GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς χαρακτηρίζει ο κ. Πάγκαλος...

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

17 σχόλια

  1. Κύριε Παπαγιώτη διαπιστώνω ότι δεν χάνεις καμία ευκαιρία να μας θυμίσεις τον παλιό συνάδελφο στο Παν. Μακεδονίας και ήδη εκλεγμένο Περιφερια΄ρχη Θεσσαλίας κ Αγοραστό καθώς τόσο κομψά, καλοπροαίρετα και με μια ικανή δόση χιούμορ υπογράφεις ότι δημοσιεύεις με τον υπότιτλο:
    "Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού"
    Έχεις διαβάσε Winston Churchill ή το βιβλίο μου "Επικοινωνώ άρα Υπάρχω: Ηγεσία, Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις"??? Εάν δεν το έχεις ζήτησέ το από τον Κώστα το έχει και με δική μου αφιέρωση...
    Οι καταχωρίσεις είναι δωρεάν;

    με αγάπη
    ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος ΟΔΕ όπου υπηρετούσε ο Κώστας Αγοραστός

    Γιώργος Πιπερόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...πεοθηλασμοί κάτω από τα γραφεία στη πρεσβεία στη Μόσχα. Χαρά στα κουράγιο του όμως που τον έβαζε στο στόμα του σκυλόψαρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφαιρώντας τις άκρες μας μένει η "μέση". Με λίγα λόγια μ..ες θα εννοεί αυτούς που ψήφισαν Πα.Σ.ο.Κ στις τελευταίες εκλογές. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει έστω και ένας αγανακτησμένος ψηφοφόρος του.
    Αλλά με τέτοιους πολιτικούς, τι τους θέλεις τους "εχθρούς";

    Καπετάν Μακρύς. Κύριε Πάγκαλε μην κάνετε στους άλλους, όσα δε θέλετε να σας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γ. Μιχελάκης: Θλιβερό το κατάντημα του Θ.Πάγκαλου.

    Σφοδρότατη επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ μέσω του εκπροσώπου Τύπου της Γ.Μιχελάκη στον Θ.Πάγκαλο με αφορμή τις τελευταίες ακραίες δηλώσεις του για τους έλληνες πολίτες.

    «Ο κ. Πάγκαλος ξεπέρασε πλέον και το χειρότερο εαυτό του.
    Μιλώντας, προχθές, σε γαλλικό κανάλι, εκτόξευσε απίστευτες πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος των Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης Παπανδρέου", τόνισε ο κ. Μιχελάκης.

    Και συνέχισε:
    "Επιπλέον, σε συνέντευξή του μίλησε για τις διαμαρτυρίες στην πλατεία Συντάγματος χαρακτηρίζοντας τους αγανακτισμένους “τραμπούκους, αλήτες και κακοποιούς.

    Όταν οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι, υβρίζονται χυδαία από έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, όταν ο αντιπρόεδρος αυτός εκτοξεύει ακατονόμαστες ύβρεις σε βάρος Ελλήνων πολιτών, τότε, δυστυχώς, το κατάντημά του είναι θλιβερό.
    Και το τραύμα στη Δημοκρατία και την Πατρίδα μας βαθύτατο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.
    12.08# ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΟ-ΓΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ), ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ 1) ΕΠΕΣΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ 2) ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΩΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΜ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΕΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ. Ο ΠΑΠΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.

    Ναι; Φτύνηνε λόγω Παπαδήμου ρε σούργελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω! Κανενα προβλημα!!
    Το γουρουνοειδες κητος "κ.παγκαλο" θα βγει και θα δηλωσει οτι :
    "παρερμηνευτηκαν οι δηλωσεις μου" (κακη μεταφραση!! Χα!!)..

    Το ιδιο εκανε οταν δηλωνε "αφοπλισμο των νησιων" σε τουρκικο καναλι..
    (στη Γαλλικη γλωσσα που (υποτιθεται μιλαει).

    Ω!
    Φιλοι μου να σας .."πω ενα μυστικο??"??

    Αυτο το κητος ..λογιζεται ,
    "δημοκρατικος" και .."προοδευτικος" !! (λιγο παλιοτερα και "σοσιαληστης"!!)

    Και .."εξ επαγωγης" οσα μαλακισμενα αχρηστα τσουβαλια τον ψηφιζουν ..αποκτανε αυτοματα το τιτλο επισης του "δημοκρατικου" και "προοδευτικου"!!

    Κυριοι. Μην γελατε.
    Ετσι ειναι!!

    Υπαρχουν ΑΚΟΜΑ .."ανθρωποι"
    (εδω εχω τις ενστασεις μου.."δημοκρατικα" )
    που πιστευουν οτι ψηφιζοντας αυτο το σιχαμερο κητος ειναι ..
    "δημοκρατικοι" και "προοδευτικοι"!!!

    Ζουμε τη .."τρελλα της χουντικης μεταπολιτευσης"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει δίκιο ο χοντρόπετσος!
    Δεν αποκάλεσε τους Αγανακτισμένους "μαλάκ@@"... τους αποκάλεσε "μουνι@" (βίντεο)

    //////////////////////////////////

    Λάθος άκουσαν και δεν ξέρουν γαλλικα όσοι είδαν την συνέντευξη Πάγκαλου στο γαλλικό κανάλι France 5.

    Όπως είπε ο Πάγκαλος το πρωί, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, δεν είπε “μαλά..ες” τους Έλληνες, αλλά απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου είπε ότι:

    “Οι φασίστες, οι κομμουνιστές και οι ηλίθιοι είναι αυτοί που θέλουν να ανατρέψουν το κράτος και αν φύγουμε από το ευρώ”.

    Για να μη μας πουλάει κουτόχορτο ο χοντρόπετσος δείτε τι σημαίνει στα Γαλλικά η λέξη con που χρησιμοποίησε (Google translate του γαλλικού άρθρου της wikipedia):

    "Con" είναι ένα ουσιαστικό το οποία δηλώνει αρχικά το φύλο της γυναίκας. Μεταφορικά, ο όρος "con" στην κοινή ορολογία, χρησιμοποιείται ως προσβολή στη γαλλική , και σημαίνει ότι ένα άτομο είναι ηλίθιο, αφελές ή δυσάρεστο, καθώς και τα παράγωγά του "μαλάκας" και "σκύλα".... Η λέξη «bullshit» σχετίζεται με τη λέξη «con».


    Απ' ότι καταλάβατε ο όρος con στα γαλλικά σημαίνει "μουν@", οπότε απ' αυτή την άποψη έχει δίκιο ο χοντρόπετσος ότι δεν αποκάλεσε τους Αγανακτισμένους μεταφορικά "μαλάκ@@" .
    μιας και τους αποκάλεσε κυριολεκτικά "μουνι@"...

    ΥΓ. Όποιος συνεχίζει να έχει αμφιβολίες ότι το con δεν σημαίνει απλά ηλίθιος αλλά είναι χοντρή βρισιά ας πάει στο γαλλικό λήμμα της λέξης con στη wikipedia και ας πατήσει αριστερά στο English ή στο Deutsch για να δει τι σημαίνει σ' αυτές τις γλώσσες.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά ότι και αν έχει πει και θα πει ξανά δεν μετρά όσο το γεγονός ότι ο κ Πάγκαλος έφαγε, ήπιε και απήλαυσε (όλα όσα εμείς θα θέλαμε) και χόντρυνε κιόλας!
    Αφού αυτός έτσι ζει και έτσι πάει εμείς να κυταχτούμς στους καθρέφτες και να παραδεχτούμε ότι αφού αυτός συνεχίζει να ζει και να απολαμβάνει ΟΛΑ τα καλά έ,΄μήπως, τελικά έχει δίκαιο για όσα μας σέρνει αφού δεν τον "ξαποστείλαμε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την φεδρά πορτοκαλέα των πολλών διορισμών και μισθών βρήκατε να διαφημίσετε;ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FACEBOOK

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 1&2 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 700 ΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α
    2 ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    3 ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΘΑ ΑΧΡΙΣΤΕΥΤΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
    4 ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ.
    5 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ -ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ.
    6 ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – 6 ΚΡΑΤΗ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΚΤΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    7 ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    8 ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΛΙΣ ΦΑΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:57:00 μ.μ.
    Συμφωνω μαζι σου φιλε, κωλογρια δεν εχει πλεον περαση και εχει λυσσαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μωρη χουντοΤζων-πουστρα, πισω στο μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "con" is most likely one of the trikiest words to translate from French in any other language.
    Instead of trying to do such a thing about what has been said, let me just give you a few examples of how wide the implicit sense can change depending on the sentence, the adjectives used and the situation.

    A "con" is literraly an "asshole". Now is the words does translate as "vagina" in slang, it's hardly ever intended to mean this. "con" is a concept by itself... it's just exists as it is, there's no real French synonym for the word.

    A "jeune con" is a young fool. Someone that's young of age and has not lived enough years yet to have had life educating him.

    A "petit con" is more like a "little moron". It can be a kid that keeps messins around. One will mostly use that expression when already quite pissed off. If used to refer at someone older than a young kid, it can also mean that one person considers another to be a "petit con" because that last one acted quite stupidly in reference to his age, causing trouble.

    A "gros con" is the classical insult. When you treat someone on being a "gros con" it just means you consider he's a plain moron, that he lacks any kind of delicacy, politeness, education, brains... The word "gros" ("fat") just adds to the expression implying that the person is coarse and rude.

    A "sale con". Well, if usually the word "con" implies the person is a bit stupid (or just acted stupid), in this expression there's no reference to any brains. A "sale con" translates better in an "evil bastard". A "sale con" is someone who acted or talked in such a way that other people got harmed for no good reason.
    One would say that of someone that's been acting despicably. It's one of the worst qualifications one can put on someone else as it's not a conjonctural instul, it implies a real flaw in the personnae.

    A "vieux con" is an "old fart". Most of the times it's a gently used expression that means no real harm. Of course you won't say it to the face of the elder you refer to.
    Still, sometimes this can imply more than just gentleness and mean that the personn aimed it might be either a bit senile or living in the past and hanging in there despite everything.

    A "pauvre con"... that one expression i finally have to treat :)
    It's an extremely conjonctural expression. Depending on the atmosphere, the context and everything it can range from a buddy joke to a raw insult.
    I won't translate it as it's quite hard to find the words, but when used by Sarkozy it just meant to show all the disrespect he had for that person in front of him that tried to insult him. "Pauvre con" refered there at some (supposed) incapacity of that man to use his brains correctly to come up with a better judgment.
    basically, if that man hates the President, why would he stand there? He'd better spend his time someplace else than in the cheering crowd.

    Now, quite often one can use the word "con" in a gentle and friendly way. To treat your friend a "con", "pauvre con", "gros con" usually means the sam kind of thing as slap on the cheeks. Just being buddies.
    I'll call my best friend "cons" from time to time in the discussion just as one would say in the US something like "dude, you' re a dick" in the best possible way :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Kαλώς το μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλα τώρα με τις παπαριές του Πάγκαλου. Έφαγε, αλλά πολιτικά ξόφλησε, το ξέρει και κάνει βαβούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση