GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΣΚΑεΙ όλη η αλήθεια για το ντοκιμαντέρ..."

Από το  koutipandoras.gr Το πολυδιαφημισμένο ντοκιμαντέρ « Βατοπέδι: Όλη η αλήθεια » που με τόση περηφάνια παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ...

Από το koutipandoras.gr
Το πολυδιαφημισμένο ντοκιμαντέρ «Βατοπέδι: Όλη η αλήθεια» που με τόση περηφάνια παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν ανέτρεψε την εμπεδωμένη άποψη που υπάρχει στην κοινωνία ότι η υπόθεση Βατοπεδίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της δεκαετίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μια δημοσιογραφική έρευνα, αλλά για μια πληρωμένη παραγωγή από...
την ίδια τη μονή Βατοπεδίου.
Τον Ιούλιο του 2008 το εκκλησιαστικό site της Μονής Βατοπεδίου http://www.pemtousia.com/ ενημέρωνε τους φίλους της ιστοσελίδας ότι σε αυτή, μπορούν να παρακολουθήσουν «το πρώτο μέρος από το πολύ σημαντικό και αποκαλυπτικό συνολικής διάρκειας 52′ ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαίδιου: Αλήθεια και Μύθοι», που αναρτήθηκε από τον Σύλλογο των Φίλων της Μονής Βατοπαιδίου».
Με την παραγωγή αυτή, οι δημιουργοί του υπόσχονταν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση που τόσο πολύ απασχόλησε τα Μέσα Ενημέρωσης και να δοθεί η δυνατότητα «να ακουστεί η αλήθεια, να διαλυθούν οι μύθοι και να στηλιτευτούν συμπεριφορές αντεθνικές, οι οποίες έπληξαν την καρδιά του Έλληνα που από τον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης δεν μπόρεσε να αντιληφθεί το επικίνδυνο παιγνίδι κατασυκοφάντησης όλων των αξιών και των θεσμών της Ελλάδας.»
Δεν πρόκειται όμως για μια δημοσιογραφική έρευνα που θα φωτίσει αθέατες πλευρές της υπόθεσης, αλλά για μια πληρωμένη παραγωγή που ξεπλένει τα «αμαρτήματα» των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Βατοπεδίου.
Λίγο καιρό πριν από την προφυλάκιση του Εφραίμ στον Κορυδαλλό, το εν λόγω βίντεο δεν υπάρχει πια στην ιστοσελίδα της Πεμπτουσίας- που το διαφήμιζε και το προωθούσε. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αποφάσισε να ενσωματώσει το «βίντεο- πλυντήριο» των αμαρτιών των Βατοπεδινών μοναχών, στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα και μάλιστα με διαφορετικό όνομα. Μάλιστα, το ίδιο το όνομα του ντοκιμαντέρ έγινε σημείο διένεξης μέσα στον σταθμό. Στην αρχή αποφασίστηκε η σειρά του ΣΚΑΙ που θα παρουσίαζε το θέμα να ονομάζεται «Βατοπέδι… όλη η αλήθεια» για να αλλάξει μετά από προσωπική παρέμβαση του Αριστείδη Αλαφούζου σε «Βατοπέδι… όλη η ιστορία».
Τα πλάνα που υπάρχουν και στα δύο βίντεο είναι τα ίδια και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη μονή Βατοπεδίου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλον, μόνο μετά από έγκριση του κατόχου των δικαιωμάτων αυτών. Η έγκριση για χρήση των πλάνων προφανώς, όπως φαίνεται και από το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ δόθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία από τους βατοπεδινούς φίλους που επιμελήθηκαν το «ντοκιμαντέρ».
Υπενθυμίζουμε ότι, η Πεμπτουσία και ο Σύλλογος Φίλων της Μονής Βατοπεδίου, είναι πρωτοβουλία του Φοίβου Χριστοδουλίδη προέδρου της Lada Hellas και γαμπρός του Εφραίμ, καθώς έχει παντρευτεί την αδελφή του, διευθυντή του περιοδικού του Βατοπεδίου «Πεμπτουσία» και χορηγού της περιφοράς της Άγιας Ζώνης.
Η αλήθεια πέρα από τους μύθους είναι ότι το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ δεν υπογράφεται από κανέναν δημοσιογράφο, αλλά αναφέρει μόνο την εταιρεία παραγωγής και τους τεχνικούς που εργάστηκαν για να μοντάρουν το υλικό.
Η αλήθεια τελικά είναι ότι η ίδια η σειρά του ΣΚΑΙ δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αντίθετα η κοινή γνώμη συνεχίζει να αναφέρεται στην υπόθεση σαν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με εμπλεκόμενους πολιτικούς και ηγούμενους που παραγνώριζαν τα ασκητικά τους καθήκοντα και έπαιζαν στα δάχτυλα τους το realestate, διαχειρίζονταν off shore εταιρείες με τρόπο που θα ζήλευε κάθε επιχειρηματίας και θησαύριζαν στο όνομα της πίστης, της θρησκείας και της αγιοσύνης.
Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά καρέ από το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ και το ντοκιμαντέρ της pemptousia.com που είναι ακριβώς τα ίδια.


24 σχόλια

  1. οι αμερικανοι του αρχιμαλακα γαπ το πληρωσαν?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά το πάλευαν, Πασόκοι για ναρθούνε
    τους μαύρους εκαλούσανε, στη χώρα μας να μπούνε ,
    αδέρφια μας πακιστανοί, σας δίνω υποσχέσεις
    με τον καντάφι αγκαλιά,έλα κι συ να χέσεις
    ήρθαν οι μαύροι τώρα πια, εσένα καρτερούνε
    και πασοκτζήδες βγήκανε να τους υποδεχτούνε
    στην Αθηνάς παγαίνουνε , τους μαύρους για να βρούνε
    μαύρες ψωλές γυρεύουνε και θε να πηδηχτούνε
    σαν έφτασαν στην Αθηνάς, σε χωρο τιμημένο
    πακιστανοί πετάχτηκαν με πούτσο κορδωμένο
    και οι πασοκτζηδες άρπαξαν την πούτσα τους στο στόμα
    κι ακόμα τώρα τον ρουφούν και δίνουν και αγώνα
    το έμαθαν κι οι υπόλοιποι, στην ιπποκράτους την οδό
    κι έτρεξαν όλοι μαζί να πάρουν να πάρουν οβολό
    τον οβολό τον πήρανε, στον κώλο τους τον έχουν
    κι από τη χαρά τους την πολλή φωνάζουν κι όλο τρέχουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΦΡΑΙΜ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι προπαγανδιστικες σας αναρτησεις σαν αυτην εδω θυμιζουν "εφημεριδα τοιχου" τροτσκιστων και μαο'ι'κων "οργανωσεων". Πεμπτη φαλαγγα. Φυσικα, αφου ο υποβολεας σας ειναι της... Ποπης! Ντροπη σας, μερες γιορτινες που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΌΛΑ ΤΑ ΘΥΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ
    συγχρονισμένα.

    ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ
    ΤΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ"..
    ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
    με την ωραία φωτό του ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥ
    αλλά εν γνώση του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ
    ...με την μώβ γραβάτα.
    (Το τυρκουάζ κασκόλ για τον πισινό του
    του το έδωσε μετά ο Αφέντης του Πασάς).
    - κλείνει η παρένθεση.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αϊντε αδελφάρες και αδελφές
    το 2011 τελείωσε......
    τώρα ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ την Δευτέρα το 2012
    θα βγούμε περίφανα στις ΑΓΟΡΕΣ... !!!

    για την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΝΤ.
    Οι Εθνοσωτήρες σας
    ΓΑΠ-Παπακώσ & Βενιζέλας
    μετά Δοσίλογων συνεταίρων
    ΚαρατζαΦυρέρηδων-Κόρης & χαφιέ Κουβέλη.

    Οι ουρανοί αναγουλιάζονται..
    Μοσχαροειδή, αιγοπρόβατα και βοοειδή ΠΑΣΟΚ
    καθώς και λοιπά ζωύφια, παράσιτα και ερπετα..

    Ζήτω το ΛΑΟΣ - ΠΑ$$ΟΚ στης ΔΥ.ΣΗΣ το ΔηΑρι.
    ____________________________________________
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ιθαγενείς ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2012 .
    ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
    Τυρανόσαυροι Δινό-σαυροι Αχόρταγοι
    της Ελλάδας και των Ελλήνων.

    και για το έθιμο.....* το αναχρονιστικό κατά Μπίστη Μίστη και
    κακό πρασινο-μαυρο-ρουζ-φαιό συναπάντημα...*


    ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ)
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΡΧΗ ΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΙ ΑΡΧΗ ΚΑΚΟΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟΣ !
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΣ + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ
    στις επομενες τρεις εκλογες..
    να χασουν λεφτα οι πουστηδες
    που διαχειριστηκαν δισεκατομυρια
    και καταφεραν να χρεωκοπησουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ίσα ρε Σπυράκη που θα μας πεις και ψέμματα ότι οι ορκωτοί εκτιμητές είπαν ότι το δημόσιο είχε ζημιά από το Βατοπέδι!!!
    Διαβάστε αριστερά τι γράφει η Μ. Σπυράκη στο aixmi... " το Δημόσιο υπέστη ζημιά από την ανταλλαγή , όπως είπαν οι Ορκωτοί Εκτιμητές"...
    επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω δείτε τώρα τι είπαν οι ορκωτοί εκτιμητές:


    Το έγγραφο του ΣΟΕ που αποκαλύπτει την πλεκτάνη που έστησε το ΠΑΣΟΚ γύρω από το δήθεν "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου.

    Το ΠΑΣΟΚ είναι 10 σχεδόν μήνες στην Κυβέρνηση και ακόμα δεν μπορεί να μας πει με αντικειμενικό τρόπο τη "ζημιά" του δημοσίου από τις ανταλλαγές εκτάσεων με τη ΙΜ Βατοπαιδίου. Τυχαίο; Δε νομίζω, μιας και ο μόνος παγκοσμίως αποδεκτός τρόπος αντικειμενικής εκτίμησης ακινήτων είναι το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών.

    Γι αυτό εξάλλου αν υπάρχει διαφωνία μεταξύ πολίτη και ΔΟΥ για την εκτίμηση ακινήτου ο Νόμος δίνει το δικαίωμα στον πολίτη να καταφύγει στο ΣΟΕ του οποίου η εκτίμηση είναι δεσμευτική για την εφορία!

    Χθες αποκαλύφθηκε ότι μέχρι τώρα έχουν υπάρξει όχι 1 ούτε 2 αλλά 4 πορίσματα ορκωτών ελεγκτών που λένε τα ίδια πράγματα:

    Καμία υποεκτίμηση ανταλλάξιμης γης δεν έγινε από το Κράτος ώστε να ωφεληθεί η Μονή!!

    Η μόνη περίπτωση να πρόεκυψε υπεραξία είναι κατά την υπογραφή του Συμβολαίου να έγινε αλλαγή χρήσης της γής και από δάσος να έγινε οικόπεδο... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που σίγουρα αφορά μια μικρή μειοψηφία των ανταλλαγέντων εκτάσεων.

    Επειδή λοιπόν τα πορίσματα του ΣΟΕ κάθονται στον λαιμό του ΠΑΣΟΚ, το ΥΠΟΙΚ υπό τις οδηγίες του Παπακωνσταντίνου έστειλε επιστολή στο ΣΟΕ σε μια προσπάθεια να τα ακυρώσει μιας και δεν δείχνουν να υπάρχει κάτι μεμπτό.

    Η απάντηση του ΣΟΕ καταπέλτης!

    Το δημόσιο παράγγειλε δύο πορίσματα στο ΣΟΕ πριν τον Μάρτιο του 2009, που δείχνουν ότι

    δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.

    Μόλις φούντωσε το "σκάνδαλο" το ΣΟΕ ανέθεσε με δικιά του πρωτοβουλία σε ξένο οίκο (ανταγωνιστή του ΣΟΕ στην Ελλάδα) να κάνει μια εκτίμηση της αξίας των εκτάσεων:

    Αποτέλεσμα το ίδιο!! Ουδέν μεμπτό!

    Παράλληλα η Μονή ανέθεσε από την πλευρά της στον μεγαλύτερο ξένο οίκο παγκοσμίως να εκτιμήσει επίσης τις εκτάσεις:

    Αποτέλεσμα πάλι το ίδιο!! Ουδέν μεμπτό!

    Και ενώ υπάρχουν 4 αντικειμενικά πορίσματα από αρμόδιους... το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να τα αγνοεί και προκειμένου να φουσκώσει την αξία των ανταλλαγμένων εκτάσεων λαμβάνει υπόψη του τα στοιχεία των ΔΟΥ, που σύμφωνα με τον ΣΟΕ, μιλάνε για "αντικειμενική αξία" η οποία όμως ως γνωστόν δεν έχει καμία σχέση με την "πραγματική" και ειδικά σε δασικές εκτάσεις είναι μέχρι και 6πλάσια της "πραγματικής"!!!

    Να και η απάντηση του ΣΟΕ στην τελευταία προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να ακυρώσει τα πορίσματα των ορκωτών λογιστών:

    Προσέξτε ότι το θέμα της αλληλογραφίας (που έστειλε το ΥΠΟΙΚ και απαντάει το ΣΟΕ) μιλάει για ΣΚΑΝΔΑΛΟ Βατοπαιδίου... ενώ ο ΣΟΕ που δεν είναι καφενείο βάζει τη λέξη ΣΚΑΝΔΑΛΟ μέσα σε αποσιωπητικά!!! Είναι να απορεί κανείς προς τι η προανακριτική όταν το Κράτος δηλ. το ΥΠΟΙΚ έχει ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ και μιλάει για ΣΚΑΝΔΑΛΟ; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

    http://4.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/TE7IV3S8wuI/AAAAAAAACJ8/swwlaTdoZpI/s1600/soe1.JPG

    http://1.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/TE7IVorKgPI/AAAAAAAACJ0/5NknOnofHRY/s1600/soe2.JPG


    http://2.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/TE7IVIqdJHI/AAAAAAAACJs/Hbec2ZVVv2E/s1600/soe3.JPG

    http://4.bp.blogspot.com/_EWSCynPo_9Q/TE7IU9rMjRI/AAAAAAAACJk/vKWMKJI6iYU/s1600/soe4.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή μετριοφροσύνη του θα τον καταστρέψει τον Καρατζαfuhrer...

    Δήλωση Καρατζαfuhrer (στη φώτο τον βλέπετε σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον φίλο του από κούνια, τον Πούτιν, ο οποίος έχει μεταμφιεστεί σε Ψινάκης για να περνάει απαρατήρητος όταν έρχεται στην Ελλάδα να συμβουλευτεί τον Καρατζαfuhrer και τον Βαίτση Αποστολάτο, για διάφορα θέματα της Ρωσίας) για τον ηγούμενο Εφραίμ:

    "Πιστεύω πως κάποιοι που βιάστηκαν να προφυλακίσουν τον Ηγούμενο Εφραίμ δεν είχαν συνειδητοποιήσει τις αντα να κλάσεις.
    Ήδη τραυματίστηκαν οι σχέσεις μας με την Ρωσία.
    Σχέσεις τις οποίες για πολλά χρόνια προσπαθούσα να αναπτύξω και είχα καταφέρει να φέρω στην εξώπορτα της Ελλάδος το ρωσικό ενδιαφέρον.
    Δεν ξέρω αν μπορούν να αποκατασταθούν."

    Έλα ρε Πρόεδρε, μην είσαι τόσο μετριόφρων!!!
    Τι είναι για σένα να τις ξαναποκαταστήσεις;

    Ένα τηλεφώνημα στον Πούτιν και μια κολοτούμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την καμπανια κατα της Ορθοδοξιας και του Αγιου Ορους εχουνε βαλει λαγο μπροστα. Και ποιος λαγος καταλληλοτερος απο τον Μπαγκς Μπαννυ.Ο λαγος ο Μπαγκς Μπαννυ ειναι ειδημων στα... μπαξεβανικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ ΜΩΡΕ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!
    ΠΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ?
    ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΗΤΑΝ!
    ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
    ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
    ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ
    ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ
    ΤΗ ΡΩΣΙΑ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
    ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΤΗΝ ΠΕΛΕΚΗ
    ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΗ

    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΝΤΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 180 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
    ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΖΕΙ
    ΤΟ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ)ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΖΕΙ
    ΤΟ (ΓΕΡΜΑΝΟ)ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολοι αυτοί οι καιροσκόποι υπερασπιστές του Θεού κατ' ουσίαν προσβάλουν την παντοδυναμία του. Δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους Μοτζαχεντίν και Ταλιμπάν. ο παντοδύναμος δε χρειάζεται υπερασπιστές καιροσκόπους και γλείφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ PRESS-GR, ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ "ΕΣΚΑΣΕ" ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Τ Ω Ρ Α ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βαξεβανης . Νομίζει ότι μας έπεισε ο χαμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΟΦΣΟΡ. ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥΤΙΝ. ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μεγκα-σκαι τα εγκυρα καναλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διωξτε τον Παπαδημο και καντε πρωθυπουργο τον Εφραιμ! Αποδεδειγμενα του κοβει...Αντε να δουμε και πολιτικους στη στενη παλικαρια, δεν τα εκανε μονος του ο παπας ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε κορόϊδα!!!!
    Φαντάζεστε πόσες βιβλίτσες θα έπαιρναν ο Καραμαναλής και η παρέα του μαζί με τον Δον Φωτιάδη και τον κόντε Δρυ εάν τελείωνε το αλισφερίσι με τον άγιο Εφραίμ στην Χαλκιδική και αλλού.
    Αλλά τους το χάλασε κάποιος που κάρφωσε επειδή τον έριξαν στη μοιρασιά.
    Ωγαίο εεεεεεε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και γκόμενο να τον είχανε τον Εφραίμ
    οι κωλοδεξιοί τέτοια πρεμούρα δεν θα
    είχαν για την αθώωση του.
    Φαίνεται τους κρατάει καλά ο τράγος.
    Ποιός ξέρει πόσα ράμματα έχει για τη γούνα τους και τους εκβιάζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΑΣΙΝΗ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ- ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΧΥΔΑΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ.. ΚΑΙ ΝΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ? ΕΛΕΟΣ..ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΠΤΡΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον παρατησε η γκομενα, γι'αυτο τα'βαλε με το καναλι της. Τι λακαμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση