GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένουν στις θέσεις τους οι οικονομικοί εισαγγελείς...

Γραπτές εξηγήσεις έδωσαν στον αντεισαγγελέα Φώτη Μακρή οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης και όπως όλα δείχν...

Γραπτές εξηγήσεις έδωσαν στον αντεισαγγελέα Φώτη Μακρή οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης και όπως όλα δείχνουν, το θέμα που προκλήθηκε από την επιστολή παραίτησής τους, βαίνει προς εκτόνωση και αμφότεροι παραμένουν στις θέσεις τους.
Προηγήθηκαν συναντήσεις των δύο εισαγγελικών λειτουργών με τον εποπτεύοντα το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή, και τον κ. Μακρή που έχει...
 αναλάβει τη σχετική έρευνα.
Με βάση το υπόμνημα που παρέδωσαν οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, ο κ. Μακρής αναμένεται τώρα να συντάξει το πόρισμά του το οποίο και θα παραδώσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε.
«Δώσαμε ένα υπόμνημα στον κ. Μακρή και έχουμε εκθέσει ό,τι έπρεπε να έχουμε εκθέσει... και απερχόμεθα», δήλωσε εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ο κ. Πεπόνης. Όπως είπε, το υπόμνημα είναι αποκαλυπτικό και διαφωτιστικό αρκούντος, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υπογράμμισε πως οι εισαγγελείς δεν εκλιπαρούν βοήθεια, αλλά την απαιτούν, και αντλούν τη δύναμη εκ του νόμου.
Ερωτηθείς τέλος, αν παραμένουν στη θέση τους, ο κ. Πεπόνης απάντησε ότι «στη θέση μας, μάς όρισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο και εξακολουθούμε ασκώντες τα καθήκοντά μας». «Συνεχίζουμε στις επάλξεις μας και έκαστος εφ ω ετάχθη», συμπλήρωσε ο κ. Μουζακίτης.

14 σχόλια

  1. Και ειχαμε μια αγωνια..

    Τι θα καναμε χωρις .."εισαγγελεις"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Ποιος Αλήτης ή ποια Αλήτησα σκέφτηκε να καταργηθεί η έκπτωση που έχουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην τιμολόγηση του ηλεκτρικού ρεύματος που στο κάτω κάτω έχει δοθεί έναντι μισθολογικής αυξήσεως σε εποχή που η ΔΕΗ αδυνατούσε λόγω οικονομικής δυσκολίας να δώσει αυξήσεις στο προσωπικό της;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θα βάλει την υπογραφή του σε ένα τέτοιο ανοσιούργημα;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, που και αν ακόμη δεν υπήρχε θα έπρεπε να θεσμοθετηθεί τιμής ένεκεν, ΓΙΑ εκείνους που το πρωί ή το μεσημέρι ή το βράδυ φεύγοντας από το σπίτι για την δουλειά δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν πίσω να δούνε τα παιδιά τους τη σύντροφο τους, τους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού τους, καθώς γατζωμένοι σε μια κολώνα πολλές φορές βλαστημούν ολημερίς την μάνα και τον πατέρα που τους γέννησε;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που σε καθημερινή βάση είναι αγκαλιά με καλώδια των 150.000 VOLT στους σταθμούς των 150.000 VOLT και τρέμει το φυλοκάρδι τους μην γίνει κανένα λάθος, καμιά κακή στιγμή από κούραση, από απροσεξία, από την έγνοια τους να γίνει η δουλειά γρήγορα για να φύγουν από εκεί μέσα από του χάρου τα δόντια, από το τρομερό μαγνητικό πεδίο που τους αλλάζει τα κύτταρα τους, από τύχη, και γίνουν κάρβουνο;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που στα ορυχεία της ΔΕΗ τρώγοντας κυριολεκτικά τον Λιγνίτη μας «αδειάζουν» την γωνιά γρήγορα γρήγορα συνοδεία μαυροντυμένων και πενθούντων;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από εκείνους που ανοίγοντας ένα σταθμό των 6,6-20-22 ΧΙΛΙΑΔΩΝ VOLT η βρώμα, η στάθμη του όζοντος από την ηλεκτρόλυση της ατμόσφαιρας έχει φτάσει σε απαγορευτικά ύψη αλλά πρέπει όμως οπωσδήποτε να μπούνε μέσα για να κάνουν κάποιους χειρισμούς σε ηλεκτρικούς διακόπτες των παραπάνω VOLT και που ανά πάσα στιγμή με ένα σπινθήρα μπορεί να γίνουν κάρβουνο;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που κάθε χρόνο χάνουν και καμιά ΔΕΚΑΡΙΑ συναδέλφους σκοτωμένους μπροστά στα μάτια τους και λένε άντε και στα δικά μας, αλλά όχι σαν τους πολλούς στα γηρατειά αλλά σε μια ανάλογη στιγμή στο χώρο δουλειάς;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από αυτούς που κάθε χρόνο κατά δεκάδες καθηλώνονται σε ένα κρεβάτι τραυματισμένοι, σακατεμένοι, καμένοι, γιατί στην έγνοια τους να τελειώσουν την δουλειά τους και να δώσουν γρήγορα την λύση στο πρόβλημα, στην βλάβη που δουλεύουν για να πάρει ο κόσμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα ηλεκτρικό ρεύμα δεν τήρησαν επακριβώς τους κανόνες ασφαλείας προσωπικού καθώς αν τους τηρούσαν ο χρόνος αυτός θα πενταπλασιαζόταν;
    Ποιας Πόρνης ο γιος ή η κόρη θέλει να στερήσει αυτό το δικαίωμα, από εκείνους που ο κάθε νεκρός τους περνά κι αν περάσει, στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων ή στις ειδήσεις της τηλεόρασης ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ έχει μέσα του την οσμή των σκοτωμένων, των καμένων, των σακατεμένων εργαζομένων στα δίκτυα της ΔΕΗ……..
    Και μια συμβουλή, αν θέλετε πραγματικά τα παιδιά σας να σκληραγωγηθούν, να μην λογαριάζουν τραυματισμούς, σκοτωμούς και τα συναφή, μην τα στέλνετε στις διαδηλώσεις με κουκούλες ή χωρίς κουκούλες ή και να τους αγοράζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια όπου η ζωή δεν έχει καμιά αξία και που τα μούλικα το συνηθίζουν μεν αλλά ξοδεύεστε και οι εποχές είναι δύσκολες για όλους.
    Κάνετε κάτι απλό, στο δωμάτιο τους αναρτήστε ένα πίνακα και μπορείτε να τον βρείτε δωρεάν στο γραφείο Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, με τους σκοτωμένους, σακατεμένους , ανάπηρους μερικώς και ολικώς ΤΩΝ εργαζομένων στα δίκτυα της ΔΕΗ τα τελευταία 15- 20 χρόνια, κάθε φορά που θα τον βλέπουν θα παίρνουν και μια δόση αναισθησίας έτσι που στο τέλος όταν θα ανοίγουν το κομπιούτερ τους θα λένε, ρε συ ευτυχώς που τους είχαμε και αυτούς τους μαλάκες, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλέ μου μέσα στις μονάδες τις ΔΕΗ, δουλεύουν χιλιάδες άλλοι άνθρωποι σε εργολάβους ,με 700 ευρώ και χωρίς μειωμένο ηλεκτρικό ρεύμα .Τα δίκτυα τις ΔΕΗ και την συντήρηση των Δικτύων ,την κάνουν εργολάβοι ,μονό τις βλάβες τις ΔΕΗ ,τις κάνουν υπάλληλοι τις ΔΕΗ.
    Τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα στην ΔΕΗ ,συμβαίνουν στους Εργαζόμενους των Εργολάβων ,και αυτό γιατί δεν υπαρχή σωστός έλεγχος από τους αρμοδίους Μηχανικούς Ασφάλειας της ΔΕΗ .
    Έχω μεγαλώσει μέσα στα εργοστάσια της ΔΕΗ ,γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται εκεί μέσα και ,οι παπαριες που γραφείς, μπορεί να τις πιστεύουν μονό οι κάτοικοι της Αθηνάς και της Θεσσαλονίκης. Εάν έρθεις στην περιοχή της Πτολεμαΐδας το Βραδύ ,μπορείς να καταλάβεις ποια σπίτια είναι Υπάλληλων της ΔΕΗ ,γιατί δεν σβήνουν ποτέ τα φωτά στα σπίτια τους .
    Ο πιο Αδύνατος Υπάλληλος Ζυγίζει 120 κιλά μάλλον από τα πολλά βολτ .
    Το 80 % των υπάλληλων τα ξύνει όλη μέρα .
    Και όποιος δεν είναι ευχαριστημένος ,αύριο μπορεί να πάει να δώσει παραίτηση και να πάει στον Ιδιωτικό τομέα να που είναι όλα ρόδινα.
    Άντε αρκετά σας ακούσαμε τεμπελχανάδες άχρηστοι ,που γλύψατε τα αρχιδια όλων των κόμματων και των συνδικαλιστών, για να πιάσετε δουλειά και τώρα μας το παίζεται και αδικημένοι.
    Πτολεμαϊδιοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες, ....
    όταν στη παρτούζα επί του ΔΙΚΑΙΟΥ συμμετέχουν και εισαγγελείς ΚΑΙ πρόεδροι της έδρας!..
    όταν διακινητές της διαφθοράς, έχουν την κάλυψη του ανεξέλεγκτου από ελεγκτές σε δημόσιες υπηρεσίες...
    όταν ο εμπαιγμός του ευνομούμενου της Εκκλησίας του Δήμου είναι αμφίδρομα επικοινωνιακός σε μια ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ συνειδητά από θέση και δύναμη ΚΑΙ επί ΜΙΣΘΟ μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ αυτή είναι η κατάσταση όταν πατέρας και μάνα συμπλέουν σε πνεύμα σεξιστικών διαστροφών ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ, κι όμως απέχουμε χιλιάδες χρόνια από τότε που η ΗΡΑ του κατσε μια ΠΕΤΡΟΝΙΑ στη ΒΟΥΛΗση τον "ντάντι", κι έτσι μεγάλωσε ο ΗΡΑΚΛΗΣ χωρίς ψυχολογικά τραύματα, και ελευθέρωσε στη συνέχεια την Ελλάδα από τη Λερναία ύδρα της αρρώστιας της οικογενειοκρατίας των διαπλεκόμενων σε μήκη και σε πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μας λέει ο ΔΕΗακιας, μετά την περικοπή του παλαιότερα κεκτημένου δικαιώματος, του να μη πληρώνουν καθόλου, θα του μειώσουν την μετέπειτα έκπτωση, ΑΥΤΟ κι να δεν είναι έγκλημα σε χαλεπούς καιρούς.

    Συμφωνώ στο να γίνεται εν αλλάξ εργασιακή σχέση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, που θέλουν, με τη ΔΕΗ! να ζεσταίνουν τα σπίτια τους, ΕΣΤΩ ΠΛΕΟΝ, με εκπτωσιακό ρεύμα και να πουλάνε και στο γείτονα από την έκπτωση, όπως και παλαιότερα που δε πλήρωναν καθόλου, έτσι θα επέλθει ισολογισμός ΚΑΙ στη διαπλοκή των προσλήψεων για τη συγκομιδή των ψηφοφόρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ, έλεγαν οι Αρχαίοι

    το οποίο αποδόθηκε στα νέα Ελληνικά ως εξής…EΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη»!
    ( Σύμφωνα με αναφορά αρ. Πρωτ.12917/30-12-2011 Γραφείο Υπουργού, η οποία είναι παράνομα εκλεγμένη Καθηγήτρια και έφαγαν «μαζί» 85 εκ. ευρώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη»!
    ( Σύμφωνα με αναφορά αρ. Πρωτ.12917/30-12-2011 Γραφείο Υπουργού, η οποία είναι παράνομα εκλεγμένη Καθηγήτρια και έφαγαν «μαζί» 85 εκ. ευρώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Πρόσωπο της Χρονιάς κατά τους δεξιούς και άλλους : Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου «η υπηρέτρια της δεξιάς κ. Ευανθίας Μακρή Μπότσαρη»!
    ( Σύμφωνα με αναφορά αρ. Πρωτ.12917/30-12-2011 Γραφείο Υπουργού, η οποία είναι παράνομα εκλεγμένη Καθηγήτρια και έφαγαν «μαζί» 85 εκ. ευρώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και πού είναι το περίεργο?

    Η κωλοτούμπα έχει αναχθεί εδώ και καιρό σε εθνικό σπορ.

    Όσο γιά τα δακρύβρεχτα που γράφει το "Κουρδιστήρι",τα άδεια μαγαζιά από επιχειρήσεις που έκλεισαν τα έχει δει?

    Έχει ακούσει γιά τις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργων και τις άλλες τόσες απλήρωτων γιά μήνες?

    Φτάνει με το καλαμπούρι των δημοσιοτεμπέληδων με τον σίγουρο μισθό με την ελάχιστη προσφορά,σας έχει σιχαθεί ο κοσμάκης,τουλάχιστον μην προκαλείτε.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΣΟΥΦΛΟΥ !!!!!!
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΗΗ???
    ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!
    ΟΥΣΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κο, κο, κο, κο, κο, κο, κο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και που τους είχαμε τι κάνανε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φτου σας ξεφτίλες..... Δεν φοράτε παντελόνια ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση