GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος εποχής για την κυβέρνηση Παπαδήμου στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ της Κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν θέμα χρόνου όπως είχε προβλεφθείκαθώς τώρα αποτυπώνεται στα πρ...

Από το http://www.greekmme.gr/

@Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ της Κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν θέμα χρόνου όπως είχε προβλεφθείκαθώς τώρα αποτυπώνεται στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου διευρύνοντας το χάσμα της αγανάκτησης και του πολιτικού λόγου σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ όπου το νέο έτος θα σημάνει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις για πολλές δεκαετίες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα το 'Πρώτο Θέμα' τιτλοφορεί το κύριο θέμα του ότι "Κραυγή αγωνίας από τον Ανδρέα Λοβέρδο: Η Ελλάδα καταρρέει και με Παπαδήμο- Αυτή η Κυβέρνηση χάνει χρόνο και δεν μπορεί να βαδίσει μετά τον Μάρτιο, οι εκλογές για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν από την βάση, η φλυαρία χωρίς έργα έφαγε την Κυβέρνηση Παπανδρέου" παραδέχεται...
τώρα. Η 'Real News' κινείται στο ίδιο κλίμα αναφέροντας ότι "Ισχυρά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας θέλουν...Παπαδημοκρατία- Ποιοί προωθούν σενάρια παράτασης της θητείας Παπδήμου στην θέση του Πρωθυπουργού και τι λέει ο ίδιος, τα ποσοστά αποδοχής της νέας Κυβέρνησης'.
@O 'Eλεύθερος Τύπος' προσθέτει από την πλευρά του ότι "Ανω κάτω από τις δελφινομαχίες στο ΠΑΣΟΚ- Κυβέρνηση καφενείο και ο Παπαδήμος υπ ατμόν- Οργισμένοι στο Μαξίμου από τις διαμάχες καφενείου των υπουργών και την θολή τακτική του Παπανδρέου-Συμφέροντα και Καρατζαφέρης αναζητούν διορθωτικές κινήσεις για να μακροημερεύσει το τελικό σχήμα'. To 'Eθνος της Κυριακής' στο ίδιο μοτίβο συμπληρώνει ότι "Δημοσκόπηση σοκ για την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος-Η μεγάλη χρεωκοπία- Αλλά και μεγάλη προσδοκία μετά τα χαμηλά ποσοστά των κομμάτων- Το 75% θέλουν την δημιουργία νέων κομμάτων, 405 θέλουν εκλογές στο τέλος της τετραετίας αν προλάβουμε το Ευρώ φυσικά, 475 θα ψήφιζαν νέο κόμμα Παπαδήμου στις εκλογές" και από τα στοιχεία φαίνεται ότι υπάρχουν αποκλίσεις στο ερωτηματολόγο των δημοσκόπων....
@Η 'Κυριακάτικη Δημοκρατία' υπογραμμίζει ότι "Η αγαπημένη αμαρτωλή τράπεζα του αλήστου μνήμης Σημίτη-Η Goldman Sucks δολοφονεί πάλι την Ελλάδα-Προτρέπει τους πελάτες της να μην δεχθούν κούρεμα για να κερδίσουν πολλά με τα CDS από την χρεωκοπία της χώρας". Το 'Βήμα' παραθέτει ότι "Μα συγκλονιστική μαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία-Το κατηγορώ ενός εισαγγελέα- Πως η διαφθορά, αδιαφορία και παραβιάσεις των νόμων οδηγούν στο θάνατο".
@Παράλληλα η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συντονίζει το πολιτικό σκηνικό λέγοντας "Ορατότης μηδέν στην οικονομία, μαρτύριο χωρίς τέλος για τους πολίτες-Κοινωνία σε απόγνωση, Κυβέρνηση σε αφασία- Η Τρόικα απαιτεί μέτρα 14 δις και μαζικές απολύσεις..." Η 'Καθημερινή' αντικατροπτίζει την επικαιρότητα "Ο λογαριασμός που άφησε η Τρόικα στην Αθήνα-Δεν θα εγκριθούν τα 130 δις Ευρώ χωρίς εφαρμογή μεταρρυθμίσεων και νέων μέτρων"...
@Το 'Παρόν της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Στο φως για πρώτη φορά όλα τα ντοκουμέντα- Πα΄ρτι εκατομμυρίων σε 431 Μ.Κ.Ο-Μόνο από το υπουργείο Εξωτερικών πήραν 115 εκ. ευρώ, πολτοποιήθηκαν τα παραστατικά της περιόδου Σημίτη, δεν ξέρει τίποτα για τα μυστικά κονδύλια ο Πάγκαλο λέει στον Θ. Τσούρα". Το 'Αρθρο' συνεχίζει για "Μικρό και πιο μακροπρόθεσμο Κυβερνητικό σχήμα θέλει ο Παπαδήμος- Ανασχηματισμός αντί εκλογών- Χαμένο στην διαδοχή και τα μικροκομματικά συμφέροντα το υπουργικό Συμβούλιο".

11 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο Μέγγελε

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι Λοβέρδος και Φυντανίδης ήταν υπερασπιστές της Σαϊεντολογίας..
    ----------------------------------------------
    Διάβασα σε μπλογκς σχετικά με την αναισθησία του υπουργού Υγείας του Λοβέρδου που αφήνει πρακτικά χωρίς ιατρική κάλυψη τους ανασφάλιστους για τους οποίους τους κοστίζει 250 ευρώ τη μέρα η νοσηλεία.

    Ακόμη για τις δηλώσεις του Σεραφ. Φυντανίδη (παλιού Καγκελάριου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ) σχετικά με την πρώην του (την εφημερίδα εννοώ) υπό τη Μάνια Τεγοπούλου.
    ____________________________________________
    Δείτε τα κατορθώματα του Λοβέρδου όταν ήταν δικηγόρος Σαηεντολόγων (και ποια κριτήρια επιλογής δικηγόρων έχει η Σαηεντόλοτζυ).

    Δείτε και του Φυντανίδη όταν ήταν διευθυντής στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και έδινε απόρρητα έγγραφα στην Σαηεντολογία, αλλά και κάλυπτε το Ιό της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ που τα ίδια τα μεγαλοστελέχη-Σαηεντολόγοι τον είχαν στην πρώτη θέση των συμμάχων (μαζί με Φυντανίδη και Πολυμίλη)

    Δείτε σχετικά:
    http://unchain.gr/politicians.html
    http://unchain.gr/FAKELOM2.jpg
    http://unchain.gr/OSA_Communication_Lines_Greece.PDF
    http://unchain.gr/Trimis.html
    http://unchain.gr/FAKELOM27.jpg
    http://unchain.gr/How_Scientology_Hires_Lawyers.PDF

    Υπόστήριξη από την ίδια την CIA:http://unchain.gr/CIAKYP.jpg

    http://unchain.gr/parliament7.pdf
    http://unchain.gr/parliament7a1.pdf
    http://unchain.gr/parliament7a2.pdf
    http://unchain.gr/parliament7a3.pdf
    http://unchain.gr/parliament7a4.pdf
    http://unchain.gr/parliament7b1.pdf
    http://unchain.gr/parliament7b2.pdf
    http://unchain.gr/parliament7b3.pdf
    http://unchain.gr/parliament7b4.pdf

    Και αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος από τα έγγραφα που έχει η ιστοσελίδα για πολλά μπουμπούκια πολιτικούς και δημοσιογράφους.

    Και μετά Φυντανίδηδες και Λοβέρδοι έχουν μούτρα και μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ .ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΒΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.ΑΜΑ ΚΟΒΩΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ....ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ .ΑΚΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΚΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ...
    ...ΑΠΟ ΤΗ MARC ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
    Δημοσκόπηση για γέλια από τη Marc για το Έθνος της Κυριακής.

    Η εταιρεία προφανώς μετά από επιθυμία της εφημερίδας παρουσιάζει τον Παπαδήμο ως τον τον πλέον κατάλληλο για πρωθυπουργό συγκρίνοντάς τον μάλιστα με... Παπανδρέου και Σαμαρά με ποσοστά που θυμίζουν Σαντάμ Χουσείν !

    Άγριο στήσιμο σε μια έρευνα που διενεργήθηκε για προφανείς σκοπούς... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$..παντώς ΚΑΙΡΟΥ & ΚΟΡΜΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΩΣ ΥΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ.ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΚΑΡΙΖΕΤΑΙ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ .ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε την Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube Πάρης Μαυρομάτης το παλιό καλό τραγούδι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καποτε έβριζα τον Παπαδόπουλο και τους στρατιωτικούς και μόνο που άκουγα την λέξη στρατός μου ερχόταν εμετός.
    Ξέρω οτι θα με πούν φασίστα κλπ αλλά τελικά ο Παπαδόπουλος μάλλον τώρα δικαιώνεται.
    Ακόμα θυμάμαι την ΜΟΜΑ και τα εργα που έφιαχνε με ελληνικά χέρια και σχεδόν τζαμπα αλλά και την ημέρα που την κατήργησαν.
    Εάν το καλοσκεφτώ τα πιο πολλά έργα έγιναν επι δικτατορίας γρήγορα και φτηνά.
    Δεν θυμάμαι να υπήρχαν άνθρωποι να ψαχνουν τα σκουπίδια τοτε ούτε μετανάστες να σκοτώνουν για 10 Ευρώ.
    Εκανε και αίσχη και η χούντα τοτε όπως βασανιστήρια και δολοφονίες καθώς ο κάθε
    μαλάκας καράβλαχος απεκτησε εξουσία
    αλλά μήπως και τώρα δεν γίνονται αυτά με διαφορετικό τρόπο και πιο επιστημονικά όπως με έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πείνα, διαφθορα παντού και εσκεμμένη εγκληματικότητα?
    Έχετε την εντύπωση οτι άμα σκοτώσει κάποιον ένας πολιτικός η αστυνομικός η δικαστικός η ιατρός η μεγάλος επιχειρηματίας θα πάει φυλακή?
    Γιά κλοπή χρημάτων του λαού δεν γίνεται καν συζήτηση.
    Νομίζεται οτι η δικαιοσύνη και οι πολιτικοί δεν έχουν ως απώτερο σκοπό την προστασία τών παρανόμων και της τωρινής συγκεκαλυμμένης χούντας?
    Τότε χάθηκε η μισή Κύπρος αλλά και τώρα δεν πάει να χαθεί όλη η Ελλάδα και μάλιστα με νομικά τερτίπια και όχι οπλα?
    Τελικά στην Ελλάδα χρειάζεται μια δικτατορία που και που για να σφιγγουν οι κώλοι και για να γίνεται ενα RESET.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που είσαι Παπαδόπουλε;

    Ψόφησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι ....Δημοκράτης!

    18 Δεκ 2011 1:57:00 μ.μ.

    Άλλος ένας χουντομαλάκας είσαι, τίποτα το ιδιαίτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΛΛΑ Ψ Ο Φ Ι Ο Σ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ....φαινεσαι ή όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση