GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑΪΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!...

Από τoν Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Κάντε τον, να νοιώσει ότι είναι Χριστούγεννα! To 1984 o Bob Geldof σε συνεργασί...

Από τoν Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

Κάντε τον, να νοιώσει
ότι είναι Χριστούγεννα!


To 1984 o Bob Geldof σε συνεργασία με τον Midge Ure, σχημάτισαν τους Band Aid. Μια πλειάδα από τους σημαντικότερους βρετανούς καλλιτέχνες, συμμετείχαν στην ηχογράφηση του κομματιού “Do they Know its Christmas”, που είχε σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να...
 αντιμετωπιστεί ο λιμός στην Αιθιοπία.

Η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε σε τέσσερις μέρες και οι πωλήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ο Bob Geldof, υποσχέθηκε δημοσίως, πως όλο το ποσό θα πήγαινε για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Η συντηρητική κυβέρνηση της M. Thatcher αρνείτο να παραιτηθεί του φόρου επί των πωλήσεων. Τελικά όμως υποχώρησε κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης και την σθεναρή στάση που τήρησε ο Bob Geldof.
Σήμερα, στο κατώφλι του 2012, είκοσι οκτώ χρόνια αργότερα, το φαινόμενο της πείνας δεν έχει καταπολεμηθεί.
Η ντροπή της ανθρωπότητας παραμένει και στοιχειώνει τα όποια επιτεύγματα και τις περγαμηνές της επιστήμης και του σαθρού πολιτισμού που δημιουργήσαμε. Συνέχεια εδώ

6 σχόλια

  1. Κατάντησαν την Ελλάδα σαν τον τεντιμπόη της ταινίας ΝΟΜΟΣ 4.000 και κοιτάζουν να μας κουρέψουν ΌΛΟΙ με την ψηλή ,αλλά kai να μας ξευτελίζουν ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΌ..

    ΦΤΟΥΣΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ .. ΑΠΌ ΤΑ 90 ΔΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΤΑ 88 ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ ΜΟΝΌ ΓΙΑ ΤΟ 2012!!!

    ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ KAI ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΜΑΣ-ΣΑΣ ΛΕΝΕ!! ΤΑ 88 ΔΥΣ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΘΑ ΠΆΝΕ!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΙ; ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΏΞΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩ..

    ΟΜΩΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΆΤΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΛΕΙΡΩΣΕΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΈΣΕΙΣ ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ,ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ {ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΧΑΜΕ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΆ ΚΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΚΑΙ ΈΧΕΙ Η ΑΛΒΑΝΊΑ!! }ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΈΝ ΜΑ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..

    ΈΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΧΡΩΣΤΆ ΣΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΑΣ!! ΈΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΎΝΕ ΌΛΑ ΝΌ-ΜΙ-ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΆ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΎΣΙΑ...

    ΚΡΑΤΉΣΕΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟ ΓΡΆΦΩ ΣΤΗΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΤΟΥ 2011 ..

    ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΌ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΎΣΕΤΕ ΠΉΡΑΜΕ ΤΟ ΔΆΝΕΙΟ ΜΑΜΟΎΘ ΤΟΝ 90 ΔΥΣ ΜΕ ΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΎ ΔΊΚΑΙΟΥ ΣΕ 8-10 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΆΞΟΥΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΏ..

    ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΆΛΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΉΓΑΜΕ ΚΑΛΆ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ Η ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΌΓΙΣΑΝ ΚΑΛΑ

    ΈΤΣΙ ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΆ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΙΏΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΤΟ 2012 ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ,ΑΝΆΠΤΥΞΗ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΆΣΟΥΝ , ΈΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΥΤΆ ΣΙΩΠΗΡΆ..
    ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΑΛΎΠΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΌ ,ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ,ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ ΜΟΝΌ ΑΝ ΒΡΕΘΕΊ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΆΠΟΙΑ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΜΕ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΧΤΎΠΗΜΑ ,ΣΎΝΟΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΌΠΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ, ΤΑ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΆ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΡΙΆ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΕΝΕΆ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΉΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΚΉΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ.. ΜΗΝ ΑΚΟΎΣΩ ΓΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ 100 ΜΑΦΙΌΖΟΥΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΟΥΜΆΝΤΟ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΉ ΜΗΧΑΝΉ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΜΠΟΓΙΆ ΚΑΘΕ ΗΜΈΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ, ΚΆΤΙ ΠΙΣΤΟΛΙΆ ΜΕ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΆ ΚΑΛΆΣΝΙΚΟΦ ΈΧΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΠΟΥ ΈΒΓΑΖΕ ΤΑ ΚΑΛΆΣΝΙΚΟΦ ΈΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΙΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΈΝΗ ΑΡΚΟΎΔΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΏΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΊΜ ΕΜΈΝΑ ΚΑΡΦΊ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΊΓΕΤΑΙ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΚΑΊΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ.. ΆΣΕ ΠΟΥ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΈΛΘΟΥΝ ΕΔΏ ΘΑ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΆΞΕΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΝΏ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΤΣΙΓΆΡΟ ΔΡΟΜΟΣ:::ΟΙ ΚΎΠΡΙΟΙ ΈΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΑΠΆ ΒΑΡΆΜΕ ΔΕΝ ΞΈΡΩ!!

    Μπούτζουκας Θ.Τ Κρήτη..

    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, να τους τα πάρουμε όλα, οι πεινώντες θα κληρονομήσουν την βασιλεία των ουρανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους". "τεχνοκράτες" "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είδατε τι μπάχαλο δημιούργησαν ακόμα και με το Νόμο για τα Αυθαίρετα;
    Αφού δεν τον είπαν «νομιμοποίηση» για να μην θιγεί το Σύνταγμα που οι ίδιοι έφτιαξαν…,
    αφού ο κόσμος ακούγοντας τακτοποίηση για 20 χρόνια δεν πηγαίνει…,
    αφού όσοι αποφασίσουν να πάνε να τακτοποιούσουν , τους έβαλαν τέτοια πρόστιμα, που να μην μπορούν να τα πληρώσουν…, έκαναν και κάτι άλλο!!!!
    Όσοι είναι ¨Ανυπάκουοι¨ και επιθυμούν πάρα ταύτα να δώσουν χρήματα στο Κράτος, δηλαδή να πληρώσουν και να νομιμοποιήσουν ( συγχωρήστε μου την έκφραση –τακτοποιήσουν για κάποια χρόνια ήθελα να πω), έφτιαξαν έτσι τους συντελεστές, μπερδεύοντας μετάξι τους όλη την νομοθεσία των 50 ετών, που κανείς , μα κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια το πρόστιμο!!!!!, όταν επί Τρίτση ήταν μόνο ένας πολλαπλασιασμός ..!!!
    Σεμινάρια γίνονται!, για να μάθουν μηχανικοί και δικηγόροι να υπολογίζουν το πρόστιμο!!! και στο τέλος τσακώνονται και οι εισηγητές στα σεμινάρια!!, λόγω διαφορετικών απόψεων!!!
    Α! έβαλαν και κάτι κοπελίτσες στο Τ.Ε.Ε., να απαντούν στις εκατοντάδες χιλιάδες ερωτήσεις , όπως μπορούν και δίχως ευθύνη…, για πράγματα που αν κάποιος τα υποβάλει λάθος, κινδυνεύει να πάει φυλακή η να χάσει το πτυχίο του. ( Το ΤΕΕ ήταν πάντα υπερήφανο, αδέσμευτο , μπροστάρης και όχι υποτακτικό, κύριε κομματικέ Πρόεδρε του ΤΕΕ).
    Ρωτώ: Τα έχετε ξαναδεί όλα αυτά;
    Προχθές Τετάρτη βράδυ σε εκπομπή στη ΝΕΤ ο κ. Παπακωνσταντίνου υπερασπιζόμενος το μνημόνιο, είπε μεταξύ άλλων ότι … έχει αναπτυχτεί μια υπερβολική αντιμνημονιακή φλυαρία , την ώρα που η Ελλάδα περνά κρίσιμες στιγμές, κλπ κλπ .
    ο Νόμος που φτιάξατε κ. Παπακωνσταντίνου για τα αυθαίρετα .., δεν είναι στη σύνταξη του φλύαρος και ανεφάρμοστος; Δεν προξενεί τεράστια ζημία …σε κρίσιμες ώρες…, αφού οι πολίτες –όπως τα κάνατε- αδυνατούν να ¨τακτοποιήσουν¨ τις περιουσίες τους και το Κράτος να εισπράξει;
    Δεν είναι ένας νόμος, που μόνο αναταραχή δημιουργεί ,δίχως το Κράτος να εισπράττει τίποτα, όπως πριν εξήγησα;
    Δεν συμβάλλει και αυτός, στο να οδηγούμαστε με βεβαιότητα στη Χρεοκοπία;;;
    Πως συμβαίνει σε όποιο Υπουργείο σας στέλνει ο κ. Παπανδρέου , με τους νόμους που προωθείτε και με τον τρόπο που τους συντάσσετε, να έρχονται τα αντίθετα αποτελέσματα;
    Και για να μην είμαστε άδικοι , από τον πολύπλοκο και χαώδη υπολογισμό των προστίμων εξαιρούνται οι πισίνες !
    Αυτές υπολογίζονται εύκολα 40 ή 80 ευρώ το τετραγωνικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.!!
    Κ Α Λ Α Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση