GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρό τροχαίο στον Αλμυρό...

Από το  almyrosinfo.gr Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον Αλμυρό το πρωί της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2011. ...

Από το almyrosinfo.gr

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον Αλμυρό το πρωί της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2011. Τη "νύφη πλήρωσε" γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο και νοσηλεύεται με κατάγματα στη λεκάνη και τραύματα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης, λευκό Ι.Χ το οποίο "ανέβαινε" την Τρ. Αργυροπούλου, παραβίασε το...
STOP στη διασταύρωση με την οδό Βόλου, και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο του Δήμου Αλμυρού, το οποίο οδηγούσε ο αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας Γιώργος Παπαϊωάννου.

Από τη αφοδρή σύγκρουση, το λευκό MERCEDES έφυγε από το δρόμο και χτύπησε με δύναμη γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, έξω από το κατάστημα ανταλλακτικών αυτ/των του συζύγου της κ. Απ. Κοντογεωργάκη.
Η άτυχη γυναίκα πετάχτηκε στον αέρα από το χτύπημα και έπεσε στο έδαφος, με το αίμα από το κεφάλι της να τρέχει στο πεζοδρόμιο και το δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη και χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Ο κ. Παπαϊωάννου και οι επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο, όπου δεν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Κολλημένα στα κάγκελα βρισκόταν τα παιδιά του νηπιαγωγείου, τα οποία δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Γεγονός που υπενθυμίζει πόσο επικίνδυνο είναι το συγκεκριμένο σταυροδρόμι με τα σχολεία και να τα παιδιά να το διασχίζουν καθημερινά. Ευτυχώς δεν ήταν ώρα που σχολούσαν τα σχολεία με μαθητές να βρίσκονται στο πεζοδρόμιο τη στιγμή του ατυχήματος.

Τέλος, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι "ευτυχώς τα εμπλεκόμενα οχήματα δεν είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και γλυτώσαμε τα χειρότερα".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση