GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διάλυση της ευρωζώνης και η κυβερνητική εκλογολογία στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως και η...Δημοκρατία καθώς η πιθανή διάλυση της Ευρώπης ίσως αποτελεί το ...

Από το http://www.greekmme.gr/

@Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως και η...Δημοκρατία καθώς η πιθανή διάλυση της Ευρώπης ίσως αποτελεί το στοίχημα της νέας δύσκολης χρονιάς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ που αφουγκράζεται τα δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου. @Τρικυμία στο ΠΑΣΟΚ αφού σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' έχει αποκάλυψη λέγοντας ότι "Μετά την πρόταση για δημοψήφισμα και πριν...από τον Πετσάλνικο πρότεινε την Έλσα για Πρωθυπουργό- Το πρώτο όνομα που έδωσε ο Παπανδρέου στο συμβούλιο αρχηγών με Παπούλια και Σαμαρά ήταν της κολλητής φίλης και εποχιακής νταντάς της οικογένειας- Τώρα βέβαια κάνει την πάπια για την Προεδρία στο ΠΑΣΟΚ'. H 'Real News' αποκαλύπτει παράλληλα ότι "Μυστικός δείπνος πριν από λίγες ημέρες στο Λυκαβηττό με υπόγειες διεργασίες για νέο κόμμα-Ποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. συμμετέχουν σε... συναντήσεις για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και ποιο όνομα έπεσε στο τραπέζι για την αρχηγία στο νέο κομματικό φορέα και τι προτείνουν οι συνεργάτες του Παπανδρέου- Κοντά και Άρης..."
@O 'Tύπος της Κυριακής' προσθέτει ότι "Λεφτά υπάρχουν για τους μεσάζοντες των αποκρατικοποιήσεων-Χρυσές προμήθειες με 1,5 δις Ευρώ για τους συμβούλους του νέου Μνημονίου και όλος ο κατάλογος με τις εταιρείες και τα χρυσά ονόματα...." Άρα λεφτά υπάρχουν μόνο για ολίγους...Το Έθνος της Κυριακής' συμπληρώνει ότι "Μέρκελ και Σαρκοζί ρίχνουν στα βράχια την Ευρώπη-Το Δίδυμο της συμφοράς με τον Σαρκοζί να τα θέλει όλα με πανίσυχρο Διευθυντήριο για δημοσιονομική πειθαρχία-Δεν δίνουν τίποτα και λένε όχι στο Ευρωομόλογο και στην ενίσχυση του ρόλου της Ε.Κ.Τ. και ποιόν αποκαλούν οι Γερμανοί μεγάλο σύμβουλο ως τον Χέρ Τίποτα..."
@΄Το ΄Βήμα της Κυριακής' υπογράφει ότι 'Ενώ Μέρκελ και Σαρκοζί αναζητούν νέο Μάάστριχτ για το ευρώ- Ισορροπία τρόμου στην Κυβέρνηση Παπαδήμου-Τριβές υπουργών και κομμάτων, αγκάθι το Σκοπιανό, κλειδί το κούρεμα για φως στην οικονομία από τον Μάρτιο". Η 'Καθημερινή' υπογραμμίζει στο κεντρικό της θέμα ότι "Παιχνίδια των κομμάτων με την χώρα στο κόκκινο-Αγώνας δρόμου για το κούρεμα, κραδασμοί στο ΠΑΣΟΚ, δύο γραμμές στην Ν.Δ. για την Κυβέρνηση".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' περιγράφει την επικαιρότητα ότι "Ενώ πολλοί βουλευτές δηλώνουν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι-Διάσπαση αν δεν φύγει ο Γιώργος-Βενιζέλος και Λοβέρδος λένε όχι στην διαρχία, πως διαμορφώνονται τα στρατόπεδα και οι συμμαχίες- Ο Παπαδήμος είπε σε κορυφαίο πολιτικό παράγοντα για εκλογές τον Μάρτη". Η'Μακεδονία' γράφει ότι "Αλλη κυβέρνηση θέλει τώρα το ΠΑΣΟΚ". Τέλος το 'Αρθρο' καταλήγει ότι "Οι εκλογικοί σχεδιασμοί υπονομεύουν την Κυβέρνηση Παπαδήμου-Επικίνδυνη χαλάρωση- Κατευθείαν στην χρεωκοπία οδηγεί η κυβερνητική αναβλητικότητα στις μεταρρυθμίσεις που σχεδιάστηκαν..."

12 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;
    Φοβάσαι μήπως τους βούλγαρους………….;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ . αναφέρεται σε όλους τους σοσιαλιστές – κουμουνιστές , που θέλουν τους μετανάστες στη χώρα μας για να την ξεπουλήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απίστευτες γελοιότητες από το ΒΗΜΑ:
    Προσπαθούν να μας πείσουν ότι κινδυνεύσανε από πραξικόπημα.

    ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑ$$ΟΚ..ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ
    ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.______________

    Αύριο τα δίνουν όλα προκειμένου να βγάλουν τον ΓΑΠ προφήτη τον οποίο μέχρι πριν λίγες μέρες περιγελούσαν. Λένε πχ. για τον Φράγκο ότι εμπόδισε της έρευνα του περιστατικού όπου οι Ευέλπιδες στη Θεσσαλονίκη τραγούδησαν εμβατήρια με βήμα σημειωτόν. Μέχρι το 1973 γύρισαν για να ανακαλύψουν ότι είχε...
    σφαλιαρίσει στη σχολή Ευελπίδων κάποιο συμφοιτητή του!! Εκεί όμως που γελάει και το παρδαλό κατσίκι είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του Αντρέα από το 1987 με το οποίο καλούσε αυτό το Σαΐνι τον Χαραλαμπόπουλο, του οποίου τη φωνή δεν ακούγαμε ποτέ και τον βλέπαμε απλά να στέκεται δίπλα του σα γύφτικο σκεπάρνι, να αποτρέψει το πραξικόπημα για το οποίο τον είχε ενημερώσει αξιόπιστη πηγή από το εξωτερικό... δηλ. η CIA....

    Έγραφε το σημείωμα:

    “Γιάννη, ο Μιχάλης (σ.σ εννοεί το Ζιάγκα) θα σου δώσει λεπτομέρειες. Για μένα από τις πληροφορίες που έχω ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ (και πριν από τις 15).Θέλω να προχωρήσεις αμέσως σε όλα τα μέτρα ,όποιες και αν είναι οι εντυπώσεις στο κοινό.Έχουμε τεράστια ευθύνη.Πιστεύω ότι πρέπεθ να αναθέσεις τον συντονισμό στον Νίκο (σ.σ Κουρής Α/ΓΕΕΘΑ τότε),κάτω από την εποπτεία σου”.

    Πραξικόπημα δεν έγινε φυσικά ποτέ. Ο Γ.Χαραλαμπόπουλος στη αυριανή συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ λέει ότι όταν μετά από καιρό τον ρώτησε για το θέμα του είχε απαντήσει ότι είχε τη πληροφορία από αξιόπιστη πηγή του εξωτερικού... και επειδή σαν πηγή δεν μπορεί να θεωρηθούν οι δημόσιοι φίλοι του Αραφάτ και Καντάφι, το μόνο που μένει είναι η CIA της μαμάς πατρίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση