GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοχοΐδης: ''Δεν με ενδιαφέρει πώς θα ονομάζονται τα Σκόπια..."

Από το http://www.kalami.net/ Ο κ. Χρυσοχοΐδης, μόλις αφίχθηκε στην Ελλάδα και θέτει έμμεσα υποψηφιότητα γιά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Λείποντ...

Από το http://www.kalami.net/
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, μόλις αφίχθηκε στην Ελλάδα και θέτει έμμεσα υποψηφιότητα γιά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Λείποντας τόσα χρόνια εκτός Ελλάδας, δεν γνώριζε τίποτα γιά διαφθορά, κομματικά θαλασσοδάνεια, μνημόνιο κλπ. Εκτιμούμε ότι θα έχει συνωνυμία με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη, γεγονός που προβληματίζει και τον Αλέξη, που μπέρδεψε την ''γραμμή'' της πρεσβείας στην Αθήνα και δεν ξέρει αν πρέπει να γράψει ή όχι, γιά να τον προωθήσει.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: ''Δεν με ενδιαφέρει πως θα ονομάζεται το κράτος των Σκοπίων'
'Εφημερίδα "Το Βήμα" των Αθηνών (28-11-04), ο τότε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης γιά το ζήτημα της πΓΔΜ, με...
 αφορμή την αναγνώρισή της από τις ΗΠΑ ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", απαντώντας σ' ερώτηση του κ. Παπαχελά δηλώνει απερίφραστα ότι ''δεν τον ενδιαφέρει πως ακριβώς θα ονομάζονται τα Σκόπια", ότι "η Ελλάδα δεν απειλείται από όποια ονομασία και αν πάρει η γειτονική χώρα" και ότι "η πΓΔΜ γεωγραφικά ανήκει σττην ευρύτερη περιοχή που ιστορικά ονομάζεται Μακεδονία".

7 σχόλια

  1. Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στην πορεία μαθητών για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, όπως και οι σταθμοί του Μετρό στην πλατεία και στο Πανεπιστήμιο. Ένταση σημειώθηκε μπροστά από τη Βουλή, όπου νεαροί πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χημικά. Οι εύζωνες απομακρύνθηκαν από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η αστυνομία προχώρησε σε εννέα συλλήψεις και έξι προσαγωγές. Συνολικά, 14 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια. Νέα συγκέντρωση προγραμματίζεται στις 6 το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΗΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ?
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έρχεται πέμπτο στη Β' Αθηνών!!

    Οριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό... προπύργιό του!

    Ο λόγος για την Β' Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.

    Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα.
    Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%!

    Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, "τσιμπά" ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%...

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΒΛΑΚΑ ______

    ΝΤΡΠΗ ΤΩΝ ..ΠΟΝΤΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα αρχιδια μασ τι θα κανει ο λουζερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σφαλίαρα Δήμα στους Σκοπιανούς: Ομόφωνα «ΟΧΙ» απ' την ΕΕ στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων.

    Επιτυχημένη χαρακτηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών τη χθεσινή πρώτη δοκιμασία του έλληνα ΥΠΕΞ Σταύρου Δήμα στην ΕΕ όσον αφορά την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.
    Επρόκειτο για την πρώτη συζήτηση σε επίπεδο ΕΕ γύρω από τα Σκόπια.

    Κατά τη συζήτηση των συμπερασμάτων της ΕΕ για την ενταξιακή πορεία της γείτονος, που διήρκεσε μέχρι τα μεσάνυχτα, το Συμβούλιο της ΕΕ, με ομόφωνη απόφαση του, δεν δίνει πράσινο φως στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην ΠΓΔΜ.

    Ειδικότερα, το Συμβούλιο της ΕΕ δεν δίνει, πράσινο φως στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην ΠΓΔΜ, όπως είχε προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Οκτώβριο του 2009, ενόσω παραμένει σε εκκρεμότητα το ζήτημα της ονομασίας, με τις επιπτώσεις που έχει στις σχέσεις καλής γειτονίας. Το Συμβούλιο αποφάσισε να επανέλθει στο θέμα κατά την επόμενη προεδρία, όπως έχει επαναλάβει στα αντίστοιχα συμπεράσματα του 2009 και του 2010.

    Μετά από μακρά συζήτηση, οι 27 Υπουργοί Εξωτερικών κατέληξαν ομόφωνα, όπως αποτυπώνεται στα συμπεράσματα, ότι παραμένει ζωτικής σημασίας η εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας και η διατήρηση σχέσεων καλής γειτονίας. Η απόφαση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της χθεσινής απόφασης του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης στην προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της χώρας μας, καθώς υπενθυμίζει την ανάγκη επιτυχούς κατάληξης των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ, προκειμένου η ΠΓΔΜ να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.

    Το Συμβούλιο, όπως αναφέρουν τα συμπεράσματα, προσβλέπει στην παραγωγή αποτελεσμάτων σύντομα, στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου διάλογου μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ.

    Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, το κλίμα που δημιουργήθηκε κατά τις επαφές του κ. Δήμα ήταν γενικά θετικό για τη χώρα μας, αν και υπήρξαν κάποιοι εταίροι οι οποίοι επιχείρησαν, χωρίς επιτυχία, να συνδέσουν το θέμα της απόφασης του Δικαστηρίου της Χάγης με τις συζητήσεις στην ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσοχοε:

    αφου δεν μ' αφηνεις να βαλω υποψηφιοτητα
    τουλαχιστον μου επιτρεπεις να παω για χεσιμο;

    Fuck yourself asshole
    after me
    prepare yourself to became a simple porter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ΠαΣοΚ όλοι περιμένουν πρωτοβουλίες,
    αλλά ο πρόεδρος σαλπάρει για Αφρική..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Οι δελφίνοι ζητούν από τον Παπανδρέου, αλλά όπως έχουμε ξαναπέι ο ΓΑΠ θα τους τρελάνει όλους. Αύριο πετάει για Αφρική. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ταξιδεύει αύριο για το Ντερμπαν της Ν. Αφρικής για να παραστεί στις εργασίες της συνδιάσκεψης κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή και θα επιστρέψει το Σάββατο, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η κρίσιμη σύνοδος κορυφής για το μέλλον της ευρωζώνης.

    Είναι το ίδιο event που πριν από δυο χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2009, και ενώ η Ελλάδα ήταν σε.....νευρική κρίση και κανείς δεν ήξερε τι θα ξημερώσει , ο τότε πρωθυπουργός ταξίδεψε για την Κοπεγχάγη μαζί με την Τίνα Μπιρμπίλη επικεφαλής πολυπληθούς αποστολής.

    "Καλό" παιδί χαρά γεμάτο…

    Όπως προκύπτει από τα απόρρητα πρακτικά της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, πού δύο εφημερίδες μάλιστα αποκαλύπτουν (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ),
    ο Giorgo, με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στις δύσκολες ώρες πού με αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα, αντιμετώπιζε η Χώρα,
    πρότεινε στον Σαμαρά ως μεταβατικό Πρωθυπουργό την…Έλσα Παπαδημητρίου και μάλιστα πρίν και από τον μέγα και.. «θεσμικό» Πετσάλνικο…
    Για την ιστορία… Τον Πετσάλνικο, τον ήξεραν δεν τον ανέχθηκαν και τον «έκοψαν» τα ίδια τα στελέχη του Πασοκ... Έ, Όχι και έτσι…!!!

    Χαρακτηριστικός όμως είναι ο διάλογος του Giorgo με τον Σαμαρά, όταν του πρότεινε την…Έλσα για Πρωθυπουργό:
    Σαμαράς: «Τι είπες, Έλσα Παπαδημητρίου; Χαμογελάω για να μην γελάσω»…!!!

    «Έμπαινε Giorgo… έμπαινε»…
    ΠΑΣΟΚ: ΠΡΩΤΑ (ΠΗΔΑΜΕ) ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    1) Μείωση του ΑΕΠ
    2) Μείωση των εσόδων του κράτους
    3) Αύξηση των εξόδων του κράτους
    4) Αύξηση της ανεργίας
    5) Αύξηση της αδήλωτης απασχόλησης 6) Αύξηση φόρων
    7) Μείωση μισθών
    8) Αύξηση αυτοκτονιών
    ) Αύξηση εγκλημάτων

    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤEΩΝΑΣ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ
    "ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΙΑ"..ΠΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΓΑΠ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ...ΡΕΤΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση