GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ! Παραιτήθηκαν οι οικονομικοί εισαγγελείς...

Tις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν πριν από λίγο οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης. Πρόκειται για εξέλιξη-σοκ! Σύμφωνα με πλ...

Tις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν πριν από λίγο οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης. Πρόκειται για εξέλιξη-σοκ! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι....
δύο δικαστικοί λειτουργοί στις επιστολές παραίτησής τους επικαλούνται πολιτικές παρεμβάσεις που τους εμπόδιζαν στο έργο τους.

8 σχόλια

  1. ειναι πιο ευκολο
    να φτωχυνεις
    εκατομμυρια ψηφοφορων
    απο το να συλλαβεις
    εκατονταδες χορηγων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δωστε στους νουδουπασοκους
    το κτημα νασιουτζικ
    που τοσο εχουν αγαπησει
    να το διοικουν..
    να εχουν προεδρους
    αντιπροεδρους
    υπουργους..

    να το παιζει και το μεγκα live
    να γελαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως υπεύθυνοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης όφειλαν δύο εισαγγελείς να ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ τις πολιτικές παρεμβάσεις και να αποκαλύψουν τα ονόματα όσων παρενέβαιναν.
    Έτσι θα γνωρίζει ο κόσμος ποιοι ενδιαφέρονται για τα λαμόγια και όχι γι' αυτόν, ώστε να τους "ανταμείψει" στις εκλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά μην τους άφηναν ανεξέλεγκτους να εξετάσουν υποθέσεις όπως τα CSC, δάνεια κομμάτων, υπερκοστολογήσεις ιστοσελίδων του δημοσίου… Πολλά τα λεφτά Άρη!

    http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/12/csc.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δελαβεκουρας: "Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις"

    και συμπληρώνω.......Η Ελλαδα δεν δεχεται υποδειξεις,εκτος,απο το ΔΝΤ την Ε.Ε την Ε.Κ.Τ(ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα)τις ΗΠΑ,τον Ομπαμα,την Χιλαρυ την Γερμανια,την Μερκελ,την Γαλλια,τον Σαρκοζυ,την Τουρκια με τις φωτιες της,την Κομισιον,τον Μπαροζο,τον Ρομπαυ,το ΠΑΣΟΚ τον Γιωργακη η αλλιως Τζεφρυ, τον Λ.Παπαποτερ(αφου τα ΜΜΕ τον παρουσιασανε ως μεσια /μαγο)και τελος απο τον Καρατζαφυρερ και τον Παγκαλο.η Ελλας δεν δεχεται καμια εξωτερικη παρεμβαση σαν κυριαρχο κρατος δικαιου που ειναι ....αλλα το ενδιαφερον στην υποθεση ειναι τι τοοοοσσσοοο μεγαλο ειναι, που αναγκαζει μια υπερδυναμη να ασχολειτε τοσο εντονα με εναν μοναχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΜΦΑΓΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ .ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΙΩΝΙΩΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΌΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝΕ,ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ,ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Ε ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΒΑΛΑΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΗΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση