GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κερκύρας Νεκτάριος: "Ας γκρεμίσουμε ο,τι μας αποξένωσε από την αλήθεια"...

" Ας μην φοβηθούμε τις δυσκολίες . Ας γκρεμίσουμε ο,τι μας αποξένωσε από την αλήθεια, νοοτροπίες αμαρτωλές, τρόπους ζωής που μας ξεγέλα...

"Ας μην φοβηθούμε τις δυσκολίες. Ας γκρεμίσουμε ο,τι μας αποξένωσε από την αλήθεια, νοοτροπίες αμαρτωλές, τρόπους ζωής που μας ξεγέλασαν, ιδέες που μας απογοήτευσαν", σημειώνει στο μήνυμα του, με την ευκαιρία της εορτής της Πρωτοχρονιάς και της εισόδου στο 2012, ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριος.
Ακολουθεί το...
 μήνυμά του Μητροπολίτη Νεκταρίου:..http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7928

4 σχόλια

  1. Τι μας τσαμπουνάς ρε θεομπαίχτη; Σαν αυτά που φοράς φόραγε ο Χριστός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περί Εφραίμ:
    http://athriskos.gr/?p=2768

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

    Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πόλεως.

    Τη Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, θα ιερουργήσει στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πόλεως, όπου η λειτουργία θα ψάλει κατά το Κερκυραϊκό ύφος, «ντόπια». Εν συνεχεία στις 11.30 π.μ. θα τελέσει την Δοξολογία Επί τη πρώτη του Νέου Έτους στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπερ. Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης, παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών.


    ---------------------------------

    ΠΩΣ ΡΕ ΠΑΠΑ; με την παρουσία των Πο-λι-τι-κών και Στρα-τιω-τικών ΑρχώΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝν. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    Μπούτζουκας θ.τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφυλάξτε τα παιδιά σας από τους παιδεραστές ιερείς,δασκάλους, γυμναστές. Οι βιασμοί που δεν καταγγέλλονται είναι πολλαπλάσιοι των λίγων που βγαίνουν στο φως. Πείτε τους πως και το πρώτο "αθώο" άγγιγμα να σας το λένε. Εξηγήστε τους τι συμβαίνει και κάντε τα να μη φοβούνται. Εγώ ενός παπά του είχα αδειάσει στο κεφάλι ένα καντήλι με λάδι στο ιερό και δεν έβγαλε τσιμουδιά. Όλοι οι παιδεραστές τρέμουν το φανέρωμα και το πρώτο τους μέλημα είναι να φοβίσουν και να εκβιάσουν τα παιδιά. Μιλήστε ανοιχτά και μπροστά σε φίλους τους γι' αυτά, κάντε τα να σας εμπιστεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση