GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εσωκομματική ομάδα από 5 βουλευτές της ΝΔ...

Χθες το βράδυ πέντε βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν σε σπίτι στην περιοχή της Πλάκας, ανταλλάσοντας σκέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις. Ήτα...

Χθες το βράδυ πέντε βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκαν σε σπίτι στην περιοχή της Πλάκας, ανταλλάσοντας σκέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις.
Ήταν οι Κώστας Γκιουλέκας, Κώστας Μαρκόπουλος, Μαρία Κόλλια, Κώστας Τζαβάρας και Ελίζα Βόζεμπεργκ που...
 συγκροτούν πλέον μια νέα εσωκομματική ομάδα, απέναντι στους λεγόμενους "φιλελεύθερους"  Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη, Αντώναρο, Σπηλιωτόπουλο και Χατζηδάκη. Οι πέντε συμφώνησαν  να κινηθούν προς την κατεύθυνση της "προάσπισης του κοινωνικού προσώπου της παράταξης".

8 σχόλια

  1. Δημοσκόπηση:
    Απέτυχε το μνημόνιο 80%,
    παραμονή στο ευρώ 77%,
    όχι στον ΓΑΠ 76%,


    Την αποτυχία του Μνημονίου καταγράφει δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε η εκπομπή «Ανατροπή» του Mega.
    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 79,3% των Ελλήνων δηλώνει ότι το μνημόνιο απέτυχε πλήρως και το 9,9% ότι μάλλον απέτυχε.
    Αντίθετα μόλις το 4,9% θεωρεί ότι το μνημόνιο πέτυχε.

    Παραλλήλως το 76,7 λέει παραμονή πάση θυσία στο ευρώ, έναντι 20% που λέει όχι.

    6,2% προβάδισμα της Νέας Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ.

    Σε ότι αφορά τον καταλληλότερο πρωθυπουργό εξακολουθεί να προηγείται αυθορμήτως ο κανένας με ποσοστό 53,8%, ενώ Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαράς συγκεντρώνουν αντίστοιχα 16 και 29,2%.

    Οσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ενδεικτικό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία (76,3%) όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση θεωρεί ότι το κόμμα πρέπει να κατέβει στις εκλογές με άλλον αρχηγό και όχι με τον Γ. Παπανδρέου. Στην ερώτηση ποιος θα θέλατε να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεν παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, το 29% απαντά δεν ξέρω/δεν απαντώ, το 23,1% απαντά ο Ευ. Βενιζέλος και ακολουθούν: Ανδ. Λοβέρδος 17,7%, Μ. Χρυσοχοΐδης 8%, Άννα Διαμαντοπούλου 6,5%, Λ. Κατσέλη 3%, Χρ. Παπουτσής 3% και άλλοι 9,7%.

    Στη πρόθεση ψήφου καταγράφεται προβάδισμα 6,2 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ. Σημαντικά αυξημένα είναι ακόμη τα ποσοστά του ΚΚΕ που προσέγγισε το 10% αλλά και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

    Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση δίνει 21,5% στη Νέα Δημοκρατία έναντι 15,3% για το ΠΑΣΟΚ.

    Στην προηγούμενη μέτρηση, τον Σεπτέμβριο, η ΝΔ είχε 22,3% και το ΠΑΣΟΚ 15,5%.

    Ελαφρά αύξηση καταγράφει το ΚΚΕ που φτάνει το 10% έναντι του 9,8%.

    Ακολουθούν ο ΛΑΟΣ με 7,1% και στη συνέχεια η Δημοκρατική Αριστερά που καταγράφει δημοσκοπική αύξηση των ποσοστών από το 2,7% το Σεπτέμβριο σε 6,3%.

    Άνοδο καταγράφει και ο ΣΥΡΙΖΑ, που φτάνει το 6,1%, όπως και οι Οικολόγοι Πράσινοι που βρίσκονται στο 3%.

    Κάτω από το όριο εκλογής στο Κοινοβούλιο βρίσκεται η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3% και το Άρμα Πολιτών στο 0,8%.

    Το λευκό και το άκυρο βρίσκονται στο 17,5% ενώ δεν γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν το 10,1%.
    ---------------------------------
    ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ
    ΒΛΑΚΑ ____ΜΑΛΑΚΑ ΛΗΓΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑPRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που δεν τους μάζεψε σε καμιά ταβέρνα στη Λίμνη της Βόλβης ο τέως Υφυπουργός και τέως υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ Γκιουλέκας! Πάντως, την τελευταία φορά που είχαν μαζευτεί εκεί ΝεοΔημοκράτες βουλευτές μας προέκυψε ο καταστροφικός σεισμός..
    Τώρα προσέξτε το...Λεκανοπέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    Με αρ πρωτ. 1089/29-11-2011
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΓΙΑ ΤΑ 1300 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΛΠ...

    ΚΑΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΥΜΑ ΝΗΣΙΑ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
    ____________________________________
    1) Μείωση του ΑΕΠ
    2) Μείωση των εσόδων του κράτους
    3) Αύξηση των εξόδων του κράτους
    4) Αύξηση της ανεργίας
    5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης
    6) Αύξηση φόρων
    7) Μείωση μισθών
    8) Αύξηση αυτοκτονιών
    9) Αύξηση εγκλημάτων


    ΟΥΣΤ!!!! ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ
    ΤΟΝ !!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re tous fellous, theloun kai rolo oi anyparktoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. WSJ: Η ΝΔ θα κερδίσει πιθανότατα τις εκλογές.
    ________________________________________
    Μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων
    (της μεταβατικής κυβέρνησης) από την άνοιξη του επόμενου έτους, στην Ελλάδα αναμένεται να διενεργηθούν εκλογές, που η Νέα Δημοκρατία πιθανότατα θα κερδίσει,
    εκτιμά σε δημοσίευμά της,
    υπό τον τίτλο
    «Ο Έλληνας πολιτικός περιμένει ότι η ύφεση θα καθυστερήσει»,
    η Wall Street Journal.


    Το ξένο ευρείας κυκλοφορίας έντυπο, παρατηρεί πως σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η Νέα Δημοκρατία θα συγκεντρώσει περίπου 23% έως 24% των ψήφων, έναντι μόλις 15% για τους Σοσιαλιστές- αρκετό ποσοστό, όπως γράφει, για να κερδίσει, αλλά όχι αρκετό για να εξασφαλίσει μια καθαρή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

    Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης – ο πιθανότερα επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας – αναμένει ότι η οικονομία στην Ελλάδα θα συρρικνωθεί περισσότερο από 6% εφέτος και η ύφεση θα καθυστερήσει μέχρι το 2013.

    Σε συνέντευξή του, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η χώρα ήταν επίσης απίθανο να πληροί τον αναθεωρημένο στόχο για το έλλειμμα του 2011, υπογραμμίζοντας τη δυσκολία της Ελλάδας να τηρήσει τους δημοσιονομικούς στόχους της χώρας που έχει υποσχεθεί στους διεθνείς πιστωτές της.

    "Φέτος και πάλι θα έχετε ένα 10% του ελλείμματος ... και η ύφεση θα είναι μεγαλύτερη από 6%», ανέφερε. «Μπαίνουμε στο πέμπτο έτος της ύφεσης και πολύ πιθανόν θα επεκταθεί και στο έκτο, που είναι ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ."Παρά τα σχεδόν δύο χρόνια από τα μέτρα λιτότητας και την σκληρή επιτήρηση από την τρόικα των διεθνών επιθεωρητών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Ελλάδα έχει ήδη παραδεχθεί ότι δεν θα επιτύχει τους στόχους του ελλείμματος φέτος.Οι στόχοι αναφέρονταν στο έλλειμμα του προϋπολογισμού της τάξης του 8,5% του ΑΕΠ, (ή περίπου € 17,1 δισεκατομμύρια) το 2011, αλλά τώρα η κυβέρνηση βλέπει να φτάνει πιο κοντά στο 9% του ΑΕΠ (€ 19.68 εκατομμύρια) – μια πρόβλεψη την οποία συμμερίζεται και η τρόικα. Μερικοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει ότι το έλλειμμα θα μπορούσε να υπερβεί ακόμη και το νέο στόχο.

    Αλλά όλοι συμφωνούν ότι τα μέτρα λιτότητας έχουν ωθήσει επίσης την Ελλάδα βαθιά στην ύφεση και πολλοί οικονομολόγοι από τον ιδιωτικό τομέα φοβούνται ότι η οικονομία αναμένεται να συρρικνωθεί περισσότερο από την επίσημη πρόβλεψη κατά 6% το τρέχον έτος. Η βαθύτερη ύφεση θα σημάνει, επίσης, ένα μεγαλύτερο έλλειμμα, λόγω των ασθενέστερων φορολογικών εσόδων και των μεγαλύτερων κοινωνικών δαπανών.Οι δηλώσεις του έρχονται ενώ η νέα προσωρινή κυβέρνηση στην Ελλάδα - που σχηματίστηκε από ένα συνασπισμό και της Νέας Δημοκρατίας και της πλειοψηφίας του σοσιαλιστικού κόμματος τον περασμένο μήνα – προσπαθεί να επιβάλλει ένα πρόγραμμα λιτότητας και να εφαρμόσει μια συμφωνία για ένα νέο δάνειο διάσωσης € 130 δις που υποσχέθηκε το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας.Μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων αυτών από την άνοιξη του επόμενου έτους, στην Ελλάδα αναμένεται να διενεργηθούν εκλογές, που η Νέα Δημοκρατία πιθανότατα θα κερδίσει.

    Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε ότι αν γίνει πρωθυπουργός, θα πιέσει για πιο δραστικές περικοπές στις δαπάνες, λαμβάνοντας ταυτόχρονα μέτρα - με τη συναίνεση της τρόικα – για την ελάφρυνση των φορολογικών επιβαρύνσεων των ελληνικών νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Αυτές τις φορολογικές επιβαρύνσεις κατηγορεί για την επιδείνωση στην ύφεση.Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η Νέα Δημοκρατία θα συγκεντρώσει περίπου 23% έως 24% των ψήφων, έναντι μόλις 15% για τους Σοσιαλιστές- αρκετό ποσοστό για να κερδίσει, αλλά όχι αρκετό για να εξασφαλίσει μια καθαρή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο.Αλλά ο κ. Σαμαράς επιβεβαίωσε επίσης τους φόβους του ότι η Ευρώπη δεν θα είναι σε θέση να ανακόψει τη διεύρυνση της κρίσης του χρέους που ξεκίνησε στην Ελλάδα στις αρχές του 2010, αλλά έκτοτε έχει εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Ιταλία και ακόμη και η Γαλλία. Η επέκταση της κρίσης χρέους, δήλωσε, θα περιπλέξει τις προσπάθειες της Ελλάδας για μεταρρύθμιση.

    «Ανησυχώ ότι η Ευρώπη δεν θα δώσει ένα σαφές σημάδι ότι θέλει να ξεπεράσει την κρίση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μου», είπε, «ότι όλοι μαζί πηγαίνουμε προς τα κάτω». «Η εξάπλωση προχωρά γρήγορα»."Και η μεταδοτικότητα της κρίσης δεν είναι μόνο οικονομική, δεν είναι μόνο πολιτική, είναι και κοινωνική. Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με την κοινωνική μεταδοτικότητα. Σε χώρες όπως η Ισπανία που έχει 21% ποσοστό ανεργίας, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στη βία", πρόσθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκλογες τωρα, Σαμαρας πρωθυπουργος να γελασει καθε πικραμενος και να σταματηση να γαυγιζει ο Τζαβαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση