GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισβολή διαδηλωτών στη βρετανική πρεσβεία της Τεχεράνης...

Εισβολή στο συγκρότημα όπου στεγάζεται η βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη πραγματοποίησαν Ιρανοί διαδηλωτές, πετώντας πέτρες, βόμβες μολότο...

Εισβολή στο συγκρότημα όπου στεγάζεται η βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη πραγματοποίησαν Ιρανοί διαδηλωτές, πετώντας πέτρες, βόμβες μολότοφ και καίγοντας έγγραφα που απέσπασαν από τα γραφεία της διπλωματικής αντιπροσωπείας. Οι διαδηλωτές έκαψαν τη βρετανική σημαία και την αντικατέστησαν με ιρανική. Έπειτα από αρκετές ώρες, η ιρανική αστυνομία κατάφερε τελικά να αποκλείσει την κεντρική είσοδο της πρεσβείας. Οργισμένο δήλωσε το Λονδίνο, ενώ την επίθεση καταδίκασε και η Τεχεράνη.
Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες όπου φαίνονται εξαγριωμένοι διαδηλωτές να πετούν πέτρες προς το κτίριο και να σπάζουν τα τζάμια. Σύμφωνα με...
το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο IRIB, διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ μέσα στην πρεσβεία και ένα μικρό κτίριο είχε πάρει φωτιά.
Οι διαδηλωτές σκαρφάλωσαν στον τοίχο της πρεσβείας και μπήκαν σε αυτήν παρά την παρουσία μονάδων αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας, οι οποίες δεν επενέβησαν, όπως σημειώνουν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου αλλά και του Γερμανικού Πρακτορείου.Το ημιεπίσημο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mehr μετέδωσε ότι έξι εργαζόμενοι στο κτιριακό συγκρότημα της πρεσβείας της Βρετανίας στην Τεχεράνη απήχθησαν και κρατούνταν ως όμηροι, αλλά απέσυρε το κείμενο από τον ιστότοπό του μερικά λεπτά αργότερα χωρίς να εξηγήσει γιατί. Αρχικά το πρακτορείο ανέφερε ότι «φοιτητές σε πανεπιστήμια της Τεχεράνης πήραν ομήρους έξι ανθρώπους που εργάζονται για τη Βρετανική πρεσβεία στον κήπο Κολχάκ».
Απαίτηση των εκατοντάδων φοιτητών που συμμετείχαν στην κινητοποίση είναι η απέλαση του πρεσβευτή της Βρετανίας. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή οι βουλευτές της χώρας ψήφισαν υπέρ της απέλασης του Βρετανού πρεσβευτή και της υποβάθμισης των διμερών σχέσεων, μετά την απόφαση του Λονδίνου να διακοπούν όλες οι χρηματοοικονομικές σχέσεις και συναλλαγές με ιρανικές τράπεζες λόγω της πιθανής ανάμιξής τους στο αμφιλεγόμενο ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.
Πέραν της Βρετανίας, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν την περασμένη εβδομάδα κυρώσεις σε βάρος του χρηματοοικονομικού και πετροχημικού τομέα του Ιράν.
«Θάνατος στην Αγγλία» και «Φύγε Αγγλία» ήταν δύο από τα συνθήματα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.
Εισβολή και σε δεύτερο συγκρότημα της πρεσβείας
Στο μεταξύ, το πρακτορείο IRNA ανέφερε ότι 200 φοιτητές, μέλη της ισλαμιστικής πολιτοφυλακής των Μπασιτζί, εισέβαλαν σήμερα και σε ένα δεύτερο κτιριακό συγκρότημα της Βρετανίας στο βόρειο τμήμα της Τεχεράνης.
Οι φοιτητές «απέσπασαν εμπιστευτικά έγγραφα και έγγραφα των υπηρεσιών πληροφοριών» της Βρετανίας από το κτίριο, που βρίσκεται στην πρώην κατοικία του πρεσβευτή, ανέφερε το πρακτορείο.
Τελικά, η αστυνομία της Τεχεράνης κατάφερε, όπως μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο IRNA, να κλείσει οριστικά την κεντρική πύλη της βρετανικής πρεσβείας και επιχείρησε να διαλύσει τους διαδηλωτές χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Στη συνέχεια τους έδωσε τελεσίγραφο για να αποχωρήσουν, κάτι που συνέβη στη συνέχεια και στα δύο κτίρια.
Σημειώνεται πως Ιρανός βουλευτής είχε προειδοποιήσει νωρίτερα ότι ενδέχεται να υπάρξει εισβολή στην Βρετανική πρεσβεία παρόμοια με εκείνη στην διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ το 1979.
«Οργισμένο» το Λονδίνο
Εξωφρενική χαρακτήρισε την επίθεση ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, καταλογίζοντας ευθύνες στις αρχές της χώρας. Ο Κάμερον προειδοποίησε την ιρανική κυβέρνηση ότι θα υπάρξουν «σοβαρές συνέπειες», επισημαίνοντας ότι τα μέτρα που θα ληφθούν θα εξεταστούν τις προσεχείς μέρες.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, ανέφερε: «Υπήρξε μια εισβολή από ένα σημαντικό αριθμό διαδηλωτών στο κτίριο της πρεσβείας μας και υπήρξε βανδαλισμός στην ιδιοκτησία μας. Είναι μια ρευστή κατάσταση και οι λεπτομέρειες ακόμα ανακύπτουν. Είμαστε εξοργισμένοι γι' αυτό. Είναι εντελώς απαράδεκτο και το καταδικάζουμε».
«Βάσει του διεθνούς δικαίου, περιλαμβανομένης και της Συνθήκης της Βιέννης, η ιρανική κυβέρνηση έχει σαφώς καθήκον να προστατεύει τους διπλωμάτες και τις πρεσβείες στη χώρα και αναμένουμε να δράσουν κατεπειγόντως για να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο και να εγγυηθούν την ασφάλεια του (διπλωματικού) προσωπικού μας και της ιδιοκτησίας μας».
Η εισβολή σημειώθηκε λίγη ώρα αφότου ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ δήλωσε πως το Λονδίνο αναμένει και άλλες χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να λάβουν «ρωμαλέα» μέτρα εάν η Τεχεράνη υποβαθμίσει τις διμερείς διπλωματικές σχέσεις. Ο Χέιγκ έκανε τη δήλωση αυτή στη Βουλή χωρίς να προβεί σε κάποιο σχόλιο στη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής για την εισβολή στη βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη που καταδίκασε με την ανακοίνωσή του το βρετανικό ΥΠΕΞ.
Καταδικάζει και το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών
Τη θλίψη του για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στην πρεσβεία της Βρετανίας εξέφρασε και το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν. «Το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τη λύπη του για τις διαδηλώσεις που οδήγησαν σε ορισμένες απαράδεκτες συμπεριφορές», ανέφερε το υπουργείο, εκφράζοντας παράλληλα το σεβασμό της Τεχεράνης στους διεθνείς κανονισμούς για την ασφάλεια των διπλωματικών αρχών.
 Μια «αναμενόμενη» επίθεση. Της Βικτωρίας Μαζεμένου
Οι ταραχές που ξέσπασαν στην Τεχεράνη από Ιρανούς διαδηλωτές εναντίον της Βρετανικής πρεσβείας ήταν αναμενόμενες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ιρανικής βουλής η διαδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στην πρώτη επέτειο του θανάτου του Μάιτ Σαχριγιανί. Ο πυρηνικός επιστήμονας σκοτώθηκε όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες έριξαν βόμβες εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε. Οι Ιρανικές αρχές είχαν κατηγορήσει τους Ισραηλινούς. Η πρωτοβουλία της Βρετανίας όμως να προβεί σε κυρώσεις κατά του Ιράν με την κατηγορία ότι κατασκευάζει ατομικά όπλα εξόργισε τους Ιρανούς. Οι ίδιοι βέβαια υποστηρίζουν ότι το πυρηνικό τους πρόγραμμα έχει εξ ολοκλήρου ειρηνικό χαρακτήρα.
Η κίνηση αυτή της Βρετανίας είχε σαν αποτέλεσμα να αφυπνίσει εθνικιστικά τους Ιρανούς, υπεθυμίζοντας  τον ρόλο που διαδραμάτισε η Μεγάλη Βρετανία στα εσωτερικά της χώρας τους κατά την διάρκεια του εικοστού αιώνα. Ένα σημαντικό τμήμα του ριζοσπαστικού Ισλάμ δεν ξεχνάει ότι στις αρχές του εικοστού αιώνα βρετανικές εταιρίες εκμεταλλεύθηκαν το πετρέλαιο της χώρας, ενώ οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις αμερικανικές αναμίχθηκαν ενεργά στο πραξικόπημα του 1953 που είχε στόχο την απομάκρυνση του πρωθυπουργού Μοχάμεντ Μοσαντέκ, ο οποίος κρατικοποίησε την παραγωγή ορυκτού πλούτου του Ιράν.
Πολλοί σκληροπυρηνικοί Ιρανοί επίσης, κατηγορούν τους Βρετανούς ότι αναμίχθηκαν ενεργά στις  μεγάλες διαδηλώσεις των αντικαθεστωτικών το 2009 μετά την επανεκλογή του Αχμαντινετζάτ.

11 σχόλια

  1. Ο ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ . αναφέρεται σε όλους τους σοσιαλιστές – κουμουνιστές , που θέλουν τους μετανάστες στη χώρα μας για να την ξεπουλήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση