GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όσο χειρότερα για τους μετανάστες, τόσο το καλύτερο»...

Από το tvxs.gr Η ανάγκη εκπόνησης από το κράτος μιας εποικοδομητικής στρατηγικής για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού επισημάνθηκε για πο...

Από το tvxs.gr

Η ανάγκη εκπόνησης από το κράτος μιας εποικοδομητικής στρατηγικής για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού επισημάνθηκε για πολλοστή φορά σε εκδήλωση του δήμου Αθηναίων, με αντικείμενο τη διοργάνωση δράσεων ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μετανάστη στις 18 Δεκεμβρίου. Χαρακτηριστική της αντίληψης με την οποία προσεγγίζουν κατά μέρος οι ελληνικές αρχές τις ροές μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα είναι η αναφορά αστυνομικού στον Έβρο: «αν δεν περνούν καλά, θα σταματήσουν να έρχονται».
Τη συγκεκριμένη εμπειρία μετέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Δημήτρης Χριστόπουλος, ο οποίος...
 περιγράφοντας το σκηνικό το οποίο συνάντησε στη βορειοανατολική συνοριακή γραμμή έκανε λόγο για ουρές ανθρώπων οι οποίοι αφού εισέρχονται στη χώρα συγκεντρώνονται οικειοθελώς έξω από τις εγκαταστάσεις των αρχών, καθώς ευελπιστούν ότι θα εξασφαλίσουν βίζα μετάβασης σε κάποιο άλλο κράτος.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο, το 50% όσων εισέρχονται των ελληνικών συνόρων απελαύνονται. Οι υπόλοιποι κρατούνται έως και 4 μήνες υπό αναξιοπρεπείς συνθήκες για να αφεθούν στη συνέχεια και να επιβιβαστούν σε ειδικά ΚΤΕΛ («για να μην τους βλέπουμε») προς την Αθήνα.
Αναρωτώμενος γιατί προηγείται η κράτηση σε ανεπαρκείς εγκαταστάσεις, εφόσον εξαρχής είναι γνωστή η κατάληξη των μεταναστών, ο ίδιος συμπέρανε πως ισχύει μία λογική του τύπου: «όσο χειρότερα, τόσο το καλύτερο», με απώτερο στόχο να σταλεί ένα διττό μήνυμα: προς τους μετανάστες ότι κακώς επέλεξαν να έρθουν στην Ελλάδα, προς τους Ευρωπαίους εταίρους ότι αυτό θα συμβαίνει όσο οι ίδιοι σφυρίζουν αδιάφορα.
Eπισήμανε δε πως υπάρχουν αδιάθετα κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ διεθνών οργανισμών τα οποία θα μπορούσαν να έχουν ήδη αξιοποιηθεί για τη δημιουργία αξιοπρεπών ξενώνων και για την περαιτέρω παροχή υπηρεσιών στα μεταναστευτικά κύματα τα οποία φτάνουν στη χώρα. Ο κ. Χριστόπουλος διαπίστωσε μία εγγενή δυναμική αποκλεισμού των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία η οποία χαρακτηρίζει και το κράτος, τονίζοντας ότι για την ίδια την αυτοσυντήρηση της χώρας απαιτείται η εφαρμογή μίας ουσιαστικής μεταναστευτικής στρατηγικής.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής Ανδρέας Τάκης αναφέρθηκε στο θεσμό των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών τα οποία -όπως είπε- έχουν συσταθεί στους μισούς δήμους του Καλλικράτη. Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρίνισε ότι «ομάδα - στόχο» των Συμβουλίων αποτελούν μόνο οι μετανάστες οι οποίοι έχουν τακτοποιήσει τα «χαρτιά» τους και είναι μέλη της εθνικής τους κοινότητας στην Ελλάδα.
Ο ίδιος χαρακτήρισε όνειδο για τη χώρα τις καταδίκες της από διεθνείς οργανισμούς αναφορικά με τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα χωρίς έγγραφα. Επισήμανε, παράλληλα, τη συσσώρευση της συγκεκριμένης κατηγορίας μεταναστών στο αστικό κέντρο, υπογραμμίζοντας ότι ανάμεσα σε άλλα προκαλεί «μικροεγκληματικότητα η οποία θίγει όχι μόνο τους Έλληνες αλλά και τους μετανάστες αυτή της πόλης». Ως γενική επιδίωξη των μεταναστευτικών θεσμών της χώρας ανέδειξε τη «συνεργετική συμβιωτικότητα».
Προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι μετανάστες της Αθήνας επισήμανε ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ. Ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι 279 άτομα τα οποία αξίωσαν την απονομή δικαιοσύνης αναφορικά με την υπόθεση των απαγωγών του 2005 βρίσκονται σε «μαύρη» λίστα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο φαινόμενο των ρατσιστικών επιθέσεων οι οποίες εκτυλίσσονται συντονισμένα και ανενόχλητα ακόμη και σε αστικά λεωφορεία (από το 2010 έχουν «σπάσει» τουλάχιστον 1000 κεφάλια). Η κριτική του δεν παρέλειψε και την περιορισμένη χορήγηση ασύλου σε αιτούντες μετανάστες. «Αυτός που αφήνει τη χώρα του, δεν έρχεται στην Ελλάδα για τουρισμό», διαμήνυσε, προτρέποντας για τη συλλογική δράση Ελλήνων και μεταναστών απέναντι στην κρίση, όπως και για πρωτοβουλίες επιμόρφωσης των αλλοδαπών κ.ο.κ.
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι στο σεισμό του 1999, ενώ έως τότε δεν μου απευθυνόταν κανείς στη γειτονιά, ίσως λόγω της μαντίλας κλπ, μπροστά στην απειλή του θανάτου ξαφνικά όλοι γίναμε ένα, βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Παρόλο που έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα, συναντώ διαρκώς καταστάσεις οι οποίες μου υπενθυμίζουν ότι είμαι μετανάστρια, από τη νομοθεσία μέχρι απλά πράγματα»,  δήλωσε η Χάλα Ακάρι, μέλος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Μουσουλμάνων Γυναικών. Η ίδια εξέφρασε την άποψη ότι «σε δύσκολους καιρούς μια κοινωνία πρέπει να αξιοποιεί όσες δυνάμεις έχει», διαμηνύοντας: «Οι μετανάστες δεν πρέπει να απομακρύνονται, να βγουν κι εκείνοι μπροστά για να βελτιωθεί η Ελλάδα».
«Εγώ δεν είμαι μετανάστης, είμαι Έλληνας πολίτης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΜΚΟ Asante Νικόδημος Μάινα Κινίουα, θεωρώντας μείζονος σημασίας τη σταδιακή δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των μεταναστών.
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Praxis Τζανέτος Αντύπας ανέφερε ότι ζητούμενο αποτελεί να έχει διάρκεια ο αντίκτυπος από εγχειρήματα όπως οι δράσεις ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Μετανάστη.

22 σχόλια

  1. Αποκαλυψη

    Το γυρο του διαδικτυου κανει το αποκαλυπτικο αρθρο του δρ Κουτσουκου για τα σχολεια της "ρουκλας" = οινοποσιας!
    Τα πινανε οι καθηγητες!!

    Πειραματικά, Πρότυπα ή σχολεία της "ρούκλας" (οινοποσίας)...

    Υπόμνημα – Ειδική Ανάλυση- Ένσταση-–Αίτηση – Προτάσεις & Ανοικτή Επιστολή

    Υπέρτιτλος: Πειραματικά, Πρότυπα ή σχολεία της "ρούκλας" (οινοποσίας)...
    Υπότιτλος: Ακόμα και οι "γύφτοι" μπήκαν στο ΠΣΠΑ, που υποβαθμίστηκε από Πειραματικό του Πανεπιστημίου σε Σχολείο της "ρούκλας"!
    Έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Παιδείας Γραφείο Υπουργού με Αρ. Πρωτ. 12463- 15-12-2011, Γραφείο Υφυπουργού με Αρ. Πρωτ. 2670- 15-12-2011, Δνση Β/θμιας Εκπ/σης Αρ. Πρωτ. 144529- 15-12-2011 και στην Πρυτανεία ΕΚΠΑ με Αρ. Πρωτ. 1112000929/19-9-2011.


    Αννα Διαμαντοπουλου ειτε καρατομεις της Δανιλη Ελενη την μπεκρου του ΠΣΠΑ και την μεθυστακα Παπατσιμπα Λαμπρινη με την παρανομη Ελμε και Δημητριαδη Παναγιωτη ειτε σε καταπινει το σκανδαλο!

    Αγις Πατερας Μαθητη Πασοκος

    15 Δεκ 2011 10:32:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    1. ρέκλα, ρέχλα


    Αποχαύνωση. Το απόλυτο αρντάν. Τεμπελιά και βαριεστιμάρα που εξελίσσεται σε κούραση, ίσως ακόμη και σε μυϊκή εξάντληση. Μια προχωρημένη μορφή χαβαλέ όπου δεν παίζεις ούτε τα βλέφαρά σου.

    Η ρέκλα παραπέμπει σε ατελείωτα φραπόγαλα ή μπυρίτσουαλς. Ή, σε καλοκαιρινές διακοπές - φάση χύμα στο κύμα με καύσωνα. Ή, σε κοκούνινγκ με το καλοριφέρ στο φουλ. Ή, βέβαια, όπως ήδη έχει πει ο linc751979, στο στρατό - σε φάση μονάδα χυμείο.

    Η ετυμολογία της λέξης δεν είναι εύκολη. Η άποψη ότι προέρχεται από την κα-ρέκλα στην οποίαν αράζουμε και χαλαρώνουμε σε σημείο που βαριόμαστε καν να πούμε το κα- είναι μεν ευρηματική αλλά μάλλον δεν ευσταθεί.

    Ίσως, η ρέκλα να προέρχεται από το Ιταλικό recluso=ερημίτης, απομονωμένος. Στα Επτάνησα απαντάται η λέξη ρεκλούτης που σημαίνει ρακένδυτος, εξαθλιωμένος και εξ αυτού λένε ότι και κάποιος είναι ρέκλα όταν βρίσκεται σε κακό χάλι - έχει απομονωθεί, δεν προσέχει τον εαυτό του, είναι βρώμικος και ατημέλητος κλπ. Όλα αυτά με επιφύλαξη

    15 Δεκ 2011 10:40:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    . μπυρίτσουαλς

    Οι μπύρες. Οι πολλές μπύρες. Κατά συνεκδοχή και η ζυθοποσία παρατεταμένης διάρκειας, οπωσδήποτε με παρέα.

    Η κατάληξη της λέξης παραπέμπει στα σπιρίτσουαλς, τα θρησκευτικά τραγούδια των μαύρων του αμερικάνικου Νότου. Ίσως να υποδηλώνεται ότι η ζυθοποσία είναι στις μέρες μας τελετή με θρησκευτικό χαρακτήρα και όταν γίνεται με τη δέουσα ευλάβεια δημιουργεί και ανάλογη έξαρση. Τραβηγμένο μου ακούγεται αλλά, ποτέ δεν ξέρεις.

    Σχετικά λήμματα: μπυρόνι, μπυρωίνη, μπυροκοιλιά, μπυροκοιλιακοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TIΠΟΤΑ! ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ
    ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΖΕΥΤΕ
    ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ..ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ..ΜΕ
    ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ..ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ
    ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ..ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Η
    ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΊΤΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ?ΝΑΙ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ..ΔΕ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΤΡΕΛΟΥΣ
    ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγις Πατερας Μαθητη Πασοκος

    Γιατί δεν υπογράφεις απλά "Χαζός";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος αντέχει λίγη Ελλάδα, να διαβάσει σχετικά http://ellinonpaligenesia.blogspot.com/2011/12/blog-post_4490.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;
    Φοβάσαι μήπως τους βούλγαρους………….;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ……….
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;
    Φοβάσαι μήπως τους βούλγαρους………….;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε εισαγγελέα βγάλε επιτέλους τις πιτζάμες σου και ανέλαβε δράση .
    Έχεις όλα τα στοιχεία στα χέρια σου, τι φοβάσαι ;;;;;
    Φοβάσαι μήπως τους βούλγαρους………….;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ . αναφέρεται σε όλους τους σοσιαλιστές – κουμουνιστές , που θέλουν τους μετανάστες στη χώρα μας για να την ξεπουλήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το 50% γυριζουν πισω ειστε σοβαροι? ελατε στο κεντρο στη πλατεια ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ και θα δειτε αν φευγει το 50% η το 0,000050% μαλακες λαθρολαγνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΞΩ ΡΕ....ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑΣ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ
    ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΑΡΑΓΕ?
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ
    ΔΑΚΤΥΛΟ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ
    ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ...ΟΞΩΩΩΩΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απλά δεν χωρούν άλλοι. Τα υπόλοιπα έιναι παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι να γράψω και τι να πω τώρα?
    Ξέρετε κύριοι πόσο συνάλλαγμα φεύγει ετησίως από την χώρα μας για τις χώρες των λαθρομεταναστών?
    Κρατηθείτε….. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία περίπου 11 δις χρήματα της πάμφτωχής Ελλάδας ταξιδεύουν φεύγοντας προς τις χώρες αυτών που μερικοί υποστηρίζουν τόσο ανθρωπιστικά και βέβαια πρέπει να υπολογίσουμε πόσο στοιχίζουν στο ελληνικό δημόσιο όσο αναφορά περίθαλψη φάρμακα και λοιπές παροχές.
    Την στιγμή που η Ελλάδα στενάζει και αγωνιά να εξασφαλίσει μιά δόση από το ΔΝΤ 8 δις προκειμένου να πληρώσει συντάξεις και μισθούς ανθρώπων που έχουν συνεισφέρει στην χώρα τόσα χρόνια την ώρα που ο έλληνας γογγύζει κάτω από το βάρος της φορολογίας και των εκτάκτων εισφορών, την στιγμή που τα έσοδα του περιορίζονται και συρρικνώνονται καθημερινά και τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης οι λαθρομετανάστες όχι μόνο δεν πληρώνουν τίποτε όχι μόνο δεν τους γίνεται ΚΑΝΕΝΑΣ ‘έλεγχος αλλά επιβαρύνουν το ελληνικό δημόσιο και κατ' επέκταση τον δύσμοιρο έλληνα φορολογούμενο. Για να μη μιλήσουμε ότι εξ αιτίας των ολόκληρες περιοχές έχουν υποβαθμιστεί και οι περιουσίες των ημεδαπών έχασαν εντελώς πλέον την αξία τους, ποιος πάει να αγοράσει η να νοικιάσει π.χ διαμέρισμα στα Πατήσια? Πρέπει να είναι τρελός.
    Να μη μιλήσουμε για εγκληματικότητα που επιμελώς αποκρύβεται ή υποβαθμίζεται από την πολιτεία. Ελάτε και κάντε μια βόλτα Πατήσια Βικτώρια Αγ. Παντελεήμονα Κυψέλη αν τολμάτε και αν σας αρέσουν οι περιπέτειες.
    Περάστε μια νύχτα, όχι αργά, από την Πατησίων να δείτε το πεζοδρόμιο που γίνεται έξω από την φοιτητική εστία, παρακαλώ ρωτήστε τους κατοίκους των περιοχών αυτών που κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους και ψάχνονται όλοι να φύγουν να αλλάξουν γειτονία γιατί δεν αντέχουν άλλο πλέον, ρωτήστε πόσα επεισόδια κλοπών βιαιοπραγιών ληστειών γίνονται καθημερινά που δεν αναφέρονται σε κανένα αστυνομικό δελτίο και ούτε κάνουν καταγγελίες πλέον οι παθόντες γιατί το θεωρούν περιττό και άσκοπο μιας και καμία αρχή δεν πρόκειται να ασχοληθεί.

    Είμαι κάτοικος τέτοιας περιοχής και τα ζω από πρώτο χέρι. Πριν βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε ρατσιστή αυτόν εύκολο αφορισμό, χαρακτηρισμό που ξεστομίζετε έτσι για να το παίξετε ανθρωπιστές εκ του ασφαλούς και μακρόθεν ελάτε, σας προκαλώ και σας προσκαλώ, μια μέρα ένα απόγευμα στις οδούς Πάτμου, Σερίφου ,Δροσοπούλου, Μ.Νομικού και γενικά στην περιοχή Κ. Πατήσια και γύρω από την πλατεία Κολιάτσου θα ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία σας το υπόσχομαι,
    Η πολιτεία ΠΟΥΘΕΝΑ .Δεν περνάει πλέον ούτε η ομάδα ΔΙΑΣ μας έχουν αφήσει εντελώς στην τύχη μας, μας έχουν ξεχάσει και μας αγνοούν εντελώς. Μας θυμούνται ΜΟΝΟΝ όταν είναι να πληρώσουμε φόρους χαράτσια εισφορές κλπ
    Δεν αντέχουμε άλλο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση