245 εκατ. ευρώ, τα οποία, όπως υπογράμμισε, δεν μπορούν να μείνουν για πολύ καιρό σε εκκρεμότητα, διευκρινίζοντας ότι ναι μεν το κράτος μπορεί να βοηθήσει, όχι όμως και να αναλάβει την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους.

19 σχόλια

  1. Οι αμοιβές του Προέδρου και των υπαλλήλων

    Από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει ότι -για το 2010- οι αμοιβές του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέρχονται σε 277.469 ευρώ, χωρίς να συμπεριλάβουμε τα έξοδα παράστασης, τα οποία αγγίζουν τα 77.593 ευρώ ετησίως.

    Δηλαδή, με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο -αξιοσέβαστος κατά τα άλλα- Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει από το ελληνικό κράτος γύρω στα 355.062 ευρώ ετησίως.

    Περισσότερα χρήματα και από τον πρόεδρο των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα. Για μια θητεία, το ποσό ανέρχεται στα 1.777.530 ευρώ.

    Η πρόκληση, όμως, δεν σταματάει. Ανατρέχοντας στη λίστα των επίσημων στοιχείων, βλέπουμε ότι οι αμοιβές των πολιτικών υπαλλήλων της Προεδρίας βρίσκονται σε δυσθεώρητα ύψη, αγγίζοντας τα 2.052.935 (!) ευρώ ετησίως. Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει πόσοι υπηρετούν, εάν είναι μετακλητοί και από πού έχουν αποσπασθεί.

    Αδικημένοι, ωστόσο, πρέπει να νιώθουν οι στρατιωτικοί που φρουρούν την προεδρία, καθώς το ελληνικό Δημόσιο δαπανά μόνο 664.872 ευρώ.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κατηγορίες οι οποίες φέρουν την κωδική ονομασία «Πληρωμές για λοιπές υπηρεσίες» και «Πρόσθετες και παρεχόμενες παροχές», για τις οποίες, χωρίς να διευκρινίζεται σε ποιες πληρωμές και σε ποιες παροχές αναφέρονται, δαπανώνται 425.226 και 438.683 ευρώ αντίστοιχα.

    Μικρότερα ποσά φαίνεται να δαπανώνται για μετακινήσεις (14.843 ευρώ), για προμήθειες υγειονομικού υλικού και ειδών καθαριότητας (24.360 ευρώ) και για προμήθειες κεφαλαιακού εξοπλισμού (26.622 ευρώ).

    Όσον αφορά στις προμήθειες για είδη συντήρησης εγκαταστάσεων, διατροφής, ιματισμού, υπόδησης, εστίασης και άθλησης, τα χρήματα που φεύγουν από την τσέπη των φορολογούμενων, προκειμένου να καλυφθούν οι παραπάνω «ανάγκες», αγγίζουν τα 104.500 ευρώ.

    Ακόμα περιμένουμε…

    Η εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου», στην προσπάθειά της να μάθει τον αριθμό των πολιτικών υπαλλήλων που εργάζονται στην Προεδρία της Δημοκρατίας, επικοινώνησε με την υπεύθυνη του διοικητικού τμήματος, την κυρία Αικατερίνη Φλώρου, η οποία με «περισσή ευγένεια» έκλεισε επιδεικτικά το τηλέφωνο, λέγοντας πως δεν δίνει τέτοια στοιχεία, χωρίς μάλιστα να μας εξηγήσει σε ποιον πρέπει να αποταθούμε, προκειμένου να πληροφορηθούμε τον ακριβή αριθμό.

    Στη συνέχεια, συνεργάτες της zougla.gr επικοινώνησαν με το γραφείο Τύπου της Προεδρίας. Επιφυλάχθηκαν να μας απαντήσουν, αλλά ακόμα περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δεν τα τρώμε «όλοι μαζί».

    Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα. Επομένως, οι πάντες γνωρίζουν, ιδιαίτερα όταν δεν διαθέτουν κοντή τη μνήμη. Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπήρξε εις εκ των δανειστών, ή αν κάποιος το επιθυμεί, «χορηγών» του Ανδρέα Παπανδρέου. Μαζί με τον επιχειρηματία από τη Συρία και έναν από τους πυλώνες της αυλής του ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Χάλακ. Ακόμη και σήμερα η οικογένεια του Καστρίου συνομιλεί ή συνταξιδεύει μετά του Άραβα επιχειρηματία (πρόσφατη περιοδεία στις αραβικές χώρες μετά του Νίκου Παπανδρέου και συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου).

    Ως «χορηγός» και, κατά τα έγγραφα, δανειστής του Ανδρέα Παπανδρέου, ο κ. Κάρολος Παπούλιας δεν αντιμετώπιζε προφανώς οικονομικά προβλήματα. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι και πολιτικά ου μενετοί, ο κάθε Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να δίνει πρώτος το παράδειγμα.

    Με λίγα λόγια, η Προεδρία της Δημοκρατίας θα έπρεπε, για την ίδια την υστεροφημία του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα και μόνον, να περιορίσει δραστικά τα έξοδά της. Στην Ελλάδα του 2011, 500.000 άνθρωποι ζουν χωρίς καθόλου εισοδήματα, σύμφωνα με την έκθεση της Τραπέζης Ελλάδος, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου. Δηλαδή, μόλις προ εικοσιτεσσάρων ωρών. Δεν δικαιολογείται, λοιπόν, ο Πρόεδρος της πτωχής πλην τιμίας (;) Ελλάδος να απολαμβάνει μισθοδοσίας κατά πολύ ανωτέρας του πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα (200.000 $ ετησίως), το δε κόστος λειτουργίας των υπηρεσιών (;) της Προεδρίας να ανέρχεται στο αναγραφόμενο ποσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβή μου Προεδρία



    Ο σεβασμός στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα είναι αυτονόητος. Όσο αυτονόητα θεωρούνται η υποταγή και ο σεβασμός στο δημόσιο συμφέρον. Το συμφέρον αυτό προτάσσεται έναντι όλων των άλλων και υπηρετείται έμπρακτα πολύ περισσότερο σε περιόδους δύσκολες για τον τόπο, όπως η σημερινή.

    Υπʼ αυτή την έννοια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι συν αυτώ υπάλληλοι και λοιποί ακόλουθοι όφειλαν να ευθυγραμμιστούν πρώτοι με τις ανάγκες και τις επιταγές των καιρών. Διαβάστε και αξιολογήστε μόνοι σας τις αμοιβές και τα προνόμιά τους έναντι όλων των άλλων Ελλήνων πολιτών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε, την 13η Σεπτεμβρίου 2011, στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, και αποκάλυψε η εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» του zougla radio, στα έξοδα του τακτικού προϋπολογισμού του 2011 περιέχονταν και οι δαπάνες της Προεδρίας της Δημοκρατίας για το οικονομικό έτος 2010. Δηλαδή, οι αποδοχές και τα έξοδα παράστασης του κ. Κάρολου Παπούλια, οι αμοιβές των πολιτικών και στρατιωτικών υπαλλήλων, τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής, ιματισμού, εστίασης και άθλησης, κ.τ.λ.. Τα νούμερα είναι δυσθεώρητα. Σοκάρουν και προκαλούν το περί δικαίου αίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω πω τι ηταν αυτο που παθανε οι μητσοτακουλες!!??!!??

    Απο "υποψηφια " (η και εν δυναμει!) πρωθυπουργος η θεοδωρα ξεπεσε τοσο ,που ΟΥΤΕ στη βουλη δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπει!!

    Αν πιστεψουμε μαλιστα τις δημοσκοπησεις θα πιασει τα ποσοστα του κ.Λεβεντη αρχηγου των κεντρωων!

    Ω! φρικη! Θεοδωρα κουβελου μητσοτακη τα συλλυπητηρια μας..
    Αυτο αξιζες αυτο πηρες.

    Φελλος ησουνα τοσα χρονια.Οπως και ο μαθουσαλας πατηρ σου.
    Σε συντηρουσαν τα ΜΜΕξαπατησης και συ πιστεψες οτι ντε και καλα σε θελει ο λαος..

    Με τις υγειες σου.. στο καλο και μην μας γραφεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [[Ο όρκος του ταγματασφαλίτη 1942

    «Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ.
    Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.
    Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων».]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. (…O βουλευτής Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος έχει ενταχθεί στο κόμμα της Ντόρας , εξειδικεύοντας τις έμμεσες αιχμές της, αναφέρθηκε στο πρώην κόμμα του σημερινού αρχηγού της ΝΔ, την Πολιτική Άνοιξη, λέγοντας ότι χρηματοδοτήθηκε με δισ. δραχμές, αλλά από την στιγμή που ανέστειλε την δραστηριότητά του δεν γνωρίζουμε πως αποπληρώθηκαν αυτά τα χρήματα…)

    Ουτε εμείς γνωρίζουμε κύριε Ντοράκη μου πως επεστράφησαν (αν επεστράφησαν ;;;) οι MIZENS από το C4I, οι προμήθειες από τους συμμαθητές και οι χορηγίες … των δημοσυντήρητων συμμάχων …

    (Χ. Μαρκογιαννάκης παλαιοτέρα :
    …«Τα είπα σε πολλούς και όχι μόνο στον κ. Καραμανλή. Εδώ και δύο - τρία χρόνια, όμως, φωνάζω ότι το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η καταστροφή του τόπου. Κι έχω συγκεκριμένα στοιχεία,…. Όλοι είναι το ίδιο πράγμα. Όλοι κάλυπταν. Ε, συνεχίστε, λοιπόν, να καλύπτετε κι αφήστε εμένα...».

    Και πρόσθεσε: «Έθεσα στη διάθεση θεσμικών φορέων στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι είχαμε φτάσει και μέχρι το δεκαπλάσιο του πραγματικού κόστους για να τα "τσιμπήσουν" κάποιοι ημέτεροι και ουδείς συγκινείται...
    << Στη Βουλή, όταν θα πάμε θα κάνω αποκαλύψεις, που θα τους κάνω να ντρέπονται>>…)

    Πότε Ντοράκη μου θα γίνουν επιτελούς οι αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι από τα δανεικά για τους “ χρυσούς” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
    ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004 που διοργάνωσε η δήμαρχος Ντόρα με τα ντερέκια της και την κουμπαρά της Γιάννα…

    Δεν ντρέπεσαι βρε αχρείε που σε είχε διορίσει η χωρά ακόμη και ‘εισαγγελέα» και τώρα κατάντησες φερέφωνο της Ντορό-φαυλοκρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (…O βουλευτής Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος έχει ενταχθεί στο κόμμα της Ντόρας , εξειδικεύοντας τις έμμεσες αιχμές της, αναφέρθηκε στο πρώην κόμμα του σημερινού αρχηγού της ΝΔ, την Πολιτική Άνοιξη, λέγοντας ότι χρηματοδοτήθηκε με δισ. δραχμές, αλλά από την στιγμή που ανέστειλε την δραστηριότητά του δεν γνωρίζουμε πως αποπληρώθηκαν αυτά τα χρήματα…)

    Ουτε εμείς γνωρίζουμε κύριε Ντοράκη μου πως επεστράφησαν (αν επεστράφησαν ;;;) οι MIZENS από το C4I, οι προμήθειες από τους συμμαθητές και οι χορηγίες … των δημοσυντήρητων συμμάχων …

    (Χ. Μαρκογιαννάκης παλαιοτέρα :
    …«Τα είπα σε πολλούς και όχι μόνο στον κ. Καραμανλή. Εδώ και δύο - τρία χρόνια, όμως, φωνάζω ότι το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η καταστροφή του τόπου. Κι έχω συγκεκριμένα στοιχεία,…. Όλοι είναι το ίδιο πράγμα. Όλοι κάλυπταν. Ε, συνεχίστε, λοιπόν, να καλύπτετε κι αφήστε εμένα...».

    Και πρόσθεσε: «Έθεσα στη διάθεση θεσμικών φορέων στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι είχαμε φτάσει και μέχρι το δεκαπλάσιο του πραγματικού κόστους για να τα "τσιμπήσουν" κάποιοι ημέτεροι και ουδείς συγκινείται...
    << Στη Βουλή, όταν θα πάμε θα κάνω αποκαλύψεις, που θα τους κάνω να ντρέπονται>>…)

    Πότε Ντοράκη μου θα γίνουν επιτελούς οι αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι από τα δανεικά για τους “ χρυσούς” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
    ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004 που διοργάνωσε η δήμαρχος Ντόρα με τα ντερέκια της και την κουμπαρά της Γιάννα…

    Δεν ντρέπεσαι βρε αχρείε που σε είχε διορίσει η χωρά ακόμη και ‘εισαγγελέα» και τώρα κατάντησες φερέφωνο της Ντορό-φαυλοκρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (...Πότε Ντοράκη μου θα γίνουν επιτελούς οι αποκαλύψεις για το μεγάλο φαγοπότι από τα δανεικά για τους “ χρυσούς” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
    ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2004 που διοργάνωσε η χουβαρντού δήμαρχος Ντόρα με τα άπληστα Ντοράκια της και την ανάλγητη κουμπαρά της Γιάννα...)

    Ωραία τα λες σύντεκνε μόνο που δεν μας λες και ποιοι διοργάνωσαν τους χρυσοφόρους Ολυμπιακούς αγώνες… ποιοι έπαιρναν τις μίζες …ποιοι μοίραζαν τα πακέτα …ποιοι το γλεντούσαν …ποιοι σκόρπιζαν τα δανεικά ….ποιοι ξευτέλισαν κάθε έννοια ,αξιοκρατίας ,αδιαφάνειας και απληστίας …Ποιοι ημέτεροι είναι θα τους γράψει η ιστορία με μαύρα χρώματα.

    Αυτοί οι κόρακες του Ντορικού ή Μητσοτακικού , νεοφιλελευθερισμού , μιλάνε λες και προήλθαν από σωλήνα παρθενογένέσεως…Λές και το σινάφι τους δεν έχει πλουτίσει από τα δανεικά της χώρας, λές κι ο Κούλης με την Ντόρα δεν ήταν οι εκλεκτοί πελάτες της Ζήμενς, ο «νόμιμος και ηθικός» Βουλγαράκης-Ντορακης, ο ξεπουληματίας Χατζηδάκης,η Φανούλα ,ο Φλέσσας ,ο Σεριάτος και λοιπά Ντοροκοπρόσκυλα δεν υπήρξαν ποτέ…

    Εγώ κοπέλι μου απλώς θα σου υπενθυμίσω ότι αυτοί έπαιξαν τους βασικούς ρόλους από την πλευρά της πολιτείας , στην Ολυμπιακή ρεμούλα.

    Εσύ Μαρκογιαννάκη μου απλώς υπουργούσες - υπηρετούσες και καμιά φορά υπέγραφες για τα μιζαρισμένα …
    Προφανώς εν αγνοία σου !!!

    Αι σιχτιρ επιτέλους αμνήμωνες και άπληστοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….

    Είμαι σούργελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΤΟΡΑ χωρίς απολογία για τα πεπραγμένα (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ) ,χωρίς μετάνοια για τα καταγγελμένα, ζητά την απολογία των χορηγημένων ... των υπόλογων ... των μιζαρισμένων...

    Έλεος ΘΕΕ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ…ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ…
    ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…ΑΡΜΕΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ…

    Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ, ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ…

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΝΤΟΡΑ , ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ (ΜΙΖΕΝΣ,ΑEGEAN,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ,ΑΓΕΤ,ΚΤΛ,)
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΕΝΣΗΜΑ ΙΚΑ, ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΤΛ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mακάριοι όσοι υπόσχονται πολλά και θυμούνται λίγα...

    "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"

    Είναι πού είναι ΒΟΘΡΟΣ Η ΒΟΥΛΗ, η Ντοράκουλα τι ψάχνει

    Ένας "" ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ"" να καθαρίσει την κόπρο από την ΒΟΥΛΗ δεν υπάρχει άραγε???

    Στα τσακίδια εσύ και όλα τα αρχιλαμόγια της βουλής από την πολιτική!!!

    Ούυυυυυυυσσσσσσσττ γέρικη βρωμοβουβάλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3 άτομα είχε ο ΓΑΠ για τα social media... και πολλούς "εθελοντές εγκατεστημένους σε ειδικό χώρο!"

    Πόσα άτομα απασχολούσε ο Παπανδρέου σε facebook, twitter;
    Τρία άτομα [κι αυτά πολλά είναι για twitter, facebook, άντε και την ιστοσελίδα του] απασχολούσε ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός για τα σόσιαλ μίντια (facebook, twitter, LinkedIn κ.λπ.) σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ».
    Σε ανάλογη ανακοίνωση είχε προβεί νωρίτερα και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης.

    Οπως αναφέρεται στις ανακοινώσεις, τα τρία αυτά άτομα ήταν έμμισθοι υπάλληλοι και οι προσλήψεις είχαν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
    /*/
    Πάντως σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου στα σόσιαλ μίντια απασχολούνταν και ένας αριθμός εθελοντών..... ΣΩΠΑ !
    Ο ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ..

    Επίσης αναφέρθηκε ότι στον ίδιο τομέα ενδεχομένως απασχολούνταν και άτομα από το ΠΑΣΟΚ....
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙ.ΔΑΚΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ.

    Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι αρκετά άτομα που είχαν σχέση με τις νέες μορφές επικοινωνίας ήταν εγκατεστημένα στο υπό διαμόρφωση «στρατηγείο» του Μεγάρου Μαξίμου στη Βασιλίσσης Σοφίας 15 όπου και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
    Για τα άτομα αυτά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το ποια μορφή απασχόλησης.. είχαν,
    ποιο ήταν το ακριβές αντικείμενο των υπηρεσιών που προσέφεραν και πώς αμείβονταν.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.
    ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ..ΕΣΤΩ ΠΑΛΑΙΑΟΤΕΡΑ.

    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
    ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκατοφατσα του κερατα και μέγιστη ψεύτρα προς ολους.

    Δουλεύει μονο για το τομάρι της.

    Τους ψηφοφόρους της χεσμένους τους έχει, αλλά αυτοι ως βλήτα, δεν χαμπαριάζουν.

    Με τις υγείες σας ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ουστ … Ουστ … Ουστ … αχόρταγη … άπληστη … και αδηφάγη με τα Ντοροκοπρόσκυλα σου και τα αχόρταγα Ντοράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε-ΔΥ-ΣΕ ΤΟ ΔΗ-ΣΥ
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑ-ΜΗ-ΣΙ

    ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΑΕΡΓΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ !!!

    ΝΤΟΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ … ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση