GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο...

13 σχόλια

  1. - "Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος" του φώναζαν οι τελειόφοιτοι
    ____________________________________
    'Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι όταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης μαζί με τη γυναίκα του για να καμαρώσουν την κόρη τους Ελβίνα στην τελετή αποφοιτησής της.

    Ομάδα τελειόφοιτων μόλις είδαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον γιούχαραν φωνάζοντας του "Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος, δε σε θέλουμε εδώ" και "Νεκροθάφτες!"

    Οι φρουροί του Υπουργού φρόντισαν ώστε κανένας να μην πλησιάσει τον κύριο Βενιζέλο.

    Κάποιοι τον άκουσαν να λέει: "Ηρθα με την ιδιότητα του γονέα και όχι του πολιτικού".

    - ''Οι φρουροί'', ''φρόντισαν'', ''να μην τον πλησιάσει κανένας''...αυτά τα λένε όλα.
    Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    Και έτσι θα συνεχίσει να τον κυνηγάει ο κόσμος από παντού.
    Να μην μπορεί να σταθεί πουθενά το τομάρι!

    Ο αρχιδικτάτορας κρύβεται πίσω από τους φρουρούς του, όπως και όλοι οι άλλοι της συμμορίας που μας κυβερνάει πραξικοπηματικά.

    - "Κουκλάρα" η κόρη του Μπενι,
    από τον μπαμπά πήρε μάλλον...άτιμα γονίδια!


    Και μεις με την ιδιοτητα του πολιτη ειπαμε να ζησουμε σε αυτη την χωρα αλλα δεν μας αφηνετε.
    ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!

    Αλλά τι τι να τους κάνω ; εμείς φταίμε, γιατί εμείς τους δίνουμε αυτό το δικαίωμα.
    Εμάς από τα μούτρα τους ποιός μας γλυτώνει;
    Αλλά είμαστε μεγάλοι μαλάκες.
    Πρέπει να βγούμε στο δρόμο, να πάμε στην βουλή να τους γαμάμε κάθε λίγο όπως κάνουν αυτοί τώρα.

    Απορώ λοιπόν τι τον φυλάμε ;
    δεν κάνει για τίποτα άλλο παρά μόνο για να γίνει λουκάνικα και κιμάς.

    Είδατε;
    όλοι όσοι πήγαν με την ιδιότητα του γονέα είχαν όλοι τους .."ΦΡΟΥΡΟΥΣ" !!!

    Φύγε, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ είσαι ανεπιθύμητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΥΠΟΡΓΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΧΙΣΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΟ ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ?? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΑΡΑ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΞ'ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΥ ΛΑΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?? ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην ξεχάσω και το ΠάγκΩλο.

    Ξέρετε πόσα λουκάνικα βγάζει αυτήν η προβιά;
    αν τον σφάξουμε;

    Μποροεί να τρώει η Ελλάδα ολόκληρη για 1 χρόνο.
    Απορώ λοιπόν τι τον φυλάμε ;

    Δεν κάνει για τίποτα άλλο παρά μόνο για να γίνει λουκάνικα και κιμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα στο κορίτσι.
    Μοιάζει στον πατέρα της.....


    Εγω παντως απορω κ με την κορη του Βενιζελου που καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπαρνι διπλα στον δημιο μπαμπα της.
    Κανονικα αν ειχε λιγη ευθιξια,αξιοπρεπεια κ συνειδηση θα επρεπε να τον ειχε αποκληρωσει.

    Ξερω καποιοι θα πουν ειμαι σκληρος, πως ειναι κορη του κ ενος σημειο θα'χουν δικιο αλλα αυτος ο ανθρωπος κ η κλικα του εχουν φερει την εξαθλιωση σε 11 εκ.πολιτες.
    Ακομα κ το ιδιο σου το παιδι πρεπει να βλεπει ποιος πραγματικα ειναι ο γονειος του κ να του φερεται αναλογα.
    Αρα για μενα να'χει καλη σταδιοδρομια, αλλα ντροπη της.

    Ηταν αναμενομενο νομιζω...ο λαος βραζει, και εχει δικιο, με ολα αυτα τα μετρα...και δεν γιουχαραν τον γονεα Βενιζελο, αλλα τον πολιτικο, οπως επισης και την πολιτικη που εφαρμοζει διχως τυψεις...

    Μπαζακι η κορη....Οπως καταλαβατε σε λογο καπου θα την χωσει και θα πληρωνουμε αλλο ενα ζαβο πολιτικου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανελλήνιο Σοκ Και Αντιδράσεις Για Τον Μαθητή Που Λιποθύμησε Από Την Πείνα Στο Ηράκλειο ΚΡΗΤΗΣ...

    ο γύρο της Ελλάδας κάνει η θλιβερή είδηση της λιποθυμίας του 13χρονου αγοριού που έπεσε λιπόθυμος στο Α' Γυμνάσιο του Ηρακλείου μπροστά στα έντρομα και έκπληκτα βλέμματα των καθηγητών και των συμμαθητών του.

    Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, οι "μέρες της πείνας" έχουν έρθει και στην Κρήτη. Η χθεσινή αποκάλυψη, για παιδί που λιποθύμησε στο σχολείο του, σοκάρει την κοινή γνώμη του νησιού μας. Το απίστευτο αυτό κρούσμα παρουσιάστηκε σε σχολικό συγκρότημα των δυτικών συνοικιών στο Ηράκλειο και δε φαίνεται να είναι το μόνο, αφού ολοένα και περισσότερες οικογένειες μένουν χωρίς δουλειά και αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και το καθημερινό κολατσιό του σχολείου για τα παιδιά τους!

    Η μαρτυρία της διευθύντριας του σχολείου - που για ευνόητους λόγους δεν επιθυμεί η ίδια να δοθεί στη δημοσιότητα το δικό της όνομα και φυσικά τα στοιχεία του παιδιού και του γυμνασίου στο οποίο συνέβη το περιστατικό - είναι συγκλονιστική. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε ηχογραφημένο τηλεφώνημα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ ΤV": «Ενώ ήμουνα στο γραφείο μου. Ήρθε κάποιο παιδάκι. Ήταν πραγματικά κατάχλομο και ζήτησε άδεια για να πάει σπίτι του. Είναι πάγια τακτική μας να ερχόμαστε σε επικοινωνία με τη μητέρα. Παίρνουμε τηλέφωνο κι ενώ προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με τη μητέρα, το παιδί έπεσε λιπόθυμο. Τότε φωνάξαμε τη γυμνάστρια και του προσφέραμε τις πρώτες βοήθειες. Στο μεταξύ επικοινωνούμε με τη μητέρα που μας είπε: "έχουμε να φάμε δύο μέρες και είναι πολύ φυσικό να λιποθυμήσει το παιδί"»...

    Όπως έγινε γνωστό χθες, η συγκεκριμένη οικογένεια είναι πολύτεκνη. Η μητέρα έχει τέσσερα παιδιά να μεγαλώσει, είναι χωρισμένη και δεν έχει δουλειά. Όπως τόνισε η διευθύντρια του σχολείου, «αυτό που έγινε είναι πρωτοφανές. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην υπηρεσία και δεν το έχω ξανασυναντήσει, πραγματικά, από ασιτία να λιποθυμήσει παιδί»...

    Άμεση βοήθεια

    Οι αντιδράσεις των καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ήταν άμεσες. Έσπευσαν για να βοηθήσουν τη μητέρα των τεσσάρων μικρών αγοριών που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα. Μάλιστα, μετά το ρεπορτάζ του καναλιού, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Πολυτέκνων του νομού Ηρακλείου επικοινώνησαν με τα τηλέφωνα της "Ν. Κρήτης" και της "ΚΡΗΤΗ ΤV" ζητώντας να μεταδοθεί το κάλεσμά τους προς τη συγκεκριμένη οικογένεια, ώστε σήμερα το πρωί να απευθυνθεί στο Σύλλογο η μητέρα για να της παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια σε χρήματα και τρόφιμα και να δοθεί από το Σύλλογο οποιαδήποτε παραπέρα ενίσχυση για την αντιμετώπιση του δράματος που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί.

    Και δυστυχώς, όπως αναφέρουν εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι των συλλόγων των εκπαιδευτικών στο νομό Ηρακλείου, οι πληροφορίες τους είναι ότι παρόμοια δράματα εξελίσσονται και σε άλλα σχολεία, όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά και της υπόλοιπης Κρήτης. «Προσπαθούμε να επεμβαίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και να βοηθάμε τα παιδάκια αυτά. Και βέβαια, προσπαθούμε να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι τα παιδιά αυτά και να τα βοηθάμε. Είτε με δωρεάν τρόφιμα από το κυλικείο είτε και μέσα από οικονομική ενίσχυση».
    Υπάρχουν όμως και γονείς που είπαν χθες δημόσια με αφορμή το συγκεκριμένο κρούσμα ότι τα παιδιά τους πηγαίνουν το μεσημέρι στο σπίτι και τους αναφέρουν ότι κάποιοι συμμαθητές τους δεν έχουν ούτε κολατσιό μαζί τους ή χρήματα να αγοράσουν κάτι από το κυλικείο. Πάντως, το θέμα αυτό μπορεί να απασχολεί ολόκληρη την κοινωνία, δεν απασχολεί όμως (επίσημα) την Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, που αρνείται να τοποθετηθεί για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

    Σκληρή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων για την λιποθυμία του μαθητή που αναφέρει χαρακτηριστικά:


    Μπούτζουκας Θ.Τ

    ΒΕΝΙΖΈΛΟ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΕΙΖΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Μετά τα κρούσματα της Αθήνας, του Μεσολογγίου (ποιος ξέρει και που αλλού) η λιποθυμία μαθητή λόγω ασιτίας εμφανίστηκε και στο Ηράκλειο.
    Τα προβλήματα φουντώνουν. Ένας απέραντος Γολγοθάς για οικογένειες με άνεργους, πολύτεκνους, Αμεα και διαζευγμένους γονείς που απεγνωσμένα προσπαθούν να ξασφαλίσουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.
    Γι’ αυτούς τους γονείς η μόρφωση των παιδιών τους ακόμη και το ρεύμα ή το νερό είναι πλέον πολυτέλεια μπροστά στην ανάγκη για την εξασφάλιση τροφής.
    Την ίδια στιγμή που οι καταθέσεις “των εκλεκτών πολιτών ” γεμίζουν τις ξένες τράπεζες και “τυγχάνουν προστασίας” απο την εξουσία, οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι
    επαγγελματίες, καλούνται στη μεγάλη «εθνική προσπάθεια» για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.
    Ο υποσιτισμός παιδιών είναι συνώνυμο της βαρβαρότητας όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καταπατείται μπροστά στη δίψα για κέρδος.
    Εμπρός να κάνουμε πράξη το σύνθημα : «ΈΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!».
    Καλούμε τους συλλόγους γονέων να γίνουν το αποκούμπι κάθε οικογένειας που δοκιμάζεται σκληρά.
    Να σταθούμε αλληλέγγυοι και να παρεμβαίνουμε έγκαιρα και οργανωμένα σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημά
    της. Όχι απαθείς και αδιάφοροι.

    Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

    1. Να χορηγηθούν κονδύλια από το κράτος στους δήμους, για την παροχή μικρών γευμάτων (σάντουιτς, γάλα, χυμός, κ.λ.π.) σε όλα τα παιδιά, αξιοποιώντας τις υποδομές και τοπροσωπικό των Δήμων. Η όποια εμπλοκή Μ.Κ.Ο, χορηγών είναι εκ του πονηρού και με προοπτική το αντάλλαγμα.
    2. Άμεση διασύνδεση των σχολείων με ιατρικούς και υγειονομικούς συλλόγους και σωματεία, δημόσιες μονάδες υγείας (νοσοκομεία, Κ.Υ.) προκειμένου να εμβολιαστούν όλοι οι μαθητές με τα βασικά εμβόλια και να εκδοθούν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά υγείας.
    3. Ούτε ένα € από την τσέπη των γονέων για έξοδα του σχολείου, εκπαιδευτικών εκδρομών, βιβλίων, τραπεζοκόμων και καθαριότητας, κ.λ.π.
    4. Δωρεάν θέρμανση, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο σε όλα τα σχολεία.
    5. Όλα τα βιβλία εδώ και τώρα σε όλα τα σχολεία. ΤΩΡΑ επίλυση του προβλήματος μεταφοράς των μαθητών με αξιοποίηση όλων των μέσων και του προσωπικού κρατικής και τοπικής διοίκησης. Δωρεάν συγκοινωνίες για τους μαθητές.
    Παροτρύνουμε τους συλλόγους γονέων να συμμετάσχουν και μάλιστα ενεργά στις επιτροπές ανέργων με τα σωματεία κάθε γειτονιάς και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα συμμετοχής των παιδιών άνεργων γονιών
    στους παιδικούς σταθμούς και τα ολοήμερα σχολεία.
    Κανένα παιδί χωρίς φαγητό, μόρφωση και ιατρική - φαρμακευτική φροντίδα!"

    Μπούτζουκας Θ.Τ ..

    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΎΝΑΓΑΝ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΣΑΣ...
    ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαγγελη για μερικα κοπροσκυλα που κραζουν μην δινης σημασια.Κοπροσκυλα του κερατα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορω αν αυτοι οι κοπροαλητες εχουν ανοιξει βιβλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέει σπουδαστές της νομικής? κι από πότε βάλανε στο τρίπτυχο "ψωμί παιδεία ελευθερἰα" το πιο ουσιώδες για το ΛΑΟ, αυτό για το οποίο σπουδάζυον ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!

    Τουτέστιν δοθείσης ευκαιρίας περιμένιυν να πάρουν τη σειρά του Βενιζέλου ή του άλλου της δικαιοσύνης με τη μιζούρα!

    Απἐχει πολύυυ το κίνημα ων σπουδαστών τις νομικής, ΟΛΩΝ των παρατάξεων, από την εκτίμηση για τους ίδιους τους γονείς τους για τους κόπους που καταβάλουν για να ΄φερουν σε πέρας της σπουδές τους!

    Τι να πεί κανείς δεν υπάρχουν φοιτητές της νομικής, να τολμήσουν να κάνουν το βήμα, ΟΥΤΕ ανάμεσα στα παιδιά γεωργών κι εργατών? Ἀδωνοις φλώροι και κουραμπιέδες κατάντησαν όλοι στα θρανία τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO ΑΛΙΕΥΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    Πήγε ο Βενιζέλος, με την οικογένειά του, στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής της Θεσσαλονίκης για να παρευρεθεί στην ορκωμοσία των αποφοίτων και να καμαρώσει την κόρη του, μεταξύ τους.

    Κάποιοι (δυο - τρεις, ευτυχώς...) βρήκαν την ευκαιρία να τον αποδοκι-μάσουν και να του φωνάξουν πως είναι ανεπιθύμητος...

    Υπάρχουν ορισμένοι που διαψεύδουν με τις πράξεις τους τον Πάγκαλο, δείχνοντας, πως δεν ανήκουν ούτε στους κομμουνιστές, ούτε στους φασίστες, ούτε στους μαλάκες, μιας κι όπως αποδεικνύεται, ανήκουν στους χοντρομαλάκες !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6,10....Λαγός ( ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ...
    ..ΧΑ : ΧΑ! ΧΑ! ;)

    Νύχτα ο λαγός εβγήκε
    λαχανόκηπον ευρήκε.
    Μπαίνει μέσα και αρχίζει,
    την κοιλά του να γεμίζει.
    Δυστυχία του παρέκει
    κυνηγός με το τουφέκι,
    τον πτωχόν παραμονεύει,
    πλησιάζει και σκοπεύει.
    Μπάμ ηκούσθη στον αέρα
    και τα βόλια πήγαν πέρα.
    Τρέχει ο λαγός ακόμα
    με ένα λάχανο στο στόμα,
    Και εδιδάχθη να προσέχει
    Που εμβαίνει και που τρέχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. - "Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος" του φώναζαν οι τελειόφοιτοι.
    ____________________________________
    Τον κ.Βενιζέλο πάντως συνόδευε ομάδα περίπου 20 ..φουσκωτών Iδιωτικης Ασφάλειας...
    ''Οι φρουροί'', ''φρόντισαν'', ''..να μην τον πλησιάσει κανένας''...αυτά τα λένε όλα.

    Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    Χοντρομαλάααααακκκααααα, με δίπλωμα.

    Εγω παντως απορω κ με την κορη του Βενιζελου που καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπαρνι διπλα στον δημιο μπαμπα της.
    κανονικα αν ειχε λιγη ευθιξια,αξιοπρεπεια κ συνειδηση θα επρεπε να τον ειχε αποκληρωσει.

    Ξερω καποιοι θα πουν ειμαι σκληρος,πως ειναι κορη του κ ενος σημειο θα'χουν δικιο αλλα αυτος ο ανθρωπος κ η κλικα του εχουν φερει την εξαθλιωση σε 11 εκ.πολιτες.ακομα κ το ιδιο σου το παιδι πρεπει να βλεπει ποιος πραγματικα ειναι ο γονειος του κ να του φερεται αναλογα.
    αρα για μενα να'χει καλη σταδιοδρομια αλλα ντροπη της.

    Καρά μάνα ..κατά κύρη...κατα γιο και θυγατέρα......λέει η καική θυμοσοφία!!!...
    ΙΔΙΟ ΒΌΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΆΚΑ ΤΗΣ!!!.... ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΜΑΛΑ!!!....ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!

    Μπαζακι η κορη....Οπως καταλαβατε σε λογο καπου θα την χωσει και θα πληρωνουμε αλλο ενα ζαβο πολιτικου....

    Κρίμα στο κορίτσι.Μοιάζει στον πατέρα της.....

    Ηταν αναμενομενο νομιζω...ο λαος βραζει, και εχει δικιο, με ολα αυτα τα μετρα...και δεν γιουχαραν τον γονεα Βενιζελο, αλλα τον πολιτικο, οπως επισης και την πολιτικη που εφαρμοζει διχως τυψεις...

    Η ιδιότητα βλέπεις είναι κάτι σαν το κοστούμι, βγάζουμε την ιδιότητα του ελεεινού στραγγαλιστή του κόσμου, του προδότη, του φερέφωνου των Γερμανών, βάζουμε κάποια άλλη και δεν τρέχει μία.....
    Την επόμενη φορά που θα πάω να δω Γάβρο-Βάζελο, θα πάρω μια αρμαθιά κασκώλ του Ολυμπιακού στην πράσινη κερκίδα και θα πω "παιδιά μη βαράτε, ήρθα με την ιδιότητα του πωλητή κασκώλ".
    --------------------------------------------
    Και αφου πηγες με την ιδιοτητα του πολιτη τους μπραβους γιατι τους κουβαλαγες μαζι σου ρε αθλιε ????
    Θελω και γω 4 μπραβους να με φυλανε, ιδια δικαιωματα δεν εχουμε ολοι οι πολιτες??????


    Υ.Γ. Η κορουλα σου ξερει το αμαρτωλο παρελθον ??

    Αποφοιτησε κ΄ εκεινη με τον ιδιο τροπο που αποφοιτησε κ΄ ο μπαμπακας αραγε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση