GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδηλώσεις...

Από το amen.gr Η εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνης θέλοντας να τιμήσει πρόσωπα που συνδέθηκαν με την ιστορία της, στις 11 Δεκεμβρίο...

Από το amen.gr
Η εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνης θέλοντας να τιμήσει πρόσωπα που συνδέθηκαν με την ιστορία της, στις 11 Δεκεμβρίου 2011 οργανώνει σειρά εκδηλώσεων κατά τις οποίες θα τιμηθούν ο πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς εφημέριος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Μανταδάκης, ο απερχόμενος πρέσβυς της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Μιχαήλ Κλίγκερ και ο πρώην Δήμαρχος Ηλιουπόλεως κ. Ιωάννης Αναγνώστου.
Θα προηγηθεί στις 18:00 ο...
πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος και θα ακολουθήσει εντός του Ναού η παρουσίαση των τιμωμένων και η επίδοση του «Μεταλλίου Τιμής» της ενορίας.
Εν συνεχεία στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ναού θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφιών με θέμα «Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς προστατευόμενα από την UNESCO στην Πολωνία».
Κατόπιν θα γίνει η ονοματοδοσία της αιθούσης δεξιώσεων του Ναού, στην οποία θα γίνει παρουσίαση χορευτικού προγράμματος με ζωντανή μουσική από τον Σύλλογο Κρητών Ηλιουπόλεως και θα παρατεθεί δεξίωση με κρητικά παραδοσιακά κεράσματα.

1 σχόλιο

  1. Και οπως εχουμε διευκρινισει αγαπητοι φιλοι ,το θεμα δεν ειναι η κουντουραδα και τετοια..

    Το θεμα ειναι οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ..

    Που θα συλλαβει και θα εκτελεσε ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ πασοκ-σκυλια..

    ΑΜΕΣΩΣ.. Τα κουφαρια τους θα τσουβαλιαστουν και φουντο στο Αιγαιο.
    Οι περιουσιες τους να δημευτουν..

    Παιδια σκυλια να περιελθουν στην ιδιοκτησια του κρατους.
    Δωρεαν υπνο δωρεαν σιτιση ,δωρεαν ενδυση-υποδηση μεχρι ενηλικιωσεως..
    Μισο ευρω (αντε ο.70 ευρω) ημερησιως για καμμια τυροπιτα..

    ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε ανηλεητοι με τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και τα .."παραγωγα τους"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση