GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς εγκωμιάζει τον Παπανδρέου για τις σχέσεις με το Ισραήλ...

Υπέρ της δημιουργίας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του Ισραήλ και της Ελλάδας τάσσεται ο κ. Αντ. Σαμαράς που θεωρεί ότι η χώρα μας θα έχει...

Υπέρ της δημιουργίας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του Ισραήλ και της Ελλάδας τάσσεται ο κ. Αντ. Σαμαράς που θεωρεί ότι η χώρα μας θα έχει οφέλη από αυτή την γεωπολιτική κίνηση.  Ο πρόεδρος της Ν.Δ.μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψής του το απόγευμα της Τετάρτης στο Ισραήλ, σημείωσε ότι...
 διαπίστωσε μεγάλη προθυμία, τόσο από τον πολιτικό κόσμο, όσο και από τους επιχειρηματίες, για να υπάρξει αυτή η στρατηγική συνεργασία.
«Ο δρόμος έχει ανοίξει. Με σωστή δουλειά, μπορεί να έχουμε καλά αποτελέσματα» είπε με έμφαση ο κ. Σαμαράς που έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τον Ισραηλινό πολιτικό κόσμο.
Ο κ. Σαμαράς, είχε φροντίσει με την έναρξη της επίσκεψής του στο Ισραήλ να στείλει σαφές μήνυμα στην πολιτική ηγεσία της χώρας και στο Εβραϊκό λόμπι που έχει επιρροή σε κέντρα εξουσίας στις ΗΠΑ, ότι «η δημιουργία ισχυρότερων δεσμών με το Ισραήλ, είναι κάτι που η Ν.Δ. υποστηρίζει με όλη της την καρδιά».
Στο πλαίσιο της επαφών του ο κ. Σαμαράς είχε την ευκαιρία να συζητήσει για την οικονομική συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών σε όλα τα επίπεδα: ενέργεια (φυσικό αέριο), ΑΟΖ, τουρισμό και γεωργία.
Πολύ υψηλά στις συζητήσεις ήταν και το θέμα της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ, αλλά και η προσέλκυση ισραηλινών επενδύσεων στη χώρα μας.
Η στάση του κ. Σαμαρά ήταν σαφής και αποτυπώνεται στην φράση που είπε την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του: «Στόχος μας είναι μια -όχι ευκαιριακή- αλλά μακροπρόθεσμη και στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία των δυο χωρών μας».
Στις συζητήσεις που είχε ο κ. Σαμαράς επισημάνθηκε η καλή συνεργασία Ελλάδος - Ισραήλ και έγινε ενδελεχής ανάλυση σε θέματα που αφορούν τη γεωστρατηγική στην ευρύτερη περιοχή, την τρέχουσα κατάσταση και τις ανακατατάξεις στη Μέση Ανατολήλ και τη Βόρειο Αφρική.
Ο κ. Σαμαράς, το απόγευμα της Τετάρτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σίμον Πέρες και παρακάθισε σε δείπνο εργασίας με ισραηλινούς επιχειρηματίες από όλους τους τομείς που έχουν επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.
Νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και Υπουργό στρατηγικών Υποθέσεων Μοσέ Γιαλόν, επισκέφτηκε το Ισραηλινό Κοινοβούλιο και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σώματος (Κνεσέτ) Ρ. Ρίβλιν και την Αρχηγό της αντιπολίτευσης Τζίπι Λίβνι.
Επίσης, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, συνομίλησε επί μακρόν με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου, τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο, επισκέθφηκε τον Πανάγιο Τάφο, αλλά και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος (Γιαντ Βασέμ).
Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η συνομιλία που είχε στο γεύμα που του παρέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ντάνι Αγιαλόν που διατηρεί άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ.  Ο κ. Αγιαλόν ήταν ο πρώτος ξένος αξιωματούχος που επισκέφθηκε την Ελλάδα, μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας κυβέρνησης υπό τον κ. Λ. Παπαδήμο.
Πολύ χρήσιμη αποδείχθηκε και η συνομιλία που είχε ο κ. Σαμαράς με το αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν που κινείται στα δεξιά του πολιτικού συστήματος του Ισραήλ.
Η ευχή των περισσοτέρων ήταν το 2012 να προχωρήσουν τα θέματα που συζήτησαν, προβλέποντας ουσιαστικά ότι ο κ. Σαμαράς θα είναι σύντομα Πρωθυπουργός, ενώ επισημάνθηκε ότι για να υπάρξει καλή συνεργασία μεταξύ των χωρών προέχει η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα.
Τον κ. Σαμαρά συνόδευσαν ο τομεάρχης Εξωτερικών κ. Π. Παναγιωτόπουλος, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος κ. Γ. Μουρούτης, ο στενός του συνεργάτης και σύμβουλος κ. Χρ. Λαζαρίδης και ο διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ., ο κ. Ανδρ. Ψυχάρης.
Στη σημειολογία της επίσκεψης εντάσσεται και η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Σαμαράς στην εφημερίδα Jerusalem Post που απευθύνεται στο εβραϊκό συντηρητικό κατεστημένο, ενώ διαβάζεται και από τους Ισραηλινούς στις ΗΠΑ.
«Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον οποίον τα γκάλοπ δείχνουν φαβορί για τη νίκη στις επερχόμενες Εκλογές, είπε πως μία από τις ελάχιστες πολιτικές του Παπανδρέου που υποστήριξε το κόμμα του, ήταν η σύσφιγξη των σχέσεων με το Ισραήλ» αναφέρεται στην εφημερίδα που σε άλλο σημείο, υπογραμμίζει τη φράση του κ. Σαμαρά: «Έχουμε πολλά κοινά με το Ισραήλ και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα απορούν γιατί μας πήρε τόσο καιρό να το καταλάβουμε».
Πηγή: http://www.tovima.gr

11 σχόλια

  1. Φίλοι μου καλοί ! Εσείς ακόμη "κοιμόσαστε" τον ΥΠΝΟ του ΔΙΚΑΙΟΥ, εσείς ακόμη ΖΕΙΤΑΙ στον κόσμο που σας έχει ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ το ΒΟΘΡΟΔΗ και ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΕΣΕΙΣ προσπαθείται να βρείται της ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ της ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ! Ε, λοιπόν ΨΑΞΤΑΙ ! Εν συντομία: α) Ο όρος "οι ΑΓΟΡΕΣ" είναι πλαστός και προδοτικός για την διατύπωση του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ/ΜΟΝΤΕΛΑ ! β) Την ΧΩΡΑ, την ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ) σαν μια ... ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! Και όπως μια Εταιρεία έχει ΠΑΘΗΤΙΚΟ στην ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, έτσι και η Ελλάδα ! Γίνονται "απολύσεις", "περικοπές", "μετατάξεις" κ.ο.κ. ! Τα τμήματα της ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που μπορούν να είναι ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ τα ... ΔΙΑΣΠΟΥΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΡΜΟ και τα ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΑΙ, τα κάνουν ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΑ με άλλες ΔΙΕΥΝΘΥΝΣΕΙΣ ! ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ και ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΕΛΛΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι οι .."Εργαζώμενοι", ας ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ Δουλεία ΣΕ ΑΛΛΕΣ ... "ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" ! Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ... ΝΟΥΜΕΡΟ (Bar Code) ! Φιλάκια Φιλαράκια ... Φούφουτοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ κύριε ποιος είστε ΞΈΡΕΤΕ;

    ΕΙΣΑΙ που στηρίζεται έναν πρωθυπουργός 255 Ελλήνων εφιαλτών, ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ , είσαι ΈΝΑ ΤΊΠΟΤΑ για τον κάθε Ελληνα και της Ελληνίδας...

    Παπανδρέου,Σαμαράς, Καρταζαφυρερ, και Ντόρα Μπακογιαννη { ΒΆΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ}

    Για την κύρια Μπακογιαννη, που θα ήθελαν να της πω, κυρία μου ο ΠΑΤΈΡΑ ΣΑΣ, ο πρώτος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση που τα έβαλε ανοιχτά με τους ΚΡΑΤΙΚΟΔΊΑΙΤΟΥΣ, έκανε την οικουμενικοί κυβέρνηση ΑΛΛΑ την έκανε μετά από εκλογές... ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΡΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ , ΕΣΕΙΣ γιατί στηρίξατε αυτό το ΈΚΤΡΩΜΑ κύρια ΜπακοΕσύ κύριε ποιος είστε ΞΈΡΕΤΕ;

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ πρωθυπουργός 255 Ελλήνων εφιαλτών, ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ , είσαι ΈΝΑ ΤΊΠΟΤΑ για τον κάθε Ελληνα και της Ελληνίδας...

    Παπανδρέου,Σαμαράς, Καρταζαφυρερ, και Ντόρα Μπακογιαννη { ΒΆΛΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ}

    Για την κύρια Μπακογιαννη θα ήθελαν να της πω, κυρία μου ο ΠΑΤΈΡΑ ΣΑΣ, ο πρώτος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση που τα έβαλε ανοιχτά με τους ΚΡΑΤΙΚΟΔΊΑΙΤΟΥΣ, έκανε την οικουμενικοί κυβέρνηση ΑΛΛΑ την έκανε μετά από εκλογές... ΕΣΕΙΣ γιατί στηρίξατε αυτό το ΈΚΤΡΩΜΑ κύρια Μπακογιαννη ;..

    Όταν σας λέγαμε για το πλάνο B! ένας και ο γραφών , είναι η ΑΟΖ και οι συμμαχικές +αγοραστικές συναλλαγές μας είναι το με Ισραήλ
    {μην με βρίζετε μερικοί από εδώ ΡΕ ηλίθιοι κατά παγκαλιο λογική } εσείς που λέτε ότι για ΌΛΑ στον πλανήτη σας φταίει ο Εβραίικος λαός..

    {Ηλίθιοι πάγκαλος σπιγκιν} ΓΙΑΤΙ ΠΆΝΤΑ ΘΈΛΕΤΕ ΈΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΏΝΕΤΕ ΤΗΣ ΕΝΟΧΕΣ ; ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΕΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣΣ ΞΥΠΝΆΤΕ ..

    Το Ισραηλ δεν θα μας χαριστή ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ, όμως σαν χώρα είναι ισχυρή, πολύ ισχυρή ΚΑΙ με σύγχρονα όπλα, γιατί εμείς δεν έχουμε ούτε καύσιμα στον στρατό μας ,πιο στρατό τώρα !!!!

    Άρα εκεί είναι το ΠΛΆΝΟ Β! για την χώρα μας, ΕΊΝΑΙ ΔΙΠΛΆ ΜΑΣ , ΚΕΊΝΑ ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ ΑΟΖ ,δεν ΕΙΝΑΙ στην Ε.Ε, ΑΓΟΡΆ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΊΝΑ ΤΏΡΑ ΣΤΟ ΠΌΛΕΜΟ , ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΜΕ ΠΌ-ΛΕ-ΜΟ.. Δεν θέλω να πω ΑΛΛΑ , όμως στεναχωριέμαι που πάει τώρα στο Ισραηλ ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ να το παίξει μέσω αυτής χώρα ΣΩΤΗΡΑΣ ,ΤΩΡΑΑΑΑ !!!!

    Ας της τα μεταφερουν αυτά αν κανένα διαβάζει από την ΔΥ.ΣΗ εδώ .... γιατί εγω ΦΩΝΑΖΩΩ ΑΛΛΑ εμένα μου απαντάνε εστι... !!!!
    -------------------------------------
    Αγαπητέ κύριε Μπούτζουκα,

    Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την κατάθεση των απόψεων σας.

    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι η μόνη πολιτικός που αγωνίζεται για το καλό της πατρίδας μας και αυτό είναι ολοφάνερο εκ των αποτελεσμάτων.

    Τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό και οι συναντήσεις της με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο την αποδοχή όλων των προτάσεων της, αλλά και τις θετικές ψήφους στα εθνικά τους κοινοβούλια, υπέρ της οικονομικής στήριξης της πατρίδας μας.

    Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η μόνη πολιτικός, που η φωνή της και το βάρος της προσωπικότητας της έχουν βαρύνουσα σημασία και απήχηση στην Ευρώπη. Με την βοήθεια και την στήριξη όλων μας η φωνή μας θα μεγαλώσει. Τώρα είναι η ώρα να μας στηρίξετε στα δύσκολα, όπως και η πρόεδρος παλεύει και πάντα αγωνιζόταν στα δύσκολα για το καλό της πατρίδας μας.
    Θα βρισκόμαστε στην διάθεση σας.

    Με εκτίμηση

    Χρήστος Σ. Αργυρίου
    ------------------------------------
    ΝΑ ΣΤΗΡΊΖΩ, αλλά ΈΧΩ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΟΜΩΣ!!!!!! Η ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!! ΕΓΩ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΏ,,, ΓΙΑΤΊ ΟΎΤΕ ΔΕΝ ΈΧΩ ΖΉΤΗΣΗ ΟΎΤΕ ΘΑ ΖΗΤΉΣΩ ΡΟΥΣΦΈΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΆ ...Κ.Χρήστος Σ. Αργυρίου .. ΈΧΩ ΆΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ …Μπούτζουκας Θ .Τ ΚΡΗΤΗ



    Εσύ κύριε ποιος είστε ΞΈΡΕΤΕ;

    Είσαι ένας από αυτούς που στηρίζεται έναν πρωθυπουργό ένας εφιάλτης των Ελλήνων ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ …

    Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφύρερ και Ντόρα Μπακογιαννη { ΒΆΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ }

    Για την κύρια Μπακογιαννη, θα ήθελαν να της πω, κυρία μου ο ΠΑΤΈΡΑ ΣΑΣ ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση που τα έβαλε ανοιχτά με τους ΚΡΑΤΙΚΟΔΊΑΙΤΟΥΣ, έκανε και την οικουμενικοί κυβέρνηση, ΑΛΛΑ την έκανε μετά από εκλογές... Όμως τον ΈΡΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ !! ΕΣΕΙΣ γιατί στηρίξατε αυτό το ΈΚΤΡΩΜΑ κύρια Μπακογιάννη !!!! ΓΙΑΤΙ;…..

    Όταν σας ΚΑΠΟΙΟΙ λέγαμε και γράφαμε για το πλάνο B! Της Ελλάδος ένας και ο γραφών, κάποιοι έλεγαν για ρώσους σωτήρες τρίχες κατσαρές στην Ρωσία κυβερνά η ΜΑΦΙΑ .. Το πλάνο Β! ήταν και είναι η ΑΟΖ και το παγκόσμιο χωράφι που λέγετε Ελλάδα έτσι αν είχαμε συνάψει συμμαχικές +αγοραστικές συναλλαγές μας είναι το με Ισραήλ
    { και μην με βρίζετε μερικοί από εδώ ΡΕ ηλίθιοι κατά Παγκάλιο λογική } Μερικοί που λέτε ότι για ΌΛΑ που γίνονται η θα γίνουν στον πλανήτη θα σας φταίει ο Εβραίικος λαός..

    {Ηλίθιοι πάγκαλος σπιγκιν} ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΈΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΏΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ .. ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ; ΠΟΤΕ;; ..

    Ούτε ΤΟ Ισραήλ Λάιο μας χαριστή ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ, όμως σαν χώρα είναι ισχυρή, πολύ ισχυρή με σύγχρονα όπλα, γιατί εμείς δεν έχουμε ούτε καύσιμα στον στρατό μας ,πιο στρατό τώρα… Άρα εκεί είναι το ΠΛΆΝΟ Β! η ζυγαριά για την χώρα μας ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ,ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΊΝΑ …. ΓΙΑΤΊ ΣΗΜΕΡΑ ΈΧΟΜΕ ΠΌ-ΛΕ-ΜΟ.. Όμως κάποιοι έντεχνων ΦΑΣΙΣΤΕΣ σας περούσανε στα μυαλά , ότι όλος του Ισραήλ είναι αντίχριστοι, τοκογλύφοι , απατεώνες , και ΤΩΡΑ; πάει τώρα στο Ισραήλ ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΑ Σας το παίξει μέσω αυτής χώρα ΑΥΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ,ΤΩΡΑΑΑΑ !!!!

    Ας της τα μεταφέρουν και στην κύρια Μπακογιαννη αυτά , αν διαβάζει κανένας από την ΔΥ.ΣΗ εδώ .... γιατί εγώ τους ΦΩΝΑΖΩ ΑΛΛΑ εμένα μου απαντάνε εστί...
    -------------------------------------
    Αγαπητέ κύριε Μπούτζουκα,

    Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την κατάθεση των απόψεων σας.

    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είναι η μόνη πολιτικός που αγωνίζεται για το καλό της πατρίδας μας και αυτό είναι ολοφάνερο εκ των αποτελεσμάτων.

    Τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό και οι συναντήσεις της με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο την αποδοχή όλων των προτάσεων της, αλλά και τις θετικές ψήφους στα εθνικά τους κοινοβούλια, υπέρ της οικονομικής στήριξης της πατρίδας μας.

    Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η μόνη πολιτικός, που η φωνή της και το βάρος της προσωπικότητας της έχουν βαρύνουσα σημασία και απήχηση στην Ευρώπη. Με την βοήθεια και την στήριξη όλων μας η φωνή μας θα μεγαλώσει. Τώρα είναι η ώρα να μας στηρίξετε στα δύσκολα, όπως και η πρόεδρος παλεύει και πάντα αγωνιζόταν στα δύσκολα για το καλό της πατρίδας μας.
    Θα βρισκόμαστε στην διάθεση σας.

    Με εκτίμηση

    Χρήστος Σ. Αργυρίου
    ------------------------------------
    Να στηρίξω αλλά έχω και άποψη , και προτάσεις εφικτές , και έλπιζα σε κέντρου πολιτικούς χώρους και όχι σε ακραίους δεξιούς η αριστερούς η φασίστες ..αυτοί είναι οι εχθροί για εμένα ώστε να πάρει μπροστά η μηχανή που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα κυριοι..
    Το θεμα ειναι απλο..

    Δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ με δοτο ανδρουτοσπουλο ( η παποδημο)..
    Καμμια λυση με σαμαρα ..

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
    Η ΜΟΝΗ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση ειναι αυτη:
    Ενας "Παπαδοπουλος" ..
    ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ του στρατιωτικου νομου.

    Και αμεσως:
    ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΥΛΙΑ.
    Αμεση εκτελεση ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ των αλιτηριων.
    Δημευση της περιουσιας τους (99% προιον κλοπης του δημοσιου).

    Και μετα βλεπουμε..
    Εχουμε τις δυνατοτητες να τα βγαλουμε περα μονοι μας μετα..

    Ευχαριστω. Καλημερα στους ανθρωπους

    τζων

    Υ.Γ
    ( Ε! σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια για σας δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗμερα ζωα,κτηνη,υποκοσμε,καθικια σκυλια )
    Για σας ΜΟΝΟ κρεμαλα. Καμμια κουβεντα. καμμια συζητηση.
    ΚΡΕΜΑΛΑ τζογλανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τσουπ...Η ΜΑΛΑΚΙΑ
    Ο Σαμαράς εγκωμιάζει τον Παπανδρέου για τις σχέσεις με το Ισραήλ...
    -----------------------------------

    Παραπληροφόρησης συνέχεια...

    Θαυμάστε το πρωτοσέλιδο του σημερινού Έθνους !!!

    Ο συντάκτης του είναι ο μόνος Έλληνας που ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΟΡΟΥΣ για το 2012 !!!


    Τί και αν πρίν λίγες μόνο μέρες πέρασε ο προϋπολογισμός του 2012 που περιλαμβάνει αύξηση σε φόρους ;;;

    Τί και αν πρίν λίγο καιρό πέρασε το μεσοπρόθεσμο με ΝΕΟΥΣ φόρους για την τριετία 2012-2015 ;;;

    Το ΕΘΝΟΣ του κ. Μπόμπολα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΟΡΟΥΣ...

    Υ.Γ: Στοίχημα πώς κατά την προεκλογική περίοδο το ΕΘΝΟΣ θα ρίχνει την ευθύνη για τον καταιγισμό των φόρων που έβαλε ο Γ.Α.Π στον Καραμανλή ;;;

    ----------------------------------
    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΕ ΖΩΩΩΩΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚΟΣΤΟΚΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥ
    ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ..

    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ του στρατιωτικου νομου.

    Στο σπίτι σου χουντόβρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ===================================

    Για να μην ξεχνιόμαστε:
    Ευχαριστούμε Κώστα !!


    ΚΛΙΝΤΟΝ και ΕΤΣΕΒΙΤ συγχαίρουν τον ΣΗΜΙΤΗ για το ΝΑΙ στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, στο ΕΛΣΙΝΚΙ πριν από ακριβώς 12 χρόνια...

    Xωρίς να πάρουμε κανένα αντάλλαγμα εννοείται και με γκρίζα τα Ίμια:

    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παίζει δυνάμει πρωθυπουργός αλλά θα έχει πολύ πλάκα ο συρφετός του Καραμανλισμού να μην καταφέρει να κυβερνήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΤΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΠΉΡΕ ΤΟ Ο.Κ.

    Αντωνάκη,

    ο θεός μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχίζει η δίκη των «υποβρυχίων» αλλά στη Γερμανία...
    εμείς όμως δεν χρειαζόμαστε Μέρκελ...
    έχουμε Άκη.
    ____________________________________________
    Ένα μέλος του ΔΣ και ένας πρώην εντεταλμένος της Ferrostaal αντιμετωπίζουν την κατηγορία της δωροδοκίας ξένων αξιωματούχων για λογαριασμό της εταιρίας προκειμένου η τελευταία να διασφαλίσει παραγγελίες για την παράδοση υποβρυχίων προς την Ελλάδα και την Πορτογαλία.

    Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονάχου, μεταξύ 2000 – 2007 δαπανήθηκαν συνολικά πάνω από 62 εκατ. ευρώ για μίζες.
    Προκειμένου να επηρεάσουν την ανάθεση της παραγγελίας «οι κατηγορούμενοι εξυπηρετήθηκαν από διάφορους μεσάζοντες και «συμβούλους», οι οποίοι ήταν εξοικειωμένοι με τις τοπικές συνήθειες και διέθεταν την απαραίτητη πρόσβαση στους αρμόδιους υψηλόβαθμους φορείς αποφάσεων για τις αναθέσεις παραγγελιών», ανέφερε η ανακοίνωση της Εισαγγελίας τον περασμένο Απρίλιο.

    Στα 149 εκατ. ευρώ τα βρήκαν εισαγγελία και Ferrostaal

    Η δίκη αναμένεται να έχει μικρή διάρκεια. Η ακροαματική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Οι κατηγορίες αφορούν και την ίδια την Ferrostaal, η οποία την εποχή που έγινε το "ντηλ" με τα υποβρύχια ανήκε στην MAN. Στο μεταξύ, όμως, η Ferrostaal έχει έλθει σε συμβιβασμό με τη γερμανική δικαιοσύνη, αποδεχόμενη να καταβάλει πρόστιμο ύψους 149 εκατομμυρίων ευρώ. Η υπόθεση είχε προκαλέσει το 2009 μια διαμάχη διαρκείας μεταξύ της μητρικής τότε εταιρείας ΜΑΝ και του αραβικού επενδυτικού ομίλου IPIC, που ήθελε να εξαγοράσει τη Ferrostaal, αλλά στη συνέχεια απέσυρε το ενδιαφέρον της και τα λεφτά της. Στο μεταξύ η εταιρεία έχει πουληθεί στον εμπορικό όμιλο MPC με έδρα το Αμβούργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νάτη η φωτογραφία που ψάχνει όλος ο ΛΑΟΣ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Όσα όσα πληρώνει η Καλλιρόης για την φωτογραφία Σαμαρά με το εβραϊκό καπελάκι!
    …το γνωστό κιπα!
    Το έχουν φορέσει οι περισσότεροι υψηλοί επισκέπτες του Ισραήλ, άρα ο Καρατζαφέρης περίμενε με αγωνία την φωτογραφία του Σαμαρά για να την κάνει σημαία.

    Θα αναρωτηθείτε, γιατί να την κάνει σημαία, αφού ο ίδιος ξέχασε τα βιβλία που διαφήμιζε τύπου “Ας μιλήσουμε για Εβραίους”, του πατέρα του βουλευτή του Θάνου Πλεύρη και υποστηρίζει πλέον ένθερμα την συμμαχία Ελλάδος Ισραήλ.

    Μα την θέλει διότι η εικόνα είναι δύναμη. Φανταστείτε πρωτοσέλιδο την φωτό του Σαμαρά
    με το Κιπά στην Α1 και από κάτω:
    “Ιδού οι πράκτορες του Σιωνισμού και της Μπίλντεμπεργκ”…
    Όσο – όσο πληρώνεται αυτή η φωτό.

    Εμείς όμως, ως πράκτορες της Μουσάντ, θα τους την δώσουμε τσάμπα.
    Δείτε τη:







    http://olympia.gr/.

    χα.χα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ζώαααααα κρέτα ΛΑγΟΙ σάπιοι.
    Εκτός βέβαια απο την τόση Μαλακαφράτζα σας
    την βλέπετε στους Εφιάλτες σας.......ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση