GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λοβέρδος πέρασε μπροστά στη μάχη για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ...

Από το http://topontiki.gr/ Η είδηση από τη σημερινή δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Π», την οποία όλα τα ΜΜΕ θα αγαπήσουν, αυτή που θα...

Από το http://topontiki.gr/

Η είδηση από τη σημερινή δημοσκόπηση της Pulse RC για το «Π», την οποία όλα τα ΜΜΕ θα αγαπήσουν, αυτή που θα τροφοδοτήσει κουτσομπολιά και ίντριγκες, αυτή που θα δώσει αφορμή για αλλαγές στρατηγικής στον εσωκομματικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ για τη διαδοχή Παπανδρέου είναι μία και μοναδική: Ο Ανδρέας Λοβέρδος, με προτιμήσεις 20% στο σύνολο των ερωτηθέντων και 25% στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, προηγείται του Βενιζέλου (16% και 22% αντιστοίχως)!
Μια άλλη είδηση, από τους ίδιους πίνακες, εξ ίσου σημαντική, είναι ότι...
οι δύο αυτοί δελφίνοι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρό ανταγωνισμό ούτε από τον Χρυσοχοΐδη ούτε από τη Διαμαντοπούλου ούτε από τον Ραγκούση ούτε από τον Παπουτσή, οι οποίοι βρίσκονται σε μονοψήφια νούμερα.
Ο μεγάλος τους αντίπαλος, τον οποίο θα βρουν μπροστά τους και μετά την εκλογή – όποτε και αν γίνει – είναι ο «Άλλος». Αυτός ο «Άλλος», με 25%, είναι η πρώτη προτίμηση του συνόλου των ερωτηθέντων και, με 20%, η τρίτη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά δεν είναι ούτε αλχημεία ούτε λάθος ένας ακόμη υπολογισμός: Όλοι μαζί οι υποψήφιοι για τους οποίους ρωτήθηκαν οι πολίτες συγκεντρώνουν μόλις 51% στο σύνολο, με το 49% να... «ψάχνεται» ή να αδιαφορεί, και μόλις 64% στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, με το 36% να μην συγκινείται από κανένα όνομα.

«Όχι» στον Παπανδρέου
Το βέβαιο είναι ότι την παραμονή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του κόμματος επιθυμεί μόλις το 25% του συνόλου (το 13% τον θέλει και υποψήφιο πρωθυπουργό, ενώ το 12% προτιμά να είναι άλλος ο υποψήφιος για την πρωθυπουργία). Το 49% δεν τον θέλει σε κανένα ρόλο, ενώ το 26% τηρεί σιγή ή δεν ενδιαφέρεται να απαντήσει.
Αλλά και στο ΠΑΣΟΚ η εικόνα δεν είναι καλύτερη: μόνο το 37% θέλει την παραμονή Παπανδρέου (το 20% εξ αυτών τον θέλει και υποψήφιο πρωθυπουργό), ενώ το 45% τον απορρίπτει πλήρως και το 18% δεν απαντά.
Τέλος, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ φαίνεται να προηγείται κατά 7 ποσοστιαίες μονάδες στο σύνολο του δείγματος, συγκεντρώνοντας 20% έναντι 13% του ΠΑΣΟΚ.

17 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

    ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

    ΟΥΤΕ ΑΓΓΙΞΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΙΚΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥ ΛΑΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ανάπηρο δέν τον βάλατε μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..

    ΘΑ ΚΆΝΟΜΕ ΤΏΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΈΣΩ ΛΟΝΔΊΝΟΥ .. ΑΝΤΡΈΑ ΠΡΟΧΏΡΑ ΣΕ ΘΈΛΕΙ ΌΛΗ Η ΧΏΡΑ ..ΡΕ ΔΕΝ!!!! ΕΔΏ Ο ΚΑΙΓΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΧΤΕΝΊΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΏΛΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ
    ------------------------------------
    3 ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΓΙΑ 36 ΑΣΘΕΝΕΙΣ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    Ακόμα και τα φιαλίδια για εξετάσεις αίματος τελειώνουν στο Νοσοκομείο Χανίων και οι γιατροί βρίσκονται σε απόγνωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ορθοπεδική Κλινική, στην οποία νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή συνολικά 36 ασθενείς, διαθέτει μόλις 3 φιαλίδια, ενώ ελάχιστα είχαν απομείνει έως χθες το απόγευμα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών!
    Το πρόβλημα φαίνεται να έχει προκύψει λόγω του ότι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη οι προμηθευτές των συγκεκριμένων υλικών με συνέπεια να μη δίνουν φιαλίδια στο Γενικό Νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, όμως, ο κίνδυνος που διατρέχουν οι ασθενείς είναι πολύ μεγάλος, αφού οι χημικές και βιοχημικές εξετάσεις είναι βασικό εργαλείο, ώστε να εκτιμήσει ένας γιατρός τη φύση και τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο άρρωστος που προσέρχεται στο Νοσοκομείο.



    «Αυτή τη στιγμή με την έλλειψη των φιαλιδίων για τις εξετάσεις αίματος ο γιατρός αναγκάζεται να επιλέξει ποιο είναι το πιο βαρύ περιστατικό που χρειάζεται εξετάσεις αίματος. Εμείς δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία», επισήμανε η πρόεδρος της Ενωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων, Κατερίνα Μανιμανάκη.


    ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    Μπούτζουκας Θ. Τ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ 1003 ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΗ ΑΧΥΡΩΝΑ .ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΕΡΟΚΟΛΟΚΥΘΕΣ. ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΗΓΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΑΡΕΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΚΕΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΓΑ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥΣ .ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΟΦΗΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΥΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΓΚΑΛΟΠΤΖΙΔΕΣ. ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ PULSE RC?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευλόγως είναι ο Λοβέρδος πρώτος !

    Αφού αυτός ήταν και ο πρώτος που έτρεξε να ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ στο ΜΕΓΑ και να ΞΕΡΑΣΕΙ όλες τις πουστιές, όλες τις σκόπιμες αντιθέσεις "ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" και τα σκόπιμα ψέματα του Πασοκ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ", τα προΐόντα των οποίων ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ είναι αυτά που σήμερα πληρώνει με αίμα και εξαθλίωση ο Ελληνικός λαός.

    Ο ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να ενδιαφέρεται ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ και να προωθεί τα συμφέροντα του λαού, φέροντας σοβαρή και δια όρκου ευθύνη γι αυτό, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    Ας εύρισκαν άλλο τρόπο να ρίξουν τον Καραμανλή ή τον οποιονδήποτε ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ! !

    Γι αυτό, πρέπει να διωχθούν νομικά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ απο τον Ελληνικό λαό για "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" με την κατηγορία εξαπατήσεώς του, κάτι που άλλωστε προβλέπεται και απο το σύνταγμα.
    ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ!

    Εμας μας γάμησαν ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ και χωρίς σάλιο, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ και τώρα ΝΑΣΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ έχουν μπει στη σειρά για το ποιός πρώτος θα μας ξαναγαμήσει.

    Αν ειλικρινά θέλουν να εξομολογηθούν "ΕΙΣ ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ" να πάνε σε παπά.
    ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ !


    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΑΚΙΕΣ, Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. LOVERDO: Γερμανός από τη Λομβαρδία-Βενετία, από τη γερμανική φυλή των Λογγοβάρδων - Langobarden.

    ένας από τους πολλούς και διάφορους αλλοδαπούς πασόκους, που κυκλοφορούν ακόμα σαν βδέλλες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος ρε παιδιά ασχολείται μ΄αυτούς τους αλήτες; ΑΓΝΟΉΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.


    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οποιοσδήποτε υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε αυτό το βίντεο-ερώτηση αν το ήξερε:
    http://www.youtube.com/watch?v=lFlXv-WJ0t0&feature=related
    MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ
    Είτε ναι, είτε όχι θα είναι το ίδιο επικίνδυνος.

    Καπετάν Μακρύς. Θα ψηφίσετε κόμματα που χρωστάνε σε τράπεζες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σικιμέ καντάρ και 2 αυγά Τουρκίας.
    Εγώ λαμβάνω 30% και εσύ 31%.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
    ΣΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ?
    Άν δεν γίνει format και επανεκκίνηση
    δηλαδή επανίδρυση θεσμών-Κράτους
    θα γυρίσουμε σε οικονομικές μέρες
    του 1950.
    Δεν είναι αδύνατον να γίνει.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ-ΔΡΑΣ ΩΣ ΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταγγέλλουν εκβιασμό στον Γ.Α.Π !!!
    Τα Γ.Α.Πικα blogs είναι πολύ χολωμένα με τους δελφίνους...

    Όπως συνηθίζεται τελευταία , κατηγορούν για ... εκβιασμό (τί άλλο ;;;) του Γ.Α.Π από ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ του ΠΑ-ΣΟΚ !!!

    Καταγγέλλονται και οι φίλοι των ΥΠΟΥΡΓΩΝ αφού όπως χαρακτηριστικά λένε "αρκετοί απ΄ αυτούς είχαν μονίμως τηλεοπτικό στασίδι – κυρίως στο Mega – καθ΄ όλη τη διάρκεια των διεργασιών τις σχετικές με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου"...

    Στηρίζουμε και με τις μικρές μας δυνάμεις τις καταγγελίες των πράσινων blogs.

    Δεν υπάρχει καλύτερη λύση για την χώρα από το να μείνει πρόεδρος του ΠΑ-ΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου... ________________________ χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λογοπλόκε καραγκιόζη πόσα παίρνεις ρε γελοίε; Πόσα τσιμπάς απο τα CDs του Αντρίκου; Λέγε ρε κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση