GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

29 Απριλίου (κατά τον Βενιζέλο) οι εκλογές...

Με βάση όσα είπε ο Ευ. Βενιζέλος (κατά τεκμήριο πιο αξιόπιστος σε αυτό το θέμα από τον Γ. Μιχελάκη της ΝΔ) οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσ...

Με βάση όσα είπε ο Ευ. Βενιζέλος (κατά τεκμήριο πιο αξιόπιστος σε αυτό το θέμα από τον Γ. Μιχελάκη της ΝΔ) οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου. Με δεδομένο ότι στις 15 Απριλίου είναι το Πάσχα και στις 22 η Κυριακή του Θωμά, οι εκλογές θα... γίνουν την τελευταία Κυριακή 29 Απριλίου.

4 σχόλια

  1. Δεν έχει σημασία πότε θα γίνουν εκλογές, αλλά τι θα προκύψει. Χώρα χωρίς παραγωγή βιομηχανία βιοτεχνία δεν έχει ελπίδα και μέλλον... Φέρνουμε λεμόνια από το εξωτερικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γελάσω η να κλάψω τώρα ; το μεγάλο κόλπο ετοιμάζουν όλοι ΜΑΖΊ

    Αν μας βάλουνε και φαγωθούμε μεταξύ μας ΤΗΝ ΓΑΜΉΣΑΜΕ... θέλουν να είμαστε εναντία ο ένας στον άλλο...

    Ξεκινώντας από τους δημόσιους υπάλληλους που νομίζανε ότι τον δημόσιο τομέα που τους είχε βάλει ΣΧΕΔΟΝ όλους, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ δεν θα το πείραζε!!! αυτοί θα είναι πρώτοι, σαν καλοί στρατηγοί που είναι θα στρέψουνε εντεχνος τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον τους, θα είναι αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ θα ακολουθήσουνε οι δήμοι με τους δημοτικούς υπάλληλους του εκάστοτε δημάρχου, και τους μη διορισμένοι του ΧΧΧ που δεν βγήκε δήμαρχος, οι συνεταιρισμοί που κάποιοι έπαιρναν επιδότησης που δεν έπρεπε να περνούνε , οι ριγμένοι θα αντεπιτεθούνε , αυτό το γαϊτανάκι θα πάρει αμπάριζα εφορίες , πολεοδομίες, νοσοκομεία, αθλητισμό, ΔΕΚΟ, θρησκείες , ΤΑΞΙ, Φορτηγά , ΜΜΕ κ.τ.λ κ.τ.λ , Όσοι μασήσουνε από όλες της πλευρές και καταφέρουν να μας βάλλουν να συγκρουστούμε σε αυτό το επίπεδο την ΓΑΜΗΣΑΜΕ..

    ΚΑΙ το βλέπω το γαμημένο το τσουναμι να μας έρχεται { ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ} {ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ}
    { ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ,ΑΑΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ }
    { ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΦΤΑΙΝΕ} { ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΔΕΣ} κ.τ.λ κ.τ.λ

    ΑΝ καταφέρουνε να μας περάσουν αυτά , το αίμα θα ρέει ποτάμι , όσοι κλείνουνε τα μάτια και κάνουν ότι δεν βλέπουνε ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ το έδαφος το έχουν έτοιμο …

    ΞΥΠΝΑΤΕ........μην φαγωθούμε μεταξύ μας ..

    Αλληλεγγύη ΣυνΕλληνες όλοι μας . Εμείς ενάντιο αυτών ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι μαζι πρέπει να πιστέψουμε σε κάτι καινούργιο και να στείλουμε στα σπίτια τους και στη φυλακή όσους μας κλέβουν τη ζωή μας και την ελπίδα μας. Ας αποφασίσουμε με γνώμωνα το συλλογικό συμφέρον και όχι για πάρτη μας μόνο. Έρρωσθε καί γρηγορείτε. Είναι η τελευταία φορά όμως. Δεν πάει άλλο. Ηρθε η ώρα να αλλάξει το σκηνικό. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Συνέχεια εκλογές μεχρι να αρθεί η ασυλία και η παραγραφή και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Εκλογές μέχρι να μπούν στη ΦΥΛΑΚΗ και να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ μαζί με τον παγκαλο όσοι τα εφαγαν μαζί του.

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βενιζέλος: Μετά το Πάσχα εκλογές
    -Μιχελάκης: Πριν το Πάσχα εκλογές...
    ______________________________________
    Εσείς ποιος λέτε ότι θα βγει αληθινός ;

    Στην αποκάλυψη ότι οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές προγραμματίζεται να γίνουν στο τέλος Απριλίου, προέβη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


    ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν πριν από το ΠΑΣΧΑ
    Η ΝΔ είχε ήδη συμφωνήσει σε παράταση δύο
    ή τριών εβδομάδων μετά τη 19η Φεβρουαρίου, πάντα σε συνάρτηση με την εξέλιξη της εθελοντικής ανταλλαγής των ελληνικώνομολόγων (PSI), ωστόσο ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου θα κρατήσει λίγες εβδομάδες ακόμη, δεδομένου ότι φέτος το Πάσχα πέφτει στις 15 Απριλίου.

    «Η όποια αλλαγή της προκαθορισμένης ημερομηνίας της 19ης Φεβρουαρίου εξαρτάται από το PSI και ασφαλώς κανείς δεν μιλάει για μετά το Πάσχα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

    Ή ..αυτόν !!

    Βίντεο-Καρατζαφέρης: «Εταιρία ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ όσοι έστησαν το Βατοπαίδι»
    Απολαύστε τον: NewsIt.gr

    Πιο πολύ μου άρεσαν οι δηλώσεις Τσούκαλη, Ταουξή και Δριβελέγκα....
    Α ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... Πάλι καλά που δεν έκαναν δήλωση εναντίον της Ρωσίας ο Μπίστης, ο Σημίτης και ο Σταθόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση